Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα..έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά έχω μπερδευτεί.. λοιπόν το σπίτι μου είναι μονοκατοικία απο κάτω έχουμε αποθήκες.

Λοιπόν  για να μπω μέσα στο σπίτι, πρώτα μπαίνω μέσα σε μια τζαμαρία.. η τζαμαρία έχει πόρτα αλουμινίου με τζάμι...εκεί είχα βάλει μια κλειδαριά cisa, δεν θυμάμαι το μοντέλο (έχει την σχισμή και απο τις δύο μεριές).Αφού μπω στην τζαμαρία μετά έχουμε μια πόρτα ξύλινη, εκεί θέλω να βάλω μια καλή κλειδαριά αλλά και οικονομική ..τι μου προτείνετε να βάλω;;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι παντως οτι θελει ψαξιματακι και συμβουλες απο ανθρωπο π δεν θα σου βαλει απλα κλειδαρια η νεα πορτα μονο και μονο για να βγαλει λεφτα.

Κθομαι εδω και μερικες μερες και διαβαζω οσα λεει ο mclein και πραγματικα φαινονται πολυ χρησιμα.ΕΙμαι και γω στην αναζητηση και πορτας αλλα και κλειδαριας σε υπαρχουσα πορτα.

Δημοσ.

Mclein θα ήθελα τα φώτα σου αν μπορείς σε παρακαλώ. Πρόσφατα έβαλα μια κλειδαριά στο σπίτι μου.Κύλινδρος agb scudo dck,defender monolito rok και βάση cisa(αγνώστων λοιπών στοιχείων καθότι δεν ήταν μέσα σε κουτί). Στην ερώτηση γιατί δεν έχει κουτί πήρα την απάντηση ότι ο προμηθευτής τις φέρνει πολλές μαζί σε μεγάλο κιβώτιο. Στην ερώτηση ποιό μοντέλο είναι μου απάντησε αυτό με τον διπλό καταπέλτη. Δίπλα στους πυρρους γράφει έναν κωδικό D425.Χτυπώντας στο google το μόνο που βρήκα γι αυτόν τον κωδικό ήταν σε ένα ρωσσικό σάιτ που έλεγε ότι ή κλειδαριά είναι τουρκική και κοστίζει περίπου 7,5 €.Έχω την εντύπωση ότι με κορόιδεψαν λίγο. Το θέμα είναι τί προβλήματα μπορεί να αντιμετωπισω με αυτό που μου έβαλαν. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

καλησπερα, 

1. δεν εχουν κουτι οι κλειδαριες, δίκιο έχουν σ'αυτό που είπαν.

2. δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα με την κλειδαριά, παρόλο που είναι η cisa gear = 1 καταπέλτης.

3. πιστεύω το πρόβλημα που θα βγει αργά ή γρήγορα είναι με τον agb κυλινδρο.

απορώ σε ποια πόλη συνεχίζουν να πουλάνε τέτοιο κύλινδρο...

Καλησπέρα και απο μένα..έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά έχω μπερδευτεί.. λοιπόν το σπίτι μου είναι μονοκατοικία απο κάτω έχουμε αποθήκες.

Λοιπόν  για να μπω μέσα στο σπίτι, πρώτα μπαίνω μέσα σε μια τζαμαρία.. η τζαμαρία έχει πόρτα αλουμινίου με τζάμι...εκεί είχα βάλει μια κλειδαριά cisa, δεν θυμάμαι το μοντέλο (έχει την σχισμή και απο τις δύο μεριές).Αφού μπω στην τζαμαρία μετά έχουμε μια πόρτα ξύλινη, εκεί θέλω να βάλω μια καλή κλειδαριά αλλά και οικονομική ..τι μου προτείνετε να βάλω;;

το μόνο που μπορεί να γίνει σε πόρτες αλουμινίου -επιλεκτικά- ειναι κλειδαριά 3 σημείων. είτε με κύλινδρο - είτε με κλειδί τύπου ωμεγα.

στην ξυλινη πόρτα:  

μια γωνία σωστα τοποθετημενη + κυλινδρος μεχρι 50€ + πρόσθετη κλειδαριά είτε με κλειδια χρηματοκιβωτιου / είτε ωμεγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το μόνο που μπορεί να γίνει σε πόρτες αλουμινίου -επιλεκτικά- ειναι κλειδαριά 3 σημείων. είτε με κύλινδρο - είτε με κλειδί τύπου ωμεγα.

στην ξυλινη πόρτα:  

μια γωνία σωστα τοποθετημενη + κυλινδρος μεχρι 50€ + πρόσθετη κλειδαριά είτε με κλειδια χρηματοκιβωτιου / είτε ωμεγα.

Mclein
Καλησπέρα.όταν λες γωνία τι εννοείς..?και τι κλειδαριές μου προτείνεις να βάλω?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Mclein σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τον agb scudo dck τον επελεξα διότι τον έδινε σε προσφορά με το υπόλοιπο πακέτο. Μου είπε ότι τον δουλεύει πολλά χρόνια και δεν είχε το παραμικρό παράπονο αλλά και κανένα κρούσμα. Βέβαια ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αυτό είναι αλήθεια. Αν ή ένσταση σου είναι στους κυλίνδρους που έχει το κλειδί τότε δεν πρέπει να ισχύει το ίδιο και για τον υπερσύγχρονο mauer nw5 που χρησιμοποιεί παρόμοια κυλιδρακια;Όσο για την απορία σου σε ποιά πόλη πουλάνε ακόμα τον agb,μια γρήγορη βόλτα στο google μας δείχνει ότι τον πουλάνε σχεδόν παντού σε κάθε πόλη. Ελάχιστα σάιτ με κλειδαριές δεν τον πουλούσαν. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα μου βγεί πατάτα, απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει τόσο εμφανές πρόβλημα γιατί συνεχίζουν να τον φέρνουν. Δεν είναι δα και μονοπώλιο, ούτε και μια φθηνή επιλογή. Δεν θα έπρεπε για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο οι κλειδαραδες να σου προτείνουν κάτι άλλο από τις δεκάδες διαθέσιμες επιλογές;

Δημοσ.

Mclein σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τον agb scudo dck τον επελεξα διότι τον έδινε σε προσφορά με το υπόλοιπο πακέτο. Μου είπε ότι τον δουλεύει πολλά χρόνια και δεν είχε το παραμικρό παράπονο αλλά και κανένα κρούσμα. Βέβαια ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αυτό είναι αλήθεια. Αν ή ένσταση σου είναι στους κυλίνδρους που έχει το κλειδί τότε δεν πρέπει να ισχύει το ίδιο και για τον υπερσύγχρονο mauer nw5 που χρησιμοποιεί παρόμοια κυλιδρακια;Όσο για την απορία σου σε ποιά πόλη πουλάνε ακόμα τον agb,μια γρήγορη βόλτα στο google μας δείχνει ότι τον πουλάνε σχεδόν παντού σε κάθε πόλη. Ελάχιστα σάιτ με κλειδαριές δεν τον πουλούσαν. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα μου βγεί πατάτα, απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει τόσο εμφανές πρόβλημα γιατί συνεχίζουν να τον φέρνουν. Δεν είναι δα και μονοπώλιο, ούτε και μια φθηνή επιλογή. Δεν θα έπρεπε για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο οι κλειδαραδες να σου προτείνουν κάτι άλλο από τις δεκάδες διαθέσιμες επιλογές;

αν στοκαρει 50 κλειδαριες omega plus, 50 κυλινδρους agb scudo που ειναι 3 προφιλ κλειδιων απο τους εισαγωγεις και 50 κυλινδρους cisa astral tekno...

πιστευεις θα σου προτειναν πολλοι να τοποθετησεις κατι αλλο ;;;;

η ενσταση μου ειναι οτι η εταιρεια agb ΔΕΝ παραγει ποιοτικα προϊοντα ΓΕΝΙΚΩΣ & ΕΙΔΙΚΩΣ.

αυτο ειναι αποψη μου φυσικα. μπορει να ειμαι ατυχος, μπορει να μην εχω τις απαραιτητες γνωσεις κ πολλες παραμετροι ακομη.

ο κλειδαρας που τοποθετησε την κλειδαρια, αν χαλασει ο κυλινδρος σε 1 χρονο...αμφιβαλλω αν θα τον αλλαξει δωρεαν εκτος αν το πηρες γραπτα οτι στο εγγυαται. οπως και οτι οταν θα μπλοκαρουν οι μπιλιες του κυλινδρου θα σου ανοιξει δωρεαν & χωρις ζημια !!!

ο κυλινδρος ειναι προφιλ. υπαρχουν 3 προφιλ αυτη τη στιγμη, οποτε ειναι κατα καποιο τροπο μονοπωλειο. οπως οι mauer nw4, nw5, cisa ap3s, astral tekno, rs3s, mul-t-lock interactive+ και παει λεγοντας !!!!

*πιστευω οτι εισαι νοτια προαστια ή/και π.φαληρο / μοσχατο / καλλιθεα / νεα σμυρνη κλπ γιατι εκει παιζει πωληση agb κατα βαση.

Δημοσ.

στην ξυλινη πόρτα:  

Mclein καλησπέρα....όταν λες γωνία τι εννοείς..?

και τι κλειδαριές μου προτείνεις να βάλω?

Δημοσ.

η γωνία είναι το χρυσό / δεν μπορω να προτεινω κατι χωρις να δω την πορτα.

12380171_537662306401426_1848713134_n.jp

απλώς απο το M.O της εργασιας, εχω διαπιστωσει οτι γωνια + κυλινδρος μεχρι 50€ + προσθετη κλειδαρια =

δεν υπαρχει προσπαθεια διαρρηξης ή σπάσιμο της πορτας μια κι εξω.

• Like 1
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει η αντικατάσταση κλειδαριάς σε πόρτα dierre.  Μια πρόταση τιμής παρακαλώ;  (με pm αν υπάρχει θέμα με το thread).

Περιοχή Γέρακας.  Η πόρτα είναι 15ετίας.

Δημοσ.

Φίλε Mclein είμαι από τη Θεσσαλονίκη.Τον agb τον πουλούσαν σχεδόν όλα τα κλειδαραδικα και μάλιστα αρκετοί από αυτούς μου τον πρότειναν και ως την απόλυτη κορυφή. Τί να πώ; Μάλλον στο βωμό του κέρδους και του στοκ λέγονται πολλά... Το μέλλον θα δείξει.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Mclein είμαι από τη Θεσσαλονίκη.Τον agb τον πουλούσαν σχεδόν όλα τα κλειδαραδικα και μάλιστα αρκετοί από αυτούς μου τον πρότειναν και ως την απόλυτη κορυφή. Τί να πώ; Μάλλον στο βωμό του κέρδους και του στοκ λέγονται πολλά... Το μέλλον θα δείξει.

όλα καλά θα είναι, μην ανησυχεις.

όταν θα αρχίσει να συμπεριφέρεται περίεργα στείλε μου προσωπικο μηνυμα. 

υγ - ο πιο πιθανος λογος που προτεινουν αρκετοι συναδελφοι στα βορεια agb, ειναι η αμεση εισαγωγη απο το εξωτερικο = μικροτερο κοστος γι'αυτους. 

Δημοσ.

η γωνία είναι το χρυσό / δεν μπορω να προτεινω κατι χωρις να δω την πορτα.

12380171_537662306401426_1848713134_n.jp

print screen windows xp

απλώς απο το M.O της εργασιας, εχω διαπιστωσει οτι γωνια + κυλινδρος μεχρι 50€ + προσθετη κλειδαρια =

δεν υπαρχει προσπαθεια διαρρηξης ή σπάσιμο της πορτας μια κι εξω.

Ευχαραστώ για την άμεση απαντησή σου.

Τι κύλινδρο μου προτείνεις?

Και οταν λες με κλειδί τύπου ωμέγα.?

Απο ότι κατάλαβα την κλειδαριά που μου πρότεινες θα την βάλω ως δεύτερη ασφάλεια..

Δημοσ.

Ευχαραστώ για την άμεση απαντησή σου.

Τι κύλινδρο μου προτείνεις?

Και οταν λες με κλειδί τύπου ωμέγα.?

Απο ότι κατάλαβα την κλειδαριά που μου πρότεινες θα την βάλω ως δεύτερη ασφάλεια..

Κύλινδροι άπειροι, παραδειγματα :

cisa break secure / cisa astral s / mauer red line 2 / magnum / GeGe ή Kaba (αναλογα απο που θα αγορασεις) / hugo bs

η 2η κλειδαρια ειναι για προσθετη ασφαλεια.

κλειδια τυπου omega : (χωρις κωδικοποιηση)

Untitled221.jpg
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...