Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νεόδμητη (5ετιας) πολυκατοικια με 12 διαμμερισματα.

κλειδαρια securemme (οχι γραναζωτη) - defender no name - κύλινδρος de lome.

ο χειροτερος συνδιασμος...

οχι για διαρρηξη που γινεται με τους τροπους που δειχνουν τα βιντεο της disec αλλα για τα μπλοκαρισματα που ερχονται. (και για το οποιο μας καλεσαν)

9f2550_5edc2825181540c6befd30fe301bad8e_
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι θωρακισμενες ανοιγουν; Εννοω το κουφιο μερος... βασικα θελω να βαλω ηχομονωτικο υλικο μεσα στη πορτα.

Απο κλειδαρια omega plus ειναι οτι καλυτερο;

Δημοσ.

Οι θωρακισμενες ανοιγουν; Εννοω το κουφιο μερος... βασικα θελω να βαλω ηχομονωτικο υλικο μεσα στη πορτα.

Απο κλειδαρια omega plus ειναι οτι καλυτερο;

ναι, ανοιγουν.

mul-t-lock los ή mul-t-lock omega plus ή cisa revolution pro = η ίδια ασφάλεια

Δημοσ.

Με βιδες ειναι ή κολλησεις;

Εχει ο αφαλος ιδια ασφαλεια με τον "μη-αφαλο";

εξαρταται την πορτα.

και οι 2 κλειδαριες εχουν "αφαλο".

η omega plus τον εχει σαν μηχανισμο ενσωματωμενο & η λεγομενες κυλινδρου αφαιρούμενο.

και οι 2 τυποι κλειδαριων, εχουν όμοιο μηχανισμο εσωτερικα. ειδικα mul-t-lock los + omega plus ειναι πανομοιότυπος. 

Δημοσ.

Θεωρείς τις Omega την καλύτερη λύση; Επειδή μπορώ να τις βρω σχετικά φτηνά, πιο φτηνά από τις τιμές που εμφανίζονται στα sites, λόγω γνωριμίας βασικά. Συμφέρει να τις βάλω από πλευράς ασφαλείας; Τις είχα απορρίψει γιατί μου είπαν ότι πλέον ανοίγουν εύκολα και, φυσικά, λόγω μεγέθους κλειδιού. Για τις Iseo R50 που μου πρότειναν αρκετοί ποιά η γνώμη σου;

Τέλος, ας υποθέσουμε mul-t-lock Los + rs3s + monolito πόσο περίπου πάει ως τιμή πακέτου, γιατί ξεχωριστά κομμάτια το βρίσκω, αλλά κάποια έκπτωση γίνεται πάντα σε πακέτο. Θέλω να υπολογίσω πόσο επιπλέον θα βάλω στην τιμή της πόρτας βασικά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θεωρείς τις Omega την καλύτερη λύση; Επειδή μπορώ να τις βρω σχετικά φτηνά, πιο φτηνά από τις τιμές που εμφανίζονται στα sites, λόγω γνωριμίας βασικά. Συμφέρει να τις βάλω από πλευράς ασφαλείας; Τις είχα απορρίψει γιατί μου είπαν ότι πλέον ανοίγουν εύκολα και, φυσικά, λόγω μεγέθους κλειδιού. Για τις Iseo R50 που μου πρότειναν αρκετοί ποιά η γνώμη σου;

Τέλος, ας υποθέσουμε mul-t-lock Los + rs3s + monolito πόσο περίπου πάει ως τιμή πακέτου, γιατί ξεχωριστά κομμάτια το βρίσκω, αλλά κάποια έκπτωση γίνεται πάντα σε πακέτο. Θέλω να υπολογίσω πόσο επιπλέον θα βάλω στην τιμή της πόρτας βασικά.

Ευχαριστώ.

η omega plus είναι σταθερή αξία. δεν τη θεωρώ ούτε καλύτερη - ούτε χειρότερη λύση. είναι ακόμη μια καλή λύση.

το τι "συμφερει" ειναι δικό σου θέμα. από θέμα ασφάλειας είναι 100% εγγυημένη, τουλάχιστον πριν μιλήσουμε για τρύπημα.

δεν ανοίγουν εύκολα, μάλλον πολύ δύσκολα και ξαναλέω, χωρίς τρύπημα είναι αδύνατο.

το κλειδί τους είναι σε τέλειο μέγεθος και απο άριστο υλικό. τουλάχιστον των αυθεντικών.

iseo r50 είναι καλή λύση αλλά ο cisa ap3s ειναι φθηνότερος και ο mauer ml plus το ίδιο.

mul-t-lock los αντικατάσταση βασικών κλειδαριών + cisa rs3s + monolito rok = 250€ έως 280€

Δημοσ.

νομίζω ότι οι κλέφτες έχουν ένα αλάνθαστο σύστημα με κάθε είδους κλειδαριά.. της βάζουν μια ισχυρή κόλα και μετά βάζουν δικό τους κλειδί που εφαρμόζει ή την χτυπάνε σε συγκεκριμένο σημείο και ανοίγει ή κάτι τέτοιο.. ότι κλειδαρια και να βάλεις θα την ανοίξουν..  

Δημοσ.

νομίζω ότι οι κλέφτες έχουν ένα αλάνθαστο σύστημα με κάθε είδους κλειδαριά.. της βάζουν μια ισχυρή κόλα και μετά βάζουν δικό τους κλειδί που εφαρμόζει ή την χτυπάνε σε συγκεκριμένο σημείο και ανοίγει ή κάτι τέτοιο.. ότι κλειδαρια και να βάλεις θα την ανοίξουν..  

αφου βαζουν κολλα, μετα που το βαζουν το κλειδι ; δεν ειναι φραγμενη η υποδοχη ;

το δικο τους κλειδι ειναι πατεντα ή μπορουμε να το βρουμε καπου ;

θα χτυπησω σε λιγο τις κλειδαριες, εστω τις παλιες, σε ολα τα σημεια να μαθω κανενα κολπο...

οπως λοιπον μαθαινουμε, καλυτερα μη βαζετε πορτες με κλειδαριες. μονο πομολο, για να ανοιγουν / κλεινουν χωρις προσπαθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω θέλω να βάλω!!!

τι υλικό έλεγες?

Δημοσ.

Και εγω θέλω να βάλω!!!

τι υλικό έλεγες?

υαλοβαμβακα να βαλεις που ειναι ανετο στη χρηση.

Δημοσ.

υαλοβαμβακα να βαλεις που ειναι ανετο στη χρηση.

Εχω την εντύπωση πως είναι αρκετα καρκινογονος όταν κόβεται και αναπνέεται δυστυχως!

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση πως είναι αρκετα καρκινογονος όταν κόβεται και αναπνέεται δυστυχως!

τότε ανοίγεις, μετράς κ στο κοβουν απο εκει που θα το αγορασεις :) :)

Δημοσ.

Δεν κανει, ειναι ηχοαπορροφητικο. Θα ψαξεις για ηχομονωτικα υλικα και απο κει και περα θα παρεις οτι πιο βαρυ στα λεφτα που θες να δωσεις. Προσεξε, κοιτας μονο ΒΑΡΟΣ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...