mclein Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 καλησπέρα και παλι απο εμενα... ακολουθησα την συμβουλησ σου φιλε mclein και πηρα προσφορες απο 3 καταστηματα της περιοχης μου (θεσ/νικη) και ο ενασ μου ειπε 375 και οι αλλοι 275.. τιμες με εργασια και τα περιφεριακα της κλειδαριας.... δεν ειναι και λιγα τα 100ε διαφορα... τι παιζει ??? βαραει την τιμη ο ενας ή καποια "λαμογια" κανουν οι αλλοι ?? καλησπερα, για ποια προϊόντα ; αναλυτικα αν γινεται !
norther Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα, για ποια προϊόντα ; αναλυτικα αν γινεται ! για την omega plus μου ειπαν και οι τρεις μαζι με τα χερουλακια και τα διακοσμητικα...
stelakis1914 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλά τραγική η κατάσταση με τα καταστήματα κλειδαριών στην Θεσσαλονίκη. Όταν πριν από χρόνια χρειάστηκε να αγοράσω σκέτη την κλειδαριά omega plus, μου ζητούσαν τέτοια ποσά. Επικοινώνησα με την MUL-T-LOCK και τους εξήγησα την κατάσταση με τους "εξουσιοδοτημένους" και ανάγκασε η εταιρεία έναν από αυτούς να μου την πουλήσει 100€ φθηνότερα.
mclein Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 για την omega plus μου ειπαν και οι τρεις μαζι με τα χερουλακια και τα διακοσμητικα... max 250€, χερουλακια δεν υφιστανται. το οριο απο την εταιρεια ειναι 300€ με φπα. με την κλειδαρια παραδιδονται εσωτερικο defender, 1 διακοσμητικο εξωτερικό & 1 διακοσμητικο εσωτερικο.
acomaedo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω, το καλοκαίρι έβαλα 250 με απόδειξη (κλειδαριά + περαστικά). 1
greenalex1996 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Παιδια εχω αυτην την πορτα. Θελω κανενα καλο set μαξ 300€ με εγκαταση, Cisa rev prο κλειδαριά σιγουρα..(θεσσαλονικη)
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 cisa revo pro + monolito rok τα στανταρ για κυλινδρο : abloy protec2, cisa rs3s, cisa ap3s, kaba experT, mul-t-lock interactive+ ή mul-t-lock mt5+ ολα αυτα βγαινουν μαξ 300€ και ειναι οι τοπ επιλογες.
greenalex1996 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μαξ 300€ με τοποθετηση? Επισης θελω εναν κυλινδρο να εχει σπανιο κλειδι..
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μαξ 300€ με τοποθετηση? Επισης θελω εναν κυλινδρο να εχει σπανιο κλειδι.. abloy protec2 - κλειδι μονο σε αυτον που πουλαει τον κυλινδρο (280 έως 300) cisa rs3s - κλειδι μονο παραγγελια απο ιταλια (270 έως 320) kaba experT - κλειδι μονο αντιπροσωπεια ελλαδα αν υπαρχει διαθεσιμο το προφιλ αλλιως εξωτερικο με παραγγελια mul-t-lock interactive+ ή mul-t-lock mt5 - κλειδια μονο μεσω αντιπροσωπου (250 εως 350) 1
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 edit : υπαρχουν και οι κυλινδροι mottura αλλα ειναι αρκετα ακριβοι και δεν εχουν σχεση με το vfm που λεμε... αντι για mottura, επιλεγει κανεις mul-t-lock που ειναι πολυ καλυτερο το after-sales service. 1
amargosa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 για τις μπάρες ασφαλείας ποια η άποψη σας; πόσο λειτουργικές είναι; και αν στην ουσία κάνουν κάτι παραπάνω από μια καλή κλειδαρια;
mclein Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 προσωπικη αποψη, ειναι οτι καλυτερο μπορει να κανει καποιος για να μην μπουν σπιτι του. η πορτα νομιζω πως ειναι πλαισιο, η κλειδαρια που ειχατε πριν λογικα ηταν atra οποτε καλως αλλαξατε την κλειδαρια + ακομη καλυτερα που τοποθετησατε και την μπαρα για οταν ειστε μεσα. υγ - εξαιρετικη η τοποθετηση της μπαρας, επαγγελματικη εργασια.
greenalex1996 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 abloy protec2 - κλειδι μονο σε αυτον που πουλαει τον κυλινδρο (280 έως 300) cisa rs3s - κλειδι μονο παραγγελια απο ιταλια (270 έως 320) kaba experT - κλειδι μονο αντιπροσωπεια ελλαδα αν υπαρχει διαθεσιμο το προφιλ αλλιως εξωτερικο με παραγγελια mul-t-lock interactive+ ή mul-t-lock mt5 - κλειδια μονο μεσω αντιπροσωπου (250 εως 350) Φιλε ευχαριστώ. Για καποιον λογο και οι 5 κλειδαραδες που πηγα θεσσαλονικη με λενε να παω σε omega plus και οτι δεν μπορεί να παραβιαστεί. Ισχύει ή το λενε επειδη ειναι ευκολη στην τοποθετηση? Τιμη 250€(χωρις φπα). Επισης κανεις δεν ειχε τα σετακια... Παντα σε καποιον κατι ελειπε, αλλος ειχε rs3s αλλα δεν ειχε monolito rok . Αλλος ειχε monolito rok αλλα αντι για rs3s ειχε ap3 και λεει η μονη διαφορα ειναι οτι εχει 2 τρυπουλες παραπάνω το κλειδι... Οτι ναναι αυτοι οι κλειδαραδες εδω περα . Καθενας τα δικα του..ααα ξεχασα να πω οτι ενας νε ειπε οτι επειδη εχω secureme, η Cisa rev pro δεν μπορει να μπει...
tstavrou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ποσο κοστιζει η αγορα και η τοποθετηση της συγκεκριμενης μπαρας?
mclein Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ποσο κοστιζει η αγορα και η τοποθετηση της συγκεκριμενης μπαρας? δε φαινεται η μαρκα της συγκεκριμενης αλλα επειδη δεν ειναι διπλης λειτουργίας λογικα δεν ξεπερνα τα 150€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις