pavloa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Κύλινδροι άπειροι, παραδειγματα : cisa break secure / cisa astral s / mauer red line 2 / magnum / GeGe ή Kaba (αναλογα απο που θα αγορασεις) / hugo bs η 2η κλειδαρια ειναι για προσθετη ασφαλεια. κλειδια τυπου omega : (χωρις κωδικοποιηση) image upload no size limit Στην αλουμινίου έχω βάλει αυτήν cisa break secure πριν λίγους μήνες...στην ξύλινη λέω να βάλω αυτήν mauer red line 2 ...καλές επιλογές έκανα απο αυτά που μου πρότεινες;; και να σου κάνω μια ακόμη ερώτηση.στην αλουμινίου μου πρότεινες να βάλω κλειδαριά 3 σημείων. είτε με κύλινδρο - είτε με κλειδί τύπου ωμεγα μπορείς να μου προτείνεις και μια τέτοια κλειδαριά;; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός..
mclein Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Στην αλουμινίου έχω βάλει αυτήν cisa break secure πριν λίγους μήνες...στην ξύλινη λέω να βάλω αυτήν mauer red line 2 ...καλές επιλογές έκανα απο αυτά που μου πρότεινες;; και να σου κάνω μια ακόμη ερώτηση.στην αλουμινίου μου πρότεινες να βάλω κλειδαριά 3 σημείων. είτε με κύλινδρο - είτε με κλειδί τύπου ωμεγα μπορείς να μου προτείνεις και μια τέτοια κλειδαριά;; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.. μια χαρα ειναι οι κυλινδροι. για ακριβοτερη επενδυση δεν αξιζει, μιας και μετά θα γινει ζημια οπως και να εχει. απ'τη στιγμη που στην αλουμινοπορτα εχεις τοποθετησει κυλινδρο break secure, μπορεις να παρεις μια cisa ή domus. ζητας 3 σημειων γραναζωτή με θεση για κυλινδρο. ΟΧΙ ΜΑΧΑΙΡΩΤΗ, εχουν προβληματα σε βαθος χρονου. πρωτα ομως θα βεβαιωθεις οτι το προφιλ του αλουμινιου που εχεις παιρνει τετοια κλειδαρια, μιας και θα χρειαστει κοψιμο/σκαψιμο. ακολουθως θα βγαλεις την κλειδαρια που ηδη υπαρχει και θα μετρησεις αν ειναι 30mm ή 35mm η απόσταση απ'το κεντρο του κυλινδρου ως την ακρη που βγαινει η γλώσσα.
παπι Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, Χρηματοκιβώτια αξίζουν την διαδικασία, τι πιστεύετε? Ανοίγονται? Τα παίρνουν κ τα σηκώνουν όλα μαζί και φεύγουν? (φαντάζομαι θα έχουν ένα σχετικό βάρος..?) Να πω και το disclaimer, δεν είναι ότι έχεις/εχω καμιά περιουσία, αλλά 2-3 πραγματάκια που τα πονάς μπορεί ο καθένας να τα έχει, νομίζω ότι θα έδινα 300€ να τα ασφαλίσω όσο λείπω. Τι να σου πω, εκεί που δουλευα, τα είχαν σηκώσει. Το τελευταίο ήθελε 2-3 άτομα ( ήταν πολύ βαρύ) . Θυρίδα θαρρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή.
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Τι να σου πω, εκεί που δουλευα, τα είχαν σηκώσει. Το τελευταίο ήθελε 2-3 άτομα ( ήταν πολύ βαρύ) . Θυρίδα θαρρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή. σε επαγγελματικούς χώρους είναι αστείο να μην αγοράζουν χρημ/τια με χρόνο.
d_gkal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 θελω κλειδαρια για θωρακισμενη πορτα. ειναι καλυτερα αν την αγορασω εγω(απο που???) και να την περασει καποιος κλειδαρας ή ο κλειδαρας περναει οποια θελει? mclein αν εχεις καποιον κλειδαρα για θεσ/νικη, ενημερωσε
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 θελω κλειδαρια για θωρακισμενη πορτα. ειναι καλυτερα αν την αγορασω εγω(απο που???) και να την περασει καποιος κλειδαρας ή ο κλειδαρας περναει οποια θελει? mclein αν εχεις καποιον κλειδαρα για θεσ/νικη, ενημερωσε αγοραζεις απο eshop, εχει ενα πολυ καλο με εδρα σαλονικη κ ειναι πολυ εξυπηρετικοι αλλα δε θυμαμαι ονομα. ρωτας για την τοποθετηση ξεχωριστα, οποιος σου πει οτι κοστιζει 30~70, ΜΕ ΦΠΑ τον καλεις.
pavloa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 μια χαρα ειναι οι κυλινδροι. για ακριβοτερη επενδυση δεν αξιζει, μιας και μετά θα γινει ζημια οπως και να εχει. απ'τη στιγμη που στην αλουμινοπορτα εχεις τοποθετησει κυλινδρο break secure, μπορεις να παρεις μια cisa ή domus. ζητας 3 σημειων γραναζωτή με θεση για κυλινδρο. ΟΧΙ ΜΑΧΑΙΡΩΤΗ, εχουν προβληματα σε βαθος χρονου. πρωτα ομως θα βεβαιωθεις οτι το προφιλ του αλουμινιου που εχεις παιρνει τετοια κλειδαρια, μιας και θα χρειαστει κοψιμο/σκαψιμο. ακολουθως θα βγαλεις την κλειδαρια που ηδη υπαρχει και θα μετρησεις αν ειναι 30mm ή 35mm η απόσταση απ'το κεντρο του κυλινδρου ως την ακρη που βγαινει η γλώσσα. ευχαριστώ πολύ....θα παω αύριο να τα αγοράσω... 1
mclein Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 θελω κλειδαρια για θωρακισμενη πορτα. ειναι καλυτερα αν την αγορασω εγω(απο που???) και να την περασει καποιος κλειδαρας ή ο κλειδαρας περναει οποια θελει? mclein αν εχεις καποιον κλειδαρα για θεσ/νικη, ενημερωσε http://www.kleidaras-thessaloniki.gr
mclein Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 τοποθέτηση απο δήθεν "αντιπροσωπους" / "εγγυητες" της dierre. free image host Αυτό είναι δείγμα το πως τοποθετούσαν κλειδαριές με κλειδιά χρηματοκιβωτίου. Η φαντασία είναι ελεύθερη για το τι πουλάνε & πως το τοποθετούν... υγ - Μην ψάχνετε για μετα Χριστόν προφήτες & μην εμπιστεύεστε εγωιστές που έχασαν μια δουλειά και κατηγορούν αβάσιμα !!!! Εχθές το πρωί, πελάτης, αφού τοποθέτησα mul-t-lock los + cisa astral s + defender sferik, με πήρε τηλέφωνο στεναχωρημένος λέγοντας πως ρώτησε καποιον "αντιπρόσωπο" της πόρτας του (dierre) και του είπε οτι έπρεπε να τοποθετήσει iseo/fiam κλειδαριά και οτιδήποτε άλλο είναι "μάπα". παρόλο που τον ενημέρωσα πως κάνει λάθος & αναρωτήθηκα γιατί δεν ρώτησε τον αντιπρόσωπο πριν κάνω την εργασία, αποφάσισα να ξαναπάω κ να του τοποθετήσω iseo/fiam. (χωρίς έξτρα χρέωση ενώ θα έπρεπε γιατί αθέτησε τη συμφωνία μας) υγ 2 - Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις για τους προσωπικούς σας χώρους & μην επιλέγετε τυχαία. Ρωτήστε 1-2-5 ανθρώπους και ακούστε τις γνώμες τους. Η τελική απόφαση είναι δική σας γιατί εσείς πληρώνετε !!! 2
mclein Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 την υπογραφη στο gif επρεπε να την γραψεις χωρις φοντο. μονο το "tsonos" !!!
Highlander Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Επειδή είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, τι βλέπουμε στη φωτό σου ;
mclein Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 το εσωτερικό μαγγάνιο της κλειδαριάς (atra) στερεωμένο επάνω στην κλειδαριά με ταινία. κανονικά θα έπρεπε να το βιδώσουν ή ηλεκτροκολλήσουν. το βίδωμα ήταν πάντα δύσκολη διαδικασία γι'αυτό ηλεκτροκόλληση επάνω στην πόρτα ή την κλειδαριά ήταν μια χαρά !!! ----- αυτό το μαγγάνιο ήταν η "απόλυτη" προστασία πριν την εποχή που τα διαρρηκτικά έγιναν της "μόδας" ! είναι σαν το μαγγάνιο που τοποθετείται στην omega plus !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις