Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορει να βγει μια πορτα απο τους μεντεσεδες, οταν ειναι κλειστη (που σημαινει οτι βρισκει στο απο πανω κασωμα), οταν εχει τους μεντεσεδες απο τη μεσα μερια (ανοιγει προς τα μεσα), και οταν οι μεντεσεδες ειναι ειτε βιδωτοι ειτε πρεσσαριστοι. Δυσκολο μου κανει...

o φίλος εννοεί αλουμινίου πατζούρια-παράθυρα και όχι πόρτες

Άσχετο αλλά κυκλοφορουν κάτι κλειδαριές τώρα τελευταια για κοινες πόρτες που υποστηρίζουν οι κλειδαράδες οτι δεν μπορουν να σπάσουν τον αφαλό.

Είναι οι ΜΑUER ELITE 2. Για κανονικές πόρτες οχι ασφαλείας.

Τι λέτε?

p_1006.jpg

πάντα υπήρχαν. Ισχύει ότι δεν μπορείς να ανοίξεις τον αφαλό, μπορείς όμως να ανοίξεις απο την μεριά της κάσας. Αν η κάσα ειναι σιδερένια οκ. Αν είναι απο τις κλασσικές ξυλόπορτες, μικρή διαφορά θα κάνει. Σίγουρα καλύτερη όμως απο τις κανονικες

• Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά από κλειδιαριές ασφαλείας πού βρισκόμαστε; Στις "στρογγυλές" τύπου omega; Αυτές δεν υποτίθεται ότι είναι για την ώρα οι δυσκολότερες να παραβιαστούν (μέχρι να βγει κάτι καλύτερο);  Όχι τίποτε άλλο αλλά είναι και πανάκριβες.

Εννοώ αυτό το στύλ

p-18-600.jpg

Oντως, και με την πλακα μαγγανιου (oπου λειτουργει ως defender) ειναι ακομα πιο δυσκολο να παραβιαστουν. Αντιγραφονται μονο με καρτα ιδιοκτησιας και σε περιπτωση που χασεις καποιο κλειδι μπορεις να αλλαξεις τον συνδυασμο σε 2 λεπτα μ'ενα αλλο εξτρα κλειδι που σου δινουν. Γι'αυτο κοστιζει και τοσο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό αυτό.  Επειδή όμω από ότι διαβάζω είναι καλό κάθε Χ χρόνια να κάνεις έτσι κι αλλιώς μια "αναβάθμιση" στις κλειδιαριές (γιατί στο μεταξύ αναβαθμίζονται και οι διαρρήκτες), οι συγκεκριμένες κλειδαριές αλλάζουν αν βγει κάτι καλύτερο ή πετάς όλη την πόρτα ξερωγώ; Ή και στην περίπτωση που εξαντλήσεις τα κλειδιά σου.

Δημοσ.

Oντως, και με την πλακα μαγγανιου (oπου λειτουργει ως defender) ειναι ακομα πιο δυσκολο να παραβιαστουν. Αντιγραφονται μονο με καρτα ιδιοκτησιας και σε περιπτωση που χασεις καποιο κλειδι μπορεις να αλλαξεις τον συνδυασμο σε 2 λεπτα μ'ενα αλλο εξτρα κλειδι που σου δινουν. Γι'αυτο κοστιζει και τοσο.

Εγω που δεν εχω το defender, μπορω να το βαλω; Ποσο παραπανω θα μου κοστισει; 

Δημοσ.

Να κάνω μια άλλη ερώτηση ρε μάγκες.

Οκ πόρτες ασφαλείας ξέρουμε που θα βρουμε.

Απλή πόρτα, μη ασφαλείας...μια δηλαδη κανονική πόρτα για ενα διαμέρισμα...που μπορουμε να βρουμε??:P

Δημοσ.

Καλό αυτό.  Επειδή όμω από ότι διαβάζω είναι καλό κάθε Χ χρόνια να κάνεις έτσι κι αλλιώς μια "αναβάθμιση" στις κλειδιαριές (γιατί στο μεταξύ αναβαθμίζονται και οι διαρρήκτες), οι συγκεκριμένες κλειδαριές αλλάζουν αν βγει κάτι καλύτερο ή πετάς όλη την πόρτα ξερωγώ; Ή και στην περίπτωση που εξαντλήσεις τα κλειδιά σου.

Η κλειδαρια ειναι ανεξαρτητη της πορτας, μπορει να αλλαχτει με καινουρια χωρις ξηλωμα της πορτας.

Η συγκεκριμενη μπαινει μονο σε θωρακισμενες.

Εγω που δεν εχω το defender, μπορω να το βαλω; Ποσο παραπανω θα μου κοστισει; 

Γυρω στο 50ρικο

Δημοσ.

o φίλος εννοεί αλουμινίου πατζούρια-παράθυρα και όχι πόρτες

Τα πατζουρια παντα ειναι ευκολο να ανοιξουν, ακομη και με ενα λοστο και λιγη πιεση, δεν μετρανε στην ασφαλεια, τα εσωτερικα παραθυρα ειναι που εχουν τα κλειδωματα σε πολλες μεριες κλπ. και αυτα εχουν τους πυρους απο τη μεσα μερια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά από κλειδιαριές ασφαλείας πού βρισκόμαστε; Στις "στρογγυλές" τύπου omega; Αυτές δεν υποτίθεται ότι είναι για την ώρα οι δυσκολότερες να παραβιαστούν (μέχρι να βγει κάτι καλύτερο);  Όχι τίποτε άλλο αλλά είναι και πανάκριβες.

Εννοώ αυτό το στύλ

p-18-600.jpg

Αυτή την περίοδο όντως αυτές συστήνονται από πιστοποιημένους κλειδαράδες.

Ακόμη καλύτερα όμως λενε ότι είναι οι κλειδαριές με καταπέλτη , κύλινδρο (αφαλό) και Defender.

Αυτές λένε ότι έχουν έναν καταπέλτη που μπλοκάρει τις μπάρες σε προσπάθεια παραβίασης απο επίδοξους κλέφτες.

Έχει εδώ κάποιες κλειδαριές ασφαλείας με καταπέλτη.

Επεξ/σία από akistdm
Δημοσ.

Αυτή την περίοδο όντως αυτές συστήνονται από πιστοποιημένους κλειδαράδες.

Ακόμη καλύτερα όμως λενε ότι είναι οι κλειδαριές με καταπέλτη , κύλινδρο (αφαλό) και Defender.

Αυτές λένε ότι έχουν έναν καταπέλτη που μπλοκάρει τις μπάρες σε προσπάθεια παραβίασης απο επίδοξους κλέφτες.

Έχει εδώ κάποιες κλειδαριές ασφαλείας με καταπέλτη.

Αντιστοιχη ασφαλεια με την omega προσφερουν οι καλοι κυλινδροι με καταπελτη και defender, δεν ειναι καλυτεροι.

Η οmega μπορει να μην εχει καταπελτη αλλα εχει περιπλοκο μηχανισμο και με το defender (πλακα μαγγανιου) γινεται πρακτικα απαραβιαστη.

Oποιος ενδιαφερεται περισσοτερο ας ριξει μια ματια εδω (τελευταια posts, δευτερη σελιδα)

@Luxx: Eιναι μια μικρη πλακιτσα συνηθως απο μαγγανιο ή ατσαλι οπου βιδωνει πανω στην κλειδαρια απο την εξωτερικη πλευρα και προστατευτει τον "πυρηνα" της. Απ'εξω δεν φαινεται τιποτα, καλυπτεται απο την ροζετα. Στις θωρακισμενες για να τοποθετηθει πρεπει να βγει ολη η κλειδαρια.

20120517020117_A706-02.jpg

Δημοσ.

...

Oποιος ενδιαφερεται περισσοτερο ας ριξει μια ματια εδω (τελευταια posts, δευτερη σελιδα)

προσπαθώ να δω την 2η σελίδα του λινκ σου, αλλά το αβαστ μου το κόβει λέγοντας ότι απέκλεισε δούρειο ίππο. Το παθαίνει κι άλλος; Είναι εύκολο να γίνει κάνα quote να δούμε τι λέει;
Δημοσ.

κι αν θελετε κατι εξτρα...

P31111B.jpg

http://www.thepersonalsurvivor.com/dohaal.html

http://www.asseenontvguys.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=348

και με το που ακουμπησει κανεις απεξω τη λαβη η την κλειδαρια σας, αρχιζει και βαραει...λογικα δεν θα τολμησει να την ακουμπησει δευτερη φορα και θα παρει δρομο χωρις πολλα πολλα :)

Μπορεις να ξαναβαλεις το λινκ διοτι δεν φαινεται το προϊόν;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...