Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@mclein αρχηγέ μου σε μένα πήγαινε το τελευταίο σχόλιό σου? (στην ερώτηση που έκανα?) Αν ναι, δεν κατάλαβα καθόλου τί εννοείς! Εννοείς οτι κάποιος θα δοκιμάσει μια κλειδαριά και θα καταλάβει (εστω και στο περίπου) περι τίνος πρόκειται?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι Stam, σ'εσενα απαντουσα απλως δεν μπορω να κανω παραθεση για καποιο λογο !

πισω απ'το defender, ειναι ενας κυλινδρος. ας πουμε οτι εχουμε 10 μαρκες με 3 μοντελα η καθε μια.

ενας εμπειρος το βρισκει απευθειας. ενας καλος, με λιγη προσπαθεια. ενας μετριος, με περισσοτερη & ενας ασχετος απλα προχωραει σ'εκεινα που ξερει.

Δημοσ.

Άραγε υπάρχει τρόπος να τον παραπλανήσουμε, να νομίζει ότι έχουμε άλλο κύλινδρο? 

Πόσο κοντά πρέπει να έρθει να κοιτάξει?  Πρέπει να σκύψει για να το δεί?  Άρα με μία κάμερα κοντά στην είσοδο θα καταγράψουμε τις ύποπτες κινήσεις?

Δημοσ.

ενας τροπος ειναι το μαγνητικο defender.

αλλος τροπος ειναι να εχει καποιος σπανιο κυλινδρο ή τοσο περιεργο / δυσκολο που δεν εχει νοημα η ενασχοληση του υποπτου !

πχ, οταν προτεινουμε mt5 ή nw5 ή 4ks ή rs3s, παντα το σωστο ειναι να βλεπουμε τι εχει συνηθως η πολυκατοικια ή ακομη καλυτερα αν γνωριζουμε οι συναδελφοι της περιοχης τι προϊοντα δουλευουν & να τοποθετησουμε διαφορεκά !

οι τροποι με καμερες κλπ δεν ειναι κατι που εχω μελετησει ή καλυτερα, δεν μπορω να το προτεινω ως αποτελεσματικη λυση μιας κ δεν το κατεχω 100%.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mclein είπε

ενας τροπος ειναι το μαγνητικο defender.

αλλος τροπος ειναι να εχει καποιος σπανιο κυλινδρο ή τοσο περιεργο / δυσκολο που δεν εχει νοημα η ενασχοληση του υποπτου !

πχ, οταν προτεινουμε mt5 ή nw5 ή 4ks ή rs3s, παντα το σωστο ειναι να βλεπουμε τι εχει συνηθως η πολυκατοικια ή ακομη καλυτερα αν γνωριζουμε οι συναδελφοι της περιοχης τι προϊοντα δουλευουν & να τοποθετησουμε διαφορεκά !

οι τροποι με καμερες κλπ δεν ειναι κατι που εχω μελετησει ή καλυτερα, δεν μπορω να το προτεινω ως αποτελεσματικη λυση μιας κ δεν το κατεχω 100%.

(επιτέλους δουλεύει πάλι η παράθεση)
Αξίζει γενικά το μαγνητικό defender ή απλά δυσκολεύουμε τη ζωή μας όμως?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Stamer είπε

και πως "δουλεύει" το μαγνητικό αν μπορεί ν απαντήσει κάποιος (sorry αλλα είμαι newbie)

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Stamer είπε

Η δυσκολία στη χρήση ειναι σχετική και συνηθίζεται.

Το θεμα ειναι οταν χρειάζεσαι πάνω απο τρία (πέντε όπως εγω) που εκτός απο το κόστος απόκτησης, που δεν ειναι πολύ μεγάλο, υπάρχει και ο κίνδυνος να χαθεί κανένα και να θελεις αντικατάσταση σε όλο το σύστημα και 200 άρια απο την αρχή.

15 ώρες πριν, PCharon είπε

Ναι, την έχω πάνω από 8 έτη. Και τώρα λυπάμαι που πριν κανά 2-3 έτη αλλάξαμε στο πατρικό μου και πάλι KESO μπήκε (ονόματα δε λέμε πρόσωπα δε δείχνουμε...).

Πάντως, ΟΚ, αφού ΔΕΝ με προστατεύει επαρκώς τίποτα, χτες το συλλογιζόμουν και κατάληξα αλλού. Δεδομένης της πρόσφατης απόφασης που επιτρέπει την παρακολούθηση της θύρας εισόδου σου σε διαμέρισμα, δε θέλει πολλά λόγια (βεβαίως με τήρηση των διατάξεων). Όπως έκανα με τη βεράντα και ησύχασα (κόστος μόνο 90€ για 24/7 παρακολούθηση, ειδοποίηση, καταγραφή σε ποιότητα full HD). Για μία καμερούλα με τα ίδια χαρακτηριστικά απλή HD κανά 50άρι μόνο θα χρειαστώ και καλά χαιρετίσματα, όποιος ανεβαίνει κατά δω με κακές διαθέσεις και τη βλέπει στραμμένη στη κλειδαριά μου, θα κόβει δρόμο άμεσα πριν τη μελετήσει καν από κοντά.

Ευχαριστώ θερμότατα τους γνώστες συμφορουμίτες για τη διαρκή πληροφόρηση και τον τρόπο που τη μεταφέρουν (εύγε για την αντικειμενικότητα και τον υποκείμενο επαγγελματισμό σας), είχα επαναπαυτεί με τη κέσο.

Μπορείς να μπείς σε λεπτομέρειες σχετικά με την κάμερα?

Δημοσ.

@mclein

Μήπως ξέρεις να μας πείς, όταν ο διαρρήκτης θέλει να μπει από μια πόρτα, πηγαίνει και ανάλογα με τι θα βρει, βγάζει τα εργαλεία του και την παραβιάζει?  Ή κάνει αναγνώριση από πριν, να ξέρει τι θα αντιμετοπίσει?

Στην αναγνώριση αυτή, χρειάζεται να σκύψει για να το δεί τον κύλινδρο? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bobptz είπε

@mclein

Μήπως ξέρεις να μας πείς, όταν ο διαρρήκτης θέλει να μπει από μια πόρτα, πηγαίνει και ανάλογα με τι θα βρει, βγάζει τα εργαλεία του και την παραβιάζει?  Ή κάνει αναγνώριση από πριν, να ξέρει τι θα αντιμετοπίσει?

Στην αναγνώριση αυτή, χρειάζεται να σκύψει για να το δεί τον κύλινδρο?  

Περίπτωση που απλά θέλει να κλέψει τυχαία: Μπαίνει στην πολυκατοικία και βλέπει τι παίζει και τα καταγράφει. Μετά απο μέρες επιλέγει τυχαία την πιο εύκολη / αυτή που ξέρει να ανοίγει.

Περίπτωση που έχει συγκεκριμένο στόχο: Βάζει κάποιο συγκεκριμένο στόχο, γιατί του αρέσει το αυτοκίνητο, το σπίτι, έχει μπει σαν μάστορας στο σπίτι και έχει δει ότι υπάρχει ψωμί κλπ Κάνει το παν να βρει τρόπο να μπει, και μπαίνει. Είναι να μην σου κάτσει / σε στοχοποιήσει ο κλέφτης. Τη γλιτώνεις αν τον τρομάξεις με κάποιο μέσο που δεν έχει σκεφτεί ότι μπορεί να υπήρχε (πχ συναγερμό που δεν μπορεί να βρει πως κλείνει / απο που χτυπάει).

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν επιπλέον παράμετροι. Πόσο θόρυβο μπορεί να κάνει, πόσο χρόνο έχει κλπ

*Κλασική περίπτωση πολυκατοικίας που λείπουν όλοι: Γκρεμίζουν το βράδυ όλες τις πόρτες και μαζέυουν ότι μπορούν. Έχουν άπειρο χρόνο και άπειρη δυνατότητα θορύβου. Δεν τους σταματάει τίποτα.

• Like 3
Δημοσ.

@Stamer - δεν υπαρχει δυσκολευω τη ζωη μου αν αγαπας τα παιδια σου ή τα λεφτα σου :D ο καθενας κρινει με βαση τις αναγκες του. καποιοι αλλαζουν πριν τη διαρρηξη, καποιοι μετα & καποιοι ποτέ. προφανως αν καποιος μου ζητα πακετακι συνολικο 200€, δε θα προτεινω μαγνητικο γιατι δεν του χρειαζεται.

@bobptz - με συζητησεις ελληνων, γεωργιανων, βουλγαρων & ρουμανων που γνωριζουμε, τα πραγματα ειναι απλά. παρακολουθηση ~1 εβδομαδα, 2-3 επισκεψεις για ελεγχο εισοδου/εξοδου & ποια απ'τα "εργαλεια" τους ανοιγουν κατι απ'το μερος και μετα απο 20~30 ημερες γινεται το χτυπημα ή τα χτυπηματα αν ειναι βολικά. στην ολη ιστορια εχουν μπει πλεον οι τσιγγανοι των προαναφερθεντων εθνων και εχουν χαλασει το σεναριο. κουδουνια πρωι / μεσημερι, ελεγχος & χτυπημα μεσα στη βδομαδα. εργαλεια τους = απο καρφιτσες μεχρι decoders κυλινδρων κακης ποιοτητας. οτι μπορουν το ανοιγουν χωρις δισταγμο και οταν τους πιανουν, πετανε τα παιδια στη μεση & τελικα η μιση ιστορια ειναι με δακρυα ! φυσικα οι απλες πορτες ειναι στοχος ολων των προηγουμενων + χρηστες ναρκωτικων, μικροκλεφτρονια κλπ. --> χτυπημα κουδουνι, αν δεν απαντησει καποιος εντος 1 ωρας εγινε η εργασια κ οτι βρεθει στα κλασικα μερη για χρυσαφικα + λεφτα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, manosathens21 είπε

Μια ερώτηση για τους γνώστες της omega plus: το μαγγάνιο του defender είναι μικρότερο σε επιφάνεια και πάχος από αυτό της πλάκας; Επηρεάζει αυτό την αντίσταση στο τρύπημα;Και κάτι ακόμα ποια πλάκα μπαίνει από τη εξωτερική μεριά της κλειδαριάς και ποια από την εσωτερική μεριά;

ΠΛΑΚΑ ΜΑΓΓΑΝΙΟΥ.jpg

defender-omega-plus-bronze.jpg

Mclein μήπως γνωρίζεις να μου πεις; Συγνώμη αλλά είμαι περίεργος να μάθω...

Δημοσ.

δεν εχω καταλαβει τι ρωτας, γι'αυτο δεν απαντησα.

το στρογγυλο μπαινει εξωτερικά & το αλλο μεσα. ειναι προφανες και απο τη διαθεσιμη τρυπα :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

δεν εχω καταλαβει τι ρωτας, γι'αυτο δεν απαντησα.

το στρογγυλο μπαινει εξωτερικά & το αλλο μεσα. ειναι προφανες και απο τη διαθεσιμη τρυπα :) 

Η σκέτη πλάκα μαγγανίου είναι πιο παχιά και πιο μεγάλη από το μαγγάνιο του defender; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...