paris.gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Για την Omega ρωτησα 2 κλειδαραδες και μου ειπαν πως ειναι αρκετα χρονια στην αγορα οποτε καλυτερα να παω σε κατι πιο καινουργιο. Αυτα μου ειπαν και αυτα εγραψα χωρις να τα ενστερνιζομαι καθως δεν ειμαι ειδικος. Εσυ ποια θα προτεινες;
pabou13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δεν εκανα σε σενα επιθεση αλλα στα ατομα που στο ειπαν. Προσωπικα απευθυνομαι μονο σε πιστοποιημενους κλειδαραδες απο ΣΑΕΚ (Συλλογος Αναγνωρισμενων Επαγγελματιων Κλειθροποιων). Πιθανως αυτοι στους οποιους πηγες δεν ειχαν το μηχανημα που φτιαχνει κλειδια για την omega και γι'αυτο σου ειπαν πως ειναι ξεπερασμενη. Οπως εχω ξαναγραψει, προτεινω ειτε omega με πλακακι μαγγανιου ειτε ενα πολυ καλο κυλινδρο με καταπελτη και defender. Kαι οι δυο λυσεις προσφερουν εξισου την ιδια ασφαλεια. Εαν σ'ενδιαφερει, εχω ποσταρει προηγουμενως διαφορα links απο saek.gr τα οποια μπορει να βρεις χρησιμα!
akistdm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δεν εκανα σε σενα επιθεση αλλα στα ατομα που στο ειπαν. Προσωπικα απευθυνομαι μονο σε πιστοποιημενους κλειδαραδες απο ΣΑΕΚ (Συλλογος Αναγνωρισμενων Επαγγελματιων Κλειθροποιων). Πιθανως αυτοι στους οποιους πηγες δεν ειχαν το μηχανημα που φτιαχνει κλειδια για την omega και γι'αυτο σου ειπαν πως ειναι ξεπερασμενη. Οπως εχω ξαναγραψει, προτεινω ειτε omega με πλακακι μαγγανιου ειτε ενα πολυ καλο κυλινδρο με καταπελτη και defender. Kαι οι δυο λυσεις προσφερουν εξισου την ιδια ασφαλεια. Εαν σ'ενδιαφερει, εχω ποσταρει προηγουμενως διαφορα links απο saek.gr τα οποια μπορει να βρεις χρησιμα! +1111111 Πολύ σωστός! Οι κλειδαράδες που είναι πιστοποιημένοι από τον ΣΑΕΚ είναι πολύ ενημερωμένοι. Απευθύνσου σε κάποιον για να πάρεις σωστές απαντήσεις ή μπες στο site του ΣΑΕΚ για κάποια άρθρα.
CptBill Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Παιδια εχει βαλει κανεις την Axi Home 3d απο τον Μπαλομενο; Επισης οταν ρωτησα μου ζητησαν να προπληρωσω την κλειδαρια κατι που μου φανηκε πολυ περιεργο. Εκτος της Axi ποια αλλη προτεινετε; Για την Omega ολοι λενε οτι ειναι μαλλον ξεπερασμενη. σε τι κοστος κυμαίνεται η axi home 3d? γιατι εαν η omega παει καπου στα 300 ευρω, και η axi εχει διπλασια τιμη, no go.
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 η axi ειναι που αμα χασεις κλειδι στο στελνουν απο τη γαλλια?
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 καλα θυμομουν τοτε...λιγο extreme παντως..θα μπορουσε η μπαλομενος να εφτιαχνε αυτη αποκλειστικα.παντως η ομεγα καλα κραταει ακομα..
akistdm Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Και μέχρι να έρθει το κλειδί από την Γαλλία τι κάνεις?
gnsX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Και μέχρι να έρθει το κλειδί από την Γαλλία τι κάνεις? Ένας γνωστός μου είχε αγοράσει περιστέρια
akistdm Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ένας γνωστός μου είχε αγοράσει περιστέρια Να ένας γρήγορος τρόπος. χαχαχαχα
paris.gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Φανταζομαι σου δινουν και αλλα κλειδια οταν την αγοραζεις. 1
pabou13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 σε τι κοστος κυμαίνεται η axi home 3d? γιατι εαν η omega παει καπου στα 300 ευρω, και η axi εχει διπλασια τιμη, no go. Γιατι να ειναι ακριβοτερη; Kαμια κλειδαρια δεν εχει αποδειχθει στην πραξη πως ειναι καλυτερη της omega. http://www.saek.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=1162
Προτεινόμενες αναρτήσεις