Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα. Προσφατα μου διερρηξαν το σπιτι που νοικιαζω. Απλη ξυλινη πορτα κλπ.. Σκεφτομαι να προσπαθησω να πεισω τον ιδιοκτητη να βαλει πορτα ασφαλειας κ να αγορασω εγω δικια μ κλειδαρια κ κυλινδρο. Διαβασα καποιες σελιδες απο το νημα αλλα ειμαι ψιλο ασχετος κ δεν εβγαλα συμπερασμα.Τι πορτα να του προτεινω να αγορασει? (Οσο γινεται πιο οικονομικη κ ασφαλειας ταυτοχρονα)

Δημοσ.

Καλησπερα. Προσφατα μου διερρηξαν το σπιτι που νοικιαζω. Απλη ξυλινη πορτα κλπ.. Σκεφτομαι να προσπαθησω να πεισω τον ιδιοκτητη να βαλει πορτα ασφαλειας κ να αγορασω εγω δικια μ κλειδαρια κ κυλινδρο. Διαβασα καποιες σελιδες απο το νημα αλλα ειμαι ψιλο ασχετος κ δεν εβγαλα συμπερασμα.Τι πορτα να του προτεινω να αγορασει? (Οσο γινεται πιο οικονομικη κ ασφαλειας ταυτοχρονα)

πιο φθηνα θα ερθει πακετο -μην αγορασεις ξεχωριστα, θα σε κοροϊδέψουν- !!!!

περιοχη ;

Δημοσ.

Αθηνα

απο 600€, παιρνεις πορτα χωρις σχεδιο με κλειδαρια cisa γραναζωτή + κυλινδρο magnum ή tekno cisa

(που τα κλειδια αντιγραφονται με καρτα ιδιοκτησιας + ταυτοτητα, θα σου πουν οτι κοστιζουν 20€ αλλά ειναι παραμυθι καπου 10€-12€)..

προσεχε να διευκρινησεις οτι θες γραναζωτη κλειδαρια + οχι με λαμακια γιατι τοτε θα σε φορτωσουν απ'το τεραστιο στοκ, securemme περασμενης δεκαετιας !!!!

οτι και να κανεις, για το defender θα σε δουλεψουν αλλα και με αυτο των 10€ ή 20€ εισαι 200 φορες πιο ασφαλης απ'οτι με την ξυλινη απλη πορτα !

**τα παραπανω ειναι εμπειρια απο πελατες που περασαν για ενημερωση & μετα με καλεσαν να δω τι τους τοποθετησαν.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ! Σκεφτομουν να αγορασω εγω κλειδαρια κ κυλινδρο για να τα παρω σε περιπτωση που μετακομισω σε 1-2 χρονια.Αν καταφερω κ τον πεισω, θα σ στειλω pm

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ! Σκεφτομουν να αγορασω εγω κλειδαρια κ κυλινδρο για να τα παρω σε περιπτωση που μετακομισω σε 1-2 χρονια.Αν καταφερω κ τον πεισω, θα σ στειλω pm

αν τα πληρωσετε 50-50, θα παρεις τον κυλινδρο φευγοντας + θα του αφησεις εναν ασφαλειας των 30€ με κλειδι εργοταξιακο + 5 σφραγισμενα ωστε να εισαι κυριος κ να μη σου πει κανεις τιποτα !!!

Δημοσ.

@mclein

Να σου κάνω μια ερώτηση καθώς φαίνεται έχεις γνώσεις και εμπειρία. Για απλή ξύλινη εξώπορτα, τι κύλινδρο προτείνεις;

Είναι 60 χιλιοστών. Υπάρχει κάτι αξιόπιστο και ασφαλές (όσο γίνεται) στα 30 ευρω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

@mclein

Να σου κάνω μια ερώτηση καθώς φαίνεται έχεις γνώσεις και εμπειρία. Για απλή ξύλινη εξώπορτα, τι κύλινδρο προτείνεις;

Είναι 60 χιλιοστών. Υπάρχει κάτι αξιόπιστο και ασφαλές (όσο γίνεται) στα 30 ευρω;

Ευχαριστώ.

οπωσδηποτε

1. γωνια αντι για το κλασικο κυπρι απεναντι απ'την κλειδαρια

2. προσθετη κλειδαρια πάνω ή κατω απ'την κυρια με κλειδια χρηματοκιβωτιου αλλα οχι securemme / cisa ! 

(μπορεις να βρεις jewel, iseo, fiam κ αρκετες ακομη που δεν ξεπερνουν το κοστος των κλασσικων. παντα υπαρχει λυση της octagono περιπου στα διπλα λεφτα - πουλαω αλλα δεν προτεινω προσθετη με κυλινδρο - )

3. κυλινδρο αν μπορεις 27/27 δλδ 54mm και ας μην βαλεις διακοσμητικο ή να αγορασεις κυλινδρο με μακρια κλειδια (που θα ταιριαζε σε θωρακισμενη αν ηταν 80mm) !! (magnum, mauer, hugo κλπ) !!!

αν μπορεις να δωσεις 50€ θα ανεβεις πολυ σε ποιοτητα, επιπεδο αντοχης / χρησης + πρακτικα θα εχεις εναν κυλινδρο που μαζι με τα παραπανω θα αποτρεψει το Μ.Ο των διαρρηκτων που ψαχνει τυχαια / ευκολα !

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Να διευκρίνησω ότι είναι πόρτα διαμερίσματος το οποιο νοικιάζω. Ίσως κατάλαβες ότι είναι εξώπορτα κτιριου. Δικό μου λάθος βέβαια , αν είναι έτσι.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Να διευκρίνησω ότι είναι πόρτα διαμερίσματος το οποιο νοικιάζω. Ίσως κατάλαβες ότι είναι εξώπορτα κτιριου. Δικό μου λάθος βέβαια , αν είναι έτσι.

Για προσωπικο διαμμερισμα αναφερόμουν. σε "δημοσια" πορτα δεν εχει νοημα να κανεις πολλά γιατι παντα θα υπαρχουν 1-2 περίεργοι να το πω ευγενικα !!!!

καθε φορα που τοποθετω αυτοματη κλειδαριά / ηλεκτροπυρους κλπ σε θωρακισμενες πορτες εισοδων πολυκατοικιων μετανιωνω...

Δημοσ.

Τελικα τον καταφερα για την πορτα.Το κακο ειναι οτι θα την βαλει αυτος οποτε μπορω μονο να του προτεινω τι θα βαλει. Του ειπα να βαλει κυλινδρο magnum, defender disec sferik κ κλειδαρια με γραναζια κ καταπελτη.Μπορει καποιος να μου προτεινει συγκεκριμενα μοντελα κλειδαριας για να του τα προτεινω?

Δημοσ.

cisa revolution pro ή mul-t-lock los κλειδαριά = διπλός καταπέλτης

iseo fiam - cisa gear - και αλλες ανωνυμες = μονός καταπέλτης

securemme και πολλές ανώνυμες πρώτης γενιάς = χωρίς καταπέλτη

η έκδοση του magnum που ερχεται στην / για την ελλαδα ειναι με 5 κλειδιά, οπότε καταλαβαίνεις πόσα πρέπει να παραλάβεις !!!!

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Μια τελευταια ερωτηση.. Εσυ σε μια πορτα ασφαλειας με cisa revolition pro, magnum και disec sferik, ποση ωρα χρειαζεσαι για να την ανοιξεις? Στο περιπου. για να εχω μια ιδεα πανω κατω ποσο ασφαλειας ειναι

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Μια τελευταια ερωτηση.. Εσυ σε μια πορτα ασφαλειας με cisa revolition pro, magnum και disec sferik, ποση ωρα χρειαζεσαι για να την ανοιξεις? Στο περιπου. για να εχω μια ιδεα πανω κατω ποσο ασφαλειας ειναι

ξεκλειδωτη 2'.

χωρις ζημιες στην πορτα 40'

με ζημια στην πορτα 15'

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...