nikos thermo Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, mclein είπε ο CES που τοποθετουν ειναι ατσαλινος απο την εξωτερικη πλευρα = δεν τρυπαει + ειναι πατενταρισμενος με προσωπικο προφιλ. ειναι εξαιρετικη επιλογη για εισοδους πολυκατοικιων αλλα οχι για προσωπικο διαμμερισμα. Οπως ανοιγουν οι Keso 2000 / 4000, ετσι κ πιο απλα ανοιγει ο CES ! ο champion pro, θελει μεγαλη μαστορια για να ανοιξει. το προβλημα στους διαρρηκτες ειναι οτι εχουμε 10 προφιλ στην ελλαδα, οποτε δεν ξερουν ποιο ειναι που κ δεν μπορουν να μαθουν κ αρα παραμενει σοβαρη επιλογη ! αν παραδοθει με 5 κλειδια κ οχι 3, πηγαινει προς τοπ αλλα δε φτανει ! ο tesa abloy st8, ειναι εξισου σοβαρος κυλινδρος ! το προβλημα ειναι οτι δε βγαινει πλεον ο tx80 που ηταν το καλυτερο μοντελο τους ! Θα ελεγα οτι πρεπει να αποφευχθει η χρηση του. ναι, εχει προβλημα ο κυλινδρος ! οχι σοβαρο αλλα ειναι η περιπτωση μην τυχει που λεμε !!! 130€ + φπα, δεν τον λες και φθηνο Τώρα με έστειλες .... Πριν ενάμιση μήνα που έβαλα πόρτα από το Σιάμο μου την έδωσε με κύλινδρο CES WSM. Πρέπει να τον αλλάξω; Ανοίγει χωρίς ζημιά ;
mclein Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, nikos thermo είπε Τώρα με έστειλες .... Πριν ενάμιση μήνα που έβαλα πόρτα από το Σιάμο μου την έδωσε με κύλινδρο CES WSM. Πρέπει να τον αλλάξω; Ανοίγει χωρίς ζημιά ; αν ειναι το παρακατω, υπαρχει τροπος να ανοιχθει οπως ο keso 2000 / 4000 ! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από mclein
nikos thermo Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε αν ειναι το παρακατω, υπαρχει τροπος να ανοιχθει οπως ο keso 2000 / 4000 ! Αυτό είναι και προφανώς δεν ξέρω πως ανοίγονται οι Keso ....
mclein Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, nikos thermo είπε Αυτό είναι και προφανώς δεν ξέρω πως ανοίγονται οι Keso .... ανοιγουν και χωρις τρυπημα / καταστροφη.. οπως λεω κ σε καποιον αλλο συμφορουμιτη, τιποτα δεν ανοιγει ευκολα & τιποτα δεν ισχυει οπως στα βιντεο κ τις ταινιες. το σιγουρο ειναι ομως οτι ενας κυλινδρος των 50€ δεν αποτελει προϊον απαραμιλλης ασφαλειας... 1
nikos thermo Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, mclein είπε ανοιγουν και χωρις τρυπημα / καταστροφη.. οπως λεω κ σε καποιον αλλο συμφορουμιτη, τιποτα δεν ανοιγει ευκολα & τιποτα δεν ισχυει οπως στα βιντεο κ τις ταινιες. το σιγουρο ειναι ομως οτι ενας κυλινδρος των 50€ δεν αποτελει προϊον απαραμιλλης ασφαλειας... Αν είναι ο παρακάτω δεν είναι τόσο φτηνός όσο λες, αλλά τέλος πάντων μάλλον πρέπει στην πρώτη ευκαιρία να σε φωνάξω να τον αλλάξουμε. Από το amazon de οι πληροφορίες. Ces WSM Security Cylinder Lock N + function and 5 Reversible Keys 31.5 – 50.5 by Ces Be the first to review this item Our Price: EUR 92.90 Prices for items sold by Amazon are inclusive of German VAT. For other items, please see details. No sellers are currently delivering this item to Greece. Learn more Dispatched from and sold by Schlüsseldienst-Sicherheitstechnik Isendahl. For Returns, please check the seller link. 1 new from EUR 92.90 Ces WSM secure cylinder 31.5 – 50.5 Reversible Profile with Gesetzlichem patent protection Emergency Danger function, 5 keys, security card Durable Key Case and Lagem neck for ZA Lens Drilling, pick, and shock protection › See more product details
mclein Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, nikos thermo είπε Αν είναι ο παρακάτω δεν είναι τόσο φτηνός όσο λες, αλλά τέλος πάντων μάλλον πρέπει στην πρώτη ευκαιρία να σε φωνάξω να τον αλλάξουμε. Από το amazon de οι πληροφορίες. Ces WSM Security Cylinder Lock N + function and 5 Reversible Keys 31.5 – 50.5 by Ces Be the first to review this item Our Price: EUR 92.90 Prices for items sold by Amazon are inclusive of German VAT. For other items, please see details. No sellers are currently delivering this item to Greece. Learn more Dispatched from and sold by Schlüsseldienst-Sicherheitstechnik Isendahl. For Returns, please check the seller link. 1 new from EUR 92.90 Ces WSM secure cylinder 31.5 – 50.5 Reversible Profile with Gesetzlichem patent protection Emergency Danger function, 5 keys, security card Durable Key Case and Lagem neck for ZA Lens Drilling, pick, and shock protection › See more product details οπως και να εχει, ανεξαρτητα απ'το αν ειναι στα 50€ + φπα ή 75€ + φπα μιας κ ειναι μοναδικη η εισαγωγη του Σιαμο.. ο κυλινδρος ειναι καλος αλλα ειναι στη μεσαια κατηγορια ! προς θεου δεν ειναι για πεταμα + δεν ειναι σκουπιδι αλλα σε νεα πορτα εγω αν ημουν Σιαμος, θα εβαζα mottura c48 μιας κ ειχε καποτε αυτον τον κυλινδρο + ο λογος που δεν τον εχει, ειναι προφανης !!! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από mclein 2 1
mclein Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 ενα προβληματακι της ελληνικης αγοράς ειναι κ ο παρακατω συνδεσμος... μπορειτε να βρειτε αρκετα πραγματα που ξεκλειδωνουν πολλες κλειδαριες τριγυρω σας https://www.bestprice.gr/cat/2366/diafora-ergaleia-xeiros.html?q=lock+pick&o=2 1
devil-ji Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Σε περιπτωση που (σε πορτα ασφαλειας) ξεχασειςτο κλειδι απο την εσωτερικη πλευρα, χωρις να ειναι κλειδωμενη, μπορεις με ενα δευτερο απο εξω να ανοιξεις την πορτα?
ringboy Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Σε αλλους κυλινδρους ναι (στους ακριβοτερους ως συνηθως) σε αλλους οχι. 2
PCharon Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, mclein είπε αν ειναι το παρακατω, υπαρχει τροπος να ανοιχθει οπως ο keso 2000 / 4000 ! Όταν λες ανοίγουν οι κεσο, δηλαδή πόσο εύκολα; Υπάρχει αντικλείδι ή εννοείς λοκπίκιν; Να ανησυχούμε όσοι έχουμε; Νόμιζα πως είναι ΟΚ, νομίζω μάλιστα πως κάποτε εδώ στο ίδιο νήμα διάβασα πως είναι ΟΚ.
willoby Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, mclein είπε θα εβαζα mottura c48 μιας κ ειχε καποτε αυτον τον κυλινδρο + ο λογος που δεν τον εχει, ειναι προφανης !!! Δηλαδή; Ηταν τόσο απαραβίαστος που δεν τον συμφέρει να τον βάζει; Για να αλλάζεις συχνότερα κλειδαριές;
mclein Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, devil-ji είπε Σε περιπτωση που (σε πορτα ασφαλειας) ξεχασειςτο κλειδι απο την εσωτερικη πλευρα, χωρις να ειναι κλειδωμενη, μπορεις με ενα δευτερο απο εξω να ανοιξεις την πορτα? ανοιγεις κ με την ταυτοτητα σου 37 λεπτά πριν, PCharon είπε Όταν λες ανοίγουν οι κεσο, δηλαδή πόσο εύκολα; Υπάρχει αντικλείδι ή εννοείς λοκπίκιν; Να ανησυχούμε όσοι έχουμε; Νόμιζα πως είναι ΟΚ, νομίζω μάλιστα πως κάποτε εδώ στο ίδιο νήμα διάβασα πως είναι ΟΚ. εχω βρεθει σε διαρρηξη με keso 2000 & 4000 ! ο δευτερος ηταν προσφατο. δυστυχως τη μεθοδο των διαρρηκτων δε τη γνωριζω. στο εργαστηριο ανοιγει με διαφορους τροπους. Μόλις τώρα, willoby είπε Δηλαδή; Ηταν τόσο απαραβίαστος που δεν τον συμφέρει να τον βάζει; Για να αλλάζεις συχνότερα κλειδαριές; ο C48 ειναι επιπεδο Rs3s, MT5 κλπ...ειναι ο τοπ κυλινδρος της Mottura. Ο λογος ειναι οτι δε βγαζει κλειδια + το κοστος. 2
PCharon Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε εχω βρεθει σε διαρρηξη με keso 2000 & 4000 ! ο δευτερος ηταν προσφατο. δυστυχως τη μεθοδο των διαρρηκτων δε τη γνωριζω. στο εργαστηριο ανοιγει με διαφορους τροπους. Τί να πω πια. Έχω KESO 2000 S με defender, τη διπλοκλειδώνω όταν λείπω κι έχω και μια καλή κάμερα για όλη τη βεράντα. Γενικά περιμένω να έρθουν από τη βεράντα κι όχι από τη πόρτα. Δυστυχώς, ακόμα κι αν κάποιος βρήκε το τη μέθοδο να γυρίσει τη κέσο, δε μπορώ να κάνω κάτι. Δεν υπάρχουν 200άευρα κάθε τρεις και λίγο να βαζουμε υπερκλειδαριές, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως όταν τα σκάμε υπάρχει κάποια αξιοπιστία, αν είναι να λήγουν, ίσως πρέπει να βρεθεί κάποια διαφορετική λύση για την ασφάλεια των πορτών μας. Η αλήθεια είναι πάντως πως όπου έχω δει να κλέβουν (κι έχουν γίνει μπόλικα, το ένα μετά το άλλο ανοίγουν) είναι σε εύκολες πόρτες ή πόρτες ασφάλειας όχι με καλούς κυλίνδρους. Επίσης πάντα έχουν παρακολουθήσει πότε μένει κενό το διαμέρισμα, συνήθως δηλαδή όταν λείπει κάποιος για καιρό ή όταν μένουν άτομα με στάνταρ ωράρια. Ας ελπίσουμε πως δεν υπάρχουν πολλοί γκουρού κλεφτες για τα δύσκολα, εγώ παραδίδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις