velaios Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Mclein, πήρα προσφορά απο siamo για το παραγωγικό μοντέλο με κύλινδρο ces και defender όχι mottura αλλα εταιρείας που φτιάχνει τους mottura και μάλιστα μου είπαν ότι το defender αυτό δεν είναι με τεσσερις πλάκες αλλα συμπαγες μασιφ. Θα ήθελα την γνώμη σου. Σ΄ευχαριστώ.
mclein Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 κυλινδρο ces, δε γνωριζω. το defender που χρησιμοποιουν ειναι καλο. στα 2 χρονια θελει λιγη χαλαρωση γιατι το βιδωνουν οσο δεν παει και μετα η κλειδαρια παυει να ειναι γραναζωτη !!
tsismal Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 mclein καλημέρα. Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί κάνω έρευνα αγοράς για αναβάθμιση κλειδαριάς και αν δεν ήσουν εσύ να δίνεις τόση πληροφορία θα πήγαινα σαν το πρόβατο στη σφαγή. Κρίμα που δεν είσαι Θεσσαλονίκη.Να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση. Σε πόρτα ασφαλείας πλαίσιο με κλειδαριά cisa παλαιού τύπου (χρηματοκιβωτίου) είχα σχεδόν καταλήξει στην omega (220 ευρώ) αλλά ο κλειδαράς μου πρότεινε και την λύση cisa revolution + securemme k3 + defender (δεν είπαμε πιο) για να πέσει και άλλο το κόστος και για να πάρω και τα 5 κλειδιά τα οποία και χρειάζομαι. Αξίζει ή να πάω στην omega; το ίδιο setup με κύλινδρο ap3s που προτείνεις παραπάνω μου είπε ότι θα βγεί πιο ακριβά και από την omega. τι προτείνεις; Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 1
mclein Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 omega plus, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. (μέχρι τα 240€ με φπα) + οπωσδηποτε μαγγανιο στην τιμη γιατι η πορτα δεν εχει τιποτα ! εκτος αν μας πει απο ποιον εισαγει τους Κ3 μιας κ δεν ερχονται επισημα στην ελλαδα αυτη τη στιγμη. επισης, το πακετο : Cisa Revo + Ap3s (5 keys) + Monolito Rok = 189€ + φπα, οποτε δε βγαινουν τα μαθηματικα του
tsismal Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ήσουν σαφής.... πάμε για omega. Αυτό για τους Κ3 φυσικά δεν το ήξερα. Επίσης και εμένα με παραξένεψε το γεγονός ότι ενώ δίνει καλή τιμή για την omega, ειδικά επειδή μιλάμε για Θεσ/νίκη παίζουν ακόμη και 300άρια, Βγάζει ακριβό το πακέτο Cisa Revo + Ap3s. Επίσης για το μαγγάνιο μου το είπε από μόνος του ότι συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενώ άλλοι ή το χρέωναν εξτρά ή ακόμα χειρότερα το θεωρούσαν δεδομένο ότι ΔΕΝ θα το τοποθετήσουν. Γι αυτό σου λέω καλά που υπάρχεις και μας ανοίγεις τα μάτια. 1
velaios Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Mclein, εν τέλει αντι για τον αγνωστο κύλινδρο CES στο siamo βάζουν με 30€ επιπλέον τον mottura c48. Αξίξει; Είναι αξιόπιστος; Ευχαριστώ.
mclein Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Mclein, εν τέλει αντι για τον αγνωστο κύλινδρο CES στο siamo βάζουν με 30€ επιπλέον τον mottura c48. Αξίξει; Είναι αξιόπιστος; Ευχαριστώ. ναι, φυσικα ! ειναι ιδιας κατηγοριας με mauer new wave 5. ο Σιαμος δεν τοποθετει στις πορτες του rs3s ή mt5+, οποτε θα πας σε mottura c48 & θα είσαι άψογος !
velaios Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Mclein, εχω δύο προτάσεις: - κλειδαριά mottura (του siamo), defender (siamo) και κύλιδρος ces (γερμανικός- δυστυχως δεν εχουν πλεον τον mottura c48 και δεν ξερω αν υπαρχει και σε αφθονία στο εμπορίο) - κλειδαριά cisa 515-48-b, defender inal tfs και κύλινδρος cisa rs3s Ευχαριστώ.
mclein Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Mclein, εχω δύο προτάσεις: - κλειδαριά mottura (του siamo), defender (siamo) και κύλιδρος ces (γερμανικός- δυστυχως δεν εχουν πλεον τον mottura c48 και δεν ξερω αν υπαρχει και σε αφθονία στο εμπορίο) - κλειδαριά cisa 515-48-b, defender inal tfs και κύλινδρος cisa rs3s Ευχαριστώ. αυτο το παραμυθι πρεπει να το σταματησουν... οταν καποιος πηγαινει διαβασμενος κ τους ζηταει να μην τοποθετησουν οτι γουσταρουν, του δινουν αντιπροταση. και ξαφνικάάάάάά, δεν υπαρχει αποθεμα σε keso, mottura κ οτι αλλο ζητα ο πελατης. cisa revolution + cisa rs3s + monolito kripton οχι το inal. αν σου πει δεν το φερνω, αγορασε το απο μαγαζι στο νετ & δωσ'τους να το τοποθετησουν. (τα πραγματα πωλουνται περιπου 260€ με το φπα τους, οποτε κανε τους υπολογισμους σε αυτα που σου λενε) !
swayback Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεν τον κόβω τον Σιάμο να δεχτεί να βάλει στην πόρτα του κλειδαριά, defender και κύλινδρο που δεν πουλάει ο ίδιος και που θα του πας εσύ. Όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή, πριν 2 χρόνια, έψαχνα πόρτα για έναν φίλο και είχαμε καταλήξει στον Σιάμο. Επειδή ο φίλος είχε ήδη έναν Abloy Protec 2 κύλινδρο σε πόρτα αλουμινίου, προτιμήσαμε να του πούμε να μας βάλει αυτόν αντί για τον mottura ή τον keso που είχε τότε μιας και έτσι θα έβγαινε η πόρτα λίγο φθηνότερη και επειδή πιστεύουμε ότι ο abloy είναι ανώτερος των 2 κυλίνδρων που πρότεινε ο Σίαμος. Συν ότι ήμασταν και λίγο παρανοϊκοί και θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουν αντικλείδι αυτοί που θα έβαζαν την πόρτα. Λοιπόν, παίζει να ανέβασε και πίεση Μόνο που δεν μας έκραξε με λίγα λόγια. Ανέβασε τους τόνους και μας είπε ότι σε δικιά του πόρτα δεν δέχεται να το κάνει αυτό. Μετά από 20λεπτη συζήτηση που είχα με τον μεγάλο τον Σιάμο, έτυχε να είναι παρόν εκεί ο γιος του και τον ρώτησε για τον abloy και του είπε ο γιος ότι είναι εξίσου καλός με τον keso 4000s omega. Και τότε μόνο μου είπε, εντάξει, αν τόσο πολύ θες να βάλεις αυτόν που έχεις οκ. Αλλά μου λέει, μόνο τον κύλινδρο!(γιατί στην αρχή του είχα πει να βάλω δικής μου επιλογής defender αλλα εκεί ήταν αμετάκλητος) Ενώ σε άλλη εταιρεία με πόρτες ασφαλείας(ήταν η 2η επιλογή μετά τον Σιάμο) μου είχαν πει οκ και για το defender και για δικό μας κύλινδρο) Τώρα, επειδή στην περίπτωση σου, δεν έχει καν τους κυλίνδρους που διαφημίζει ως κορυφαίους, ίσως να δεχτεί να βάλεις κύλινδρο της επιλογής σου. Αλλά στη θέση σου θα το προσπαθούσα αντί να πάω σε άλλη εταιρεία, γιατί κι εγώ που είχα ψάξει αρκετές εταιρείες με πόρτες(σε 8 είχαμε πάει) πριν 2 χρόνια, από αυτές που είδα, ο Σιάμος είχε τις καλύτερες με διαφορά από θέμα θωράκισης. Πολύ ενισχυμένες γενικά και ειδικά στην κλειδαριά ακόμα και στα φθηνότερα μοντέλα. Όσο για το Defender, αν και θα προτιμούσα κι εγώ το Kripton της Disec(BKS200) που προτείνει ο mclein, νομίζω και αυτό που έχει ο Σιάμος είναι πάρα πολύ καλό οπότε θα του πήγαινα απλά τον κύλινδρο της επιλογής μου. 1
johnnyman Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Σε περιπτωση που νοικιαζεις το σπιτι και θελεις να αλλαξεις την κλειδαρια τι γινετε,γνωριζει καποιος?
*nenya* Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Σε περιπτωση που νοικιαζεις το σπιτι και θελεις να αλλαξεις την κλειδαρια τι γινετε,γνωριζει καποιος?Την αλλαζεις. (Εννοειται δεν δινεις κλειδι στον ιδιοκτητη!)Και όταν ειναι να φυγεις, ξαναβαζεις την παλια.
johnnyman Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Την αλλαζεις. (Εννοειται δεν δινεις κλειδι στον ιδιοκτητη!) Και όταν ειναι να φυγεις, ξαναβαζεις την παλια. Την αλλαζω χωρις να ρωτησω?ετσι απλα?
*nenya* Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ας πουν και αλλοι που νοικιαζουν, στο συμβολαιο δεν αναγραφει πουθενα ορο για μη αλλαγη κλειδαριας. Ουτε κι εγω ουτε και οσοι ξερω εχουν ζητησει ποτε αδεια για να το κανουν αυτο. Μα δεν ειναι και κοινη λογικη; Να συνεχισεις δλδ να ζεις σε ενα σπιτι και να φοβασαι μηπως ανα πασα στιγμη σου κανει ντου ο ιδιοκτητης ή ακομα και προηγουμενος ενοικιαστης; Αλλαζεις και οταν ειναι να φυγεις για αλλο σπιτι ξαναβαζεις την παλια κλειδαρια κ επιστρεφεις τα κλειδια στον ιδιοκτητη οπως σου τα ειχε πρωτοδωσει. 4
Highlander Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ας πουν και αλλοι που νοικιαζουν, στο συμβολαιο δεν αναγραφει πουθενα ορο για μη αλλαγη κλειδαριας. Ουτε κι εγω ουτε και οσοι ξερω εχουν ζητησει ποτε αδεια για να το κανουν αυτο. Μα δεν ειναι και κοινη λογικη; Να συνεχισεις δλδ να ζεις σε ενα σπιτι και να φοβασαι μηπως ανα πασα στιγμη σου κανει ντου ο ιδιοκτητης ή ακομα και προηγουμενος ενοικιαστης; Αλλαζεις και οταν ειναι να φυγεις για αλλο σπιτι ξαναβαζεις την παλια κλειδαρια κ επιστρεφεις τα κλειδια στον ιδιοκτητη οπως σου τα ειχε πρωτοδωσει. Κοινή λογική δεν υπάρχει Επειδή μέχρι και πριν μερικά χρόνια είχα αλλάξει 5 σπίτια, σε όλα άλλαζα μεν κλειδαριά, αλλά στο συμφωνητικό μέσα έλεγε πως ο ιδιοκτήτης θα έχει αντικλείδι και έχει το δικαίωμα (με εσένα παρόντα) να επισκέπτεται το σπίτι μια φορά το μήνα. Και σε κουβέντα που είχα κάνει με έναν ιδιοκτήτη, μου είχε πει πως πάντα ζητά να έχει κλειδί γιατί σε περίπτωση πυρκαγιάς, πλημμύρας κλπ πρέπει να μπορεί να μπει μέσα στο σπίτι. Παρόλα αυτά, πάντα άλλαζα κλειδαριά και έβαζα την παλιά όταν έφευγα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις