Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, mclein είπε

2.

με τον ap4s, θα προτεινα να παρει agb dck και τα ρεστα να τα φαει σουβλακια ! εχω 4 τελευταιους κυλινδρους. θελω να πιστευω οτι μεχρι τελος ιουνιου δε θα εχω κανεναν.

Εννοεις οτι ο DCK ειναι και καλυτερος και φθηνοτερος? Η απλως στα ιδια με το AP4 αλλα φθηνοτερος?

Ο DCK ειναι και αυτος οπως τον θελω, πεντακλειδος και διπλης ενεργειας,  αλλα  προχτες δοκιμασα εναν DCK εδω στη θεσσαλονικη,  και μου δημιουργηθηκε η  εντυπωση οτι στο συνεχομενο μπες-βγες του κλειδιου,  συχνα  σκαλωνε  ακριβως στην αρχη της εισοδου του, δλδ δεν εμπαινε καθολου το κλειδι.

(Το ειπα και στο μαγαζατορα αλλα το αμφισβητησε.)

Ποια ειναι η γνωμη σου γι'αυτο?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα,

σήμερα βρήκα χρόνο για μια γρήγορη επισκόπιση της αναβάθμισης της πόρτας διαμερίσματος. Επιλέχτηκε ο SIAMOS (Ευχαριστώ τον mclein για την πληροφόρηση). Είχαμε καθυστέρηση στην παράδωση αλλά υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να σχεδιαστούν από το 0. 

Από θέμα εγκατάστασης, ήταν η πρώτη φορά που ήρθαν μάστορες στο σπίτι και δεν έβγαλα καντύλες (φτάνω μάστορα στα όρια του, όντας προσωπικά μάστορας και λεπτολόγος). Επίσης κάτι που δεν είχαν προβλέψει από τον SIAMO, δεν επιβαρύνθηκα έξτρα από την αρχική συμφωνία κάτι που λέει ΠΟΛΛΑ για την εμπιστοσύνη & τον επαγγελματισμό.

Το αποτέλεσμα αισθητικά είναι ικανοποιητικό.

Για να μην θεωρηθεί θέμα διαφήμισης, προσωπικά το βλέπω ως τρόπο να ανταμιφθεί ο καλός επαγγελματίας και να βρει λόγο ο οποιοσδήποτε να βελτιωθεί.

-deleted-

Επεξ/σία από korniza
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ringboy είπε

Εννοεις οτι ο DCK ειναι και καλυτερος και φθηνοτερος? Η απλως στα ιδια με το AP4 αλλα φθηνοτερος?

Ο DCK ειναι και αυτος οπως τον θελω, πεντακλειδος και διπλης ενεργειας,  αλλα  προχτες δοκιμασα εναν DCK εδω στη θεσσαλονικη,  και μου δημιουργηθηκε η  εντυπωση οτι στο συνεχομενο μπες-βγες του κλειδιου,  συχνα  σκαλωνε  ακριβως στην αρχη της εισοδου του, δλδ δεν εμπαινε καθολου το κλειδι.

(Το ειπα και στο μαγαζατορα αλλα το αμφισβητησε.)

Ποια ειναι η γνωμη σου γι'αυτο?

o dck ειναι ελαφρως καλυτερος κ αφου ειναι φθηνοτερος...

το σκαλωμα το εκανε το παλιο προφιλ. στο νεο δεν εχω παρατηρησει κατι αναλογο.

17 λεπτά πριν, korniza είπε

Η τιμή ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο του χιλιάρικου, ελπίζοντας ότι θα τεχνολογικά θα επεκτίνω λίγο παραπάνω τον χρόνο "αντοχής" από τις διαρυκτικές τεχνολογίες. Παρόλα αυτά για τις καινοτομίες & ασφάλεια που προσφέρει ήταν σε νορμάλ τιμές.

καλοριζικη ! πανεμορφη + σουπερ ασφαλης !!!

θα γκρινιαξω οπως παντα

ΡΕ ΣΙΑΜΟ, ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΩΝ 10€ ?????????????

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein είπε

o dck ειναι ελαφρως καλυτερος κ αφου ειναι φθηνοτερος...

το σκαλωμα το εκανε το παλιο προφιλ. στο νεο δεν εχω παρατηρησει κατι αναλογο.

καλοριζικη ! πανεμορφη + σουπερ ασφαλης !!!

θα γκρινιαξω οπως παντα

ΡΕ ΣΙΑΜΟ, ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΩΝ 10€ ?????????????

Με τα χερούλια όντως είχαμε ένα θέμα. Δεν τρελάθηκα κιόλας με το αισθητικό, τουλάχιστον τρώγεται.Προτίμησα να ρίξω τα λεφτά σε ότι δεν φαίνεται 😉 εις γνώση μου

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korniza είπε

Με τα χερούλια όντως είχαμε ένα θέμα. Δεν τρελάθηκα κιόλας με το αισθητικό, τουλάχιστον τρώγεται.Προτίμησα να ρίξω τα λεφτά σε ότι δεν φαίνεται 😉 εις γνώση μου

Πόσο πήγε η πόρτα φίλε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πόμολο της Convex δεν είναι; Γιατί συνήθως τα convex είναι σχετικά ακριβά..

Άκυρο. Για το χερούλι από έξω λέμε.. :)

@korniza Με γεια! Καιρό έχουμε να δούμε τόσο καλή πόρτα! Μοντέλο θωράκισης extra 1-valida + extras?

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.
3 ώρες πριν, korniza είπε

Καλημέρα στην παρέα,

σήμερα βρήκα χρόνο για μια γρήγορη επισκόπιση της αναβάθμισης της πόρτας διαμερίσματος. Επιλέχτηκε ο SIAMOS (Ευχαριστώ τον mclein για την πληροφόρηση). Είχαμε καθυστέρηση στην παράδωση αλλά υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να σχεδιαστούν από το 0. 

Από θέμα εγκατάστασης, ήταν η πρώτη φορά που ήρθαν μάστορες στο σπίτι και δεν έβγαλα καντύλες (φτάνω μάστορα στα όρια του, όντας προσωπικά μάστορας και λεπτολόγος). Επίσης κάτι που δεν είχαν προβλέψει από τον SIAMO, δεν επιβαρύνθηκα έξτρα από την αρχική συμφωνία κάτι που λέει ΠΟΛΛΑ για την εμπιστοσύνη & τον επαγγελματισμό.

Το αποτέλεσμα αισθητικά είναι ικανοποιητικό. Έχει μίνει μια εκρεμότητα με την 2η κλειδαριά αλλά θα το φτιάξουμε. Η πόρτα είναι αρκετά "έξυπνη" και έχει κουμπώσει με το υπόλοιπο σύστημα ασφαλείας του κτηρίου.

Η τιμή ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο του χιλιάρικου, ελπίζοντας ότι θα τεχνολογικά θα επεκτίνω λίγο παραπάνω τον χρόνο "αντοχής" από τις διαρυκτικές τεχνολογίες. Παρόλα αυτά για τις καινοτομίες & ασφάλεια που προσφέρει ήταν σε νορμάλ τιμές.

αυτό που θα δείτε και θα σας παραξενέψει είναι στην κάσα έχει μπει σύστημα που καταλαβαίνει αν η πόρτα είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ!

Για να μην θεωρηθεί θέμα διαφήμισης, προσωπικά το βλέπω ως τρόπο να ανταμιφθεί ο καλός επαγγελματίας και να βρει λόγο ο οποιοσδήποτε να βελτιωθεί.

παραθέτω ένα κολαζ (θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο, ευνόητοι οι λόγοι φαντάζομαι).

https://photos.app.goo.gl/2zmuoWxpKnyYUenz2

Φίλε μου καλορίζικη η πόρτα σου  και πολλή όμορφη έστω απ' έξω όντος το χερούλι πολλή φτηνιαρικο , αλλά γιατί έβαλες συστήμα που να σου λέει ότι είναι ξεκλειδωτει, από το να βάλεις αυτόματο κλείδωμα και πιστεύω ότι τα defenter σου θα επρεπει να είναι μαγνητικά.Δεν θέλω να επεμβαίνω στα οικονομικά του καθενός αλλά απ' ότι διαβάζω εδώ όλα πρέπει να έχουν συνέχεια π.χ. για να αξίζουν πρέπει σε μια καλή πόρτα να μπει η ανάλογη κλειδαριά και το ανάλογο defender είναι όλα συνάρτηση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Για τον επαγγελματισμό του μάστορα μπορείς να μας πεις πως στερέωσε το κασομα της πόρτας στον τοίχο, ευχαριστώ . Και πάλι να μην χρειαστεί να βγάλει τα λεφτά τις.😁

@mclein η swayback , μπορειτε να μου πείτε σας παρακαλώ το όφελος το να έχουμε δύο κλειδαριές σε μια πόρτα. ( Μήπως είναι η έξτρα πείροι), ευχαριστώ για τα φώτα σας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 26ska είπε

Πόσο πήγε η πόρτα φίλε;

πάνω από δυόμιση 

1 ώρα πριν, swayback είπε

Το πόμολο της Convex δεν είναι; Γιατί συνήθως τα convex είναι σχετικά ακριβά..

Άκυρο. Για το χερούλι από έξω λέμε.. :)

@korniza Με γεια! Καιρό έχουμε να δούμε τόσο καλή πόρτα! Μοντέλο θωράκισης extra 1-valida + extras?

yeap 

1 ώρα πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε

Φίλε μου καλορίζικη η πόρτα σου  και πολλή όμορφη έστω απ' έξω όντος το χερούλι πολλή φτηνιαρικο , αλλά γιατί έβαλες συστήμα που να σου λέει ότι είναι ξεκλειδωτει, από το να βάλεις αυτόματο κλείδωμα και πιστεύω ότι τα defenter σου θα επρεπει να είναι μαγνητικά.Δεν θέλω να επεμβαίνω στα οικονομικά του καθενός αλλά απ' ότι διαβάζω εδώ όλα πρέπει να έχουν συνέχεια π.χ. για να αξίζουν πρέπει σε μια καλή πόρτα να μπει η ανάλογη κλειδαριά και το ανάλογο defender είναι όλα συνάρτηση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Για τον επαγγελματισμό του μάστορα μπορείς να μας πεις πως στερέωσε το κασομα της πόρτας στον τοίχο, ευχαριστώ . Και πάλι να μην χρειαστεί να βγάλει τα λεφτά τις.😁

@mclein η swayback , μπορειτε να μου πείτε σας παρακαλώ το όφελος το να έχουμε δύο κλειδαριές σε μια πόρτα. ( Μήπως είναι η έξτρα πείροι), ευχαριστώ για τα φώτα σας.

Η αλήθεια είναι ότι για τα defender μονο το σκεφτόμουν και εγω για το 1 τουλαχιστον να είναι μαγνητικό. Αλλά ο SIAMOS βαζει συγκεκριμένα πράγματα (defender) εκτός και αν του κεντρίσεις το ενδιαφέρον για πατέντες 😉 'Οσω για το αυτόματο κλείδωμα προφανώς και υπάρχει 😉😉. Στην συγκεκριμένη πόρτα ακόμα και τα κλειδιά να δώσω σε κάποιον, έχει 50% (προς το παρών) πιθατότητες να σνοίξει χωρίς να χτυπήσει ο συναγερμός, πόσσο μάλλον να δοκιμάσει να την παραβιάσει.

Μπετόβεργα και τσιμέντο. Μόνο από τις μπετόβεργες που ξεκινήσαν να βάζουν (δεν είναι τι βάλανε αλλά και πως το βάλανε) μου έφυγε το άγχος. 

• Like 1
Δημοσ.

με τετοια πορτα, εγω θα εμπαινα.......απο τον τοιχο :);) 

υγ - για ολα τα χερουλια λεω ! 

1 ώρα πριν, korniza είπε

πάνω από δυόμιση 

yeap 

Η αλήθεια είναι ότι για τα defender μονο το σκεφτόμουν και εγω για το 1 τουλαχιστον να είναι μαγνητικό. Αλλά ο SIAMOS βαζει συγκεκριμένα πράγματα (defender) εκτός και αν του κεντρίσεις το ενδιαφέρον για πατέντες 😉 'Οσω για το αυτόματο κλείδωμα προφανώς και υπάρχει 😉😉. Στην συγκεκριμένη πόρτα ακόμα και τα κλειδιά να δώσω σε κάποιον, έχει 50% (προς το παρών) πιθατότητες να σνοίξει χωρίς να χτυπήσει ο συναγερμός, πόσσο μάλλον να δοκιμάσει να την παραβιάσει.

Μπετόβεργα και τσιμέντο. Μόνο από τις μπετόβεργες που ξεκινήσαν να βάζουν (δεν είναι τι βάλανε αλλά και πως το βάλανε) μου έφυγε το άγχος. 

μη συζητας για τιποτα πλεον  !!!

τα defender της Mottura γ@μουν !!! συγκινονται μονο με το super top, diamond απο θεμα υλικου και ακολουθει το ατσαλινο mrm29 !

και οπως ξαναειπαμε, οποιος σεβεται τα λεφτα μας πρεπει να φαινεται. μπορει ο Σιαμος να κανει 200 μαλακιες κ ως κλειδαρας να 'ναι κλεφτοκοτας, ομως η τοποθετηση & τεχνογνωσια 50 ετων δεν αγοραζονται με τιποτα !

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korniza είπε

πάνω από δυόμιση 

yeap 

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις , δεν ήξερα ότι σε πορτες siamo δεν μπορεί να σου βάλει ότι θέλεις. Έστω όπως λες για την έγκατασταση με μπετοβεργες , είναι σωστή δουλειά και εγώ πιστεύω ότι μόνο από τον τοίχο μπορούν να μπουν😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mclein είπε

με τετοια πορτα, εγω θα εμπαινα.......απο τον τοιχο :);) 

υγ - για ολα τα χερουλια λεω ! 

μη συζητας για τιποτα πλεον  !!!

τα defender της Mottura γ@μουν !!! συγκινονται μονο με το super top, diamond απο θεμα υλικου και ακολουθει το ατσαλινο mrm29 !

και οπως ξαναειπαμε, οποιος σεβεται τα λεφτα μας πρεπει να φαινεται. μπορει ο Σιαμος να κανει 200 μαλακιες κ ως κλειδαρας να 'ναι κλεφτοκοτας, ομως η τοποθετηση & τεχνογνωσια 50 ετων δεν αγοραζονται με τιποτα !

Κάτι αντίστοιχο, όχι με δακτυλικό, 2 κλειδαριές η μία αυτόματη abloy, groups5 μοντέλο του, αγόρασα πριν περίπου 1,5 χρόνο από τον σιάμο.

Είχα κάνει και εγώ έρευνα αγοράς και είχα καταλήξει σε δύο εταιρίες. Μίλησα με τον @mclein (τον οποίο ευχαριστώ) μου ξεκαθάρισε κάποια πράγματα που τα είχα λίγο συγκεχυμένα και έκανα την αγορά. Δεν πέρασα τα 2 χιλιάρικα αλλά με παζάρι (ή νομίζω ότι έκανα παζάρι..) έδωσα 1,5κ. (τα χερούλια πάντως και τα διακοσμητικά στην δικιά μου δεν μου φαίνονται καθόλου φθηνιάρικα)

Η εγκατάσταση μου έκανε εντύπωση γιατί όχι μόνο ήταν περίπου 4+ ώρες και πακτώθηκαν περιμετρικά  μεγάλης διατομής μπετόβεργες και ύστερα φουλ τσιμέντωμα αλλά τα πάντα έγιναν καθαρά και τακτοποιημένα! 

Επειδή ο ένας κύλινδρος δεν μου πολυγέμιζε το μάτι (mg) έγινε αλλαγή με έναν evva 3ks+ (πάλι κατόπιν κουβέντας με τον @mclein)  ο οποίος και μου τον προμήθευσε.

Έκτοτε, κοιτάω πάντα όποια πόρτα ασφαλείας μου δοθεί η ευκαιρία και μιλάω με τον ιδιοκτήτη της και πάντα καταλήγω ότι οι περισσότεροι δεν πολυασχολούνται και επαναπαύονται στο "πόρτα ασφαλείας" με την γενικότερη και αφηρημένη έννοια χωρίς καμία περαιτέρω τεχνική ανάλυση. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και πάλι.

Πέρασα σήμερα από Golden Door και είδα την κάτωθι πόρτα:

http://www.goldendoor.gr/portes/portes-asfaleias/klassikes-portes/laminate.html

Κατά τον πωλητή και τα χαρακτηριστικά της πόρτας (Golden Standard νομίζω λέγεται το μοντέλο και είναι μου είπε σε προσφορά), class 4, διπλή θωράκιση, 15 πύροι, κάσα κλειστού τύπου, σύρτης, ματάκι, επένδυση από laminate, κλειδαριά Cisa με καταπέλτη - Cisa Astral κύλινδρο - Cisa defender στα 500 ευρώ + ΦΠΑ (+20 ευρώ για τοποθέτηση ηχομόνωσης - θερμομόνωσης, +130 ευρώ για κύλινδρο Cisa RS3 S και πιθανώς καλύτερο Cisa defender).

Εντυπώσεις; Σκοπεύω βέβαια να ρωτήσω και αλλού πριν αποφασίσω.

Επεξ/σία από FCastor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, korniza είπε

Καλημέρα στην παρέα,

Το αποτέλεσμα αισθητικά είναι ικανοποιητικό. Έχει μίνει μια εκρεμότητα με την 2η κλειδαριά αλλά θα το φτιάξουμε. Η πόρτα είναι αρκετά "έξυπνη" και έχει κουμπώσει με το υπόλοιπο σύστημα ασφαλείας του κτηρίου.

αυτό που θα δείτε και θα σας παραξενέψει είναι στην κάσα έχει μπει σύστημα που καταλαβαίνει αν η πόρτα είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ!

παραθέτω ένα κολαζ (θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο, ευνόητοι οι λόγοι φαντάζομαι).

https://photos.app.goo.gl/2zmuoWxpKnyYUenz2

Τι ειναι αυτο το μπλε που καλύπτει το κλειδί;

Για να μην φανεί στην φώτο ή κατι άλλο;

https://www.swimcell.com/collections/all/products/keycover

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.

Αν διαβάσεις την περιγραφή, λέει

" It adds an extra layer of protection to your key to prevent it from poking a hole through your SwimCell or pocket."

Για να μη τρυπάει τις τσέπες και να μη χαράσει τπ αυτοκίνητο, τη μηχανή κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...