d_gkal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 2-3 μερες κολλουσε στο πρωτο κλειδωμα(4ο ξεκλειδωμα) μεχρι που τα ξημερωματα γυρισα σπίτι και κολλησε μεσα το κλειδι. Δε μπορουσα να μπω σπιτι. Ηρθε κλειδαράς και πρότεινε αλλαγη κλειδαριας. Απο που τα αγοραζω αυτα? 120 τα εξαρτηματα + 160 η τοποθέτηση???
mclein Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 σε ποια περιοχη βρισκεσαι ; / με ολα τα κλειδια είχες πρόβλημα ; ο κλειδαρας πως ανοιξε ; συνεχιζει κ ανοιγει με το κλειδι ; φανταζομαι σε οποιονδηποτε κλειδαρα τα αγοραζεις. ειναι αρκετα κοινες επιλογες.
d_gkal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Θεσσαλονίκη Κατι τρύπησε και βγηκε το κλειδι. Με ολα ειχε προβλημα. Τωρα ανοιγει απλα η πόρτα. Δε κλειδωνουμε ομως μηπως κολλησει ξανα.
mclein Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 αν θες, στειλε μου φωτογραφια με ολα σου τα κλειδια. απο οσα γνωριζω για Θεσσαλονικη, καλυτερα να αγορασεις τα πραγματα μεσω ιντερνετ κ να βρεις καποιον κλειδαρα να στα τοποθετησει. αυτος θεωρω οτι ειναι ο φθηνοτερος τροπος.
d_gkal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 αν θες, στειλε μου φωτογραφια με ολα σου τα κλειδια. απο οσα γνωριζω για Θεσσαλονικη, καλυτερα να αγορασεις τα πραγματα μεσω ιντερνετ κ να βρεις καποιον κλειδαρα να στα τοποθετησει. αυτος θεωρω οτι ειναι ο φθηνοτερος τροπος. που να τα μαζευω ολα τωρα!!! εχεις στο νου σου καποιο ιντερνετικο καταστημα;
kabamaru21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ηρθε ο καιρος να αλλαξω κλειδαριά, πηγα και πηρα αρκετες προσφορες.εγω την οmega plus ειχα στο μυαλό μου (σημείωση ενας την εδεινε μαζι με εγκατάσταση και ΦΠΑ στα 250 ενω ενας αλλος μελος του ΣΑΕΚ στα 310 γιατι τοσο διαφορα??) μια αλλη προταση που με εβαλε σε σκέψεις ειναι κυλινδρος cisa tekno + cisa σωμα(δεν μου ειπε λεπτομέρειες μονο οτι θα εχει καταπέλτη, ειναι το revo pro αυτο?) + defender monolitho ολα αυτα στα 310 με ΦΠΑπως βλεπετε αυτο το πακετο σε συγκριση με την omega?
mclein Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ηρθε ο καιρος να αλλαξω κλειδαριά, πηγα και πηρα αρκετες προσφορες. εγω την οmega plus ειχα στο μυαλό μου (σημείωση ενας την εδεινε μαζι με εγκατάσταση και ΦΠΑ στα 250 ενω ενας αλλος μελος του ΣΑΕΚ στα 310 γιατι τοσο διαφορα??) μια αλλη προταση που με εβαλε σε σκέψεις ειναι κυλινδρος cisa tekno + cisa σωμα(δεν μου ειπε λεπτομέρειες μονο οτι θα εχει καταπέλτη, ειναι το revo pro αυτο?) + defender monolitho ολα αυτα στα 310 με ΦΠΑ πως βλεπετε αυτο το πακετο σε συγκριση με την omega? για την Omega, ο 310 απλώς κερδίζει περισσότερα. πρόσεξε ο 250 να χρησιμοποιεί αυθεντική. καλα για το cisa tekno + cisa κλειδαρια + Monolito = 310, μόνο σε κατάστημα που πουλάει πόρτες τέτοια κοροϊδία. αφενώς ο cisa tekno αποδείχθηκε (τελικώς) μάπα (τον έχω χρησιμοποιήσει σε δεκάδες) κ το μόνο που προσφέρει είναι κλειδιά πατενταρισμένα. καμιά άλλη διαφορά σε σχέση με έναν securemme K2 και για 50€+ διαφορά δεν το λες vfm. (αν δεις το κουτάκι, στο πλάι έχει 3 χαρακτηριστικά του κυλίνδρου. από το 2016, το security ειναι στο 0 ή 1). αφετέρου αποκλείεται να σου βάλουν cisa revo pro - μαλλον cisa gear θα παρεις με μονό καταπέλτη & για να σε προλάβω, όχι δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά. (μόνο αν κλειδωθείς ή μπλοκάρει η κλειδαριά θα καταλάβεις) ! το πακετάκι : cisa tekno + cisa revo pro + monolito = 210€ ΜΕ ΦΠΑ, άντε να πάει 240€ σε κανενα Π.Φάληρο έως Βάρκιζα που οι κλειδαράδες είναι ντίβες. (φαντασου οτι με mul-t-lock κλειδαρια διπλου καταπελτη = ξεκλείδωμα μπλοκαρισμένης πόρτας χωρίς τρύπημα της πόρτας είσαι σε παρόμοιο επίπεδο τιμής) !!!! απ'το πακέτο αυτό πάντως, καλύτερα να πάρεις omega plus ! Αυθεντική. 1
kostasmed Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και απο μενα μετα απο λιγο ψαξιμο αλαξα και εγω την κλειδαρια χρηματοκιβοτιου που ειχα με το πακετο mul-t-lock los κλειδαρια +defender monolito BD200+ κυλινδρος ασφαλειας iseo R50 μαζι με τοποθετηση στα 240 ευρω.πως σου φαινεται σαν πακετο ?και ποια η γνωμη σου για την τιμη?ολα ηρθαν στα κουτια τους και τα αφησε και σε μενα αφου εφηγε ο μαστορας.
mclein Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και απο μενα μετα απο λιγο ψαξιμο αλαξα και εγω την κλειδαρια χρηματοκιβοτιου που ειχα με το πακετο mul-t-lock los κλειδαρια +defender monolito BD200+ κυλινδρος ασφαλειας iseo R50 μαζι με τοποθετηση στα 240 ευρω.πως σου φαινεται σαν πακετο ?και ποια η γνωμη σου για την τιμη?ολα ηρθαν στα κουτια τους και τα αφησε και σε μενα αφου εφηγε ο μαστορας. τιμή πολύ καλή. αν πήρες απόδειξη, πιο τέλεια δε γίνεται. το πακέτο απ'τα καλύτερα που μπορεί να βάλει κάποιος σαν vfm σε πόρτες κόστους έως 800-900 ευρώ. 1
kostasmed Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 τιμή πολύ καλή. αν πήρες απόδειξη, πιο τέλεια δε γίνεται. το πακέτο απ'τα καλύτερα που μπορεί να βάλει κάποιος σαν vfm σε πόρτες κόστους έως 800-900 ευρώ. καταρχην σε ευχαριστω γιατι εσυ με καθοδηγησες για την αγορα ,γιατι ημουν ασχετος.την πορτα την ειχα τοποθετησει το 2005 με κοστος 1000 ευρω και συνφωνα με τον κλειδαρα ειναι και πολυ ποιοτικη για τα χρηματα που κοστισε.μαζι με αποδειξη 1
mclein Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 καταρχην σε ευχαριστω γιατι εσυ με καθοδηγησες για την αγορα ,γιατι ημουν ασχετος.την πορτα την ειχα τοποθετησει το 2005 με κοστος 1000 ευρω και συνφωνα με τον κλειδαρα ειναι και πολυ ποιοτικη για τα χρηματα που κοστισε.μαζι με αποδειξη άψογα !!! περιοχή ; (αν δε θελεις εδω, στειλε πμ) 1
leftermann Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ...αφενώς ο cisa tekno αποδείχθηκε (τελικώς) μάπα (τον έχω χρησιμοποιήσει σε δεκάδες) κ το μόνο που προσφέρει είναι κλειδιά πατενταρισμένα. καμιά άλλη διαφορά σε σχέση με έναν securemme K2 και για 50€+ διαφορά δεν το λες vfm. (αν δεις το κουτάκι, στο πλάι έχει 3 χαρακτηριστικά του κυλίνδρου. από το 2016, το security ειναι στο 0 ή 1).... ωπ ωπ. Την astral tekno λες; Αυτήν έχω. Γιατί μάπα;
mclein Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ωπ ωπ. Την astral tekno λες; Αυτήν έχω. Γιατί μάπα; γιατι μου κολλησαν 2 στην τοποθετηση. γιατι η cisa μονη της τον υποβαθμισε τον κυλινδρο απο security 2 σε 1 ή 0. τέλος, γιατί τα κλειδιά δεν είναι τόσο πατενταρισμενα όσο τα προμοτάρουν. (εμεις σε γιαγια που της τοποθετησαμε τον κύλινδρο σε αλουμινόπορτα και εχασε 2 κλειδια, της φτιαξαμε καινουρια χωρις μεγαλη προσπαθεια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις