Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο λέω γιατί βλέπω ότι όταν ο άλλος είναι αποφασισμένος να σε ληστέψει θα σε ληστέψει.ΠΧ Απόγευμα στις 4 σε μονοκατοικία από πίσω μου με 4 σκυλιά φύλακες και συναγερμό τους ληστέψαν.Και μέσα ήταν 3 άντρες.Δεν πήρε κανείς από τους γείτονες χαμπάρι παρόλο που μετέφεραν ογκώδη πράγματα όπως πίνακες ζωγραφικής και μια τηλεόραση.Δεν λέω να μην βάλεις συναγερμό ή γενικότερα να μην πάρεις κάποια μέτρα ασφαλείας αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι απλά θα σου δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι είσαι ασφαλής και ίσως να αποτρέψουν κάποιο μικρό ληστή.Όμως ο αποφασισμένος-αδίστακτος  απλά δεν θα κωλώσει σε αυτά.Θα σε ληστέψει έτσι και αλλιώς....και αυτός είναι που πρέπει να φοβάσαι κυρίως.  

Φιλε revolver υπαρχουν 2 κατηγοριες ληστων. Οι ανοργανωτοι/πρεζακηδες/αλητες του πεους και οι αποφασισμενοι/οργανωμενοι/αδιστακτοι. Απο τους πρωτους μπορεις να προστατευτεις καθως αμα παιζει κανας σκυλος/καμερα/συναγερμος συνηθως θα λακισουν. Απο τους δευτερους δεν μπορεις να προστατευτεις καθως θα κανουν τα παντα για να σε ληστεψουν. Το ζητημα ειναι γιατι να σε βαλουν αυτοι στο ματι?Θα πρεπει να εχεις(ή να φαινεται οτι εχεις) κατι αξιας στο σπιτι το οποιο θελουν και εχουν και τις ακρες να ''σπρωξουν''.Δεν βαζεις οποιον να ναι σπιτι σου και προφανως δεν επιδεικνυεσαι και δεν πας με το ρολεξ για καφε.

• Like 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια η γνωμη σας για την μπαρα ασφαλειας; Οριστε δυο λινκ με διαφορετικη κατασκευη. Πιστευω ειναι ο,τι καλυτερο για οταν εισαι μεσα στο σπιτι.

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_316114&feature=iv&src_vid=MxmaFAXTbfs&v=8otAdmNTqF8

http://powerbar.gr/

Δημοσ.

Ενταξει εδω δυσκολεύουν τα πράγματα. Καλή προστασία.

Αν εχεις και γερά αλουμίνια (πατζουρια) δε μπαίνει με τιποτα μέσα ο άλλος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εμενα μολις σημερα μου εκλεισε η πορτα και την εκανα με αλουμινιο που εβαλα φωτια για να το λιγισω στην ακρη γτ μα πιστωτικη εισαι λαστιο η πορτα και δεν γινοταν

Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε αυτό το μέτρο είναι απόλυτα ασφαλές γιατί μπορούν να σου βγάλουν την πόρτα από τους μεντεσέδες, χωρίς να τη σπρώξουν.
Ό,τι περισσότερο έχεις βέβαια, τόσο πιο δύσκολο το κάνει να στην ανοίξουν...

Δημοσ.

Η μπαρα ειναι για προστασια μονο οταν εισαι μεσα στο σπιτι.. 

Ενταξει εαν την βγαλουν απο τους μεντεσεδες, ε τοτε δεν υπαρχει καμια προστασια δικε μου.. Αλλα δε νομιζω να βγαινουν οι καλες ασφαλειας απο τους μεντεσεδες και πολυ ευκολα..

Δημοσ.

Τελικά από κλειδιαριές ασφαλείας πού βρισκόμαστε; Στις "στρογγυλές" τύπου omega; Αυτές δεν υποτίθεται ότι είναι για την ώρα οι δυσκολότερες να παραβιαστούν (μέχρι να βγει κάτι καλύτερο);  Όχι τίποτε άλλο αλλά είναι και πανάκριβες.

Εννοώ αυτό το στύλ

p-18-600.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε αυτό το μέτρο είναι απόλυτα ασφαλές γιατί μπορούν να σου βγάλουν την πόρτα από τους μεντεσέδες, χωρίς να τη σπρώξουν.

Ό,τι περισσότερο έχεις βέβαια, τόσο πιο δύσκολο το κάνει να στην ανοίξουν...

Πως μπορει να βγει μια πορτα απο τους μεντεσεδες, οταν ειναι κλειστη (που σημαινει οτι βρισκει στο απο πανω κασωμα), οταν εχει τους μεντεσεδες απο τη μεσα μερια (ανοιγει προς τα μεσα), και οταν οι μεντεσεδες ειναι ειτε βιδωτοι ειτε πρεσσαριστοι. Δυσκολο μου κανει...

Δημοσ.

Εγω τωρα που αλλαξα πορτα στο σπιτι και εβαλα μια αλουμινιου η συγκεκριμενη κλειδωνει σε 5-6 διαφορετικα σημεια και το κλειδι περιστρεφεται 4 φορες.Η κλειδαρια ειναι της corbin assa abloy.

Δεν ξερω αν ειναι καλη ή οχι παντως καλη μου φαινεται.

Δημοσ.

Άσχετο αλλά κυκλοφορουν κάτι κλειδαριές τώρα τελευταια για κοινες πόρτες που υποστηρίζουν οι κλειδαράδες οτι δεν μπορουν να σπάσουν τον αφαλό.

Είναι οι ΜΑUER ELITE 2. Για κανονικές πόρτες οχι ασφαλείας.

Τι λέτε?

p_1006.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...