CosCan55 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 ειναι σε dierre κλειδαρια "γραναζωτη" & το defender της ειναι μοναδική περίπτωση. αύριο - μεθαύριο, οι ίδιοι που χάλασαν τη δουλειά με atra - dierre, θα χαλάσουν και αυτη την πατεντα για μια νέα !!! φυσικα σε κατασκευαστες = τζαμπατζηδες κατα βαση & πελατες καθημερινους = ασχετους με το χωρο, μια χαρα πωλουνται τετοια προϊόντα ως κορυφαία !!! mclein μιας και εισαι του χωρου μια ερωτηση ακομα. Επειδη απο βδομαδα μου ερχεται θωρακισμενη που παρηγγειλα με κυλινδρο ειναι. Το κλειδι το αφηνουμε πανω στην πορτα οταν ειμαστε μεσα η οχι? Η ειναι το ιδιο οτι και αν κανουμε? 1
SnapShot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Σε πόρτα ασφαλείας tesio αλλαξα την ομώνυμη κλειδαριά της με μία Evva ics θεωρείται αξιόπιστη κλειδαριά;
mclein Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 mclein μιας και εισαι του χωρου μια ερωτηση ακομα. Επειδη απο βδομαδα μου ερχεται θωρακισμενη που παρηγγειλα με κυλινδρο ειναι. Το κλειδι το αφηνουμε πανω στην πορτα οταν ειμαστε μεσα η οχι? Η ειναι το ιδιο οτι και αν κανουμε? δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. εγώ δε θα το άφηνα πάντως ! κλειδώνεις, βάζεις σύρτη & αφήνεις τα κλειδιά κάπου κοντά για ώρα ανάγκης. Σε πόρτα ασφαλείας tesio αλλαξα την ομώνυμη κλειδαριά της με μία Evva ics θεωρείται αξιόπιστη κλειδαριά; Αυστριακοί τον κατασκευάζουν, φυσικά και είναι αξιόπιστος κύλινδρος & ποιοτικότατο προϊόν. διαφωνώ με την επιλογή γιατί : α) το πλήρωσες πανάκριβα β) στέκεσαι στον κύλινδρο ενώ δεν ξέρω αν το συνδίασες με σοβαρό defender & mul-t-lock los κλειδαριά. με το κομμάτι της κλειδαριάς να είναι το σημαντικότερο στην περίπτωση της Tesio γ) δεν είναι rs3s, new wave 5, mt5+, keso 4000s δ) δεν επέλεξες το μαγνητικό κύλινδρο, οπού εκεί πραγματικά ξεφεύγουμε απ'τα συνηθισμένα. γενικά η λύσεις των Evva & WinkHaus θα έλεγα πως προτείνονται για εισόδους πολυκατοικιών.
SnapShot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Συνολικά πήγε 360 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση. Ο κλειδαρας ανέφερε πως κανονικά είναι για 400 ευρώ
mclein Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Συνολικά πήγε 360 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση. Ο κλειδαρας ανέφερε πως κανονικά είναι για 400 ευρώ αν ειναι 360 με φπα, πολυ καλη τιμη. με δεδομενο οτι εχεις βαλει mul-t-lock los + bd200 + evva ics μου βγαινει 305 + φπα με τα δικα μου δεδομενα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2017 από mclein
giorgos3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, ήρθε ο καιρός να αλλάξω και εγώ την κλειδαριά (πριν χτυπάω το κεφάλι μου!) Κατέληξα στο σετ cisa revolution pro + cisa rs3s + defender monolito rok. Μετά από έρευνα στη Θεσσαλονίκη οι τιμές που πήρα είναι από 310 μέχρι 380 με τοποθέτηση χωρίς φπα (μου φάνηκαν λίγο τσιμπημένες οι τιμές!) Οι περισσότεροι με απέτρεψαν να πάρω τον συγκεκριμένο κύλινδρο λόγο κόστους και μου πρότειναν cisa ap3 και agb scudo dck. Mclein ποιά είναι η διαφορά μεταξύ cisa rs3s και agb skudo dck? Ευχαριστώ!
mclein Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, ήρθε ο καιρός να αλλάξω και εγώ την κλειδαριά (πριν χτυπάω το κεφάλι μου!) Κατέληξα στο σετ cisa revolution pro + cisa rs3s + defender monolito rok. Μετά από έρευνα στη Θεσσαλονίκη οι τιμές που πήρα είναι από 310 μέχρι 380 με τοποθέτηση χωρίς φπα (μου φάνηκαν λίγο τσιμπημένες οι τιμές!) Οι περισσότεροι με απέτρεψαν να πάρω τον συγκεκριμένο κύλινδρο λόγο κόστους και μου πρότειναν cisa ap3 και agb scudo dck. Mclein ποιά είναι η διαφορά μεταξύ cisa rs3s και agb skudo dck? Ευχαριστώ! ο rs3s ειναι ο καλυτερο κυλινδρος της αγορας σε νορμαλ επιπεδα. ο mul-t-lock mt5 ειναι ο επομενος και ακολουθουν ολοι οι υπολοιποι. ap3s + dck αρκετοι φερνουν απο βουλγαρια οποτε γλυτωνουν φορολογια + δεν υπαρχουν μεταφορικα. 1
Lacepo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 mcclain ο καλυτερος - ΤΙΜΙΟΣ - προθυμος να βοηθησει και σε ενημερωνει καταλληλα ! Μπραβο, το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να γραψω δημοσιως αυτα, παλι καλα που εχουμε το φορουμ εδω γιατι εξω θα μας ειχαν για κοροιδα. Υ.Γ. Σε οσους τον εχω προτεινε, ολοι μειναν υπερ ευχαριστημενοι!
mclein Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ευχαριστω για τα καλα λογια. φυσικα δεν ειμαι ο καλυτερος. υπαρχουν αρκετοι συναδελφοι με τεραστια εμπειρια & γνωσεις και εγω ειμαι μικρος ηλικιακα οσο για την τιμιοτητα, ειμαι στις ξεχωριστες περιπτωσεις αλλα και παλι υπαρχουν αρκετοι συνανθρωποι & συναδελφοι που ακολουθουν το αυτονοητο μοτιβο & δεν κοροϊδευουν οποτε ακομη υπαρχει ελπιδα !!! υγ - δευτερα θα μπουν 2-3 φωτογραφιες απο παραδοση νεας πορτας μετα απο τοποθετηση. συναδελφος κλειδαρας, εδωσε τον καλυτερο εαυτο του κ κοροϊδεψε οσο περισσοτερο γινοταν. 2
mclein Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 πορτα 600€ με τοποθετηση. ο καλλιτεχνης -κλειδαρας, πορτας, αλουμινας- ενω υπηρχαν θεσεις ακριβως για οποιαδηποτε κλειδαρια ηθελε να τοποθετησει, σκεφθηκε πως δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο την ηλεκτροκολληση. οποτε εχουμε, κομμενες ντιζες γιατι έτσι & κολλημενη κλειδαρια γιατι ετσι. free private image hosting
swayback Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ΓΙΑΤΙ να κολλήσει το έμβολο που βγάζει τους πάνω πίρρους!!!!!;;;; Και πες του έπεσε κατα λάθος το σιδεράκι που το πιάνει κανονικά, όπως και στο κάτω έμβολο.. Ακόμα και τότε, έστω και με καλά χοντρά δεματικά που λέει ο λόγος θα μπορούσε να το πιάσει αν δεν είχε βίδα! Απορία το έχω αν το κλειδί γυρνάει εύκολα χωρίς αντίσταση με αυτό που έκανε... Ακόμα και η βίδα που "πιάνει"-στερεώνει τον κύλινδρο φαίνεται να μην είναι της κλειδαριάς.. Και νόμιζα ότι μόνο σε παλιές πόρτες που τοποθετούνταν το 80' από τον Σιάμο, ήταν ηλεκτροκολλημένες οι κλειδαριές.. εδιτ: Έχω μία υποψία ότι το έμβολο των πάνω πίρρων δεν κατέβαινε αρκετά ώστε να πιάσει στην κλειδαριά με την βίδα. Βέβαια τα έμβολα είναι ρυθμιζόμενα συνήθως για να προσαρμόζονται στο αντίστοιχο έμβολο της κλειδαριάς. Μήπως εμπόδιζε η θωράκιση και δεν του έδινε πρόσβαση στο σημείο που ρυθμίζεις το έμβολο? Αλλά και πάλι θα μπορούσε να το πιάσει καλά με κάποιον άλλο τρόπο.
mclein Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ΓΙΑΤΙ να κολλήσει το έμβολο που βγάζει τους πάνω πίρρους!!!!!;;;; Και πες του έπεσε κατα λάθος το σιδεράκι που το πιάνει κανονικά, όπως και στο κάτω έμβολο.. Ακόμα και τότε, έστω και με καλά χοντρά δεματικά που λέει ο λόγος θα μπορούσε να το πιάσει αν δεν είχε βίδα! Απορία το έχω αν το κλειδί γυρνάει εύκολα χωρίς αντίσταση με αυτό που έκανε... Ακόμα και η βίδα που "πιάνει"-στερεώνει τον κύλινδρο φαίνεται να μην είναι της κλειδαριάς.. Και νόμιζα ότι μόνο σε παλιές πόρτες που τοποθετούνταν το 80' από τον Σιάμο, ήταν ηλεκτροκολλημένες οι κλειδαριές.. εδιτ: Έχω μία υποψία ότι το έμβολο των πάνω πίρρων δεν κατέβαινε αρκετά ώστε να πιάσει στην κλειδαριά με την βίδα. Βέβαια τα έμβολα είναι ρυθμιζόμενα συνήθως για να προσαρμόζονται στο αντίστοιχο έμβολο της κλειδαριάς. Μήπως εμπόδιζε η θωράκιση και δεν του έδινε πρόσβαση στο σημείο που ρυθμίζεις το έμβολο? Αλλά και πάλι θα μπορούσε να το πιάσει καλά με κάποιον άλλο τρόπο. εφτιαξε - αγορασε τα εμβολα κοντα & αντι να χρησιμοποιησει καινουρια ειπε να κανει την πατεντα του. και ο συνδετηρας να πεσει - που συμβαινει - βαζεις νεο, 0.20€ κοστιζει. το κλειδι δε γυρναγε ποτε σωστα. σε 1.5 χρονο εκανε τη γραναζωτη mottura να γινει χειροτερο απο mottura με λαμακια. οι βιδες της mottura ειναι ετσι τεραστιες για να μην πεφτουν μεσα. δυσκολα βρισκεις με το αναλογο στριφωμα. ο Σιαμος κολλαει ολες τις κλειδαριες, για να μην τις αναλαμβανουν αλλοι + τα κουτακια που εχουν τους επανω / κατω πυρους ειναι παντα κλειστα για να τους καλεις να τα συντηρουν (κανεις δεν το κανει, γι'αυτο κολλανε οι πορτες κλειδωμενες ξαφνικα). (την ιδια πατεντα ακολουθησε / ακολουθει κ ο balomenos) !
suedehead7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ο Σιαμος κολλαει ολες τις κλειδαριες, για να μην τις αναλαμβανουν αλλοι + τα κουτακια που εχουν τους επανω / κατω πυρους ειναι παντα κλειστα για να τους καλεις να τα συντηρουν (κανεις δεν το κανει, γι'αυτο κολλανε οι πορτες κλειδωμενες ξαφνικα). (την ιδια πατεντα ακολουθησε / ακολουθει κ ο balomenos) ! Οσοι εχουν σιαμο δηλαδή, εχουν δύσκολη συντήρηση λόγω ιδιότυπης κατασκευής και ανάγκης χρήσης υπηρεσιών σιάμου? Αλλος αυτές τις πόρτες δεν μπορεί να τις συντηρήσει? (όσο περίεργες και να είναι..)
dollyyy19 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 μπορει,αλλα αυτος που θα το αναλαβει,πρεπει να πληρωθει,διοτι εχει αρκετη δουλεια να κανει.προσφατα αλλαξα κλειδαρια σε μια τετοια εξωπορτα.ολα κολλητα.καλα που ειχα τροχακι. 2
mclein Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Οσοι εχουν σιαμο δηλαδή, εχουν δύσκολη συντήρηση λόγω ιδιότυπης κατασκευής και ανάγκης χρήσης υπηρεσιών σιάμου? Αλλος αυτές τις πόρτες δεν μπορεί να τις συντηρήσει? (όσο περίεργες και να είναι..) ξερω αρκετους συναδελφους που δεν αναλαμβανουν. είτε αντικατασταση κλειδαριάς - ειτε ξεμπλοκάρισμα - είτε συντήρηση. είναι πολύ καλές πόρτες αλλά όπως είναι γνωστό, όσο πιο περιπλοκα τα πραγματα τόσο πιο ευπαθή !
Προτεινόμενες αναρτήσεις