Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο θεσσαλονικη κανεις που αλλαξε κλειδαρια σε πορτα ασφαλειας 10ετιας και να εμεινε ευχαριστημενος απο το ολο το συστημα και απο τιμη?

Καμια πληροφορια

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο θεσσαλονικη κανεις που αλλαξε κλειδαρια σε πορτα ασφαλειας 10ετιας και να εμεινε ευχαριστημενος απο το ολο το συστημα και απο τιμη?

Καμια πληροφορια

εχεις pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχεις pm

ένα pm και εδώ σε παρακαλώ.

Επιπλέον

στην πολυκατοικία μας, έχουμε πόρτα γυάλινη.

η κλειδαριά είναι μικρή και συνέχεια χαλάει.

Ο διαχειριστής και κάποιοι άλλοι πήρανε πρόταση για καινούργια πόρτα και κλειδαριά αλλά πάνω από 1000 ευρώ προς 1300 με τοποθέτηση από ότι κατάλαβα. 

Δείτε φώτο εδώ

https://goo.gl/photos/BDmTdDonCqLgs8kq8 

Κάποια πρόταση ποιο οικονομική? Βασικά δεν γίνετα να αλλάξουμε μόνο κλειδαριά μιας και η πόρτα είναι μια χαρά και αρέσει στους περισσότερους?

mclein θα εκτιμούσαμε τα φώτα σου!

Επεξ/σία από smerliao
Δημοσ.

Ευχαριστω τον mclein για την άμεση και γρήγορη ανταπόκριση  που απόλαυσα ,  αλλα και την θέληση που έδειξε να με εξυπηρετήσει στην αναβάθμιση της πορτας ασφαλείας την οποία  ανέλαβε  . Πολύ καλές και τίμιες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, συν ότι σου δίνει πληθώρα επιλογών.

• Like 2
Δημοσ.
Σήμερα περιοχή Χαλανδρίου απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα γνωστού μου ωρα 10 το πρωι. Πόρτα ασφαλείας 15ετίας με κλειδαριά cisa και defender (δε γνωριζω την εταιρία). Διαμέρισμα 2ου ορόφου σε πολυκατοικία που η πόρτα ανοίγει με ένα σπρωξιμο και δε τη φτιάχνουν.

Xρησιμοποίησαν τρυπάνι, ο διπλανός ενοχλήθηκε, είδε τι παίζει και προς μεγάλη τυχη του γνωστού μου, ενημέρωσε αστυνομία, η οποία ήρθε γρηγορα. Η πόρτα ηταν έτοιμη να ανοίξει.

Είναι προφανές οτι τον άνθρωπο τον έσωσε το καλό defender διότι τρύπαγαν (απ΄όσο μου ειπε) τουλάχιστον 5 λεπτά και ο γείτονας που έδρασε σωστά.

Πρόταση μου, μη λυπάστε τα χρήματα. Οσο πιο καλη η κλειδαριά και το defender τοσο περισσότερο θα τους καθυστερήσετε. 

Α ναι το διαμέρισμα του γνωστού μου ήταν τυπικο διαμέρισμα εργένη. Ούτε λεφτά μέσα, ούτε κοσμήματα. Απλά έτυχε.
  • Like 4
Δημοσ.

θα ήθελα φωτογραφίες απο την αποπειρα αν ειναι ευκολο.

περισσοτερο μας ενδιαφερει πως εγινε το defender, οποιο κι αν ηταν.

τους διαρρηκτες, τους επιασαν ή εφυγαν ;

Δημοσ.

Οι διαρρήκτες ξέφυγαν από παράθυρο πυλωτης απ΄όσο ειπε .

Για φωτογραφίες θα ρωτήσω αν έβγαλε τίποτε ο άνθρωπος, αν και ψιλοσοκαρισμένο τον άκουσα.

mclein το 5λεπτο που ανέφερε ο γείτονας στον φιλο μου ειναι λογικό για ένα καλό defender ή ήταν υπερβολή;

Σημείωση. Το report που έχω ειναι οτι η πόρτα δεν άνοιξε. Μου ειπε οτι ήταν έτοιμη να ανοιξει. Δε ξέρω τι μπορει να σημαίνει αυτό.

Δημοσ.

Οι διαρρήκτες ξέφυγαν από παράθυρο πυλωτης απ΄όσο ειπε .

Για φωτογραφίες θα ρωτήσω αν έβγαλε τίποτε ο άνθρωπος, αν και ψιλοσοκαρισμένο τον άκουσα.

mclein το 5λεπτο που ανέφερε ο γείτονας στον φιλο μου ειναι λογικό για ένα καλό defender ή ήταν υπερβολή;

Σημείωση. Το report που έχω ειναι οτι η πόρτα δεν άνοιξε. Μου ειπε οτι ήταν έτοιμη να ανοιξει. Δε ξέρω τι μπορει να σημαίνει αυτό.

λογικα θα μπορει να βγαλει φωτογραφια το defender.

ειτε το εχει ακομη επανω - είτε το εβγαλε, ας το βγαλει μια φωτο εξωτερικα.

το ετοιμη να ανοιξει δεν μπορει να το ξερει κανεις.

εκτος αν ειχαν τρυπησει ΚΑΙ τον κυλινδρο κ ηταν η ωρα που βαζουν κατσαβιδι κ τον περιστρεφουν.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Είχα τις αμφιβολίες μου για την ασφάλεια της πόρτας μου,αλλά μετά από τόσο διάβασμα του νήματος είμαι σίγουρος που θέλει αναβάθμιση.

Αγαπητέ mclein, πόρτα ασφαλείας μάρκας πλαίσιο 12ετίας με κλειδί χρηματοκιβωτίου.Θα ήθελα μία πρόταση κόστους 250-300 ευρώ με τοποθέτηση(όχι omega plus). Είμαι ενοικιαστής και όχι ιδιοκτήτης.Σε ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπερα, ειναι υπερβολη τα 300 σε πορτα πλαισιο - θα πηγαινα σε ταβανι τα 250€ ωs vfm.

mul-t-lock los + cisa ap3s + monolito rok ή cisa revolution pro + cisa rs3s + monolito rok ειναι εξαιρετικά.

τα ιδια και με τους κυλινδρους : mul-t-lock interactive+ ή mul-t-lock mt5+, αντιστοιχα.

φθανεις τα λεφτα που επιθυμεις :) :D (τιμες με τοποθετηση + φπα)

με κοψιμο τροχου μπαταριας θελει περισσοτερο από 10' ακομη και το απλο της disec.

με τον εξολκεα που κυκλοφορησε περσι η disec για τα απλα της,

μπορει να το τρυπησαν στο ατσαλακι που κινειται αλλα και παλι επρεπε να τρυπησουν τον κυλινδρο για εξολκηση.

το θεμα ειναι οτι αν πεσουν σε Securemme K2, Cisa Asix Pro, Mul-T-Lock 7x7 και λοιπα ως 60€

η εξολκηση ειναι καθαρα θεμα ικανοτητας & δυναμης.

Δημοσ.

σορρυ ειχαν μπει δύο κενά στο τέλος. ξαναδοκίμασε σε παρακαλώ  :-)

με 250-300€ μπορειτε να τοποθετησετε :

ηλεκτροπυρο + μπουτον εξοδου + πληκτρολογιο + τηλεχειρισμο + μετασχηματιστη ή μπαταριες.

αν καποιος θελει να σπασει την πορτα για να το ξεπερασει, θα το κανει & με τη θωρακισμενη.

ειναι πολυ συνηθισμενη η λυση που προτεινω σε χαλανδρι - μαρουσι κλπ εδω στην Αττικη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...