mclein Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 mclain (κριμα που δεν ειμαι αθηνα) ευχομαι οτι καλυτερο για την επιχειριση σου. Η κριση ειναι χρονια τωρα αλλα μαλλον επιδη εχει αυξειθει η εκγληματικοτιτα μαλλον οι κλειδαραδες δεν περνουν κριση. ή εχουν λαθος σκεπτικο γιατι αυτη που μου ειπαν τα 300 μπορει να καθοντε ολη μερα στο μαγαζι και να περιμενουν απο τον ενα πελατη να βγαλουν βδομαδιατικο. ενας μου ειπε για ciza revolution+ cisa asix pro+ disec sferic 330 + φπα. ηθελα να γελασω αλλα τον λυπηθηκα γιατι ηταν απο αυτους που δε παταει ανθρωπος στο μαγαζι. κατι ακομα mclain τα βιντεο που δειχνουν να ανειγουν τον cisa ap 3s (φανταζομε υπαρχουν για ολους) εσυ σαν κλειδαρας πιο ειναι το σχολιο σου; σορυ αν το εχετε ξαναπει. κρίμα να λες που δεν έχω ένα κατάστημα στη θεσσαλονίκη που είναι πιο όμορφη & δουλεύει καλά και τα βράδια εδώ και 5 χρόνια η κρίση έχει κλείσει αρκετά μαγαζιά ή έχει αναγκάσει παλιές φιλοσοφίες να τα πουλήσουν. οι περισσοτεροι κλειδαραδες ειναι κλεφτοκοταδες. δεκαετιες, οχι τωρα. επειδη πλεον εχουμε 2-3 ανοιγματα την ημερα, μπορει να ακουσεις για μια απλη τραβηχτη πορτα 25,30,50,80 ευρώ.. οι σωστοί επαγγελματίες μένουν στα 15€~20€. επισης, καποτε κοβαμε 400 κλειδια απλά σε 1-2 μέρες, τώρα με το ζόρι 100... και πολλά ακομη συνθετουν το παζλ του οτι η θωρακισμενη θα εχει μεροκαματο/κερδος 150€. το σχολιο για τα βιντεο στο γιουτουμπ ειναι περιττα. οι πραξεις των διαρρηκτων μιλουν μονες τους. θρασος - καταστροφές - γρηγορα/βιασύνη κ παντα εχουν ξαναπερασει απ'το διαμμερισμα/οίκημα. φυσικά υπάρχουν καλλιτέχνες στο χώρο αλλά συνήθως δεν ανοίγουν σπίτια. τα αυτοκίνητα βγάζουν περισσότερο χρήμα. τα ακριβα αυτοκινητα, βγαζουν περιουσιες. αν εισαι ενας συνηθισμενος πολιτης, μια συνηθισμενη λυση ειναι οτι πρεπει για εσενα. 1
jame1926 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 mclain ενας καλος κλεφτης ποση ωρα χρειαζετε για να ανοιξει αυτο το συνδιασμο: cisa revolution pro+ ap3s +disec sferic τον εχω βρει τελικα με 250ευρο με φπα οποτε αφου εφτασα μια καλη τιμη σε σχεση με την δικια σου , να δω τελικα αν αξιζει να το παρω ή να επενδυσω παραπανω χρηματα.
mclein Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 mclain ενας καλος κλεφτης ποση ωρα χρειαζετε για να ανοιξει αυτο το συνδιασμο: cisa revolution pro+ ap3s +disec sferic τον εχω βρει τελικα με 250ευρο με φπα οποτε αφου εφτασα μια καλη τιμη σε σχεση με την δικια σου , να δω τελικα αν αξιζει να το παρω ή να επενδυσω παραπανω χρηματα. με τροχο + τρυπανια, περιπου 30'. ανενοχλητος ομως κ σιγουρα θα χρειαστει καποιο αντιπερισπασμο... ο θορυβος ειναι αρκετος. φυσικα εχουμε ξαναπει, δυσκολα βγαινει καποιος να ελεγξει τι παιζει... γενικά πάντως δεν υπαρχει τετοιοι καλλιτεχνες. οι περισσοτεροι θα ξηλωναν την πορτα. κι εγω αυτο θα εκανα αν επρεπε να ανοιξω μια πορτα των 600€ γρηγορα. 1
nop77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 με τροχο + τρυπανια, περιπου 30'. ανενοχλητος ομως κ σιγουρα θα χρειαστει καποιο αντιπερισπασμο... ο θορυβος ειναι αρκετος. φυσικα εχουμε ξαναπει, δυσκολα βγαινει καποιος να ελεγξει τι παιζει... γενικά πάντως δεν υπαρχει τετοιοι καλλιτεχνες. οι περισσοτεροι θα ξηλωναν την πορτα. κι εγω αυτο θα εκανα αν επρεπε να ανοιξω μια πορτα των 600€ γρηγορα. δηλαδή για να καταλάβω και εγώ εάν έχουμε 2 πόρτες η μια με τον συνδυασμό που λέει ο φίλος παραπάνω cisa revolution pro+ ap3s +disec sferic και μια άλλη με cisa revolution pro+ cisa rs3 s +disec sferic με τροχό και τρυπάνια θα ανοίξουν στον ίδιο χρόνο ? ο κύλινδρος cisa rs3 s έχει σχεδόν τα διπλά χρήματα από τον ap3s δεν προσφέρει και περισσότερη ασφάλεια με αυτήν την μέθοδο?
mclein Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 δηλαδή για να καταλάβω και εγώ εάν έχουμε 2 πόρτες η μια με τον συνδυασμό που λέει ο φίλος παραπάνω cisa revolution pro+ ap3s +disec sferic και μια άλλη με cisa revolution pro+ cisa rs3 s +disec sferic με τροχό και τρυπάνια θα ανοίξουν στον ίδιο χρόνο ? ο κύλινδρος cisa rs3 s έχει σχεδόν τα διπλά χρήματα από τον ap3s δεν προσφέρει και περισσότερη ασφάλεια με αυτήν την μέθοδο? astral s - ap3s - rs3s = ειναι περιπου το ιδιο πραγμα. ο πρωτος δεν εχει πατενταρισμενα κλειδια. ο δευτερος εχει πατενταρισμενο κλειδι + ενα μαγνητακι κ αντιγραφεται μονο με την καρτα ιδιοκτησιας & σε εξουσιοδοτημενα καταστηματα. ο τριτος εχει πατενταρισμενο κλειδι + ενα ατσαλακι στη μυτη του κ αντιγραφεται μονο στην Ιταλια. συνοψίζοντας, astral s + ap3s ανοιγουν σε παρομοιο χρονο. δυστυχως rs3s δεν χρειαστηκε να ανοιξω εως τωρα οποτε δε γνωριζω σε ποση ωρα ανοιγει. επισης, σπανια καποιος πελατης αγοραζει ap3s - rs3s με disec sferik και οχι με rok, kripton ή mrm29 !
jame1926 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 επισης, σπανια καποιος πελατης αγοραζει ap3s - rs3s με disec sferik και οχι με rok, kripton ή mrm29 ! και γιατι μου τον προτεινες σαν συνδιασμο τοτε; δηλαδη με disec sferik ανοιγει κατω απο 30; ενα defender disec sferik αλλαζει ευκολα; τι εργατικα εχει; μπορει να το αλλαξει καπιος ασχετος; sory για τις πολλες ερωτησεις.
mclein Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 και γιατι μου τον προτεινες σαν συνδιασμο τοτε; δηλαδη με disec sferik ανοιγει κατω απο 30; ενα defender disec sferik αλλαζει ευκολα; τι εργατικα εχει; μπορει να το αλλαξει καπιος ασχετος; sory για τις πολλες ερωτησεις. το προτεινα σαν αρχικο συνδιασμο. τα πακετα ξεκινουν με το βασικο μοτιβο & ο καθενας προσθετει αφαιρει αναλογα τις αναγκες κ φυσικα την τσεπη του. ενας καλος χειριστης του τροχου θελει 10' για να κοψει σωστα το sferik / cisa. απο κει κ περα ειναι θεμα ικανοτητων & γνωσεων οσον αφορα τον κυλινδρο & την κλειδαριά το πως θα τα απενεργοποιησει. εφοσον η τοποθετηση της κλειδαριας γινει σωστα αλλαζει σχετικα ευκολα, οποιοδηποτε defender. φυσικα η μητερα μου που ειναι ασχετη δεν μπορεί αλλά αν ξερεις να χειριζεσαι αλεν + κατσαβιδι, το καταφερνεις.
jame1926 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 το προτεινα σαν αρχικο συνδιασμο. τα πακετα ξεκινουν με το βασικο μοτιβο & ο καθενας προσθετει αφαιρει αναλογα τις αναγκες κ φυσικα την τσεπη του. ενας καλος χειριστης του τροχου θελει 10' για να κοψει σωστα το sferik / cisa. απο κει κ περα ειναι θεμα ικανοτητων & γνωσεων οσον αφορα τον κυλινδρο & την κλειδαριά το πως θα τα απενεργοποιησει. εφοσον η τοποθετηση της κλειδαριας γινει σωστα αλλαζει σχετικα ευκολα, οποιοδηποτε defender. φυσικα η μητερα μου που ειναι ασχετη δεν μπορεί αλλά αν ξερεις να χειριζεσαι αλεν + κατσαβιδι, το καταφερνεις. ευχαριστω για τις απαντησεις. το defender μονο με τροχο παραβιαζετε; δεν υπαρχει λιγοτερο θορυβωδεις τροπος; (σκυλα καβουρας κτλ....) μετα στον κυλινδρο με τρυπιμα συνεχιζουν;
jame1926 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 η διαρρηξη, ξεκινα καπως ετσι : τι συνεχεια δε μου ειπες. την εχω βαλει την κλειδαρια cisa revolution pro+ ap3s +disec sferic απλα σα να καταλαβα οτι επρεπε να παρω φθηνοτερο κυλινδρο με καλητερο defender τωρα ειναι αργα βεβαια. ωπος και να εχει ευχαριστω για τις πληροφοριες.
mclein Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 τι συνεχεια δε μου ειπες. την εχω βαλει την κλειδαρια cisa revolution pro+ ap3s +disec sferic απλα σα να καταλαβα οτι επρεπε να παρω φθηνοτερο κυλινδρο με καλητερο defender τωρα ειναι αργα βεβαια. ωπος και να εχει ευχαριστω για τις πληροφοριες. τι συνεχεια δεν μπορω να στη δειξω. απαγορευτεται. νομιζω οτι εχεις κανει εξαιρετικη επιλογη. αποκλειεται η πορτα σου να κοστιζει πανω απο 800€. αν παλι κρυβεις 5Κ~10Κ σε μετρητα στο σπιτι, τοτε ναι, εκανες λαθος. επρεπε να παρεις πορτα.
jame1926 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 τι συνεχεια δεν μπορω να στη δειξω. απαγορευτεται. νομιζω οτι εχεις κανει εξαιρετικη επιλογη. αποκλειεται η πορτα σου να κοστιζει πανω απο 800€. αν παλι κρυβεις 5Κ~10Κ σε μετρητα στο σπιτι, τοτε ναι, εκανες λαθος. επρεπε να παρεις πορτα. οχι η πορτα δεν κανει πανω απο 800 νομιζω 700. και στο σπιτι δεν εχω πανω απο 3000 αξια. απλα δεν θελω να μπει καπιος ειμαι παρανοικος σε αυτο το θεμα. για να καταλαβεις εχω ενα παπακι που κανει 1000ευρω και το κλειδωνω με κλειδαρια 100ευρω και συναγερμο 200 ευρο οποιος το βλεπει θα γελαει. απλα νομιζω οτι μαλλον επρεπε να παρω τον astral s με ενα καλητερο defender με τα ιδια λεφτα. σα να καταλαβα οτι τον χρονο του ο κλεφτης τον τρωει στο defender.
mclein Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 οχι η πορτα δεν κανει πανω απο 800 νομιζω 700. και στο σπιτι δεν εχω πανω απο 3000 αξια. απλα δεν θελω να μπει καπιος ειμαι παρανοικος σε αυτο το θεμα. για να καταλαβεις εχω ενα παπακι που κανει 1000ευρω και το κλειδωνω με κλειδαρια 100ευρω και συναγερμο 200 ευρο οποιος το βλεπει θα γελαει. απλα νομιζω οτι μαλλον επρεπε να παρω τον astral s με ενα καλητερο defender με τα ιδια λεφτα. σα να καταλαβα οτι τον χρονο του ο κλεφτης τον τρωει στο defender. για 20€~30€ διαφορά, δεν αξιζει τον κοπο να ψαξεις κλειδαρά που εχει διαθεσιμο τον astral s 30/50. φυσικά στη θεσσαλονικη οι τιμες ειναι λιγο διαφορετικες αλλα οπως και να εχει, εχεις αγορασει απ'τα πολυ καλα πακετα. ελπιζω να αγορασες το πακετο με 5 κλειδια. ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα. πιστεψε με, αν θελει καποιος να μπει στο σπιτι σου θα το κανει με οποιαδηποτε θυσια κ θα εκπλαγεις απ'αυτο που θα αντικρίσεις. εχω δει καταστημα με χρυσά, ρολογια κ κοσμηματα, να τραβανε το ρολλο με 4χ4 αγροτικο και ακολουθως με βαριοπουλα να σπανε την πορτα ασφαλειας, σαν αυτες των τραπεζων με το τριπλεξ τζαμι. ο συναγερμος βαρουσε 10', οι καμερες εγραφαν, γειτονες βγηκαν απο μπαλκονια αλλα τελικα η λεια ηταν 150.000€. τα εχω ξαναπει, αγοραζει καποιος οσο χρονο νομιζει οτι αξιζει για το σπιτι του, τα υλικα του, τα παιδια του & του εαυτου του. οι περισσοτεροι, αναβαθμιζουν κλειδαριες κλπ σε οποιαδηποτε πορτα, οταν χαλασουν. τις συντηρουν του αγιου ποτέ & δεν ασχολουνται παρα μονο οταν πρεπει να πληρωσουν πολλά ! 1
jame1926 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 φυσικά στη θεσσαλονικη οι τιμες ειναι λιγο διαφορετικες αλλα οπως και να εχει, εχεις αγορασει απ'τα πολυ καλα πακετα. ελπιζω να αγορασες το πακετο με 5 κλειδια. ναι με τα 5 κλειδια. δεν ηξερα οτι εχει και αλλο πακετο. αλλη μια γνωμη θα ηθελα σε πορτα καλη ανω τον 1000 ευρο αν ανεβασεις λιγο το μπατζετ, που θα μπορουσες να δεις κατι καλητερο σε κυληνδρο ή defender ή κλειδαρια. ρωταω για τους γονεις μου εχουν καλυτερη πορτα. (την ειχαν παρει το 1999 καπου 1000 -1500 σε σημερινα λεφτα και ειναι πολυ πιο βαρια απο τη δικια μου) αξειζει κατι καλυτερο ή οχι. η κλειδαρια ειναι απο το 99 δεν εχει αλαχτει ποτε.(φανταζομε θελει ετσι και αλλιως μια αλλαγη)
mclein Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 ναι με τα 5 κλειδια. δεν ηξερα οτι εχει και αλλο πακετο. αλλη μια γνωμη θα ηθελα σε πορτα καλη ανω τον 1000 ευρο αν ανεβασεις λιγο το μπατζετ, που θα μπορουσες να δεις κατι καλητερο σε κυληνδρο ή defender ή κλειδαρια. ρωταω για τους γονεις μου εχουν καλυτερη πορτα. (την ειχαν παρει το 1999 καπου 1000 -1500 σε σημερινα λεφτα και ειναι πολυ πιο βαρια απο τη δικια μου) αξειζει κατι καλυτερο ή οχι. η κλειδαρια ειναι απο το 99 δεν εχει αλαχτει ποτε.(φανταζομε θελει ετσι και αλλιως μια αλλαγη) οι περισσότεροι πουλάνε 3κλειδο γιατι κερδιζουν τα +14€ που κοστιζει καθε επιπλεον κλειδι. εχω ξαναπει, σαν πακετο μ'αρεσει πολυ το Cisa Revo + Cisa Ap3s + Monolito Mrm29 γιατι βγαινει vfm. γενικά πάντως σαν κυλινδροι : abloy protec2, cisa ap3s, cisa rs3s, mul-t-lock mt5, ειναι φοβερης ποιοτητας. για τα defender : cisa, monolito rok, monolito mrm29, ειναι τα vfm αυτη τη στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις