mclein Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα προσφατα νοικιασα ενα διαμερισμα και ο ιδιοκτητης μου εδωσε 2 κλειδια που γραφουν πανω Potent 7000. Εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να κανω . Δεδομενου του μπατζετ που ειναι 100 ευρω max και οτι βρισκομαι σχεδον κεντρο Αθηνας ( Παγκρατι) τι με συμβουλευετε να κανω και τι ισχυει τελικα? Επισης καποιος μου ειπε οτι αυτα για αυτες τις κλειδαριες εχουν βγει πασπαρτου και δεν παρεχει ασφαλεια η πορτα με τετοια κλειδαρια. ισχυει μονο η αλλαγη συνδιασμου που ανεφερε ο συναδελφος. αυτος με τα 180€, εννοει νεα κλειδαρια κ αυτος με τα 60 δεν ξερει τι λέει... πασπαρτου δεν υπαρχει για καμια κλειδαρια στον κοσμο. διαρρηκτικα λεγονται & ισχυει πως κυκλοφορουν. 40€, ερχομαι και σου αλλαζω το συνδιασμο & παιρνεις 3 κλειδια καινουρια (ίδιου τυπου). 30€ αγοραζεις απο το καταστημα κ με τις οδηγιες κανεις τη μετατροπη μονος σου. για τα 100€, στειλε μου πμ αν θες, να δουμε τι μπορει να γινει 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 6,5 χρόνια μετά... 4
Avatar_GR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 6,5 χρόνια μετά... Έτσι είναι η "καλή απάντηση" είναι σαν το καλό κρασί... ωριμάζει με τον χρόνο. 2
portokali00 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Κάποια γνώμη για τα defender της cisa σε σχέση με τα απλά της Disec ; Όχι το BKS 200 , τα πιό απλα και φτηνά !
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Κάποια γνώμη για τα defender της cisa σε σχέση με τα απλά της Disec ; Όχι το BKS 200 , τα πιό απλα και φτηνά ! cisa και disec sferik = το ιδιο monolito rok, monolito kripton, monolito supertop, monolito mrm29 ειναι η ακολουθία.
portokali00 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ. Και τι περίπου κοστίζει ένα της cisa ? (για να μη μας τον πιάσουν) Έχει και η Cisa ποιότητες; Πήρα μια γνώμη απο κλειδαρά οτι αν θέλω να έχω διάφορα να βάλω το BKS200. Αλλιώς πάνω κάτω τα υπόλοιπα είναι περίπου το ίδιο. Αυτά τα θέλω για μια δεύτερη κλειδαριά σε μια άλλη έβαλα Mul-T-lock κλειδαριά , monolito rok defender και Tesa TX80 κύλινδρο αφού πήρα και τις δικές πολύτιμες συμβουλές.
sokofretas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχουν αφαλοι και κλειδια σε προσιτη τιμη (<100€) που να ειναι δυσκολο να αντιγραφούν? Βλέπω διάσπαρτα πληροφορίες για μαγνητικά κλειδιά κλπ. Δηλαδή στην δουλειά μου έχουμε έναν μη προστατευμένο χώρο που αφήνουμε τα πράγματα μας. Έχω μια αφαλό και κλειδί CIsa (αυτό με τρυπίτσες), μπορεί ένας συνάδελφος αν θέλει να βγάλει αντικλείδι με καλούπι από πλαστελίνη κλπ? Ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος?
mclein Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ. Και τι περίπου κοστίζει ένα της cisa ? (για να μη μας τον πιάσουν) Έχει και η Cisa ποιότητες; Πήρα μια γνώμη απο κλειδαρά οτι αν θέλω να έχω διάφορα να βάλω το BKS200. Αλλιώς πάνω κάτω τα υπόλοιπα είναι περίπου το ίδιο. Αυτά τα θέλω για μια δεύτερη κλειδαριά σε μια άλλη έβαλα Mul-T-lock κλειδαριά , monolito rok defender και Tesa TX80 κύλινδρο αφού πήρα και τις δικές πολύτιμες συμβουλές. 20€ κοστιζει της cisa και ειναι μια ποιοτητα. 25€ - sferik rok 45€ - monolito rok 70€ - monolito kripton 100€ - monolito mrm29 με 3 κλειδια
portokali00 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ. Είναι μάπα ο cisa δηλαδή; Πρόκειται για μια πόρτα που έχει κύλινδρο securemme με κλειδαριά με τρείς πύρους και γλώσσα σε μη ιδιόκτητο διαμέρισμα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2016 από portokali00
mclein Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ. Είναι μάπα ο cisa δηλαδή; Πρόκειται για μια πόρτα που έχει κύλινδρο securemme με κλειδαριά με τρείς πύρους και γλώσσα σε μη ιδιόκτητο διαμέρισμα. το ιδιο ακριβως με το σφερικ ειναι πλεον. απ'τα μεσα του '16 εβαλαν μυαλο θα ελεγα. τι 3, τι 13 πυρους να εχει μια πορτα δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια. σωστη τοποθετηση - γεροι μεντεσεδες - καλη κλειδαρια ειναι το καλυτερο που μπορει να παρει καποιος. 1
portokali00 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.H τοποθέτηση και της 2ης κλειδαριάς θα έχει κατά κάποιο τρόπο την σφραγίδα σου !!!!! 1
opcast Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 μετά την τοποθέτηση μιας omega, θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον mclein και τον συνεργάτη του. Με μια λέξη..... άψογος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2
mclein Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.H τοποθέτηση και της 2ης κλειδαριάς θα έχει κατά κάποιο τρόπο την σφραγίδα σου !!!!! αυτη η σφραγιδα, εχει προκαλεσει πολυ βρισιμο απο συναδελφους κλπ :D μετά την τοποθέτηση μιας omega, θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον mclein και τον συνεργάτη του. Με μια λέξη..... άψογος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμεις ευχαριστουμε, για τα καλα λογια & την εμπιστοσυνη !!!
chill Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Στο νέο σπίτι υπάρχει μια πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά potent (το βλέπω στο κλειδί γραμματοκιβωτίου που έχω). Πιθανόν να βρω και το μοντέλο όταν επιστρέψω σπίτι. Γενικά τι παίζει με αυτή τη κλειδαριά; Είναι καλή; Χρειάζεται αλλαγή; Έχω πάρει μέτρα προφύλαξης βέβαια, έχω βάλει δέσμες περιμετρικά του οικοπέδου - δυστυχώς με αρκετά falsh alarms από γατιά ή ότι άλλο κυκλοφορεί - και συρματόπλεγμα που κόβει σαν μαχαίρι πάνω στα κάγκελα. Να δω στην νέα ξύλινη περίφραξη τι θα βάλω, αλλά για την ώρα δεν με απασχολεί καθώς θα την ανεβάσω το καλοκαίρι. Γενικά κοιμάμαι ήσυχος αλλά θέλω total security γιατί είμαι σε αραιοκατοικημένο προάστιο και έτσι όπως μας έχουν καταντήσει πρέπει να παίξεις καλή άμυνα.
mclein Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Στο νέο σπίτι υπάρχει μια πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά potent (το βλέπω στο κλειδί γραμματοκιβωτίου τύπου χρηματοκιβωτίου που έχω). Πιθανόν να βρω και το μοντέλο όταν επιστρέψω σπίτι. Γενικά τι παίζει με αυτή τη κλειδαριά; Είναι καλή; Χρειάζεται αλλαγή; 2 στροφών ή 4 στροφών θα είναι η κλειδαριά. 7+ ετών. καλό θα ήταν να αλλαχθεί πρωτα για λογους συντηρησης κ ακολουθως για λογους ασφαλειας. αν και με τα μετρα που εχουν ληφθει περιμετρικα του οικοπεδου, μου φαινεται πως μοιαζει με στρατοπαιδο. omega plus ή κλειδαριά ασφαλείας κυλίνδρου μεχρι 250€, μιας και οπως ειπαμε υπαρχει αρκετη φυλαξη είναι οι περιπτώσεις που πρέπει να κοιτάξεις και εχουν νοημα ως προς το κομματι της αναβαθμισης. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις