Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Maclein πόσο επιβεβλημένο είναι να αλλαχθεί κύλινδρος MG με πλατύ κοντό κλειδί και defender no name;Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για μια από τις χειρότερες περιπτώσεις.Το έχει ο αδερφός μου και μάλλον δεν πρέπει να νοιώθει και πολύ ασφαλής.

• Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι παρακατω κυλινδροι ειναι αναλογης ποιοτητας με "master", "inter" και οτιδηποτε αλλο κινεζικο μπορειτε να βρειτε με 10€.

(στα 10€, περιλαμβανονται ο κυλινδρος, η βιδα, 5 κλειδια κ η καρτα ιδιοκτησιας) !!!!

12948533_1357810040911349_1049133298_o.j 12970554_1357810054244681_533944374_o.jp 

γενικα περιπτωσεις διαρρηξης δεν υπαρχουν για την ωρα σε ποσοστο πανω απο 2-3%.

για μενα δε θα ηταν προβλημα η διαρρηξη αλλα το ποσες πιθανοτητες εχει να κολλησει / μπλοκαρει ο κυλινδρος, οπου εκει η διαρρηξη απο καποιον κλειδαρα / κατασκευαστη πορτων θα στοιχιζει πολλα + θα περιλαμβανει ζημια !

αυτο που θα επρεπε να απασχολει τους καταναλωτες οταν αγοραζουν πορτα δεν ειναι μονο η ασφαλεια / μονωση αλλα κ η ποιοτητα σε ολα τα πλευρικα εξαρτηματα. απο το ματακι μεχρι τα πομολα κ παει λεγοντας.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

300€ για mottura κυλινδρου με λαμακια (οχι γραναζωτη) + πομολο-κυλινδρο cisa του '97 (κοντο κλειδι = ακαταλληλο για θωρακισμενη πορτα) + defender ατσαλινο no-name + 1 διακοσμητικο

τα σχολια ειναι περιττα.

απλή αναφορα περιπτωσης που εγινε διασημη για 30 κλειδαριες στην περιοχή του Πειραιά.

(κατα κυριο λογο στο πασαλιμανι)

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα, προσοχή στα αντίγραφα συναδέλφων που τα κλειδιά τους είναι από τουρκία / βουλγαρία.

επειδή είναι φθηνότερα, αρκετοί κλειδαράδες (οχι τόσοι πολλοί στην Αττική) τα προτιμούν για την αντιγραφή κλειδιών αλλά το κράμα τους είναι μάλλον χειρότερο και απ'τα τελευταίας διαλογής ιταλικά.

(μεγαλύτερη προσοχή σε κλειδιά που προορίζονται για κλειδαριές ασφαλείας)

Untitled.jpg

θα τα ξεχωρίσετε, βλέποντας απ'τη μία μεριά του κλειδιού την ονομασία του εργοστασίου.

το παράδειγμα επάνω είναι κλειδί από mauer red line.

Δημοσ.

καλησπέρα και απο εμένα.

Είμαι στη διαδικασία να αλλάξω κλειδαριά. Έχω μια atra παλαιού τύπου.

Επισκέφτηκα ένα κλειδαρά που μου πρότεινε

κλειδαρια cisa, εκτιμώ την revolution pro

κύλινδρο τον astral tekno

και defender , ton Monolito

στα 240 με τοποθέτηση και 5 κλειδιά

σε αντίθεση με την Omega plus στα 250 + 20 για 1 κλειδι + 15 για defender εσωτερικο μαγγανίου

επίσης έχει και τον AGB SKUDO DCK στα +25

κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτά ή κάποια πρόταση ? Η εγγύηση καλής λειτουργίας που δίνουν προκύπτει απο την κλειδαριά ή από τον κύλινδρο ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπέρα και απο εμένα.

Είμαι στη διαδικασία να αλλάξω κλειδαριά. Έχω μια atra παλαιού τύπου.

Επισκέφτηκα ένα κλειδαρά που μου πρότεινε

κλειδαρια cisa, εκτιμώ την revolution pro

κύλινδρο τον astral tekno

και defender , ton Monolito

στα 240 με τοποθέτηση και 5 κλειδιά

σε αντίθεση με την Omega plus στα 250 + 20 για 1 κλειδι + 15 για defender εσωτερικο μαγγανίου

επίσης έχει και τον AGB SKUDO DCK στα +25

κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτά ή κάποια πρόταση ? Η εγγύηση καλής λειτουργίας που δίνουν προκύπτει απο την κλειδαριά ή από τον κύλινδρο ?

Ευχαριστώ

200€-210€, cisa + tekno + monolito.

omega plus 220€-230€. 

το εσωτερικο μαγγανιο δε χρεωνεται κ οποιος το κανει ειναι κλεφτης. / τα κλειδια κοστιζουν απο 18 εως 22.

220€-240€, cisa + agb scudo dck + monolito.

η εγγύηση ειναι 1 χρονος για την κλειδαρια κ για τον κυλινδρο εξαρταται τον κλειδαρά κ τη διαθεση του να εξυπηρετησει.

(αυτα ισχυουν μονο με αποδειξη)

**όλα αυτά είναι πολύ καλές επιλογές, με τον tekno να ειναι μια απλως καλη επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

thanks για την γρήγορη απάντηση καταρχάς.

οι τιμές που βρήκα είναι θεσσαλονίκη που ξέχασα να διευκρινήσω.

Εκτός απο τις τιμές, προσπαθώ να καταλάβω διαφορά της tekno με την dck  και μετά

την διαφορά των κυλίνδρων με την omega plus

Αν πούμε ότι όλοι έχουν την ίδια τιμή, ποιο να πάρω ?

και μια τεχνική ερώτηση . έχω 4 πυρρους. τι μετράω για να δω αν είμαι στα 60-63 ή στα 70 -73χιλ που ζητάνε τα site?

Δημοσ.

tekno = προφιλ πατενταρισμενο ειτε για τον εισαγωγεα της περιοχής / είτε για τον κλειδαρά άμα έχει λεφτά κ αγόρασε 30 τμχ.

scudo dck = προφιλ πατενταρισμενο της εταιρειας με βαση τη χωρα + αντιγραφα μονο εξωτερικο.

η omega plus εχει ενσωματωμενο το μηχανισμο λειτουργιας των πυρων ενώ οι κλειδαριές κυλινδρου λειτουργουν με οποιο κυλινδρο αγορασεις.

το συστημα μπλοκαρισματος της omega ειναι σε 2 σημεια ενώ οι γραναζωτες διπλου καταπελτη (mul-t-lock los + cisa revo pro) ειναι σε 3.

===================//========================

μετράς απ'το κέντρο της κλειδαριάς. στις φωτο βλέπεις μία κλειδαριά κατά 99% ίδια με τη δική σου (ατρα) κ 2 κυλινδρου. η μια ειναι cisa 60mm + η αλλη mul-t-lock 70.

http://imgur.com/a/ZqdYS

================//=======================

όσο πιο σπάνιο το προφίλ + πιο εξειδικευμένος ο κύλινδρος, τοσο καλυτερα.

οποτε scudo dck που εχει και πλευρικες μπιλιες :)

Δημοσ.

Τι να σου πω? Εγω νομιζω οτι ψαχναν το διαμερισμα του γειτονα μου να του παροθν το οπλο (αστυνομικος ειναι ο γειτονας).

Btw Πριν λιγο πηγα να πληρωσω την ΕΥΔΑΠ στην αγροτικη... και μαντεψε... ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ :-(

σαν πολλες συμπτωσεις μαζεμενες..

εγω λεω οτι εσυ ησουν ο κλεφτης και γραφεις εδω για ξεκαρφωμα

:D

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κύλινδρο NW4 της MAUER. Έχω παρατηρήσει ότι εάν από μέσα το κλειδί είναι τοποθετημένο οριζοντίως, μπορεί να ανοίξει άλλος απ' έξω κανονικά με το κλειδί, ενώ αν έχω το κλειδί κάθετο, δεν μπορεί ο άλλος καν να βάλει το κλειδί απ' έξω. Γενικότερα, ακόμη και στους σύγχρονους κυλίνδρους, ''επιτρέπεται'' να μένει το κλειδί πάνω και εάν ναι, πώς (π.χ. κάθετο, οριζόντιο, διαγώνιο - αν παίζει κάποιο ρόλο); Ή για λόγους ασφαλείας δεν πρέπει να μένει πάνω σε καμία περίπτωση;

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος υπαρξης του κλειδιου επανω στον κυλινδρο σε κανενος ειδους πορτα.

όμως σε κυλινδρους ποιοτητας του nw4 δεν υπαρχει ανησυχια ακομη και σε οριζοντια θεση να το αφησουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα κι απο μενα μια γνωμη για κλειδαρια μοτουρα κυλινδρο keso 4000 vs κλειδαρια cisa με κυλινδρο rs3s?

ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...