Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα μεινει οτι η omega plus +defenfer μαγγανιο(?)και η home 3d με disec sferik ειναι μια απο τις τοπ ετοιμες-στημενες-εμπορικες επιλογες στα <300ε...εχει αλλαξει κατι?πρεπει να γινει μια αλλαγη σε μια atra κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειχα μεινει οτι η omega plus +defenfer μαγγανιο(?)και η home 3d με disec sferik ειναι μια απο τις τοπ ετοιμες-στημενες-εμπορικες επιλογες στα <300ε...εχει αλλαξει κατι?πρεπει να γινει μια αλλαγη σε μια atra κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου 

Η omega plus είναι δεδομένο οτι τοποθετείται με το εσωτερικό defender απο μαγγάνιο, οπότε δεν είναι + και παραμένει εξαιρετική επιλογή.

Ηome 3d με disec sferik ειναι επιλογη του balomenos και ειναι σα να εχεις cayenne με δεκαπεντάρες ζάντες.

Επίσης, είναι άγνωστη η υποστήριξη του κυλίνδρου για το προσεχές μέλλον παρόλο που είναι ακριβός και πολύ καλός.

Οι επιλογές είναι παρα πολλες. Ενημερωνεστε για τα + και τα - και αποφασίζετε.

Δημοσ.

Η omega plus είναι δεδομένο οτι τοποθετείται με το εσωτερικό defender απο μαγγάνιο, οπότε δεν είναι + και παραμένει εξαιρετική επιλογή.

Noμίζω ότι omega plus έχει μια μικρή πλάκα μαγγανίου και όχι defender 

Δημοσ.

Noμίζω ότι omega plus έχει μια μικρή πλάκα μαγγανίου και όχι defender 

νομιζω ημουν ξεκαθαρος οτι βρισκεται εσωτερικα και προφανως ονομαζεται defender αφου ειναι προστατευτικο της κλειδαριας.

Δημοσ.

καλησπέρα

νοικιάσαμε ένα σπίτι και έχει την κλειδαριά και το κλειδί του συνημμένου (securemme)

α) είστε της άποψης ότι ο νοικάρης πρέπει να αλλάξει κλειδαριά με το που μπει στο σπίτι; (από την άποψη ότι μπορεί κάλλιστα ο προηγούμενος να κράτησε αντικλείδι)

β) είναι ιδέα μου ή το κλειδί φαίνεται πολύ "απλό" και έτσι κι αλλιώς θέλει αντικατάσταση;

γ) έχετε να προτείνετε κάτι;

ευχαριστώ :)

Δημοσ.

α) εννοειται οτι ο εκαστοτε νοικαρης πρεπει να αλλαζει συνδιασμο / κυλινδρο.

β) νομιζω οτι η συγκεκριμενη securemme ειναι απ'τις πρωτες και δεν αλλαζει συνδιασμο αλλα μπορειτε να το διαπιστωσετε αν βγαλετε το εσωτερικο διακοσμητικο. (θα δειτε ενα τετραγωνο κουτακι βιδωμενο)

γ) προτασεις υπαρχουν πολλές για τις συγκεκριμενες πορτες, δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραψω τιμες οποτε γραφω μονο τι θα εβαζα εγω, μιας και δεν ειναι ιδιοκτητο το διαμμερισμα.

cisa revolution pro - κλειδαριά

cisa asix pro / securemme K2 / abus D6 / mul-t-lock 7x7 / magnum tech - κύλινδρος

defender sferik rok

διακοσμητικά

απο 140€ έως τα 180€, με φπα + τοποθετηση, αν φυσικα υπαρχει δυνατοτητα (οικονομικη), μπορειτε να αγορασετε εναν ακομη καλυτερο κυλινδρο και να φτασετε την τιμη εως τα 300€. (γνωμη μου, μετα τα 250€ δεν υπαρχει λογος επενδυσης στην πορτα που βλεπω) !!

υγ - κατεβαστε τη φωτογραφια ή αφαιρεστε το κλειδί σας.

Δημοσ.

κατέβασα τη φωτογραφία

ευχαριστώ

Άργησες πολύ να την κατεβάσεις... ήδη έχω ξεκινήσει να ετοιμάζω αντικλείδι.  :-D

Τώρα μένει μόνο να βρω που μένεις!!! 

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε Maclein υπάρχει περίπτωση να μπορέσει κάποιος να παραβιάσει θωρακισμένη πόρτα με μικρό κλειδί που δεν αντιγράφεται και defender χωρίς να κάνει καθόλου θόρυβο; Δηλαδή να κοιμάσαι μέσα στο σπίτι και να μην καταλάβεις τίποτα ενώ η πόρτα είναι κλειδωμένη;

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Maclein υπάρχει περίπτωση να μπορέσει κάποιος να παραβιάσει θωρακισμένη πόρτα με μικρό κλειδί που δεν αντιγράφεται και defender χωρίς να κάνει καθόλου θόρυβο; Δηλαδή να κοιμάσαι μέσα στο σπίτι και να μην καταλάβεις τίποτα ενώ η πόρτα είναι κλειδωμένη;

καλημερα, για ποιο κυλινδρο μιλαμε ;

Δημοσ.

Εγώ έχω τον agb scudo dck.

Δεν υπάρχει περίπτωση - με τις γνωσεις & την εμπειρια μου -  !

Ξερω καποιους κυλινδρους που τα αντιγραφα τους ειναι με καρτα ιδιοκτησιας αλλα σαν ποιοτητα ειναι χειροτεροι απο τους απλους & υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσουμε με κοπο μεν - αθορυβα δε !

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Μήπως μπορείς να τους αναφερεις για να τους μάθουμε και να προσέχουμε εκτός αν θεωρηθεί δυσφήμιση αν και κατά τη γνώμη μου πάντα από τη στιγμή που ανα πάσα στιγμή μπορείς να τους το αποδείξεις δυσφήμιση δεν υφίσταται νομίζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...