Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή, πρέπει να υπάρχει μαγγάνιο ΚΑΙ στην πόρτα ΚΑΙ στην κλειδαριά;

2 πλάκες η μία πάνω από την άλλη;

Επίσης, όταν λες "φυσικά για μέγεθος της τάξεως των 3χ3 οπου ετσι κι αλλιως θα μπει το μαγγανιο της κλειδαριάς." τι εννοείς;

Η πλάκα που ήταν ήδη ενσωματωμένη στην πόρτα και προστάτευε την παλιά κλειδαριά ΔΕΝ αφαιρέθηκε ΟΥΤΕ κόπηκε μεγάλο κομμάτι. Απλά τροχίστηκε λίγο στη μέση για να κάνει τη θέση Ω για το κλειδί. Όμως υπάρχει ακόμα η σχισμή στο σχήμα του παλιού κλειδιού, δηλαδή στο Ω υπάρχει μια μικρή ακόμα "γραμμή" δεξιά και αριστερά ( σαν =(ο)= ).

Όμως δεν είδα να τοποθετείται κάτι σαν αυτό που δείχνεις.

Ο εγκαταστάτης είναι μέλος ΣΑΕΚ.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κάποιες παλιες πορτες εχουν μια πλακα μαγγανιου που προστατευε την παλια κλειδαρια περιμετρικα.

το πρεπει ειναι σχετικο. ειναι κατι που καποιος καπου καποτε πληρωσε Χ ποσο εξτρα, παρολο που δεν το γνωριζε.

φυσικα ειναι πλεονεκτημα αν δεν ειναι απαραιτητο να αφαιρεθει. καποιες φορες ειμαστε αναγκασμενοι να το βγαλουμε.

για την τοποθετηση της omega, συνηθως χρειαζεται κοψιμο ενα μικρο παραθυρακι στο μαγγανιο της πορτας.

η omega plus τοποθετειται ΣΩΣΤΑ με το μαγγανιο της.

καποιοι στο ιντερνετ & καποιοι κλειδαραδες / πορταδες πωλούν & τοποθετουν

την κλειδαρια σκετη χωρις το defender της & για μενα ειναι λαθος.

αυτο που εγινε σ'εσενα ειναι μια χαρα. δεν εχεις κανενα προβλημα για τις σχισμες.

οπως ανεφερα παραπανω, αν χρειαζεται μπορει να κοπει ολοκληρο 3χ3.

ετσι κι αλλιως θα γινει για να τοποθετηθει το μαγγανιο/ατσαλι της omega. 

αυτα περι omega plus.

Δημοσ.

αυτο που εγινε σ'εσενα ειναι μια χαρα. δεν εχεις κανενα προβλημα για τις σχισμες.

οπως ανεφερα παραπανω, αν χρειαζεται μπορει να κοπει ολοκληρο 3χ3.

ετσι κι αλλιως θα γινει για να τοποθετηθει το μαγγανιο/ατσαλι της omega. 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και ειλικρικά με συγχωρείς που επιμένω, αλλά μπερδεύτηκα πάλι με την παραπάνω πρότασή σου.

ΔΕΝ τοποθετήθηκε το μαγγάνιο/ατσάλι που δείχνεις, αλλά τροχίστηκε λίγο το υπάρχον (που προστάτευε ολόκληρη την παλιά κλειδαριά... Αυτή η πλάκα έμεινε στη θέση της και η νέα κλειδαριά τοποθετήθηκε πίσω της, όπως ήταν η προηγούμενη. Δεν μέτρησα τις διαστάσεις της προυπάρχουσας πλάκας, αλλά θα είναι κάτι σαν 15x20 εκατοστά, ας πούμε. Χοντρικά όσο είναι το σώμα της κλειδαριάς.

Αν υποθέσουμε ότι η ποιότητα της προυπάρχουσας πλάκας είναι ΟΚ (δεν έχω λόγο να υποθέσω το αντίθετο), το μόνο που με προβληματίζει κάπως είναι οι σχισμές πχ 0.5 - 1εκ που έμειναν δεξιά και αριστερά της θέσης του νέου κλειδιού, λόγω της διαφοράς στο σχήμα του κλειδιού τύπου χρηματοκιβωτίου και αυτού της omega plus.

Αν ρωτήσω τον εγκαταστάτη (μέλος ΣΑΕΚ), θα μου πει σίγουρα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Γι' αυτό θα ήθελα να το διασταυρώσω και με έναν άλλο επαγγελματία, ιδιαίτερα αν αυτός έχει την ποιότητα που αποδεδειγμένα έχεις εσύ -- αν κρίνει κανείς από τις απαντήσεις σου σε αυτή τη συζήτηση!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και ειλικρικά με συγχωρείς που επιμένω, αλλά μπερδεύτηκα πάλι με την παραπάνω πρότασή σου.

ΔΕΝ τοποθετήθηκε το μαγγάνιο/ατσάλι που δείχνεις, αλλά τροχίστηκε λίγο το υπάρχον (που προστάτευε ολόκληρη την παλιά κλειδαριά... Αυτή η πλάκα έμεινε στη θέση της και η νέα κλειδαριά τοποθετήθηκε πίσω της, όπως ήταν η προηγούμενη. Δεν μέτρησα τις διαστάσεις της προυπάρχουσας πλάκας, αλλά θα είναι κάτι σαν 15x20 εκατοστά, ας πούμε. Χοντρικά όσο είναι το σώμα της κλειδαριάς.

Αν υποθέσουμε ότι η ποιότητα της προυπάρχουσας πλάκας είναι ΟΚ (δεν έχω λόγο να υποθέσω το αντίθετο), το μόνο που με προβληματίζει κάπως είναι οι σχισμές πχ 0.5 - 1εκ που έμειναν δεξιά και αριστερά της θέσης του νέου κλειδιού, λόγω της διαφοράς στο σχήμα του κλειδιού τύπου χρηματοκιβωτίου και αυτού της omega plus.

Αν ρωτήσω τον εγκαταστάτη (μέλος ΣΑΕΚ), θα μου πει σίγουρα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Γι' αυτό θα ήθελα να το διασταυρώσω και με έναν άλλο επαγγελματία, ιδιαίτερα αν αυτός έχει την ποιότητα που αποδεδειγμένα έχεις εσύ -- αν κρίνει κανείς από τις απαντήσεις σου σε αυτή τη συζήτηση!

Δεν υπαρχει προβλημα για τις σχισμες.

Δε θα υπηρχε προβλημα να εκοβε/τροχιζε την πλακα σε μεγαλυτερο βαθμο.

Προβλημα υπαρχει που δεν εβαλε την πλακα :

α - γιατι σε κοροϊδεψε.

β - γιατι σε επιθεση με σοβαρο τρυπανι μπαταριας, θελεις δευτερολεπτα

για να φτασεις απο την μια μερια της κλειδαριας στην απεναντι κ να ακυρωσεις το βασικο συνδιασμο.

υγ - στο πμ δεν μου εστειλες τιμη + περιοχη, αν θελεις με βοηθας κι εσυ :)

υγ2 - μελος σαεκ δε σημαινει τιποτα αλλο περαν των 150€/χρονο για αερα κοπανιστο.

πχ, ειμαι μελος του συνδεσμου ευρωπαιων κλειθροποιών με πιστοποιηση απο Γερμανία αλλα εδω στην ελλαδα μονο ο κ.Μαρινος στο Αιγαλεω διαθετει τον ιδιο τιτλο & ακομη περισσοτερες απο εμενα γνωσεις αλλά αυτό δεν μας βοηθά σε κάτι στην μπανανία. :D

Δημοσ.

αν δεν υπάρχει τοποθετημένο το παρακατω μαγγανιο,

τοτε η κλειδαρια "μηδενιζεται" με τρυπανι κ ανοιγει σε 5 λεπτά.

Ωχ τη πατήσαμε... εις διπλούν κιόλας!

• Like 1
Δημοσ.

Problem solved, με την άψογη δουλειά του mclein και του συνεργάτη του, ο οποίος εκτέλεσε την εργασία σαν το σπίτι και η πόρτα να ήταν του παιδιού του. Σας ευχαριστώ, παιδιά!

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ τη πατήσαμε... εις διπλούν κιόλας!

δεν ειναι την πατησαμε, ειναι οτι κυκλοφορουν "εξυπνοι" στην πιατσα.

γιατι αν δε χρεωνοσαστε την τιμη της πλακας περι τα 15€, τοτε θα το καταλαβαινα.

Problem solved, με την άψογη δουλειά του mclein και του συνεργάτη του, ο οποίος εκτέλεσε την εργασία σαν το σπίτι και η πόρτα να ήταν του παιδιού του. Σας ευχαριστώ, παιδιά!

εμεις ευχαριστουμε για την εμπιστοσυνη & φυσικα την υπομονη για το πιεσμενο προγραμμα !!!

Δημοσ.

δεν ειναι την πατησαμε, ειναι οτι κυκλοφορουν "εξυπνοι" στην πιατσα.

γιατι αν δε χρεωνοσαστε την τιμη της πλακας περι τα 15€, τοτε θα το καταλαβαινα.

Από αυτό που έχω καταλάβει, για τις κλειδαριές omega υπάρχει αυτή η μικρή πλάκα (περίπου στα 15 ευρώ) και υπάρχει και ειδικό defender για omega (κάπου στα 50 ευρώ)

Πρέπει να μπουν και τα δύο ή αρκεί μόνο το ένα?

Εάν αρκεί ένα, αυτό καλύτερα να είναι το defender ή η πλάκα που λες?

Δημοσ.

Από αυτό που έχω καταλάβει, για τις κλειδαριές omega υπάρχει αυτή η μικρή πλάκα (περίπου στα 15 ευρώ) και υπάρχει και ειδικό defender για omega (κάπου στα 50 ευρώ)

Πρέπει να μπουν και τα δύο ή αρκεί μόνο το ένα?

Εάν αρκεί ένα, αυτό καλύτερα να είναι το defender ή η πλάκα που λες?

μόνο το ένα τοποθετείται. είτε το ένα - είτε το άλλο. κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά.

Δημοσ.

Άλλη ερώτηση: κάποιες φορές αναφέρεται ότι η omega plus έχει μια κάρτα για το πράσινο κλειδί, και μια δεύτερη με τους κωδικούς του κίτρινου και κόκκινου κλειδιού.

Πράγματι, όταν είχαμε τοποθετήσει πόρτα του μπαλωμένου σε άλλο διαμέρισμα, παραδόθηκε μια κάρτα που είχε μόνο το συνδυασμό του πράσινου, και ένα δεύτερο σακουλάκι (μέσα στο πρώτο) που είχε το δεύτερο κλειδί και μια άλλη κάρτα με τον κίτρινο και κόκκινο συνδυασμό (δυστυχώς τελικά χρειάστηκε να πάμε στο δεύτερο συνδυασμό, οπότε το δεύτερο σακουλάκι ανοίχτηκε).

Τώρα που άλλαξα την παλιά CISA με omega σε golden door, μέσα στο σακουλάκι βρήκα:

- 3 κλειδιά του πράσινου κωδικού

- οδηγίες κλπ

- ένα μαύρο σφραγισμένο σακουλάκι στο μέγεθος κάρτας που μου φαίνεται ότι έχει μέσα μόνο μια κάρτα

- ένα δεύτερο σακουλάκι, που μου φαίνεται ότι έχει μέσα μόνο ένα (το κίτρινο) κλειδί. Δεν μου φαίνεται να έχει μέσα άλλη κάρτα.

Το μαύρο σακουλάκι (με την κάρτα) και το άλλο με το κλειδί τα κρατάω σφραγισμένα. Θα ήθελα να παραμείνει έτσι, ώστε να είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβω αν ποτέ ο κωδικός διαρεύσει (αφού τότε το σακουλάκι θα ανοιχτεί ή εξαφανιστεί).

Πού είναι οι κωδικοί; οεο; Είναι λογικό να έχω μόνο μια (κατά τα φαινόμενα) κάρτα; Παίζει το ενδεχόμενο στο μαύρο να υπάρχουν 2 κάρτες; Ή είναι μόνο μια που έχει και τους τρεις κωδικούς επάνω;

Δημοσ.

παλια, υπηρχαν 2 καρτες. η μια με τον πρασινο κωδικο & η αλλη με δυο κωδικους, τον κιτρινο κ κοκκινο.

τωρα ειναι ολοι οι κωδικοι σε μια καρτα.

• Like 1
Δημοσ.

mclein, r6 αφαλος με εργασια στα 70 eur πως σου φαινεται , τιμή και επιλογη ? εγινε αποπειρα παραβίασης σε κλειδομένη πόρτα ασφαλείας εισόδου και έγινε αντιληπτό απο το στράβωμα του λαμακίου που έχει στο κάσωμα, το όποιο το ξανέφερα χτυπώντας το , αλλα λέω να αλλαξω και αφαλό επειδή είχα αυτό το κρούσμα. Πιο χοντρό-ενισχυμένο λαμάκι μπαίνει? ο υπάρχων αφαλος securreme απλος.

Δημοσ.

iseo δε θα εβαζα σε καμια πορτα, ειδικα μετα το τελευταιο μου "ατυχημα" με R50.

εργασία γιατι να πληρωσεις, δεν μπορεις να ξεβιδωσεις 1-2 βιδες ; πολυ ακριβη η περιπτωση.

securemme απλος = K2 ή απλά κλειδιά ;

Δημοσ.

iseo δε θα εβαζα σε καμια πορτα, ειδικα μετα το τελευταιο μου "ατυχημα" με R50.

εργασία γιατι να πληρωσεις, δεν μπορεις να ξεβιδωσεις 1-2 βιδες ; πολυ ακριβη η περιπτωση.

securemme απλος = K2 ή απλά κλειδιά ;

securemme απλα κλειδιά αντιγράψιμα, για το r50 πως και έτσι ? σε προηγούμενες αναφορές σου τον εγκωμιάζεις σαν κύλινδρο. τι προτείνεις αφαλό? θεωρείς πως κάποιος που δε κατάφερε να παραβιάσει μια είσοδο θα ξαναπροσπαθήσει σε αυτή?

Δημοσ.

securemme απλα κλειδιά αντιγράψιμα, για το r50 πως και έτσι ? σε προηγούμενες αναφορές σου τον εγκωμιάζεις σαν κύλινδρο. τι προτείνεις αφαλό? θεωρείς πως κάποιος που δε κατάφερε να παραβιάσει μια είσοδο θα ξαναπροσπαθήσει σε αυτή?

δεν πιστευω να τον εγκωμιασα ποτε. απλως θεωρειται αρκετα καλος κυλινδρος.

η εξωτερικη μερια του ειναι ατσαλινη,

πραγματικα ατσαλινες μπιλιες + προστασια αντιγραφης απο τον μοναδικο αντιπροσωπο.

φαινοταν απο την αρχη οτι θα ειχαμε θεμα με αυτον τον κυλινδρο αλλα θεωρησα πως ξεκολλησε οταν το δοκιμασα.

προτεινω οτι αντεχει η τσεπη & φυσικα οτι ταιριαζει με το υπολοιπο συνολο.

mauer - cisa - abloy - mul-t-lock ειναι απο τα top brands κ φυσικα αμετρητοι κυλινδροι γενικώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...