Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι καινούριος στο θέμα, οπότε θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω πόρτα ασφαλείας αλλά θέλω να αλλάξω τη κλειδαριά να βάλω κάτι καινούριο. Τι προτείνεται? Με ενδιαφέρει πολύ η ασφάλεια της πόρτας 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, TitanX είπε

Είμαι καινούριος στο θέμα, οπότε θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω πόρτα ασφαλείας αλλά θέλω να αλλάξω τη κλειδαριά να βάλω κάτι καινούριο. Τι προτείνεται? Με ενδιαφέρει πολύ η ασφάλεια της πόρτας 

Τι budget διαθέτεις; Από 200€ και επάνω υπάρχουν πολύ αξιόλογες λύσεις.

Επεξ/σία από Alejandro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, TitanX είπε

Φωτογραφίες για αρχή. :)

Φωτογραφία της υπάρχουσας κλειδαριάς όπου να φαίνονται και οι πίροι.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, TitanX είπε

απάντηση :

9 ώρες πριν, swayback είπε

Φωτογραφία της υπάρχουσας κλειδαριάς όπου να φαίνονται και οι πίροι.

πρόσθεση :

να μας πεις εαν εχεις αλλαξει ποτε κλειδαριά στην πορτα. πχ ειχε cisa & εβαλες potent κλπ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, mclein είπε

δεν υπαρχει δυσκολευω τη ζωη μου αν αγαπας τα παιδια σου ή τα λεφτα σου :D ο καθενας κρινει με βαση τις αναγκες του. καποιοι αλλαζουν πριν τη διαρρηξη, καποιοι μετα & καποιοι ποτέ. προφανως αν καποιος μου ζητα πακετακι συνολικο 200€, δε θα προτεινω μαγνητικο γιατι δεν του χρειαζεται.

Σε πληροφορώ φίλε mclein οτι είμαι από τους λίγους που το στηρίζω έμπρακτα 10000% αυτό (είχα δώσει πάνω από 300 για να βάλω από τα καλύτερα defender/κλειδαριά κ.λ.π. πριν λίγα χρόνια και θα ξαναδώσω σε λίγο διάστημα). Επίσης έχω βάλει έξτρα πύρους και οτι μπορώ στα αλουμίνια). Είμαι της άποψης "πριν πεινάσω μαγειρεύω". ΑΛΛΑ... δυστυχώς υπάρχει κι ενα όριο το οποίο ορίο στο κουμαντάρουν φυσικά τα λεφτά! Αν ήξερες τι έχω στο μυαλό μου για ασφάλεια θα πάθενες πλάκα αλλά δεν υπάρχει τόσο χρήμα φίλε.

Επεξ/σία από Stamer
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stamer είπε

Σε πληροφορώ φίλε mclein οτι είμαι από τους λίγους που το στηρίζω έμπρακτα 10000% αυτό (είχα δώσει πάνω από 300 για να βάλω από τα καλύτερα defender/κλειδαριά κ.λ.π. πριν λίγα χρόνια και θα ξαναδώσω σε λίγο διάστημα). Επίσης έχω βάλει έξτρα πύρους και οτι μπορώ στα αλουμίνια). Είμαι της άποψης "πριν πεινάσω μαγειρεύω". ΑΛΛΑ... δυστυχώς υπάρχει κι ενα όριο το οποίο ορίο στο κουμαντάρουν φυσικά τα λεφτά! Αν ήξερες τι έχω στο μυαλό μου για ασφάλεια θα πάθενες πλάκα αλλά δεν υπάρχει τόσο χρήμα φίλε.

Εν ολίγοις επιβεβαιώνεις το προφανές, λόγω της υψηλής εγκληματικότητας και του χάλια οικονομικού περιβάλλοντος, είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε ένα μεγάλο ποσοστό του εισοδήματος μας για να είμαστε ασφαλείς.

Η ασφάλεια που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη δηλαδή γιατί την πληρώνουμε, την πληρώνουμε ακόμα μια φορά...!!!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Εν ολίγοις επιβεβαιώνεις το προφανές, λόγω της υψηλής εγκληματικότητας και του χάλια οικονομικού περιβάλλοντος, είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε ένα μεγάλο ποσοστό του εισοδήματος μας για να είμαστε ασφαλείς.

Η ασφάλεια που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη δηλαδή γιατί την πληρώνουμε, την πληρώνουμε ακόμα μια φορά...!!!

Ναι αυτό είναι αλήθεια φίλε μου! Δυστυχώς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΙναι η κλασικη 10ετιας πορτα ασφαλειας με το μεγαλο κλειδι. Απο τη πορτα βγαινουν 3 πυροι. Budget ναι ειμαι πανω απο 200€

Μιλουσα με ενα γνωστο και ελεγε πως το τελευταιο καιρο κυκλοφορουν  κατι τυποι οι οποιοι εχουν ενα μηχανημα που ανοιγει σχεδον ολες τις πορτες χωρις καν να τις παραβιαζει τις ξεκλεδωνει. Ισχυει? και αν ναι σε τι τυπου κλειδαρια παω?

Επεξ/σία από TitanX
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, TitanX είπε

ΕΙναι η κλασικη 10ετιας πορτα ασφαλειας με το μεγαλο κλειδι. Απο τη πορτα βγαινουν 3 πυροι. Budget ναι ειμαι πανω απο 200€

Μιλουσα με ενα γνωστο και ελεγε πως το τελευταιο καιρο κυκλοφορουν  κατι τυποι οι οποιοι εχουν ενα μηχανημα που ανοιγει σχεδον ολες τις πορτες χωρις καν να τις παραβιαζει τις ξεκλεδωνει. Ισχυει? και αν ναι σε τι τυπου κλειδαρια παω?

μεγαλο κλειδι εχουν ολες οι παλιες. ομως δε θες να σου πουμε τιμες για Τεσιο κ να εχεις Cisa, ουτε το αντιθετο !

σοφό θα ηταν να μη μιλας με γνωστους για θεματα που αγνοειτε και οι δυο, οταν υπαρχουν συναδελφοι (κλειδαραδες, τεχνιτες κλπ) σχεδον σε καθε γειτονια που ειναι πιστοποιημενοι & αδειουχοι για να απαντουν δωρεαν σε ολες σας τις ερωτησεις. 

στο θεμα σου :

μπορεις να πας σε 2 τυπους :

α) omega plus

β) κλειδαρια κυλινδρου + defender + κυλινδρος 

Το τι θα τοποθετησεις το κρινεις εσυ με βαση το οικονομικο + τις αναγκες σου συνολικά !

Τα σεναρια για 3 πυρων κλειδαριες ειναι αρκετα. Οποτε πριν πουμε οτι εχεις Gardesa που ειναι το πιθανοτερο, καλυτερα να μας βοηθησεις λιγο κι εσυ :) 

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mclein είπε

μεγαλο κλειδι εχουν ολες οι παλιες. ομως δε θες να σου πουμε τιμες για Τεσιο κ να εχεις Cisa, ουτε το αντιθετο !

σοφό θα ηταν να μη μιλας με γνωστους για θεματα που αγνοειτε και οι δυο, οταν υπαρχουν συναδελφοι (κλειδαραδες, τεχνιτες κλπ) σχεδον σε καθε γειτονια που ειναι πιστοποιημενοι & αδειουχοι για να απαντουν δωρεαν σε ολες σας τις ερωτησεις. 

στο θεμα σου :

μπορεις να πας σε 2 τυπους :

α) omega plus

β) κλειδαρια κυλινδρου + defender + κυλινδρος 

Το τι θα τοποθετησεις το κρινεις εσυ με βαση το οικονομικο + τις αναγκες σου συνολικά !

Τα σεναρια για 3 πυρων κλειδαριες ειναι αρκετα. Οποτε πριν πουμε οτι εχεις Gardesa που ειναι το πιθανοτερο, καλυτερα να μας βοηθησεις λιγο κι εσυ :) 

Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση, ειδα τη κλειδαρια και ειναι Tesio.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TitanX είπε

Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση, ειδα τη κλειδαρια και ειναι Tesio.

με 3 πυρους ; δε νομιζω....

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TitanX είπε

Δικιο εχεις, 5 πυρους εχει

φωτογραφιες παρακαλω αλλιως δεν εχει νοημα να συζηταμε για 3 ή 5 ή 200 πυρους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυο ερωτησεις προς  τον φιλο  Mclein: 

1. Χωρις ζημια, μπορει να ανοιξει  ενας επαγγελματιας κλειθροποιος ενα κλειδωμενο ΑP4 (με defender) ?  και εαν ναι σε ποση ωρα?

2. Με τον AP4  ποιο απο τα δυο defender προτεινεις ανεξαρτητως  ανεξαρτητως χρηματων?

MRM29  ή το diamond?

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ.

1.

δεν ξερω ποσος κοσμος ασχολειται με picking...δεν ειμαι στο συλλογο 1+ χρονο ! αν καποιος το καταφερνει, θα γινεται σε 15'~25'.

το θεμα ειναι οτι λογικα (αν δε χανω κατι) εχουμε 12 προφιλ στην ελλαδα κ αρα δεν ξερει καποιος ποιο προσπαθει ν'ανοιξει.

2.

με τον ap4s, θα προτεινα να παρει agb dck και τα ρεστα να τα φαει σουβλακια ! εχω 4 τελευταιους κυλινδρους. θελω να πιστευω οτι μεχρι τελος ιουνιου δε θα εχω κανεναν.

3. 

mrm29 = προτεινομενο πλεον ΜΟΝΟ σε πολυ δυσκολες περιοχες. με φουντωμενη εγκληματικοτητα & ανεξελεγκτο υποκοσμο.

bkd250 = προτεινομενο σε καποιον που πιστευει οτι εχει πιθανοτητες το σπιτι του να γινει στοχος.

bd200 = προτεινομενο σε φυσιολογικο κοσμο της καθημερινοτητας μας. η υπαρξη συναγερμου, καμερας ή οτι αλλο - βοηθα να το επιλεξουμε μαζι με τον υποψηφιο πελατη.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...