Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Χαλασε ο αφαλος "ασφαλειας" (οσο γινεται...) στην εξωπορτα της πολυκατοικιας και θελει αλλαγμα . Ηταν ενα cisa 80mm Να παρω ενα ιδιο ή υπαρχει κατι καλυτερο ?
mclein Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Χαλασε ο αφαλος "ασφαλειας" (οσο γινεται...) στην εξωπορτα της πολυκατοικιας και θελει αλλαγμα . Ηταν ενα cisa 80mm Να παρω ενα ιδιο ή υπαρχει κατι καλυτερο ? καλησπερα, τι πορτα ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα, τι πορτα ; Αλουμινενιο πλαισιο λευκο με τζαμι .Ειναι κεντρικη εισοδος 4 διαμερισματων .Ευχαριστω.
mclein Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 τα 80mm είναι λάθος, 70mm ή 75mm max είναι το σωστό μεγεθος αν είναι προφίλ από το 2005 κ μετά αλλιώς μπορεί κ μικρότερο. (προσπαθουμε να εξεχει ο κυλινδρος οσο λιγοτερο γινεται απ'εξω & απο μεσα, ασφαλεια / εμφανιση αντιστοιχα) απ'τη στιγμή που χωρίζεται δια 4 το κοστος, cisa astral s με 5 κλειδια είναι η καλυτρη λυση γιατι εχει τις καλυτερες προδιαγραφες και τα φθηνοτερα αντικλειδια. κατά τ'αλλα μπορεις να χρησιμοποιησεις οτιδηποτε..ανάλογα τις διαθέσεις σχετικά με την πληρωμή. 1
cococrops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εχω στη πορτα ασφαλειας μου μια κλειδαρια potent 7000 τι γνωμες εχετε?
mclein Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εχω στη πορτα ασφαλειας μου μια κλειδαρια potent 7000 τι γνωμες εχετε? παλιά καλή κλειδαριά ! ότι έχουμε γράψει για τις κλειδαριές χρηματοκιβωτίου, ισχύουν τα ίδια κ στην περίπτωσή σας ! σήμερα το πρωί άλλαξα μία ακριβώς ίδιο μοντέλο σε mul-t-lock + sferik + cisa ap3s + τρυπα στην κάσα για το σύρτη που βρίσκεται επάνω απ'την κλειδαριά. τιμή σε πμ αν ενδιαφέρεστε γιατί απαγορεύεται !
cococrops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 παλιά καλή κλειδαριά ! ότι έχουμε γράψει για τις κλειδαριές χρηματοκιβωτίου, ισχύουν τα ίδια κ στην περίπτωσή σας ! σήμερα το πρωί άλλαξα μία ακριβώς ίδιο μοντέλο σε mul-t-lock + sferik + cisa ap3s + τρυπα στην κάσα για το σύρτη που βρίσκεται επάνω απ'την κλειδαριά. τιμή σε πμ αν ενδιαφέρεστε γιατί απαγορεύεται ! ναι θα το ηθελα αν εχεις και φωτογραφιες πως γινεται θα ηθελα να το δω πρωτα
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 τα 80mm είναι λάθος, 70mm ή 75mm max είναι το σωστό μεγεθος αν είναι προφίλ από το 2005 κ μετά αλλιώς μπορεί κ μικρότερο. (προσπαθουμε να εξεχει ο κυλινδρος οσο λιγοτερο γινεται απ'εξω & απο μεσα, ασφαλεια / εμφανιση αντιστοιχα) απ'τη στιγμή που χωρίζεται δια 4 το κοστος, cisa astral s με 5 κλειδια είναι η καλυτρη λυση γιατι εχει τις καλυτερες προδιαγραφες και τα φθηνοτερα αντικλειδια. κατά τ'αλλα μπορεις να χρησιμοποιησεις οτιδηποτε..ανάλογα τις διαθέσεις σχετικά με την πληρωμή. Μια cisa εβαλα αλλα δεν ξερω τυπο .Υπηρχαν με 25 και 35 ευρω και εβαλα αυτή με 35 αλλα στα 80mm Επιπλέον 5 κλειδιά προς 5 ευρω το ένα. Αυτή πρεπει να είναι σε ασημι 80mm
mclein Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μια cisa εβαλα αλλα δεν ξερω τυπο .Υπηρχαν με 25 και 35 ευρω και εβαλα αυτή με 35 αλλα στα 80mm Επιπλέον 5 κλειδιά προς 5 ευρω το ένα. Αυτή πρεπει να είναι σε ασημι 80mm δεν υπάρχει περίπτωση astral s στα 35€...ειδικά 80mm !!! αν ισχύει, δώσε μου στοιχεία με πμ, να πάω να πάρω 10 για το μαγαζί γιατί αγοράζω πιο ακριβά απ'τον εισαγωγέα ! ναι θα το ηθελα αν εχεις και φωτογραφιες πως γινεται θα ηθελα να το δω πρωτα αυτό θα φαίνεται απ'έξω, στα χρώματα φυσικά των δικών σου διακοσμητικών !
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 δεν υπάρχει περίπτωση astral s στα 35€...ειδικά 80mm !!! αν ισχύει, δώσε μου στοιχεία με πμ, να πάω να πάρω 10 για το μαγαζί γιατί αγοράζω πιο ακριβά απ'τον εισαγωγέα ! αυτό θα φαίνεται απ'έξω, στα χρώματα φυσικά των δικών σου διακοσμητικών ! Αυτή που βλεπω εχει πυρους .Εμενα δεν εχει πυρους .... Αυτή που εβαλα χωριζεται περιπου στα 3:5 Τωρα που είναι τοποθετημενη μπορω να δω τον τυπο ?
mclein Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αυτή που βλεπω εχει πυρους .Εμενα δεν εχει πυρους .... Αυτή που εβαλα χωριζεται περιπου στα 3:5 Τωρα που είναι τοποθετημενη μπορω να δω τον τυπο ? αυτη που βλεπεις, ειναι παραθεση για τον αλλο συμφορουμιτη. εσενα ειναι 30/50 ο κυλινδρος αλλα δες και το κουτι της αλλιως μπορεις να τσεκαρεις τον κυλινδρο αν εχει ατσαλι απο κατω και αν το κλειδι εχει διπλη σειρα απο βουλες...(μπιλιες)
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κουτι δεν κρατησα...Αυτά βλεπω Ειχε και ένα "αυλακι" στον σκελετο της λιγο πι πισω από την μπροστινη πλευρα και μου ειπε ότι είναι για να σπασει αν καταλαβα αν κααποιος παει να την παραβιασει .
mclein Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ενας απλός αφαλός "ασφαλείας" ! επίσης, δεν με άκουσες και πήρες πάλι 80 ενώ φαίνεται ξεκάθαρα οτι και με 70 είσαι μια χαρα ! υγ - αν τα κλειδια ηταν πανω απο 5, η τιμη τους επρεπε να ειναι 4 η 3.5 ευρω ! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από mclein
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ενας απλός αφαλός "ασφαλείας" ! επίσης, δεν με άκουσες και πήρες πάλι 80 ενώ φαίνεται ξεκάθαρα οτι και με 70 είσαι μια χαρα ! υγ - αν τα κλειδια ηταν πανω απο 5, η τιμη τους επρεπε να ειναι 4 η 3.5 ευρω ! Δεν ειχα δει την απαντηση σου γιατι δεν μου ειχε ερθει ειδοποιηση με email που εχω επιλεγξει για θεματα που παρακολουθώ. Ότι αφαλο και αν εβαζα νομιζω σε μια πορτα αλουμινιου με μεγαλα κοματια τζαμι προστασια δεν θα ειχα .
mclein Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειχα δει την απαντηση σου γιατι δεν μου ειχε ερθει ειδοποιηση με email που εχω επιλεγξει για θεματα που παρακολουθώ. Ότι αφαλο και αν εβαζα νομιζω σε μια πορτα αλουμινιου με μεγαλα κοματια τζαμι προστασια δεν θα ειχα . αυτο εχει μια δοση αληθειας. καποια στιγμη, καλεστε ενα ΣΟΒΑΡΟ αλουμινά για προσφορα σε κλειδαρια 3 σημειων... γραναζωτή κατα προτίμηση αλλά κ μαχαιρωτή κάνει δουλειά...(όχι μετατροπή όμως, με κύλινδρο να συνεχίσει να υφίσταται) ! αφού τον καλέσετε, καλέστε & δεύτερο..!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις