Adon1s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Xαζη ερωτηση: Αν εγω φοραω γαντια και αποφασισω να πιασω το πομολο σου, θα χτυπησει ο συναγερμος? Αν απαντησεις ναι το χω παραγγειλει αμεσως. Επισης freedubus το μαραφετι που προτεινες που μπορω να το βρω? Φαινεται καλη ιδεα.\ ΕΝΤΙΤ: Διαβασα καλυτερα την περιγραφη στον πρωτο συνδεσμο. Λειτουργει με γαντια. Το αγοραζω! χωρις παρεξηγηση φιλε μου η ερωτηση μου θυμιζει ενα αλλο ευλογο ερωτημα... αν γεμισω την μπανιερα με νερο και μετα την γεμισω με αλατι και μπω μεσα θα επιπλεω? :-):p
apd453 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Λοιπόν, όποιος μου ανοίξει το σπίτι με μαγνήτη ή τσιμπίδα με το κλειδί ως τη μέση από πίσω, τον αφήνω να πάρει ότι μπορεί να κρατήσει στα χέρια του μέσα σε 2 λεπτά. Ωραία, έχω ένα μαγνήτη πριόνι και μια τσιμπίδα 50kgr. Πες μου που μένεις.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Και εγώ έχω 4 κιλά δυναμίτη και ένα μπιτόνι οξύ, εννοώ αθόρυβα.
PavelX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Όταν η αδερφή μου έπεσε θύμα τσαντάκηδων και αλλάξαμε κλειδαριά (πόρτα ασφαλείας) ο κλειδαράς μας είπε ότι όταν κλειδώνουμε το βράδυ, να κλειδώνουμε 3 φορές (από τις 4 διαθέσιμες) και να αφήνουμε το κλειδί μέσα (ούτως ή άλλως δεν βγαίνει αν κλειδώσεις 1 ή 3 φορές) ώστε να μην μπορούν να βγάλουν το κλειδί από έξω. Αυτά για τους μαγνήτες που λέτε, αφού δεν πιάνουν τα κλειδιά, τι χάνω;
IMAndreas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 υπάρχει και αυτό που είναι αρκετά οικονομικό http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.826
Alxnks Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 υπάρχει και αυτό που είναι αρκετά οικονομικό http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.826 καλουτσικο κι αυτο...εχουν τετοια και στο jumbo ακομα (1.5 ευρω το ενα) και στο saturn τωρα που ανοιξε ειχαν πακετο με 4 στα 5 ευρω. αλλα επειδη κι αυτο προυποθετει να εχει ανοιξει η πορτα, εξακολουθω να θεωρω καλυτερο το προηγουμενο. για παραθυρο ομως ειναι μια χαρα αυτο.
minarokeftes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Και εγώ έχω 4 κιλά δυναμίτη και ένα μπιτόνι οξύ, εννοώ αθόρυβα. Και αμα πατήσω παρατεταμένα την # τί θα κάνεις???
liopyr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Στο παρακάτω περιστατικό, λάβετε υπ'όψη πως η πόρτα του σπιτιού μου είναι πάνω στο πεζοδρόμιο. Το ίδιο και το παράθυρο, από το οποίο απέχει μισό μέτρο το κεφάλι μου όταν κοιμάμαι. Γυρνάω ένα βράδυ σπίτι. Είχα πιει λίγο. Τρώω ένα γιαούρτι για να είμαι fit, πίνω ένα panadol για τον αυριανό πονοκέφαλο, και πέφτω για ύπνο. Μεταξύ 5ου και 6ου ύπνου, άκουγα κάτι φωνές, από αυτές που ξέρεις πως δεν ανήκουν στο όνειρο που βλέπεις, χωρίς συγχρόνως να έχεις ξυπνήσει συνειδητά. Υπήρχε ένας διάλογος, περίπου έτσι: -Πήγες; -Πήγα! -Και; -Χτύπησα, πολλές φορές, δεν ανοίγει κανείς!!!! -Ε, δοκίμασε να ανοίξεις. -ΜΠΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ;;; ΝΑΙ ΠΑΣ ΕΣΥ! -Πάω να χτυπήσω κι εγώ. (κάπου εκεί, άρχισα να υποθέτω πως έχω παρκάρει πάλι στο απέναντι πεζοδρόμιο, κάποιο φορτηγό δε χωράει να περάσει, και έχει γίνει σούσουρο πάλι απ'έξω) [..] ΜΠΑΠ - ΜΠΟΥΠ - ΜΠΑΠ - ΜΠΟΥΠ - ΜΠΟΥΠ! (οκ, αυτή είναι η πόρτα μου και κάποιος την χτυπάει). Σηκώνομαι, ανοίγω. 2 θείτσες έντρομες, με κοιτάνε σαν φάντασμα για κάποια δευτερόλεπτα. -Ναι; -Εεεε, πωπω, το ξυπνήσαμε το παιδί. Συγνώμη παιδί μου, αλλά έχεις ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού πάνω στην πόρτα!!! -Ahem, καλά τα πήγα... Ευχαριστώ. -Τίποτα παιδί μου, συγνώμη που σε ξυπνήσαμε! 2 πρόχειρα συμπεράσματα: ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΕ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ. Πρέπει να δείχνω πολύ απειλητικός όταν με ξυπνάνε άγαρμπα.
kx5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μου θυμισες παλιες καλες εποχες που στην Αθηνα κοιμομασταν εξω στον κηπο για δροσια ελλειψη κλιματιστικων την νυχτα. Περασμενες και ξεχασμενες... Παλιά πηγαίναμε για ύπνο με ορθάνοιχτες πόρτες - μπαλκονόπορτες ενώ τα πρωινά που έλειπαν όλοι τα παράθυρα ανοικτά για να αερίζεται το σπίτι. Για κλειδώματα δε το συζητάμε, άγνωστη λέξη... μόνο όταν φεύγαμε για διακοπές. Αλλά ένα ωραίο καλοκαιρινό βράδυ του 98 μπήκαν διαρρήκτες την ώρα που κοιμόμασταν οικογενειακώς και μάζεψαν τα πορτοφόλια και το (πρώτο και ολοκαίνουριο) κινητό μας τηλέφωνο. Από τότε αμπαρωθήκαμε
Sir Pretender Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Παιδιά, εδώ Αγγλία πάντως, το κλείδωμα της πόρτας θεωρείται must -και δεν είμαι Liverpool, Brixton ή Middlesbrough αλλά Newcastle. Έχω ακούσει πόσες και πόσες περιπτώσεις που μπούκαραν "chavs" σε σπίτι με άτομα μέσα και σήκωσαν ό,τι βρήκαν τη στιγμή που οι ένοικοι κοιμόντουσαν, έκαναν μπάνιο κλπ. Εδώ δυο φίλοι μου μαγείρευαν στην κουζίνα και είδαν την πόρτα να ανοίγει (πολυκατοικία) κι έναν ξέμπαρκο να μπαίνει στο ξεκούδουνο. Τους αντιλήφθηκε βέβαια και το 'βαλε στα πόδια, αυτοί τον κυνηγούσαν με τα κουζινομάχαιρα αλλά τελικά τους ξέφυγε! Anywayz, άλλο Αγγλία, άλλο Ελλάδα φαντάζομαι, αλλά όπως και να 'χει, εμπειρίες είναι αυτές κι όσα περισσότερα ακούς, τόσο πιο πολύ υποψιάζεσαι.
Freakster Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 υπαρχει κι αυτο: μονο εγω εχω πεθανει με το ηχητικο εφε της σφηνας; "αλαρμ;"
marina1ups Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 εμενα παντως με τη λεξη σφηνα αλλο πραγμα μου ηρθε στο μυαλο... χαχαχαχαχχαχαχχαχαχχα
Lucifer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 εμενα παντως με τη λεξη σφηνα αλλο πραγμα μου ηρθε στο μυαλο...χαχαχαχαχχαχαχχαχαχχα Για πέρνα σε παρακαλώ από 'δω να δούμε αν είναι και τα υπόλοιπα τόσο ενδιαφέροντα όσο και ο τρόπος σκέψης σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις