Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τίποτα, της πλάκας είναι η κλειδαριά. Δεν έχω τίποτα μεγάλης αξίας, ούτε κρατάω μετρητά γενικά πάνω μου. Απλώς μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα μπορούν να ανοίγουν σπίτια οι κλειδαράδες και πώς ελέγχονται ξερωγώ ότι δεν συνεργάζονται με ριφιφάδες. Επίσης, πώς γίνεται κανείς κλειδαράς; Δούλεψε 2 δευτερόλεπτα και πήρε 30 ευρώ. 1
Socratis_g Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 προχτες ανοίξανε το σπιτι του φιλου μου απο κάτω. ειχε πορτα που βλεπει σε αυλη, και δεν πειράξανε την κλειδαριά και το σύρτη, τσακίσανε τους μεντεσέδες απο την άλλη μεριά.τώρα εβαλε και αυτός 2 μπάρες απο πίσω και συναγερμό. ευτυχώς ήταν καλά παιδιά του πήραν μόνο ένα καλό μπουφάν δερμάτινο και ένα ακριβό σταυρό (δεν είχε και τπτ αλλο). ταυτότητα και πιστωτικές τις αφήσανε και δεν κάνανε ζημιές.. στην αφάλεια που πήγαμε να το δηλώσουμε, ρώτησα τι παίζει και ο νόμος που ισχύει στην ελλάδα είναι GTP!! στην αμερική σου λέει, είναι ο άλλος μέσα στο σπίτι σου και έχεις δικαίωμα να τον σκοτώσεις. Εδώ στο μπουρδέλο μπλέκεις. ποιος επιτέθηκε σε ποιον, ποιος κράταγε τι. και ένα σορό μαλακίες.. μετά που ήρθε η σήμανση εννοείται ότι δε βρήκε τπτ. σου κάνει όλο το σπίτι πουτάνα για αποτυπώματα λες και είναι τόσο βλάκες οι κλέφτες που θα ξέρουν να παραβιάζουν πρόρτες και δε θα φοράνε γάντια.. 3
sphinxgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Επίσης, πώς γίνεται κανείς κλειδαράς; Δούλεψε 2 δευτερόλεπτα και πήρε 30 ευρώ. Ε καλά, δεν διακτινίστηκε για να έρθει στο σπίτι. Υπάρχει και διαδρομή και έξοδα αυτής όπως επίσης, -23% φπα - 25% φόρος κλίμακας -έξοδα επιχείρησης , ασφάλεια ΤΕΒΕ, κλπ= ζήτημα να του έμειναν 5-10 ευρώ τσέπη, αν είχε τουλάχιστον άλλους 5 πελάτες σαν και σένα την ίδια μέρα. Διαφορετικά μπήκε και μέσα προχτες ανοίξανε το σπιτι του φιλου μου απο κάτω. ειχε πορτα που βλεπει σε αυλη, και δεν πειράξανε την κλειδαριά και το σύρτη, τσακίσανε τους μεντεσέδες απο την άλλη μεριά.τώρα εβαλε και αυτός 2 μπάρες απο πίσω και συναγερμό. Κλασικός τρόπος. Στο γείτονα μου μπήκαν με τον ίδιο τρόπο, και έπειτα... τον σκότωσαν (πριν κανα μήνα) ! Για αυτό πρέπει να υπάρχουν σε ισόγεια - πρώτο - ρετιρέ κάγκελα και αλουμίνια ασφαλείας - με πίρους 1
Adon1s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τι έχουνε λέει ;; Δηλαδή ισχυρίζεσαι οτι οι κλειδαράδες πληρώνουν ΤΕΒΕ , Φ.Π.Α , κλπ ;;;; δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν γραφεία με διαφημίσεις κλπ , οι οποίοι αποτελούν το 2 % του συνόλου των κλειδαράδων , αλλά στο υπόλοιπο 98% των κλειδαράδων που φωνάζει όλος ο κόσμος , που δεν εχουν ουτε γραφειο ουτε τιποτα παρα μονο σαν "εδρα" ειναι το σπιτι τους και κολλάνε στις πόρτες τα νουμερα τους που ειναι ευκολο να μνημονευονται , πχ 600600 ,810820 κλπ
sphinxgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τι έχουνε λέει ;; Δηλαδή ισχυρίζεσαι οτι οι κλειδαράδες πληρώνουν ΤΕΒΕ , Φ.Π.Α , κλπ ;;;; δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν γραφεία με διαφημίσεις κλπ , οι οποίοι αποτελούν το 2 % του συνόλου των κλειδαράδων , αλλά στο υπόλοιπο 98% των κλειδαράδων που φωνάζει όλος ο κόσμος , που δεν εχουν ουτε γραφειο ουτε τιποτα παρα μονο σαν "εδρα" ειναι το σπιτι τους και κολλάνε στις πόρτες τα νουμερα τους που ειναι ευκολο να μνημονευονται , πχ 600600 ,810820 κλπ α) μιλάμε για τη νόμιμη αποζημίωση , σωστών επαγγελματιών. Αν το γυρίσουμε στη μαυρη εργασία μπλέκουμε κοινωνικοπολιτικά θέματα που δεν μας απασχολούν. β) Ο πελάτης αν θέλει να είναι καλυμμένος πρέπει να συνεργάζεται με κλειδαράδες που ανήκουν στο επίσημο σωματείο Σ.Α.Ε.Κ. Διαφορετικά είναι αρκετά πιθανό την άλλη μέρα να είναι άδειο το σπίτι του...
SOADNICK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τι ακόμα, δες το βίντεο. Ο,τι κλειδωνει, ξεκλειδωνει. Επίσης, πώς γίνεται κανείς κλειδαράς; Απο τη σχολη "κορυδαλλος", αφου κανεις τη θητεια σου παιρνεις αδεια και ανοιγεις καταστημα.
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Κλασικός τρόπος. Στο γείτονα μου μπήκαν με τον ίδιο τρόπο, και έπειτα... τον σκότωσαν (πριν κανα μήνα) ! Για αυτό πρέπει να υπάρχουν σε ισόγεια - πρώτο - ρετιρέ κάγκελα και αλουμίνια ασφαλείας - με πίρους ρε τρομαξα ετσι οπως το εγραψες!!αληθεια λες?τι στορι επαιξε?
noob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ε καλά, δεν διακτινίστηκε για να έρθει στο σπίτι. Υπάρχει και διαδρομή και έξοδα αυτής όπως επίσης, -23% φπα - 25% φόρος κλίμακας -έξοδα επιχείρησης , ασφάλεια ΤΕΒΕ, κλπ= ζήτημα να του έμειναν 5-10 ευρώ τσέπη, αν είχε τουλάχιστον άλλους 5 πελάτες σαν και σένα την ίδια μέρα. Διαφορετικά μπήκε και μέσα Mήπως του έκοψε και απόδειξη? 1
KilliK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ο,τι κλειδωνει, ξεκλειδωνει. http://www.youtube.com/watch?v=JUfC_ZC44dg
SOADNICK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JUfC_ZC44dg η συνεχεια?
sphinxgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ρε τρομαξα ετσι οπως το εγραψες!!αληθεια λες?τι στορι επαιξε? μονοκατοικίες φάση όλες με κόσμο, έσκασαν το βράδυ και μπήκαν αφού έκοψαν τα αλουμίνια απο τους μεντεσέδες. 75 χρονών ο γείτονας , τον έδεσαν ώστε να πεθάνει απο ασφυξία (όπως και έγινε). Τον έκλεψαν και του πήραν και το αυτοκίνητο. Τον βρήκαν μετά απο 2 μέρες γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Κλασικά εικονογραφημένα εν ολίγοις. Συνέχεια γίνονται , απλά δεν κυκλοφορούν. ps για την ιστορία ήταν Αλβανοί και τους ψάχνει η αστυνομία. ps2. Αυτά πριν ένα μήνα. Απο τότε οι περισσότεροι έχουν συναγερμούς και κάτι σε καραμπίνα - όπλο κλπ ready for action
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τους γέρους γιατί τους ταλαιπωρούν αφού δεν είναι επικίνδυνοι?Πάντως δεν νομίζω να σε σώσει ο συναγερμός ή η καραμπίνα.Στην μια περίπτωση τον απενεργοποιούν αρκετά εύκολα και στην άλλη θα βρεις σίγουρα απέναντι σου τον νόμο( θα είσαι βέβαια ζωντανός αν καταφέρεις να τον αντιμετωπίσεις και αν είναι ένας που κρατάει όπλο ,και αν τον αιφνιδιάσεις ....και αν,και αν....)
sphinxgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τους γέρους γιατί τους ταλαιπωρούν αφού δεν είναι επικίνδυνοι?Πάντως δεν νομίζω να σε σώσει ο συναγερμός ή η καραμπίνα.Στην μια περίπτωση τον απενεργοποιούν αρκετά εύκολα και στην άλλη θα βρεις σίγουρα απέναντι σου τον νόμο( θα είσαι βέβαια ζωντανός αν καταφέρεις να τον αντιμετωπίσεις και αν είναι ένας που κρατάει όπλο ,και αν τον αιφνιδιάσεις ....και αν,και αν....) Αυτό ακριβώς που αναφέρεις είναι το λάθος που κάνουν όλοι και περιμένουν το αναπόφευκτο. Ουσιαστικά με τη λογική σου μένεις άξιος της τύχης σου. Εϊναι η ίδια λογική που λέει, αν είναι να πεθάνεις, θα πεθάνεις. Οπότε μην φοράς ζώνη, κράνος κλπ. Προφανώς και δεν είναι έτσι η φιλοσοφια της ζωής. Αν έχεις 50% πιθανότητες κλοπής σε διάστημα ενός έτους. Με το συναγερμό γίνονται 25%, με τα κάγκελα 20%, με το φράκτη 15%, με σκύλο 13% κοκ Τώρα αν εσένα το 50% με το 13% σου φαντάζει ίδιο, τότε και μένα μου φαντάζει ίδιο να αφήνω την πόρτα ανοιχτή το βράδυ. Είπαμε, αν είναι να γίνει...θα γίνει. Who cares? 3
revolver1990 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Στο λέω γιατί βλέπω ότι όταν ο άλλος είναι αποφασισμένος να σε ληστέψει θα σε ληστέψει.ΠΧ Απόγευμα στις 4 σε μονοκατοικία από πίσω μου με 4 σκυλιά φύλακες και συναγερμό τους ληστέψαν.Και μέσα ήταν 3 άντρες.Δεν πήρε κανείς από τους γείτονες χαμπάρι παρόλο που μετέφεραν ογκώδη πράγματα όπως πίνακες ζωγραφικής και μια τηλεόραση.Δεν λέω να μην βάλεις συναγερμό ή γενικότερα να μην πάρεις κάποια μέτρα ασφαλείας αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι απλά θα σου δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι είσαι ασφαλής και ίσως να αποτρέψουν κάποιο μικρό ληστή.Όμως ο αποφασισμένος-αδίστακτος απλά δεν θα κωλώσει σε αυτά.Θα σε ληστέψει έτσι και αλλιώς....και αυτός είναι που πρέπει να φοβάσαι κυρίως.
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Στο λέω γιατί βλέπω ότι όταν ο άλλος είναι αποφασισμένος να σε ληστέψει θα σε ληστέψει.ΠΧ Απόγευμα στις 4 σε μονοκατοικία από πίσω μου με 4 σκυλιά φύλακες και συναγερμό τους ληστέψαν.Και μέσα ήταν 3 άντρες.Δεν πήρε κανείς από τους γείτονες χαμπάρι παρόλο που μετέφεραν ογκώδη πράγματα όπως πίνακες ζωγραφικής και μια τηλεόραση.Δεν λέω να μην βάλεις συναγερμό ή γενικότερα να μην πάρεις κάποια μέτρα ασφαλείας αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι απλά θα σου δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι είσαι ασφαλής και ίσως να αποτρέψουν κάποιο μικρό ληστή.Όμως ο αποφασισμένος-αδίστακτος απλά δεν θα κωλώσει σε αυτά.Θα σε ληστέψει έτσι και αλλιώς....και αυτός είναι που πρέπει να φοβάσαι κυρίως. Απάντησε μου σε κάτι όμως: Γιατί να προτιμήσει εσένα απο τον απροστάτευτο γείτονα σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις