Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παυλιναρα καπου στο χαος της αθηνας θα μενει

Εμεις στη σαλονικα δε τα χουμε αυτα...

Τελικά, από τα παρακάτω από αυτό το ποστ λεγόμενα σου, μάλλον τα εχετε ε?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμα σου πω πως μολις ξεδιαλυθηκε το θεμα και εχω ξελαρυγγιαστει απο τις φωνες,θα με πιστεψεις;

χτυπαει θυροτηλεφωνο.Απαντα η μανα μου,και καλα ντελιβερας πάλι.Λεει ξανα τα ίδια δεν ανοιγω κλπ κλπ και αρχιζει και φουντωνει και βριζει.

Βγαινω στο μπαλκονι και αρχιζω βρισιδια.

10 λεπτα μετα ξανα.Μονο που αυτη τη φορα δεν απανταμε καν στο θυροτηλεφωνο.Βγαινω μπαλκονι και βλεπω 2 κωλοπαιδα,φιλοι μαλλον του αλλου κωλοπαιδου που και καλα ζηταγε να ανοιξουμε τη πορτα το πρωι.

Φωνη δε μου εμεινε.....

Περα απο αυτο,διαρρηξεις κλπ δεν ειχαμε,τουλαχιστον οχι εδω που μενω εγω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια τελεικα σκεφτομαι να βαλω 2,3 βεργες κατω στο πατωμα ακριβως διπλα στη πορτα, ωστε να μη ανοιγει με τιποτα.. Μου ειπαν και για την βεργα που μπαινει καθετα στην πορτα, οπως στα παλια φρουρια που εβαζαν απο πανω ενα τεραστιο ξυλο, αλλα αυτο δε νομιζω να ειναι και πολυ σταθερο, καθως με μια κλωτσια ισως ξεκολλησει, αφου θα στηριζονται στον τοιχο οι βασεις του..

Οποτε για αυτο με τις βεργες, ποιον πρεπει να καλεσω σπιτι μου; Καποιον σιδερα; Θα μου κανει καλη δουλεια;

Δημοσ.

Τελικά, από τα παρακάτω από αυτό το ποστ λεγόμενα σου, μάλλον τα εχετε ε?

εμείς τα έχουμε;

εγώ πάντως εδώ που μένω είναι ήσυχα αλλά και να με κλέψουν τι να μου πάρουν; τα ρούχα?

Δημοσ.

εμείς τα έχουμε;

εγώ πάντως εδώ που μένω είναι ήσυχα αλλά και να με κλέψουν τι να μου πάρουν; τα ρούχα?

ναι ξεθαψε και τιποτα παλιοτερο!

εμεις σιγουρα δεν τα εχουμε...κι ουτε ξερω με ποιον τα εχεις εσυ :P

ειπαμε τι να σου παρουν.....κανα νεφρο, αλλα να τους πεις να συμπληρωσουν εστω την καρτα του δωρητη που εισαι :P

Δημοσ.

@axaxouxas

τι εννοεις παραβιαζονται οι συρτες;;;;πως;;;

και δε λεω για την αλυσιδιτσα συρτη αλλά για την πλάκα-συρτη...

κοψιμο με μηχάνημα θα θέλει,δλδ θορυβο.Μέσα ήσασταν;;;

Παραβιαζονται. Οταν μας ανοιξανε, εγω την ειχα ξεκλειδωτη χωρις συρτη ο γειτονας με συρτη. Τελικα μας ανοιξανε και τους δυο.

Δημοσ.

Κούβας με καυτό λάδι πάνω από την πόρτα,με το άνοιγμα ενεργοποίηση..συν την μπάρα πίσω από την πόρτα..συν το χαλάκι της εξωπορτας-παγιδα φάση.. lol

Γενικά αν θέλουν να μπουν και ειναι pros ,θα μπουν,θες δε θες. Και φρουρούς να βάλεις απ έξω μαζί με μηχάνημα για άνοιγμα της θύρας με τον αμφιβληστροειδή,θα μπουν. Το θέμα ειναι να ξέρεις να προστατεψεις τον εαυτό σου και τους δικούς σου την κρίσιμη εκεινη ώρα..

Τώρα κάτι ντελιβεροΔΕΗτζαδες,εφοριακοί,κλητήρες whateva.. Παιδάκια θα τα λεγα. Βουτηρομπεμπεδες, αμόρφωτοι,ανίδεοι,noobάδες.

Ευκολότερα μπαίνεις περιμενωντας κάποιος να βγει εκ των έσω. Ειδικά σε πολυκατοικία..

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

συνδεσε τον αφαλο της πορτας με τα 230V της δεη και βαλε για εξωτερικο χαλακι μια μεταλλικη πλακα που συνδεεται στη γειωση rolleyes.gif

Μου βαζεις ιδεες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τι ακόμα, δες το βίντεο.

Εν τω μεταξύ τις προάλλες κλειδώθηκα απ' έξω, με το κλειδί στην κλειδαριά. Ο κλειδαράς άνοιξε την πόρτα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα. Κυριολεκτώ.

Γιατί εμπιστευόμαστε τους κλειδαράδες;

• Like 2
Δημοσ.

...ακόμα

Είναι γνωστό πως οι κλειδαριές κάθε 5 χρόνια περίπου πρέπει να αλλάζονται με νέας τεχνολογίας ;)

Το βίντεο που έβαλε ο φίλος πάνω πρέπει να είναι μούφα όπως γραφουν και στα σχόλια του

Εν τω μεταξύ τις προάλλες κλειδώθηκα απ' έξω, με το κλειδί στην κλειδαριά. Ο κλειδαράς άνοιξε την πόρτα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα. Κυριολεκτώ.

Γιατί εμπιστευόμαστε τους κλειδαράδες;

α) τι κλειδαριά έχεις? Τις κλασικές με την τρίαινα?

β) είναι γνωστό ότι με το κλειδί πάνω, οι ασφαλείας ανοίγουν.

γ) 1000% ήταν ξεκλείδωτη η πόρτα σου, έτσι την ανοίγει και 5χρονος ανιψιός μου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...