Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

omega plus, μονο τρυπημα. (15' εγώ πλέον)

cisa revolution pro, εξαρταται το πακετο. (10' το πιο απλό πακέτο - 50' το πιο σύνθετο)

οι χρόνοι είναι δικοί μου & του συνεργάτη μου, σε πραγματικό χρόνο, με ιδανικές συνθήκες & χωρίς ανεπανόρθωτη ζημιά στην πόρτα. (λίγο στόκο + χρωματισμό μετά, στη χειρότερη περίπτωση) !

οι χρονοι που λες ειναι δευτερολεπτα ή λεπτα; γιατι αν ειναι δευτερολεπτα δε βρισκω το λογο να τις βαλω. αν εσυ κανεις 15 δευτερολεπτα στην omega plus ο διαρικτης το κανει 1 λεπτο;;; (ειναι πολυ λιγο, χαμπαρι δε περνει κανενας)

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι χρονοι που λες ειναι δευτερολεπτα ή λεπτα; γιατι αν ειναι δευτερολεπτα δε βρισκω το λογο να τις βαλω. αν εσυ κανεις 15 δευτερολεπτα στην omega plus ο διαρικτης το κανει 1 λεπτο;;; (ειναι πολυ λιγο, χαμπαρι δε περνει κανενας)

15' = 15 λεπτά κ πίστεψέ με ακούγεται πολύ. το αν θα βγει κάποιος να δει τι συμβαίνει είναι άλλο θέμα.

οι διαρρήκτες στην ελλάδα δεν ειναι τεχνίτες. είναι αλητίες κ μόνο καταστρέφουν με οποιοδήποτε τρόπο.

υπάρχει ντοκουμέντο ανθρώπου που δεν άνοιγε η πόρτα με κανένα τρόπο κ μπήκαν από τον τοίχο,

πήραν το χρηματοκιβώτιο κ έφυγαν.

Δημοσ.

στην  omega plus αν κλειστεις απεξω ο κλειδαρας σου ανοιγει μονο με τρηπιμα;; δεν υπαρχει αλλος τροπος;;(αντικλειδι)

Δημοσ.

Σε μένα πάντως χθες 21:00 κόβανε με τροχούς και δεν ανέβηκε κανείς, οπότε δεν θα έλεγα το "να ακούσουν οι γείτονες" είναι και παράμετρος που πρέπει να την παίρνουμε πολύ στα υπ'όψιν.

• Like 2
Δημοσ.

Σε μένα πάντως χθες 21:00 κόβανε με τροχούς και δεν ανέβηκε κανείς, οπότε δεν θα έλεγα το "να ακούσουν οι γείτονες" είναι και παράμετρος που πρέπει να την παίρνουμε πολύ στα υπ'όψιν.

κλεφτες κοβαν με τροχους;; γιατι μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι σε πολυκατοικια κοβουν με τροχους οι κλεφτες

Δημοσ.

κλεφτες κοβαν με τροχους;; γιατι μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι σε πολυκατοικια κοβουν με τροχους οι κλεφτες

Οχι o mclein  :-D

• Like 2
Δημοσ.

ναι το πιστευω οτι δε βγενει κανενας. αλλα πιστευω οτι ο κλεφτης δε θα το ρισκαρει.

Λάθος πιστεύεις. 

Οπως έχω ξαναγράψει, οι άλλοι 11 η ωρα το πρωί σε πολυσυχναστη γειτονιά, πριόνισαν ξυλινο πορτοπαράθυρο σε μπαλκόνι, με τη γειτόνισσα απέναντι να απλώνει ρουχα και να τους βλέπει, έσπασαν το εσωτερικό τζάμι, άρχισε να χτυπάει συναγερμος, αφόπλισαν τον σκυλο και σε 10 λεπτά ειχαν φυγει, έχοντας πάρει οτι ειχαν βρει. Η γειτόνισσα κάλεσε αστυνομια. Ηρθε σε 15 λεπτά. Δε τους βρηκε.

Οχι απλά θα ρισκάρουν αλλά σκασίλάρα τους. Μη σου τυχει ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

στην  omega plus αν κλειστεις απεξω ο κλειδαρας σου ανοιγει μονο με τρηπιμα;; δεν υπαρχει αλλος τροπος;;(αντικλειδι)

και σε αλουμινόπορτα ή ξύλινη να κλειδώσεις εναν απλό ή ασφαλείας κύλινδρο κ να καλέσεις κλειδαρά,

δεν υπάρχει ούτε 1 στους 20 να έρθει να ανοίξει με διαρρηκτικά...

σπάσιμο + τρύπημα είναι οι μέθοδοι. απλά, γρήγορα & αναίμακτα !

Λάθος πιστεύεις. 

Οπως έχω ξαναγράψει, οι άλλοι 11 η ωρα το πρωί σε πολυσυχναστη γειτονιά, πριόνισαν ξυλινο πορτοπαράθυρο σε μπαλκόνι, με τη γειτόνισσα απέναντι να απλώνει ρουχα και να τους βλέπει, έσπασαν το εσωτερικό τζάμι, άρχισε να χτυπάει συναγερμος, αφόπλισαν τον σκυλο και σε 10 λεπτά ειχαν φυγει, έχοντας πάρει οτι ειχαν βρει. Η γειτόνισσα κάλεσε αστυνομια. Ηρθε σε 15 λεπτά. Δε τους βρηκε.

Οχι απλά θα ρισκάρουν αλλά σκασίλάρα τους. Μη σου τυχει ειναι.

νομίζω οτι δεν πηγαίνει με την τύχη αλλά με το πόσο δεδομένο είναι οτι κάτι θα βρουν να πάρουν !

• Like 1
Δημοσ.

και σε αλουμινόπορτα ή ξύλινη να κλειδώσεις εναν απλό ή ασφαλείας κύλινδρο κ να καλέσεις κλειδαρά,

δεν υπάρχει ούτε 1 στους 20 να έρθει να ανοίξει με διαρρηκτικά...

σπάσιμο + τρύπημα είναι οι μέθοδοι. απλά, γρήγορα & αναίμακτα !

Σε ξύλινη κλειδωμένη πόρτα για μπεί ο κλειδαράς, έσπασε και τρύπησε.

• Like 1
Δημοσ.

mclain οι τιμες που εχεις στο site ειναι με περαστικα; ειναι με φπα;

απο θεσ/νικη ειμαι απλα ρωταω.

με τοποθετηση + φπα για 8/10 περιπτωσεις.

Δημοσ.

mclain μια ερωτηση ακομα : για cisa revolution pro+ ap3s +disec sferic  στη θεσσαλονικη ο φθηνοτερος κλειδαρας μου ειπε 300ευρο με φπα.

πως γινετε τετια διαφορα με εσενα ;;; εσυ ειπες 180+ φπα δηλαδη 223 ευρο. ειναι τοσο κλεφτες στη θεσσαλονικη; ή αγοραζουν με αλλες τιμές;

πραγματικα μεσο ορο αυτο το πακετο το δινουν  330 ευρο και οταν τους λεω το βρηκα με 223 δεν πιστευει κανενας.

Σε εξι κλειδαραδες ρωτησα νομιζω ειναι αντιπροσοπευτικος αριθμος.

Δημοσ.

mclain μια ερωτηση ακομα : για cisa revolution pro+ ap3s +disec sferic  στη θεσσαλονικη ο φθηνοτερος κλειδαρας μου ειπε 300ευρο με φπα.

πως γινετε τετια διαφορα με εσενα ;;; εσυ ειπες 180+ φπα δηλαδη 223 ευρο. ειναι τοσο κλεφτες στη θεσσαλονικη; ή αγοραζουν με αλλες τιμές;

πραγματικα μεσο ορο αυτο το πακετο το δινουν  330 ευρο και οταν τους λεω το βρηκα με 223 δεν πιστευει κανενας.

Σε εξι κλειδαραδες ρωτησα νομιζω ειναι αντιπροσοπευτικος αριθμος.

εντάξει, 300€ + φπα είναι 240€ κ κάτι δλδ 20€ διαφορά - καλά είναι :D

στην αθήνα η τιμή παίζει 230 με 250 + φπα μαζι με τοποθετηση..οπότε όλοι το ίδιο αγοράζουμε..!!

το "μυστικό" είναι οτι "εμείς" βάζουμε 1~2 κλειδαριές την ημέρα και οι άλλοι 5 κλειδαριές όλο το μήνα.

οπως καταλαβαινεις εμεις ειμαστε βλακες κ δουλευουμε περισσοτερο για τα ιδια λεφτα.

θελω να πιστευω οτι ο χρονος κ η "κριση" θα καθαρισουν αρκετα το τοπιο !

Δημοσ.

mclain (κριμα που δεν ειμαι αθηνα) ευχομαι οτι καλυτερο για την επιχειριση σου.

Η κριση ειναι χρονια τωρα αλλα μαλλον επιδη εχει αυξειθει η εκγληματικοτιτα μαλλον οι κλειδαραδες δεν περνουν κριση.

ή εχουν λαθος σκεπτικο γιατι αυτη που μου ειπαν τα 300 μπορει να καθοντε ολη μερα στο μαγαζι και να περιμενουν απο τον ενα πελατη να βγαλουν βδομαδιατικο.

ενας μου ειπε για ciza revolution+ cisa asix pro+ disec sferic 330 + φπα. ηθελα να γελασω αλλα τον λυπηθηκα γιατι ηταν απο αυτους που δε παταει ανθρωπος στο μαγαζι.

κατι ακομα mclain  τα βιντεο που δειχνουν να ανειγουν τον cisa ap 3s (φανταζομε υπαρχουν για ολους) εσυ σαν κλειδαρας πιο ειναι το σχολιο σου;

σορυ αν το εχετε ξαναπει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...