mclein Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 αυτα ειναι προτασεις siamo λογικα αλλα οι τιμες δεν ξερω anyway : η mottura είναι μονου καταπελτη. θα πηγαινα σε mul-t-lock los / cisa revo pro **προσοχη, η mottura βγαινει και γραναζωτη + με λαμακια σε τυπο που δεχεται κυλινδρο** (σαν τη securemme που κανει 25€ αλλα ελαφρως καλυτερη) ο keso ειναι φοβερος κυλινδρος, απ'τους καλυτερους που κυκλοφορουν ποιοτικά. καμια σχεση με vfm ομως + οτι το κλειδι ειναι πατεντερισμενο αλλα ο κυλινδρος δεν ειναι top σε ολα τα σημεια ασφαλειας. (χτυπημα / σπασιμο / τρυπημα). κλειδαρια cisa + rs3, αν δεν εχει τουλαχιστον monolito για defender δε θα ελεγα οτι ειναι σωστη κινηση. σαν πακετο, εννοειται ομως οτι ειναι, παλι, εξαιρετικη επιλογη ακομη και με disec sferik.
bvb7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Συγκρινουμε τις αγορες μας με εναν φιλο. Εγω εβαλα golden door για εξωπορτα με ηλεκτρικη cisa (ποια αραγε?) ζητησα τον rs3s και defender τωρα δεν ξερω ποιο βαζουν. Αυτος εβαλε siamo mottura κλειδαρια με keso και mottura defender. Του τα πλασαρε σαν τα τοπ οφ δε τοπ. Μπορω να δω καπως τι φοραω στην πορτα ακριβως?
mclein Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 ηλεκτρικη cisa ειναι μια. ουτε revolution, ουτε gear. στειλε μια φωτο με πμ για το defender. για το φιλο σου δε σχολιαζω τιποτα. οποιος εχει λεφτα, πληρωνει. ευχομαι η πορτα του να μην ειναι των 600€.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ξέχασαν 2 μηδενικά 1
cger Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Καλημέρα αυτό έχω To defender σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι disec. Δεν μπορείς να διακρίνεις τι γράφει πάνω;
mclein Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλημέρα αυτό έχω disec sferik rok ή τη φθηνότερη απομίμηση του. μαλλον κακη επιλογη με βαση το υπολοιπο πακετο.
Dannie Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδια δεν εχω ιδεα απο κλειδαριες ασφαλειας και εδω μεσα εχω ζαλιστει δεν καταλαβαινω τι ειναι το defender...! Εχω την παλια κλειδαρια ασφαλειας και θελω να την αλλαξω τι ειναι καλυτερο για γυρω στα 300 ευρω(δεν μπορω να διαθεσω περισσοτερα).Ειναι καλυτερα να ζητησεις να γινει η αλλαγη απο μεγαλο καταστημα επωνυμο η και τα τοπικα καταστηματα ειναι ασφαλη? Καποια βοηθεια...ευχαριστω!!!
Dannie Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 200€-210€, cisa + tekno + monolito. omega plus 220€-230€. το εσωτερικο μαγγανιο δε χρεωνεται κ οποιος το κανει ειναι κλεφτης. / τα κλειδια κοστιζουν απο 18 εως 22. 220€-240€, cisa + agb scudo dck + monolito. η εγγύηση ειναι 1 χρονος για την κλειδαρια κ για τον κυλινδρο εξαρταται τον κλειδαρά κ τη διαθεση του να εξυπηρετησει. (αυτα ισχυουν μονο με αποδειξη) **όλα αυτά είναι πολύ καλές επιλογές, με τον tekno να ειναι μια απλως καλη επιλογη. Αυτες ειναι τιμες χωρις τοποθετηση? Ποια ειναι η καλυτερη επιλογη?
mclein Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αυτες ειναι τιμες χωρις τοποθετηση? Ποια ειναι η καλυτερη επιλογη? καλησπέρα, οι τιμες ειναι με τοποθετηση + φπα. οι καλυτερες επιλογες για περιπου 300€ ειναι : cisa revolution pro ή mul-t-lock los, οσον αφορα το βασικο μερος της κλειδαριάς cisa rs3s ή kaba experT ή mauer nw5, για τον κυλινδρο disec monolito rok, για το ατσαλινο προστατευτικό (το λεγομενο defender) διακοσμητικα, φπα, τοποθετηση μεσα στην τιμη πανε πακετο για τις γραναζωτες κλειδαριες κυλινδρου και εναλλακτικη επιλογη : omega plus απο 220€ έως 270€ αναλογα το μοντελο αντικαταστασης. 1
Dannie Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Υπαρχει η πιθανοτητα να μην ταιριαζουν στην πορτα ασφαλειας που εχω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις