Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mclein είπε

το δεδομενο μας αυτη τη στιγμη ειναι 3 μαξ χρονια. η τεχνολογια αργουσε στην ελλαδα κ μειναμε στα 8-10 χρονια.

πλεον με την οποιαδηποτε ελευθερη εισαγωγη, τα πραγματα ειναι διαφορετικα.

εγω προτεινω αλλαγη καθε 3 χρονια. μπορει να ειμαι υπερβολικος ή χαζος, συνηθως ομως πριν πεινασω μαγειρευω :D 

λιστα δεν μπορω να κανω. απο τα 60€ και επανω σε φυσιολογικες τιμες καταστηματων, οι κυλινδροι ειναι ασφαλεις προς το παρον.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είσαι χαζός. Μάλλον είσαι πολύ έξυπνος και μάλλον πολύ καλός στη δουλεία σου και από ότι έχω καταλάβει έχεις βοηθήσει πολύ κόσμο (και εμένα) να κάνει τη σωστή επιλογή.

Δεν έχω λόγω να διαφωνήσω μαζί σου ειδικά σε ένα θέμα που γνωρίζεις πολύ καλύτερα.

Ερώτηση ( που ενδιαφέρει φίλο μου) ο rs3 που κυκλοφορεί αρκετά χρόνια και είναι και πανάκριβος δεν πλέον ασφαλείς; τον έχει περίπου 8 χρόνια

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μια ερώτηση απο μένα για όποιον (κι αν) γνωρίζει. Το παρακάτω κλειδί (δεν θυμάμαι ακριβή χρακτηριστικά) είναι ακόμα σχετικά καλά? Έχει αλλάξει η τεχνολογία τους τα τελευταία 5 χρόνια (ακόμα κι αν φαίνονται ίδια):

5b02ba918e46e_3in1interactive2-500x416.jpg.dffa1626372dd31ca285f45f90a69ec4.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikos thermo είπε

Το σίγουρο είναι ότι δεν είσαι χαζός. Μάλλον είσαι πολύ έξυπνος και μάλλον πολύ καλός στη δουλεία σου και από ότι έχω καταλάβει έχεις βοηθήσει πολύ κόσμο (και εμένα) να κάνει τη σωστή επιλογή.

Δεν έχω λόγω να διαφωνήσω μαζί σου ειδικά σε ένα θέμα που γνωρίζεις πολύ καλύτερα.

Ερώτηση ( που ενδιαφέρει φίλο μου) ο rs3 που κυκλοφορεί αρκετά χρόνια και είναι και πανάκριβος δεν πλέον ασφαλείς; τον έχει περίπου 8 χρόνια

δεν εχει κανενα φοβο με rs3s !

εγω παρολο που εχω δικη μου εισαγωγη στους cisa, προτεινω evva 4ks, mauer nw4/5, mul-t-lock mt5 !!!

2 ώρες πριν, Stamer είπε

Και μια ερώτηση απο μένα για όποιον (κι αν) γνωρίζει. Το παρακάτω κλειδί (δεν θυμάμαι ακριβή χρακτηριστικά) είναι ακόμα σχετικά καλά? Έχει αλλάξει η τεχνολογία τους τα τελευταία 5 χρόνια (ακόμα κι αν φαίνονται ίδια):

5b02ba918e46e_3in1interactive2-500x416.jpg.dffa1626372dd31ca285f45f90a69ec4.jpg

bb.jpg

αν ειναι αυτο, εχει τελειωσει δυστυχως !

mul-t-lock interactive+ / mul-t-lock mt5+

ΓΙΑΤΙ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, swayback είπε

Στην Atros θα πρόσεχα λίγο τί κλειδαριά βάζουν. Καλό είναι να έχει κάποια γραναζωτή και για κύλινδρο κάποιον καλύτερο του Mottura Champion Pro που βάζει συχνά πλέον ο Σιάμος. Ιδανικά θα ρώταγα αν έχει τον κύλινδρο Keso 8000 και πόσο παραπάνω θέλει γι’ αυτόν.

Ρώτησα την προηγούμενη βδομάδα και μου είπαν ότι δεν τον βάζουν. Συγκεκριμένα μου είπαν ότι αυτήν την περίοδο βάζουν ή ces (dm5 και wsm) ή mottura champion pro ή έναν ισπανικό tesa s.t. 8 . Αυτος καταλαβα ότι προτείνει ces, ποιο μοντέλο θα σε γελάσω. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, mclein είπε

bb.jpg

αν ειναι αυτο, εχει τελειωσει δυστυχως !

mul-t-lock interactive+ / mul-t-lock mt5+

ΓΙΑΤΙ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

Εννοείς οτι θεωρείται πλέον εύκολα παραβιάσιμο?

Το άλλο που προτείνεις, το mt5, με μία γρήγορη ματιά που έριξα, φθηνό είναι πάντως (σχετικά).

Επεξ/σία από Stamer
Δημοσ.
9 ώρες πριν, willoby είπε

Ρώτησα την προηγούμενη βδομάδα και μου είπαν ότι δεν τον βάζουν. Συγκεκριμένα μου είπαν ότι αυτήν την περίοδο βάζουν ή ces (dm5 και wsm) ή mottura champion pro ή έναν ισπανικό tesa s.t. 8 . Αυτος καταλαβα ότι προτείνει ces, ποιο μοντέλο θα σε γελάσω. 

ο CES που τοποθετουν ειναι ατσαλινος απο την εξωτερικη πλευρα = δεν τρυπαει + ειναι πατενταρισμενος με προσωπικο προφιλ.

ειναι εξαιρετικη επιλογη για εισοδους πολυκατοικιων αλλα οχι για προσωπικο διαμμερισμα. Οπως ανοιγουν οι Keso 2000 / 4000, ετσι κ πιο απλα ανοιγει ο CES !

ο champion pro, θελει μεγαλη μαστορια για να ανοιξει. το προβλημα στους διαρρηκτες ειναι οτι εχουμε 10 προφιλ στην ελλαδα, οποτε δεν ξερουν ποιο ειναι που κ δεν μπορουν να μαθουν κ αρα παραμενει σοβαρη επιλογη ! αν παραδοθει με 5 κλειδια κ οχι 3, πηγαινει προς τοπ αλλα δε φτανει !

ο tesa abloy st8, ειναι εξισου σοβαρος κυλινδρος ! το προβλημα ειναι οτι δε βγαινει πλεον ο tx80 που ηταν το καλυτερο μοντελο τους ! Θα ελεγα οτι πρεπει να αποφευχθει η χρηση του.

Μόλις τώρα, Stamer είπε

Εννοείς οτι είναι θεωρείται πλέον εύκολα παραβιάσιμο?

Το άλλο που προτείνεις, το mt5, με μία γρήγορη ματιά που έριξα, φθηνό είναι πάντως (σχετικά).

ναι, εχει προβλημα ο κυλινδρος ! οχι σοβαρο αλλα ειναι η περιπτωση μην τυχει που λεμε !!!

130€ + φπα, δεν τον λες και φθηνο :D 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mclein είπε

ο CES που τοποθετουν ειναι ατσαλινος απο την εξωτερικη πλευρα = δεν τρυπαει + ειναι πατενταρισμενος με προσωπικο προφιλ.

ειναι εξαιρετικη επιλογη για εισοδους πολυκατοικιων αλλα οχι για προσωπικο διαμμερισμα. Οπως ανοιγουν οι Keso 2000 / 4000, ετσι κ πιο απλα ανοιγει ο CES !

ο champion pro, θελει μεγαλη μαστορια για να ανοιξει. το προβλημα στους διαρρηκτες ειναι οτι εχουμε 10 προφιλ στην ελλαδα, οποτε δεν ξερουν ποιο ειναι που κ δεν μπορουν να μαθουν κ αρα παραμενει σοβαρη επιλογη ! αν παραδοθει με 5 κλειδια κ οχι 3, πηγαινει προς τοπ αλλα δε φτανει !

ο tesa abloy st8, ειναι εξισου σοβαρος κυλινδρος ! το προβλημα ειναι οτι δε βγαινει πλεον ο tx80 που ηταν το καλυτερο μοντελο τους ! Θα ελεγα οτι πρεπει να αποφευχθει η χρηση του.

ναι, εχει προβλημα ο κυλινδρος ! οχι σοβαρο αλλα ειναι η περιπτωση μην τυχει που λεμε !!!

130€ + φπα, δεν τον λες και φθηνο :D 

Όταν όμως τον είχα βάλει με 300+ τότε τον λέω φθηνό αυτόν :P
Μάλλον έχουν πέσει γενικά οι τιμές.

Το θέμα είναι οτι με έβαλες σε σκέψεις να αλλάξω τώρα. Χωρίς να είμαι γνώστης, είμαι της άποψης οτι κάθε 4-5 χρόνια πρέπει να αλλάζουμε κλειδαριές!

P.S. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Stamer είπε

Όταν όμως τον είχα βάλει με 300+ τότε τον λέω φθηνό αυτόν :P
Μάλλον έχουν πέσει γενικά οι τιμές.

Το θέμα είναι οτι με έβαλες σε σκέψεις να αλλάξω τώρα. Χωρίς να είμαι γνώστης, είμαι της άποψης οτι κάθε 4-5 χρόνια πρέπει να αλλάζουμε κλειδαριές!

P.S. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

τοτε δεν ειχες βαλει μονο τον κυλινδρο. ειχες αλλαξει ολο το πακετο :)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mclein είπε

τοτε δεν ειχες βαλει μονο τον κυλινδρο. ειχες αλλαξει ολο το πακετο :)

Εμμ... κύλινδρο, κλειδιά, defender, αυτά νομίζω, όχι κάτι άλλο. Και όλο αυτό το σίδερο που βρίσκεται ο κύλινδρος τέλος πάντων, δεν ξέρω πως λέγεται. Κοστίζει τόσο πολύ αυτό ώστε να προσθέσει τόσο σε κόστος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Stamer είπε

Εμμ... κύλινδρο, κλειδιά, defender, αυτά νομίζω, όχι κάτι άλλο. Και όλο αυτό το σίδερο που βρίσκεται ο κύλινδρος τέλος πάντων, δεν ξέρω πως λέγεται. Κοστίζει τόσο πολύ αυτό ώστε να προσθέσει τόσο σε κόστος?

ηταν εργασια του μαστορα που εφτασε το 150€ :D 

o κυλινδρος εκανε 100€, το defender + κλειδαρια αλλα 50€ ~ 80€...!!!

μη σε συγχιζω με τα πραγματικά κόστη...

τον κυλινδρο τον αλλαζει κανεις με 100€ ~ 150€ ανα 3~4 χρονια κ ειναι παντα ησυχος !

υγ - εκτος απ'τον sway, που βγαζει τους τοπ κυλινδρους του + τοποθετει αλλους τοπ κυλινδρους :D:P 

Επεξ/σία από mclein
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mclein είπε

ηταν εργασια του μαστορα που εφτασε το 150€ :D 

o κυλινδρος εκανε 100€, το defender + κλειδαρια αλλα 50€ ~ 80€...!!!

μη σε συγχιζω με τα πραγματικά κόστη...

τον κυλινδρο τον αλλαζει κανεις με 100€ ~ 150€ ανα 3~4 χρονια κ ειναι παντα ησυχος !

υγ - εκτος απ'τον sway, που βγαζει τους τοπ κυλινδρους του + τοποθετει αλλους τοπ κυλινδρους :D:P 

150 εργασία? WTF??? Με αυτό ήταν που με σύγχησες! :angry:

Πάντως αυτός ο mt5 λες είναι από τους top τώρα? Σ'εχω κουράσει με ερωτήσεις ρε φιλαράκο μου, sorry :P

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Stamer είπε

150 εργασία? WTF??? Με αυτό ήταν που με σύγχησες! :angry:

Πάντως αυτός ο mt5 λες είναι από τους top τώρα? Σ'εχω κουράσει με ερωτήσεις ρε φιλαράκο μου, sorry :P

αυτο ηθελα να αποφυγω...το ποσο σε χρεωσαν για την τοποθετηση :)

mt5, nw5, rs3s, 4ks, protec2, experT = top

• Thanks 1
Δημοσ.

O rs3s με τον Astral s τοποθετημένοι πανω στην πορτα εχουν οπτική διαφορά?

Τα "τζιμανια" τους ξεχωρίζουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, zevage είπε

Είναι χαρακτηριστικό το προφίλ του RS3S και ξεχωρίζει σε σχέση με τους άλλους Cisa.

Αλλά και αν τον αναγνωρίσουν...

Μπορείς να βάλεις Bricard Chifral S2 και να νομίζουν ότι έχεις RS3S :P

@mclein

Αν εξαιρέσουμε το κόστος, δεν προτείνεις τον MCS λόγω αξιοπιστίας; Δηλαδή δεν εμπιστεύεσαι τους μαγνήτες ότι δηλαδή μπορεί κάποια στιγμή μπορεί να βάλεις το κλειδί και να μην δουλέψουν; 

Έχω δει εικόνα με αποκολλημένο-σπασμένο μαγνητάκι σε κλειδί MCS αλλά όχι κάτι άλλο.

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zevage είπε

ναι, ο rs3 εχει καθετη εισοδο κλειδιου. ξεχωριζει απο τον οποιοδηποτε.

επισης, ο γαλλικος που εγραψε ο sway, ειναι ο Rs3s αλλα με κλειδι προσωπικου προφιλ των Leroy.

=================

O MCS δεν ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα. αν καποιος θελει να δωσει 350€++ τοτε μιλαμε για αλλο επιπεδο. :D 

επισης, δεν εχω γνωμη για το ποσο μεγαλης αντοχης ειναι το μεταλλο τους.

πχ στον diamant της dom, περασε 1 χρονος++ για να δουμε οτι εχουμε προβλημα στα πεσιματα..

δεν μπορω να προτεινω να βαλει ο αλλος στο σπιτι του πραγματα που μπορει να δημιουργησουν θεματα.. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...