mclein Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 προτεινετε μου μαρκες κλπ πως θα προτεινουμε μαρκες, οταν δεν ξερουμε αυτες που θα αντικατασταθουν ; διαφορετικο πραγμα μια Atra - μια Mottura με 5 πίρους - μια Tesio & μια διπλή Balomenos. Καλησπέρα, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Τι γνώμη έχετε για τις κλειδαριές με NFC, bluetooth κλπ τεχνολογίες; Μιλάω για κλειδαριές που μπορείς να τις ξεκλειδώσεις ΚΑΙ με το κινητό, αλλά έχουν και κλασσικό κλειδί. Αξίζουν; Παρέχουν επαρκή ασφάλεια; Ευχαριστώ! Εξαρτάται το κόστος. Αν πχ ειναι σαν κάποιες κλειδαριες αυτόματες / ηλεκτρονικές που τοποθετηθηκαν στο Μ.Βρετανια 7 χρονια πισω και κοστιζαν κοντα στα 800€ η κάθε μια, ναι προφανως μιλαμε για σοβαρη επενδυση. Αν πάλι μιλάμε για κινεζιές που κάποιος τοποθετημένες μιλάει για 150-250 ευρώ, καλύτερα μακριά. (γιατι θα καλεσετε κλειδαρα οταν μπλοκαρει κ θα την ξηλωσει)
pontez2 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 αν κάποιος έκοψε τα ξυλινα, θα κοψει και τα αλουμινενια ή θα τα ξηλώσει. η μονη λυση ειναι ρολο ηλεκτρικο ή μηχανικό + τα παραθυρα μεσα. Ανάμεσα από το ξύλινο πορτοπαράθυρο και το τζάμι να μπει ρολό? Ωραία ιδέα, Αυτό ομως δεν χρειαζεται κατασκευή τύπου κουφώματος ωστε να ειναι σταθερό και να μη μπορει ο καθένας απλά να το ξεβιδώσει? Κάπου δε πρέπει να μαζευτεί το ηλεκτρικό ρολό?
mclein Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ανάμεσα από το ξύλινο πορτοπαράθυρο και το τζάμι να μπει ρολό? Ωραία ιδέα, Αυτό ομως δεν χρειαζεται κατασκευή τύπου κουφώματος ωστε να ειναι σταθερό και να μη μπορει ο καθένας απλά να το ξεβιδώσει? Κάπου δε πρέπει να μαζευτεί το ηλεκτρικό ρολό? παντα το κουτί του ρολλού μέσα στο σπίτι ή κατάστημα αλλιώς κρίμα τα λεφτά. ενδεχομενως το κοστος θα ειναι μεγαλυτερο, μιας κ θα θελει κ μεγαλυτερο ρολλό + η τοποθέτηση του κουτιού θα είναι μη συνηθισμένη αλλά με 2-3-5 γνώμες θα γίνει η εργασία σωστά + οικονομικά. 1
Lacepo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 πως θα προτεινουμε μαρκες, οταν δεν ξερουμε αυτες που θα αντικατασταθουν ; διαφορετικο πραγμα μια Atra - μια Mottura με 5 πίρους - μια Tesio & μια διπλή μιλαω για διαμερισμα πολυκατοικιας..θελω να αλλαχτει η παλια πορτα η κλασσικη ξυλινη που εχουν στις πολυκατοικιες με μια τυπου θωρακισμενη και δεν ξερω τι και πως..πιστευω εγινα κατανοητος
jame1926 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 βλέπω ένας "έξυπνος" που πουλάει συναγερμούς, αγόρασε ένα προστατευτικό μαγνητικό της disec, το τοποθέτησε στην είσοδο του κλειδιού & μετά έκανε τη δική του εργασία και την πουλάει. όλα μια χαρά αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρωτοποριακό βλέπουμε + οτι την κλειδαρια δεν την αλλαζουμε μονο για λογους ασφαλειας αλλα κυριως (οπως δειχνει η εμπειρια μου) για λογους συντηρισης. 7 στους 10 πελατες αλλαζουν κλειδαρια (σε αναβαθμισμενη εκδοση) οταν κολλησει η προηγουμενη. φυσικα οτι καλυτερο μπορει να αγορασει καποιος, καλοδεχουμενο ειναι μιας και ειμαστε στην εποχη που ξηλωνονται πορτες, κασες κ οτι αλλο χρειαστει. ευχαριστω για την απαντηση. Σε παλια τυπου κλειδαρια(χρηματοκιβοτιου) ειναι προτιμοτερο να επενδυσω χρηματα σε μια κλειδαρια του 200 ευρου ή κανει και τo disec mg 220 η κλειδαρια μου ειναι secureme
mclein Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστω για την απαντηση. Σε παλια τυπου κλειδαρια(χρηματοκιβοτιου) ειναι προτιμοτερο να επενδυσω χρηματα σε μια κλειδαρια του 200 ευρου ή κανει και τo disec mg 220 η κλειδαρια μου ειναι secureme με 180€ + φπα, τοποθετείτε Omega Plus, μαζί με διακοσμητικά + μαγγάνιο εσωτερικά (3 κλειδιά). με 180€ + φπα, τοποθετείτε Cisa Revolution Pro + Cisa Defender + Cisa Ap3s (5 κλειδιά). η πρώτη λύση, είναι τοπ εδώ και 8 χρόνια. η δεύτερη λύση είναι πάνω απ'το μέσο όρο των κλειδαριών κυλίνδρου εδώ και 3 χρόνια. οι τιμές ισχύουν για αντικατάσταση κλασικής securemme 4 πίρων κ 1 γλώσσας κάτω απ'αυτούς. το defender της disec να το αγοράσετε / τοποθετήσετε εάν η κλειδαριά λειτουργεί άψογα κ είναι έως 4 ετών. μιλαω για διαμερισμα πολυκατοικιας..θελω να αλλαχτει η παλια πορτα η κλασσικη ξυλινη που εχουν στις πολυκατοικιες με μια τυπου θωρακισμενη και δεν ξερω τι και πως..πιστευω εγινα κατανοητος θα πήγαινα σε κόστος 700-800 συμπεριλαμβανομένης omega plus + τοποθέτησης. (μόνο επιπλέον το φπα) !
Lacepo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 θα πήγαινα σε κόστος 700-800 συμπεριλαμβανομένης omega plus + τοποθέτησης. (μόνο επιπλέον το φπα) ! Ποια μαρκα για πορτα προτεινεις; Τι να κοιταξει καποιος οταν αγοραζει πορτα; Καμια φωτο παιζει απο κανα δειγμα πορτα που προτεινεις;
mclein Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ποια μαρκα για πορτα προτεινεις; Τι να κοιταξει καποιος οταν αγοραζει πορτα; Καμια φωτο παιζει απο κανα δειγμα πορτα που προτεινεις; δε θα αγοραζα μαρκα, για να μην πληρωσω το brand. δε βλέπω το λόγο πλέον. ίσως πήγαινα στο Siamo αν ήθελα να δωσω 1200€ για το καλύτερο μοντέλο του. (σε μετρητά πάντα) κατά τ'άλλα θα ήθελα να βγάζει 2 πίρους επάνω - 4 η κλειδαριά, 2 κάτω κ στήριξη σε 3 μεντεσέδες. οπωσδήποτε θα ζητούσα 2πλή ενίσχυση στο φύλλο που βρίσκεται η κλειδαριά -χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα γινει- μιας και όλοι πουλάνε δήθεν 2πλή / 3πλη ενισχυση σε ολη την πορτα κ τελικα ειναι πιο κουφια κ απο σιδερενια υπογειου.
jame1926 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 με 180€ + φπα, τοποθετείτε Omega Plus, μαζί με διακοσμητικά + μαγγάνιο εσωτερικά (3 κλειδιά). με 180€ + φπα, τοποθετείτε Cisa Revolution Pro + Cisa Defender + Cisa Ap3s (5 κλειδιά). η πρώτη λύση, είναι τοπ εδώ και 8 χρόνια. η δεύτερη λύση είναι πάνω απ'το μέσο όρο των κλειδαριών κυλίνδρου εδώ και 3 χρόνια. οι τιμές ισχύουν για αντικατάσταση κλασικής securemme 4 πίρων κ 1 γλώσσας κάτω απ'αυτούς. το defender της disec να το αγοράσετε / τοποθετήσετε εάν η κλειδαριά λειτουργεί άψογα κ είναι έως 4 ετών. θα πήγαινα σε κόστος 700-800 συμπεριλαμβανομένης omega plus + τοποθέτησης. (μόνο επιπλέον το φπα) ! ειμαι θεσσαλονικη (μαλλον επρεπε να το πω απο την αρχη) και σε 2-3 που ρωτησα για omega plus κατω απο 220+φπα δε βρηκα. αν καποιος απο θεσσαλονικη την εβαλε σε καποιον καλο κ οικονομικο ας μου πει. mclein η omega plus παει μαζι με το μαγγανιο η χωριστα;;; γιατι καπιος μου ειπε +20 το μαγγανιο + 15 τα διακοσμιτικα. ετστι απο περιεργια ειναι ολα μαζι;; 1
mclein Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ειμαι θεσσαλονικη (μαλλον επρεπε να το πω απο την αρχη) και σε 2-3 που ρωτησα για omega plus κατω απο 220+φπα δε βρηκα. αν καποιος απο θεσσαλονικη την εβαλε σε καποιον καλο κ οικονομικο ας μου πει. mclein η omega plus παει μαζι με το μαγγανιο η χωριστα;;; γιατι καπιος μου ειπε +20 το μαγγανιο + 15 τα διακοσμιτικα. ετστι απο περιεργια ειναι ολα μαζι;; omega plus κανονικά πωλείται ΜΑΖΙ με το μαγγάνιο. κάποια ιντερνετικα μαγαζια για να βγαινουν ψηλα στις λιστες κλπ το εχουν ξεχωριστά και ακολουθησαν οι κλεφτοκοταδες κλειδαραδες για να βγαζουν εξτρα λεφτά. η κλειδαρια χωρις το μαγγανιο ειναι σαν την κυλινδρου χωρις το defender. τα διακοσμητικα ειναι παντα εξτρα, αλλος τα χρεωνει αλλος οχι !
Lacepo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 δε θα αγοραζα μαρκα, για να μην πληρωσω το brand. δε βλέπω το λόγο πλέον. ίσως πήγαινα στο Siamo αν ήθελα να δωσω 1200€ για το καλύτερο μοντέλο του. (σε μετρητά πάντα) κατά τ'άλλα θα ήθελα να βγάζει 2 πίρους επάνω - 4 η κλειδαριά, 2 κάτω κ στήριξη σε 3 μεντεσέδες. οπωσδήποτε θα ζητούσα 2πλή ενίσχυση στο φύλλο που βρίσκεται η κλειδαριά -χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα γινει- μιας και όλοι πουλάνε δήθεν 2πλή / 3πλη ενισχυση σε ολη την πορτα κ τελικα ειναι πιο κουφια κ απο σιδερενια υπογειου. για balomenos τι λες; Εχεις λινκ απο καλοια πορτα να δειξεις;
mclein Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 για balomenos τι λες; Εχεις λινκ απο καλοια πορτα να δειξεις; δεν με εντυπωσιάζει η δουλειά τους. επισης, πολλη κοροϊδία σε πελατάκια ανυπεράσπιστα & μη μορφωμένα... γενικώς με οποιονδήποτε εκμεταλλεύεται την καλοσύνη, την άγνοια κλπ έχω αλεργία οπότε δε θα είμαι αντικειμενικός. κάτι τέτοιο θα ζητούσα να μου φτιάξουν. αν είχα περισσότερα χρήματα, θα ζητούσα διπλή κλειδαριά (omega + κυλινδρο + defender)
jame1926 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 mclain οι κλειδαριες τυπου Omega Plus,Cisa Revolution Pro δεν μπορει καπιος διαρικτης να της ξεκλειδωσει; δεν υπαρχουν αντικλειδια- εργαλεια; ή τις παραβιαζουν μονο καταστρεφοντας; ποση φασαρια κ χρονο θελει καπιος διαρικτης για να της ανοιξει; (συγνωμη αν τα εχετε ξαναπει)
mclein Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 mclain οι κλειδαριες τυπου Omega Plus,Cisa Revolution Pro δεν μπορει καπιος διαρικτης να της ξεκλειδωσει; δεν υπαρχουν αντικλειδια- εργαλεια; ή τις παραβιαζουν μονο καταστρεφοντας; ποση φασαρια κ χρονο θελει καπιος διαρικτης για να της ανοιξει; (συγνωμη αν τα εχετε ξαναπει) omega plus, μονο τρυπημα. (15' εγώ πλέον) cisa revolution pro, εξαρταται το πακετο. (10' το πιο απλό πακέτο - 50' το πιο σύνθετο) οι χρόνοι είναι δικοί μου & του συνεργάτη μου, σε πραγματικό χρόνο, με ιδανικές συνθήκες & χωρίς ανεπανόρθωτη ζημιά στην πόρτα. (λίγο στόκο + χρωματισμό μετά, στη χειρότερη περίπτωση) !
Keosen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Να ευχαριστήσω κι'εγώ με την σειρά μου τον mclein και τον συνεργάτη που ηρθε χθες και μου αντικατέστησε την παλιά κλειδαρία γρήγορα, επαγγελματικά και σε πολύ καλή τιμή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις