Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Omega plus στα 220€ μαζί με εγκατάσταση είναι καλή τιμή?

Ποιο defender προτείνεται που να μην ξεφεύγει σε τιμή?

Η κλειδαριά θα μπει σε μη ιδιόκτητο σπίτι και το budget είναι top 250€

Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση για πακέτο κλειδαρία + κύλινδρο + defender σε αυτά τα χρήματα που να μην χρειάζεται και μεγάλες επεμβάσεις στην πόρτα?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

220€ με φπα είναι καλή τιμή.

defender για omega είναι μόνο 1 και ονομάζεται scorpio !

το κόστος για το σύνολο θα φτάνει 270€ έως 300€

ισοδύναμη ή καλύτερη πρόταση με omega είναι οποιαδήποτε περίπτωση κλειδαριάς κυλίνδρου με διπλό σύστημα καταπέλτη, τουλάχιστον σφερικό προστατευτικό & κύλινδρο επώνυμο με όλες τις προδιαγραφές αδιάρρηξης + κάρτα ιδιοκτησίας.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

Άσε που αν βάλεις το συνδυασμό που λέει ο φίλος απο πάνω, μπορείς φευγοντας να πάρεις και τον κύλινδρο που έχεις ήδη πληρώσει και ο νέος ένοικος να βάλει το δικο του και να έχει το μυαλό του ήσυχο

• Like 1
Δημοσ.

το μόνο κακό είναι οτι αν ο ιδιοκτήτης είναι περίεργος και δε θέλει διαμόρφωση στην πόρτα...

θα υπάρχει πρόβλημα γιατί η παλιά κλειδαριά θέλει ακριβα διακοσμητικά για να κλείσουν τις τρύπες..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όποιοι βρίσκονται στην περιοχή του Πειραιά (κέντρο) & Χαλάνδρι και σκοπεύουν να αγοράσουν/τοποθετήσουν κλειδαριά Omega Plus. (κρούσματα αναφέρουν τιμές 170€ έως 195€...

1. η κλειδαριά έρχεται πάντα με σφραγισμένα κλειδιά και κάρτες 

2. η επίσημη & μοναδικά αυθεντική κλειδαριά, έχει λογότυπο της mul-t-lock / assa abloy + κίτρινα αυτοκόλλητα επικύρωσης αυθεντικότητας !!!! (οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι πιστό αντίγραφο) !!!!

3. χωρίς απόδειξη, είστε ακάλυπτοι στο θέμα της εγγύησης ενώ με την αυθεντική υπάρχει δυνατότητα ελέγχου στην αντιπροσωπεία ελλάδος & ιταλίας !!!!

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

ερώτηση...

έχει διαφορά αν κλειδώνεις μια ή τέσσερις φορές;

αν κλειδωσεις και αφήσεις το κλειδί σε ενδιάμεση θέση αλλάζει κάτι στην δυσκολία παραβίασης;

κάποια gadget που κρατάνε σταθερά τα κλειδιά από την μέσα μεριά κάνουν δουλειά ή απλά σπάνε το κλειδί και το γυρνάνε;

Δημοσ.

ερώτηση...

έχει διαφορά αν κλειδώνεις μια ή τέσσερις φορές;

αν κλειδωσεις και αφήσεις το κλειδί σε ενδιάμεση θέση αλλάζει κάτι στην δυσκολία παραβίασης;

κάποια gadget που κρατάνε σταθερά τα κλειδιά από την μέσα μεριά κάνουν δουλειά ή απλά σπάνε το κλειδί και το γυρνάνε;

αν κλειδωσεις 1 και αφησεις το κλειδι επανω ειναι ευκολο να γυρισει..

αν κλειδωσεις 2 και βγαλεις το κλειδι είναι το ίδιο δύσκολο με τις 4 γιατι ετσι κι αλλιως χρειαζεται να βρει καποιος το συνδιασμο του κλειδιου κ απ'τις 2 μεριες !!!

τα κλειδια δεν κρατουνται σταθερα με κανενα τροπο & αυτα τα κροκοδειλακια, αρκουδακια κλπ ειναι αστειες πατεντες !

αν δε θελει ν αλλαξει καποιος κλειδαρια, επενδυει σε ενα μαγνητικο προστατευτικο που κλεινει την προσβαση σε οποιονδηποτε/οτιδηποτε  & τελειωνει η ιστορια !!! (~100€ με 120€) 

• Like 1
Δημοσ.

αν κλειδωσεις 1 και αφησεις το κλειδι επανω ειναι ευκολο να γυρισει..

αν κλειδωσεις 2 και βγαλεις το κλειδι είναι το ίδιο δύσκολο με τις 4 γιατι ετσι κι αλλιως χρειαζεται να βρει καποιος το συνδιασμο του κλειδιου κ απ'τις 2 μεριες !!!

τα κλειδια δεν κρατουνται σταθερα με κανενα τροπο & αυτα τα κροκοδειλακια, αρκουδακια κλπ ειναι αστειες πατεντες !

αν δε θελει ν αλλαξει καποιος κλειδαρια, επενδυει σε ενα μαγνητικο προστατευτικο που κλεινει την προσβαση σε οποιονδηποτε/οτιδηποτε  & τελειωνει η ιστορια !!! (~100€ με 120€) 

εχεις καποιο λινκ φιλε μου γι αυτο το μαγνητικο προστατευτικο που λες?

• Like 1
Δημοσ.
disec 440 / disec 220, αντίστοιχα !

MR121_MG220_MG351356.jpg

αν η κλειδαριά σας είναι πάνω απο 6 ετών, προτείνεται να μην το αγοράσετε γιατι το μεσο προσδοκιμο ζωης των κλειδαριων με κλειδια χρηματοκιβωτιου ειναι 5 με 10 χρονια & οποιαδηποτε στιγμη μετα τα 5 ετη μπορει να μπλοκαρουν.

Δημοσ.

επειδή είσαι απόλυτος

το δικαιολογείς κάπως αυτό που λες;

πραγματικά δε θέλω απαντήσεις με αφορισμούς ούτε με την εμπειρία που επικαλείται ο καθένας

λοιπόν τα πράγματα είναι ένα κι ένα

ο κλέφτης από έξω βάζει κόλλα στιγμής, βάζει τρυπάνι, βάζει κατσαβίδι, βάζει ό,τι θες

έχεις να εξηγήσεις με απλό τρόπο πώς θα στρίψει το κλειδί που από τη μέσα πλευρά έχει μαγκώσει με κροκοδειλάκι που δε σπάζει;

τόσο απλά

Δημοσ.

επειδή είσαι απόλυτος

το δικαιολογείς κάπως αυτό που λες;

πραγματικά δε θέλω απαντήσεις με αφορισμούς ούτε με την εμπειρία που επικαλείται ο καθένας

λοιπόν τα πράγματα είναι ένα κι ένα

ο κλέφτης από έξω βάζει κόλλα στιγμής, βάζει τρυπάνι, βάζει κατσαβίδι, βάζει ό,τι θες

έχεις να εξηγήσεις με απλό τρόπο πώς θα στρίψει το κλειδί που από τη μέσα πλευρά έχει μαγκώσει με κροκοδειλάκι που δε σπάζει;

τόσο απλά

θες να σου γραψω τον τροπο διαρρηξης ;

έχεις δει με ποιον τροπο μενει σταθερο στις 40 με 50 μοιρες το κλειδι ;;;

αν πιστευεις οτι ειναι ασφαλες, το χρησιμοποιεις & ολα κομπλε !

είμαι ο πρώτος κ πιθανον απ τους λιγους που αναφερουν οτι οι κλειδαριες χρηματοκιβωτιου δεν ειναι οσο αχρηστες αναφερουν καποιοι !!! μπορει ν ανοιξει καποιος με διαρρηκτικα απο 5' έως 45' αλλά μπορει να μην ανοιξει και ποτε.

επισης, ο καλυτερος τροπος προστασιας οταν ειμαστε εντος σπιτιου ειναι τα κλειδια εξω απ'την κλειδαρια + συρτης μεσα στην κασα.

ουτε κροκοδειλοι, ουτε αλιγατορες, ουτε τιποτα !!!!

τοσο απλα !

Δημοσ.

θες να σου γραψω τον τροπο διαρρηξης ;

έχεις δει με ποιον τροπο μενει σταθερο στις 40 με 50 μοιρες το κλειδι ;;;

αν πιστευεις οτι ειναι ασφαλες, το χρησιμοποιεις & ολα κομπλε !

είμαι ο πρώτος κ πιθανον απ τους λιγους που αναφερουν οτι οι κλειδαριες χρηματοκιβωτιου δεν ειναι οσο αχρηστες αναφερουν καποιοι !!! μπορει ν ανοιξει καποιος με διαρρηκτικα απο 5' έως 45' αλλά μπορει να μην ανοιξει και ποτε.

επισης, ο καλυτερος τροπος προστασιας οταν ειμαστε εντος σπιτιου ειναι τα κλειδια εξω απ'την κλειδαρια + συρτης μεσα στην κασα.

ουτε κροκοδειλοι, ουτε αλιγατορες, ουτε τιποτα !!!!

τοσο απλα !

στα αλήθεια θέλω να μου πεις τον τρόπο

αν όχι με κάθε λεπτομέρεια, τουλάχιστον να εξηγήσεις

και αν καταλάβω, δε θα έχω καμία αντίρρηση

είναι ένα από τα ενδιαφέροντά μου ερασιτεχνικά να μαθαίνω για το lock picking

πραγματικά σε τί κλειδαριές αναφερόμαστε πως δεν κάνει να αφήνουμε το κλειδί με κροκοδειλάκι;

με/χωρίς κύλινδρο; χρηματοκιβωτίου, omega κλπ;

για ποιό λόγο; θα βγάλει τον αφαλό;

εξήγησε το πώς, και θα πεισθώ

Δημοσ.

στα αλήθεια θέλω να μου πεις τον τρόπο

αν όχι με κάθε λεπτομέρεια, τουλάχιστον να εξηγήσεις

και αν καταλάβω, δε θα έχω καμία αντίρρηση

είναι ένα από τα ενδιαφέροντά μου ερασιτεχνικά να μαθαίνω για το lock picking

πραγματικά σε τί κλειδαριές αναφερόμαστε πως δεν κάνει να αφήνουμε το κλειδί με κροκοδειλάκι;

με/χωρίς κύλινδρο; χρηματοκιβωτίου, omega κλπ;

για ποιό λόγο; θα βγάλει τον αφαλό;

εξήγησε το πώς, και θα πεισθώ

το κροκοδειλάκι έχω δει να το χρησιμοποιούν σε θωρακισμένες πόρτες και είναι πατεντα της εταιρειας CAL.

δε γνωρίζω αν βγαίνει και για άλλες περιπτώσεις, εγώ αναφέρομαι σε κάθε κλειδαριά :

τα κλειδιά δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται επάνω στον κύλινδρο !

όποιος φοβάται, αγοράζει κύλινδρο με πόμολο εσωτερικά & ξεμπερδεύει μία & καλή με το άγχος !

στις κλειδαριές κυλίνδρου & τις omega plus, δεν υφίσταται τρόπος διάρρηξης δίχως τρύπημα,

οπότε δεν υφίσταται προσπάθεια για οτιδήποτε άλλο !!!

όσον αφορά τις κλειδαριές με κλειδιά τύπου χρηματοκιβωτίου, δεν μπορώ να αναλύσω την τεχνική.

παρατήρησε πως είναι εγκλωβισμένο το κλειδί & θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνει κάποιος απο έξω !!!

άλλωστε αν έχεις ενδιαφέρον & ψάχνεσαι, καλό είναι να το δεις σαν γρίφο !!!! :)

Δημοσ.

Η multlock omega plus τι διαρκεια ζωης εχει και με τι θα προτεινατε να αντικατασταθει? Για θωρακισμενη πορτα (νομιζω balomenos), αν τα λεω σωστα εχει εσωτερικο προστατευτικο δισκο μαγγανιου.

Δημοσ.

Η multlock omega plus τι διαρκεια ζωης εχει και με τι θα προτεινατε να αντικατασταθει? Για θωρακισμενη πορτα (νομιζω balomenos), αν τα λεω σωστα εχει εσωτερικο προστατευτικο δισκο μαγγανιου.

εξαρτάται το πόσα αντίγραφα έχουν χρησιμοποιηθεί μέσα στην κλειδαριά..

αν είστε ακόμη στα 3 πρώτα, τότε είστε πολύ μακριά απ'το θέμα αντικατάσταση.

αν έχετε χρησιμοποιήσει αντίγραφα (αλουμινένια συνήθως) τότε στα 5 έτη, ελέγχεται το θέμα..

σε πόρτα balomenos, λογικά έχετε διπλή κλειδαριά. το βασικό μέρος + το μπλοκ.

οπότε για κανένα λόγο δε θα έπρεπε να την αλλάξετε εκτός απ'αυτόν που ανέφερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...