Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@gatokoritso

δε το χα ακουσει για δηθεν ΔΕΗτζιδες....Μαλιστα....Thanks θα το χω στα υποψιν...

Το κουλό ειναι πως το κουμπι για το θυροτηλεφωνο μας ειναι το πρωτο που πιανει το ματι στον όλο πινακα γιατι ειναι το πιο χαμηλο(αν και μενουμε προτελευταιο οροφο) και ολοι αυτο πατανε.Συν οτι ο πατερας μου κανει το διαχειριστη εδω μεσα και δε παιζει να ζητησουν κατι οπως ΔΕΗ που ειπες και να μη το ξερουμε.

Α πριν 6 περιπου μηνες κλεψαν το πετρελαιο μιας γριας ενοικιαστριας!!!!!!!!Και τότε αναγκαστηκαμε να βαλουμε κλειδιαρια στη πορτα για τα πετρελαια.

ΜΙΛΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.....

Την τρίτη μέρα λοιπόν, έρχομαι, πάω να ξεκλειδώσω, σκαλώνει το κλειδί πάνω στην πρώτη στροφή. Κόλλησε τελείως και δεν γύρναγε με τίποτα. Παίρνω τηλ. κλειδαρά, έρχεται, μιλάμε ο τύπος προσπαθούσε 1 ώρα με το ρολόι να βγάλει/κουνήσει το κλειδί και δεν έβγαινε με τίποτα. Πένσες, σφυριά, σύρματα, λοστοί, πασπαρτού, κατσαβίδια, σκύλες, παναγίες, μανουάλια, δεν κουνιόταν ΤΙΠΟΤΑ. Μετά από 1 ώρα αναγκαστήκαμε να βγάλουμε την κάσα και να σκάψουμε με κρουστικό το τσιμέντο ώστε να αποκαλυφθούν οι πείροι και από κεί σπρώχνοντας να γυρίσει η κλειδαριά και να ξεμπλοκάρει το κλειδί.

Τελικά αποδείχτηκε οτι το κλειδί ήταν no-name κινέζικο της πλάκας και βγήκε ελαττωματικό. Ο ιδιοκτήτης δεν παραδέχτηκε οτι έφταιγε, γιατί το κλειδί το είχε βγάλει ο προηγούμενος ενοικιαστής. Πλήρωσα 100€ τον κλειδαρά για αυτή τη μαλακία!!

Συμπέρασμα: Quis custodiet ipsos custodes? ΣΚΑΤΑ στις θωρακισμένες πόρτες ΚΑΙ στους μαλάκες που πάνε και τις βάζουν. Οι αστοί κωλόβλαχοι που στα χωριά τους κοιμόντουσαν στα μαντριά με τα γίδια και στα χωράφια με τις μπάμιες, τώρα την έχουν δει Σκρούτζ μακ Ντάκ και θέλουν θωρακισμένες πόρτες, νάρκες, δόκανα και λίμνες με σκυλόψαρα, να μην μπορούν ούτε οι ίδιοι να μπούν σπίτια τους. ΣΚΑΤΑ και στα μούτρα μου, που ήθελα και σπίτι με θωρακισμένη πόρτα για να μη μου κλέψουν τη μερέντα απ΄ το ντουλάπι. Δεν πρόκειται να την ξανακλειδώσω ποτέ, την κωλόπορτα, τη φτύνω και τη μουτζώνω, ας μπεί όποιος θέλει, αμουκλάς τα ργίδια στο φινάλε φινάλε.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!

Κοιμασαι μεσα τωρα;;;Δεν εχει φοβο;;;

Βαλε το συρτη εστω.....

Ας σε κλασει ενα στιλετο,σε πω γω....

Σε πληροφορω στα χωρια ξεκλειδωτα ειναι τα παντα..Στις πόλεις γινετε ο κακος χαμος....

ΣΚΑΤΑ και στα μούτρα μου, που ήθελα και σπίτι με θωρακισμένη πόρτα για να μη μου κλέψουν τη μερέντα απ΄ το ντουλάπι.

:lol: :lol: :lol:

• Like 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω στην πορτα ασφαλειας οταν ειμαι μεσα δε κλειδωνω απλα γυρναω το συρτη... Νομιζω καλα ειμαι εξ αλλου αυτοι οι συρτες δε νομιζω να παραβιαζονται... Δεν ειναι με αλυσιδα ειναι ενα μασιφ κοματι σιδερο περιπου μισο εκατοστο παχος που μαγκωνει με ενα αλλο κομματι σιδερο στην κασα της πορτας... Δυσκολο το βλεπω να παραβιαστει αυτο... Και οσο για τους μαγνητες που λενε... Για να γυρισει ο συρτης θελει μισο-ενα κιλο δυναμη... Ας μην ειμαστε υπερβολικοι... Το να κλειδωνουμε την πορτα ενω ειμαστε μεσα το θεωρω επικινδυνο... Αν γινει κανενας σειςσμος καμια φωτια κατι αντε να βρεις κλειδια, να βαλεις το σωστο στην τρυπα κλπ... Μεγαλη χρονοτριβη

Αυτοι κι αν παραβιαζονται....

Εκει την εχουν πατησει παρα πολλοι συμφωνα με οσα μου ειπε η αστυνομια

Παθων κι εγω με πολυ χοντρη ζημια που δεν ξερω αν θα καταφερω ποτε να επανελθω τοσο οικονομικα οσο και ψυχολογικα !!!!!!

Τωρα κλειδωνω και που ειμαι μεσα αλλα η ζημια εχει γινει........

• Like 1
Δημοσ.

@axaxouxas

τι εννοεις παραβιαζονται οι συρτες;;;;πως;;;

και δε λεω για την αλυσιδιτσα συρτη αλλά για την πλάκα-συρτη...

κοψιμο με μηχάνημα θα θέλει,δλδ θορυβο.Μέσα ήσασταν;;;

Δημοσ.

Θωρακισμένες πόρτες ε;

Ήρθα στο καινούργιο σπίτι, θωρακισμένη πόρτα, κλειδαριά ασφαλείαςτούμπανο... Τόσα χρόνια, όπου έμενα είχε κλειδαριές της πλάκας, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Την τρίτη μέρα λοιπόν, έρχομαι, πάω να ξεκλειδώσω, σκαλώνει το κλειδί πάνω στην πρώτη στροφή. Κόλλησε τελείως και δεν γύρναγε με τίποτα. Παίρνω τηλ. κλειδαρά, έρχεται, μιλάμε ο τύπος προσπαθούσε 1 ώρα με το ρολόι να βγάλει/κουνήσει το κλειδί και δεν έβγαινε με τίποτα. Πένσες, σφυριά, σύρματα, λοστοί, πασπαρτού, κατσαβίδια, σκύλες, παναγίες, μανουάλια, δεν κουνιόταν ΤΙΠΟΤΑ. Μετά από 1 ώρα αναγκαστήκαμε να βγάλουμε την κάσα και να σκάψουμε με κρουστικό το τσιμέντο ώστε να αποκαλυφθούν οι πείροι και από κεί σπρώχνοντας να γυρίσει η κλειδαριά και να ξεμπλοκάρει το κλειδί.

Τελικά αποδείχτηκε οτι το κλειδί ήταν no-name κινέζικο της πλάκας και βγήκε ελαττωματικό. Ο ιδιοκτήτης δεν παραδέχτηκε οτι έφταιγε, γιατί το κλειδί το είχε βγάλει ο προηγούμενος ενοικιαστής. Πλήρωσα 100€ τον κλειδαρά για αυτή τη μαλακία!!

Συμπέρασμα: Quis custodiet ipsos custodes? ΣΚΑΤΑ στις θωρακισμένες πόρτες ΚΑΙ στους μαλάκες που πάνε και τις βάζουν. Οι αστοί κωλόβλαχοι που στα χωριά τους κοιμόντουσαν στα μαντριά με τα γίδια και στα χωράφια με τις μπάμιες, τώρα την έχουν δει Σκρούτζ μακ Ντάκ και θέλουν θωρακισμένες πόρτες, νάρκες, δόκανα και λίμνες με σκυλόψαρα, να μην μπορούν ούτε οι ίδιοι να μπούν σπίτια τους. ΣΚΑΤΑ και στα μούτρα μου, που ήθελα και σπίτι με θωρακισμένη πόρτα για να μη μου κλέψουν τη μερέντα απ΄ το ντουλάπι. Δεν πρόκειται να την ξανακλειδώσω ποτέ, την κωλόπορτα, τη φτύνω και τη μουτζώνω, ας μπεί όποιος θέλει, αμουκλάς τα ργίδια στο φινάλε φινάλε.

Φιλε μου εισαι λαθος και θα σου πω το γιατι......

Αντιλαμβανεσαι φανταζομαι οτι οταν ο αλλος βλεπει πορτα ασφαλειας θεωρει οτι κατι αξιας θα βρει εκει μεσα....

Τωρα εσυ μπορει να εχεις τα πραγματα σου σε θυριδα, οπως ο περισσοτερος κοσμος, αλλα αυτος που θα την λιμπιστει την φαση, αυτο δεν το ξερει ....

Ερχεται λοιπον μια ωραια βραδια την ωρα που κοιμασαι και ξυπνας με ενα μαχαιρι στον λαιμο (σε πληροφορω οτι κατι τετοιους δεν τους ακους καθολου)

Οσο και να του λες οτι δεν εχεις τιποτα στο σπιτι, τοσο αυτος δεν σε πιστευει και δεν ειναι ποτε μονος του, αλλα εχει στην καλυτερη περιπτωση αλλον εναν συνεργατη, για να μην σου πω δυο......

Θεωρεις λοιπον οτι τα βγαζεις περα ?

Ειναι να μην σου τυχει το σκηνικο φιλε !!!!!!!!!

Δημοσ.

Χέστηκα για όλα αυτά. Εγώ νιώθω ασφαλής όπου και να είμαι.

ΕΝΙΩΘΑ ασφαλής δηλαδή. Γιατί τώρα αυτό που φοβάμαι είναι η θωρακισμένη "ασφαλείας" πόρτα μου. Μην ξανακολλήσει και σκάω κατοστάρες στον κλειδαρά να γκρεμίζει τοίχους.

• Like 1
Δημοσ.

@axaxouxas

τι εννοεις παραβιαζονται οι συρτες;;;;πως;;;

και δε λεω για την αλυσιδιτσα συρτη αλλά για την πλάκα-συρτη...

κοψιμο με μηχάνημα θα θέλει,δλδ θορυβο.Μέσα ήσασταν;;;

Μεσα ειμασταν Μαιρη1 το πρωι ξυπνησαμε με την μητερα μου και ελειπαν τα παντα

Το λαθος ηταν οτι δεν κλειδωναμε και ειχα πραγματα εκτεθιμενα.....

Το πρωι βρηκα τα μπουφαν μου και τις τσαντες μου με χρηματα της δουλειας και κεφαλαιο στην εισοδο του διαμερισματος αδεια φυσικα !!!!!!!!!

ενω κατι προσωπικα αντικειμενα που ειχα απιθωμενα στην τουαλετα, μεγαλης αξιας, ταμπλετ, λαπτοπ, κινητα, και δυο κολωνιες ειχαν κανει φτερα.....

Ειναι πανευκολο να ανοιξει αυτο μου ειπαν τοσο η αστυνομια οσο και η εταιρια Μπαλωμενος ντορς (μου ειχαν πει οταν την εβαλαν οτι η πορτα πρεπει να κλειδωνει για να ειναι ασφαλειας.......)

Τωρα εβαλα συναγερμο με φυλαξη και δυο ακομη συστηματα και δεν κοιμαμαι τα βραδια ..........

Και η πλακα ειναι οτι δεν εχω τιποτα πλεον στο σπιτι .......

Να σημειωσω οτι στην πολυκατοικια μενουν κατ' αποκλειστικοτητα πακιστανοαφγανοαλβανογυφτοι !!!!!!!!!!!

Ο μοναδικος Ελληνας ειμαι εγω..... παναθεμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

μα δε μπορω να καταλάβω πως παραβιάζετε ο σύρτης.....

οσο και να κλωτσάει ο άλλος ή να παει να το κόψει,θα ακουστει.... :huh:

πω πω ρε συ..κριμα πραγματικα.... :( παλι καλά που ειστε σώοι δλδ!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω επιμενω να λεω οτι οι συρτες ειναι διακοσμητικο στοιχειο τις περισσοτερες φορες.

Mary δεν ειδες το spoiler μου στην προηγουμενη σελιδα?

Δημοσ.

Εγω επιμενω να λεω οτι οι συρτες ειναι διακοσμητικο στοιχειο τις περισσοτερες φορες.

Τη φωτό μονο είδα.

Τωρα το διαβασα και εχω μεινει μλκς! :o :o

Εμεις οταν είμαστε μέσα συνήθως κλειδωνουμε μονο την κατω κλειδαρια και βαζουμε το συρτη.Δε κλειδωνουμε και την άλλη..

OMFG! :confused:

• Like 1
Δημοσ.

Να σημειώσω πως τους τελευταίους 2 μήνες έχουν κλέψει διαμερίσματα απο την πολυκατοικία μας με πόρτες ασφαλείας κλειδωμένες.

Έπειτα απο αρκετό ψάξιμο , έμαθα πως οι κλειδαριές με κλειδιά παλιού τύπου που μοιάζουν με χρηματοκιβωτίου ανοίγουν για πλάκα

• Like 1
Δημοσ.

Οι συρτες αυτου του ειδους ειναι για να ανοιγεις να δεις στιγμιαια ποιος ειναι εξω, η να παραλαβεις κατι λεπτο, πχ γραμμα η καποιο χαρτι, η να μιλησεις σε καποιον απο εξω χωρις να τον μπασεις στο σπιτι σου....

Δυστυχως πολλοι αγνοουν ουσιαστικη την χρηση του και εκει την πατανε

Δημοσ.

Ρε παιδια ακομα εγω ειμαι δυσπιστος για την παραβιαση συρτη... Οκ μπορει να παραβιαζεται ευκολα αλλα αθορυβα???? εγω δε τα καταφερα.. να βαλω κανενα συναγερμο αν ειναι γιατι ακομα κολαω να κοιμαμαι με πορτα κλειδωμενη... Παντως μεχρι τωρα πιο πολυ φοβομουν μη μπουν απο κανα μπαλκονι(3ος) παρα απ το συρτη...

Ερωτηση: αν κλειδωσεις και αφησεις το κλειδι πανω γυρισμενο με τετοιο τροπο ωστε να μη βγαινει (το γυρισεις πχ 1.5 φορα οχι 2) παλι ανοιγει ευκολα?

Να σημειώσω πως τους τελευταίους 2 μήνες έχουν κλέψει διαμερίσματα απο την πολυκατοικία μας με πόρτες ασφαλείας κλειδωμένες.

Έπειτα απο αρκετό ψάξιμο , έμαθα πως οι κλειδαριές με κλειδιά παλιού τύπου που μοιάζουν με χρηματοκιβωτίου ανοίγουν για πλάκα

Βαλε φοτο αν ειναι ευκολο ποιες εννοεις?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια ακομα εγω ειμαι δυσπιστος για την παραβιαση συρτη... Οκ μπορει να παραβιαζεται ευκολα αλλα αθορυβα???? εγω δε τα καταφερα.. να βαλω κανενα συναγερμο αν ειναι γιατι ακομα κολαω να κοιμαμαι με πορτα κλειδωμενη... Παντως μεχρι τωρα πιο πολυ φοβομουν μη μπουν απο κανα μπαλκονι(3ος) παρα απ το συρτη...

Ερωτηση: αν κλειδωσεις και αφησεις το κλειδι πανω γυρισμενο με τετοιο τροπο ωστε να μη βγαινει (το γυρισεις πχ 1.5 φορα οχι 2) παλι ανοιγει ευκολα?

Ποτε το κλειδι πανω στην πορτα !!!!!!!!

Πανευκολα το ανοιγουν και παλι ......

Ο συρτης συνηθως ανοιγει με μαγνητη...... ουτε θορυβος ουτε τιποτα

Το κλειδι επεισης με μαγνητη η τσιμπιδα με κολλα.....

Βαλε οπωσδηποτε συναγερμο με εταιρια φυλαξης (η εταιρια κοστιζει περι τα 120-150 ευρω το ετος)

Απο την στιγμη που θα μπουν εχουν 8-12 λεπτα να παρουν οτι βρουν ευκαιρο, μεχρι να ερθει η αστυνομια (ομαδα Διας)

Συνηθως πανικοβαλονται και φευγουν αμεσως.......

Και οπωσδηποτε μην εχεις πραγματα αξιας σπιτι σου....... (εχε τα σε θυριδα)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω τπτ αξιας βρε τι να μου παρουν 50 ευρω και το ταμπλετ??? τη σωματικη μ ακεραιοτητα σκεφτομαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...