Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

abloy protec2, mauer new wave5, keso 4000s, cisa rs3s, kaba experT, mul-t-lock mt5 = ολοι ειναι παρομοιας δυναμικης.

τι defender σου προτειναν ;

Μου προτειναν τον inal. Εν κατακλειδι ποια πιστεύετε οτι είναι η καλυτερη επιλογη απο αποψη θωρακισης πορτας και συστήματος κλειδαριας; Απο οικονομικης πλευρας και οι 2 επιλογες δεν εχουν σημαντική διαφορά. 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@velaios

1. Abloy Protec 2(no.1 επιλογή για μένα)

2. Mauer NW4(ο NW5 νομίζω απλά έχει πιο ενισχυμένη μπάρα στο κάτω μέρος του κυλίνδρου για περισσότερη προστασία ενάντια στο σπάσιμο του κυλίνδρου αλλά δεν νομίζω σε αφορά αυτό εφόσον θα έχεις defender οπότε λέω τον φθηνότερο NW4)

3. Keso 4000s omega

4. KABA ExperT ή KABA Penta(αυτός μόνο από εξωτερικό)

5. EVVA 3KS plus(Μόνο στην περίπτωση που τον βρεις εδώ σε λογική τιμή(έως 140-150) γιατί πολλοί τον έχουν 200+ εδώ)

Για τον Mul-T-Lock MT5+ ενώ είναι πολύ καλός έχω διαβάσει από άτομα που τον έχουν ότι δεν μπαίνει εύκολα το κλειδί στον κύλινδρο. Ο mclein που τον έχει δουλέψει θα ξέρει καλύτερα.

Κάτι πιο οικονομικό αλλά αρκετά καλό:

-Cisa AP3S

Toν Cisa RS3S δεν τον έγραψα όχι επειδή δεν είναι καλός αλλά επειδή είναι υπερβολικά ακριβός. Μοναδική ιδιαιτερότητα του, για μένα, το ότι κλειδιά βγαίνουν μόνο από τη Cisa στην Ιταλία.

1. με την ιδιαιτεροτητα οτι μιλαμε για κυλινδρο που νιωθεις καθε κινηση.

2. παντα διαλεγουμε το τελευταιο μοντελο, εφοσον εχει δουλεψει 1 χρονο κ ειμαστε σιγουροι, για μεγαλυτερη υποστηριξη.

5. δυσκολα θα βρεθει στα 140-150, γιατι με το φπα φτανει στα 190.

o mul-t-lock interactive ειχε καποια θεματακια αλλα με το υγρο της mul-t-lock λιπαινεις τον κυλινδρο κ ολα οκ.

cisa ap3s ειμαι κ εγω υπερ γιατι ειναι Vfm.

cisa rs3s εγω τον πουλαω 165€ με φπα γιατι ειναι δικη μου εισαγωγη.

δε θυμαμαι τα παιδια στο safecase ποσο τον εχουν, γιατι και εκεινοι μονοι τους τον εισαγουν.

Μου προτειναν τον inal. Εν κατακλειδι ποια πιστεύετε οτι είναι η καλυτερη επιλογη απο αποψη θωρακισης πορτας και συστήματος κλειδαριας; Απο οικονομικης πλευρας και οι 2 επιλογες δεν εχουν σημαντική διαφορά. 

μακραν του Σιαμο ειναι καλυτερη πορτα. επισης το Inal φιλος μου ειπε οτι ειναι της ταξεως των 20€ οποτε δενννννννννν......

• Like 1
Δημοσ.

αν προκειται να γινει τροποποιηση στην πορτα σε οποιοδηποτε σημειο της, θα πρεπει να ενημερωσεις.

ειτε συμφωνει - ειτε διαφωνει. συνηθως τα βρισκουν στη μεση,

αφηνοντας την αναβαθμισμενη κλειδαρια - κ ο ιδιοκτητης δινει 50€~80€.

αν προκειται να μπει μια κλειδαρια τυπου omega plus, δεν ειναι απαραιτητο να ενημερωσεις.

κανεις την αντικατασταση & πριν φυγεις, τοποθετεις την παλια & δε φαινεται τιποτα.

προφανως και δε δινεις κλειδι σε καμια περιπτωση στον ιδιοκτητη.

αν φυσικα υπεγραψες κατι τετοιο στο συμβολαιο, δεν ηταν μια εξυπνη κινηση & δυσκολα θα το αποφυγεις.

Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για τις απαντησεις τους!!Φιλε mclein σε ειχα στειλει και παλιοτερα Pm.

Εμενα η θωρακισμενη εχει 2 κλειδαριες.Η μια ειναι με κλειδι χρηματοκιβωτιου και η κατω με απλο κλειδι.

Τι προτεινεις για καλη προστασια?τιμη κτλ?Μενω θεσσαλονικη!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για τις απαντησεις τους!!Φιλε mclein σε ειχα στειλει και παλιοτερα Pm.

Εμενα η θωρακισμενη εχει 2 κλειδαριες.Η μια ειναι με κλειδι χρηματοκιβωτιου και η κατω με απλο κλειδι.

Τι προτεινεις για καλη προστασια?τιμη κτλ?Μενω θεσσαλονικη!

στειλε μου 2 φωτογραφιες μεσα - εξω να δω κατασκευη. αν ειναι σαν του balomenos, τοτε omega plus γυρω στα 300€

Δημοσ.

1. με την ιδιαιτεροτητα οτι μιλαμε για κυλινδρο που νιωθεις καθε κινηση.

2. παντα διαλεγουμε το τελευταιο μοντελο, εφοσον εχει δουλεψει 1 χρονο κ ειμαστε σιγουροι, για μεγαλυτερη υποστηριξη.

5. δυσκολα θα βρεθει στα 140-150, γιατι με το φπα φτανει στα 190.

o mul-t-lock interactive ειχε καποια θεματακια αλλα με το υγρο της mul-t-lock λιπαινεις τον κυλινδρο κ ολα οκ.

cisa ap3s ειμαι κ εγω υπερ γιατι ειναι Vfm.

cisa rs3s εγω τον πουλαω 165€ με φπα γιατι ειναι δικη μου εισαγωγη.

δε θυμαμαι τα παιδια στο safecase ποσο τον εχουν, γιατι και εκεινοι μονοι τους τον εισαγουν.

μακραν του Σιαμο ειναι καλυτερη πορτα. επισης το Inal φιλος μου ειπε οτι ειναι της ταξεως των 20€ οποτε δενννννννννν......

Ναι ισχύει αυτό για τον Abloy. Έχει λίγο περίεργη αίσθηση όταν γυρνάς το κλειδί ή όταν πας να το βγάλεις κάτι που οφείλεται στην ιδιαιτερότητα του μηχανισμού του. Αλλά από θέμα ασφάλειας είναι κορυφή και τον βρίσκεις σε καλή τιμή(120-130).

Τον 3KS plus τον βρήκα πρόσφατα εδώ Αθήνα στα 140€ με 5 κλειδιά αλλά σε διάσταση 30-30 που τον ήθελα. Οπότε φαντάζομαι με +15~20 παραπάνω παίρνεις τον 30-50. Με ΦΠΑ μέσα αυτές οι τιμές. Είναι ίσως ο μοναδικός στην Αθήνα που τους έχει τους EVVA σε τόσο χαμηλή τιμή. Αλλιώς δεν αξίζει 200+ ο 3ks plus.

165€ για τον RS3S σε 30-50 με 5 κλειδιά? Αν ναι, τότε να πω την αλήθεια δεν τον έχει βρει πουθενά αλλού φθηνότερα. 

Τα περισσότερα eshop τον έχουν 190+(συμπεριλαμβανομένου και του safecase).

Γενικά πάντως πιστεύω πως δεν θα πρεπε να κάνει πάνω από 130 γι αυτά που προσφέρει και έχοντας υπ' όψιν τι άλλες επιλογές υπάρχουν μέχρι 150€. 

Αλλά αυτό είναι θέμα της Cisa που τον έχει υπερτιμολογήσει.

Δημοσ.

Ναι ισχύει αυτό για τον Abloy. Έχει λίγο περίεργη αίσθηση όταν γυρνάς το κλειδί ή όταν πας να το βγάλεις κάτι που οφείλεται στην ιδιαιτερότητα του μηχανισμού του. Αλλά από θέμα ασφάλειας είναι κορυφή και τον βρίσκεις σε καλή τιμή(120-130).

Τον 3KS plus τον βρήκα πρόσφατα εδώ Αθήνα στα 140€ με 5 κλειδιά αλλά σε διάσταση 30-30 που τον ήθελα. Οπότε φαντάζομαι με +15~20 παραπάνω παίρνεις τον 30-50. Με ΦΠΑ μέσα αυτές οι τιμές. Είναι ίσως ο μοναδικός στην Αθήνα που τους έχει τους EVVA σε τόσο χαμηλή τιμή. Αλλιώς δεν αξίζει 200+ ο 3ks plus.

165€ για τον RS3S σε 30-50 με 5 κλειδιά? Αν ναι, τότε να πω την αλήθεια δεν τον έχει βρει πουθενά αλλού φθηνότερα. 

Τα περισσότερα eshop τον έχουν 190+(συμπεριλαμβανομένου και του safecase).

Γενικά πάντως πιστεύω πως δεν θα πρεπε να κάνει πάνω από 130 γι αυτά που προσφέρει και έχοντας υπ' όψιν τι άλλες επιλογές υπάρχουν μέχρι 150€. 

Αλλά αυτό είναι θέμα της Cisa που τον έχει υπερτιμολογήσει.

120-130 δεν πιστευω να υπαρχει τιμη ατσαλινινου abloy protec 2 σε διασταση 30x50.

οι τιμες στην αγορα ειναι απο 145€ και επανω, συμφωνα με τη δικη μου ερευνα.

3ks plus βγαινει ΜΟΝΟ με 5 κλειδια. διασταση 30x30 δε δουλευω, δεν εχω αποψη για τιμη.

κοστος απο το καταστημα μας βγαινει στα 185€ με διασταση 30x50 και γενικα στην αγορα παιζει απο 178€ έως 215€.

απο τη στιγμη που οι βασικοι ανταγωνιστες :

ο mauer nw5 είναι στα 150€+ // ο mul-t-lock mt5 ειναι στα 155€+

τοτε ο cisa που ειναι ο μοναδικος που δε βγαινει το κλειδι στην ελλαδα αμεσα ειναι λογικο να κοστιζει 160€+

αλλα σιγουρα οχι 130 μιας κ ηταν πρωτοποριακο προϊον + οτι ειναι ποιοτηκοτατο σε σχεση με οποιονδηποτε του ανταγωνισμου.

Δημοσ.

Επειδη τον εχω και εχει καποια δυσκολια ποιο ακριβως ειναι αυτο το υγρο? Να βαλω wd40 η καμια σχεση?

Επισης λεει γενικα σαν κυλινδρος? Εχω και το bks200

Δημοσ.

Επειδη τον εχω και εχει καποια δυσκολια ποιο ακριβως ειναι αυτο το υγρο? Να βαλω wd40 η καμια σχεση?

Επισης λεει γενικα σαν κυλινδρος? Εχω και το bks200

interactive + ή mt5+ ?

το υγρο ειναι σαν wd40 αλλα ειναι το αυθεντικο της mul-t-lock και δεν ειναι αντισκουριακο αλλα λιπαντικο.

εξαιρετικοι ειναι ολοι οι κυλινδροι της mul-t-lock, ακομη και ο 7χ7.

• Like 1
Δημοσ.

interactive + ή mt5+ ?

το υγρο ειναι σαν wd40 αλλα ειναι το αυθεντικο της mul-t-lock και δεν ειναι αντισκουριακο αλλα λιπαντικο.

εξαιρετικοι ειναι ολοι οι κυλινδροι της mul-t-lock, ακομη και ο 7χ7.

Interactive+ ειναι. Για να μπαινει πιο ομαλα το κλειδι οποτε τι μου προτεινεις να κανω τωρα? Να ζητησω το συγκεκριμενο λιπαντικο απο κανα κλειδαρα?

• Like 1
Δημοσ.

Interactive+ ειναι. Για να μπαινει πιο ομαλα το κλειδι οποτε τι μου προτεινεις να κανω τωρα? Να ζητησω το συγκεκριμενο λιπαντικο απο κανα κλειδαρα?

σε ολα τα κλειδια δυσκολευει ή στα 2-3 που χρησιμοποιεις συχνα ;

αν ειναι στα χρησιμοποιημενα, τοτε πηγαινεις σε ενα κλειδαρα κ στα τροχιζει ελαφρα στη μυτη (που στραβωνει απ'τα πεσιματα).

Δημοσ.

σε ολα τα κλειδια δυσκολευει ή στα 2-3 που χρησιμοποιεις συχνα ;

αν ειναι στα χρησιμοποιημενα, τοτε πηγαινεις σε ενα κλειδαρα κ στα τροχιζει ελαφρα στη μυτη (που στραβωνει απ'τα πεσιματα).

Βασικα ειναι καινουρια κιολας. Ναι σε ολα τα κλειδια. Αλλα διαβασα και σε κατι κριτικες οτι οντως συμβαινει αυτο. Αρα μαλλον δεν παιζει αυτο με τα πεσιματα

• Like 1
Δημοσ.

κυλινδρο ces, δε γνωριζω.

το defender που χρησιμοποιουν ειναι καλο.

στα 2 χρονια θελει λιγη χαλαρωση γιατι το βιδωνουν οσο δεν παει

και μετα η κλειδαρια παυει να ειναι γραναζωτη !!

Πολυ χρησιμη αυτη η πληροφορια τουλαχιστον για οσους εχουμε βαλει απο siamo

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα

Στο διαμέρισμά μου έχω μια πόρτα απλή ξύλινη (από δεκαετία '80), με μια απλή κλειδαριά με αφαλό.

Θέλω να ενισχύσω την ασφάλεια.

Τι επιλογές έχω αν δεν αλλάξω πόρτα να βάλω θωρακισμένη ?

Δημοσ.

Βασικα ειναι καινουρια κιολας. Ναι σε ολα τα κλειδια. Αλλα διαβασα και σε κατι κριτικες οτι οντως συμβαινει αυτο. Αρα μαλλον δεν παιζει αυτο με τα πεσιματα

ειναι αρκετα μεγαλες οι τρυπες επανω στο κλειδι κ δυσκολευεται να περασει τις μπιλιες του συνδιασμου.

εννοειται πως δεν ειναι μεγαλο θεμα, απλα θελει λιγη συντηρηση που & που.

εγω χρησιμοποιω αυτό :

Untitled_A.jpg

Καλησπέρα

Στο διαμέρισμά μου έχω μια πόρτα απλή ξύλινη (από δεκαετία '80), με μια απλή κλειδαριά με αφαλό.

Θέλω να ενισχύσω την ασφάλεια.

Τι επιλογές έχω αν δεν αλλάξω πόρτα να βάλω θωρακισμένη ?

1. προσθετη κλειδαρια με κυλινδρο + defender + καλυτερο κυλινδρο στη βασικη κλειδαρια + μπαρα 1μ στην κασα.

2. μπαρα εσωτερικα, για οταν εισαι μεσα ή μπαρα που βγαζει κυλινδρο & εξωτερικα.

• Like 1
Δημοσ.

1. προσθετη κλειδαρια με κυλινδρο + defender + καλυτερο κυλινδρο στη βασικη κλειδαρια + μπαρα 1μ στην κασα.

2. μπαρα εσωτερικα, για οταν εισαι μεσα ή μπαρα που βγαζει κυλινδρο & εξωτερικα.

Ευχαριστώ

Σχετικά με το [1], γιατί να μην βάλω μια νέα καλύτερη κλειδαριά/κύλινδρο στη θέση αυτής που έχω αντί να την βάλω ως δεύτερη?

Οι δύο κλειδαριές προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια ? Αν είναι ίδιες, και μπορεί να διαρρήξει τη μία, δεν θα διαρρήξει και την άλλη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...