bobptz Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, mclein είπε οι μαγνητες δε λειτουργουν αλλα υπαρχουν ταχυδακτυλουργοι που τα καταφερνουν ! Με κάτι τέτοιο δε λύνεται το πρόβλημα; http://www.safecase.gr/αντικλεπτικό-σύστημα-crocodile
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, bobptz είπε Με κάτι τέτοιο δε λύνεται το πρόβλημα; http://www.safecase.gr/αντικλεπτικό-σύστημα-crocodile αν εχεις κλειδαρια χρηματοκιβωτιου λυνεται μερικως. πχ, εγω ξερω να το βγαζω. επισης οταν λειπεις δεν μπορει να λειτουργησει.
bobptz Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, mclein είπε αν εχεις κλειδαρια χρηματοκιβωτιου λυνεται μερικως. πχ, εγω ξερω να το βγαζω. επισης οταν λειπεις δεν μπορει να λειτουργησει. Μα όταν λείπεις εννοείται ότι δε θα βαλεις το κλειδί από πίσω. Εσύ δηλαδή και με το κροκοδιλάκι μπορείς να το βγάλεις ή να το γυρίσεις το κλειδί?
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bobptz είπε Μα όταν λείπεις εννοείται ότι δε θα βαλεις το κλειδί από πίσω. Εσύ δηλαδή και με το κροκοδιλάκι μπορείς να το βγάλεις ή να το γυρίσεις το κλειδί? οταν λειπεις κ εχεις κλειδαρια χρηματοκιβωτιου, απλα ευχεσαι να μη σε επιλεξουν. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από mclein
bobptz Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Άλλο σε ρώτησα και άλλο απαντάς. Τη χρηματοκιβωτίου την άλλαξα πριν 3 χρόνια.
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, bobptz είπε Άλλο σε ρώτησα και άλλο απαντάς. Τη χρηματοκιβωτίου την άλλαξα πριν 3 χρόνια. κι εσυ αλλο συστημα εχεις κι αλλο ψαχνεις κ μου δειχνεις. επισης χαλαρωσε ή γενικά αν θελεις προσπαθησε να μιλας σε διαφορετικο υφος.
bobptz Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Συγνώμη, δεν ήθελα να σε προσβάλω. Μου αρέσει να μαθαίνω για το αντικείμενο γενικότερα, άσχετα με το τι έχω εγώ. 1
dtzgr Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Stamer είπε Τα περισσότερα καλά κλειδιά έχουν κυρίως μπρούτζο κι άλλα μεταλλα που είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο να επιδράσουν με μαγνήτη. Δεν τα γυρίζουν με μαγνήτες. Τα πιάνουν απ' έξω με τσιμπίδα και τα γυρνούν σαν να ήταν από μέσα (πχ τα τύπου χρηματοκιβωτίου, που έχουν μια τρύπα να, με το συμπάθειο).
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, bobptz είπε Συγνώμη, δεν ήθελα να σε προσβάλω. Μου αρέσει να μαθαίνω για το αντικείμενο γενικότερα, άσχετα με το τι έχω εγώ. οποτε παμε ξανα, το συστημα σου : κλειδαρια με κλειδι αποτυπωσεως ή omega plus. αρα δεν υφισταται το κροκοδειλακι ως προστασια. αν εχεις αποτυπωσεως, μπορεις να το αφηνεις 45 μοιρες γυρισμενο ωστε να μην μπορω να το σπρωξω ή να κανω οποιαδηποτε ενεργεια. αν εχεις Omega Plus, καλο θα ηταν να το βγαζεις ή να το γυριζεις αναποδα ωστε να μη μπορει να βγει με κανενα τροπο !
Alejandro Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Nikos3648 είπε Καλύτερα να τα αφήνεις πάνω στην πόρτα ώστε ακόμα κι λ αν έχουν κάποιο αντικλείδι να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Το μήνυμα του 2010, πού το βρήκες να το απαντήσεις;
Nikos3648 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Alejandro είπε Το μήνυμα του 2010, πού το βρήκες να το απαντήσεις; Αχαχαχαχ τώρα που το λες το είδα!
bobptz Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein είπε αρα δεν υφισταται το κροκοδειλακι ως προστασια. αν εχεις αποτυπωσεως, μπορεις να το αφηνεις 45 μοιρες γυρισμενο ωστε να μην μπορω να το σπρωξω ή να κανω οποιαδηποτε ενεργεια. Δηλαδή τα κροκοδειλάκια είναι μόνο για κλειδιά τύπου χρηματοκιβωτίου, σωστά? Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Κάπου υπάρχει μία ΔΕΥΤΕΡΗ πόρτα που είναι πάντα κλειδωμένη με παλιά κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου. Τι πατέντα να κάνω, να μην ανοίγει (διάρυξη)? Ο σύρτης είναι πάντα ενεργός. Σκέφτηκα να βάλω κάτι σα μακρύ μπουλόνι που από έξω να έχει πλατιά ροδέλα και από μέσα να το σφίξω με παξιμάδι. Έτσι το σκέφτηκα, δεν είδα κάτι να κυκλοφορεί. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από bobptz
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, bobptz είπε Δηλαδή τα κροκοδειλάκια είναι μόνο για κλειδιά τύπου χρηματοκιβωτίου, σωστά? Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Κάπου υπάρχει μία ΔΕΥΤΕΡΗ πόρτα που είναι πάντα κλειδωμένη με παλιά κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου. Τι πατέντα να κάνω, να μην ανοίγει (διάρυξη)? Ο σύρτης είναι πάντα ενεργός. Σκέφτηκα να βάλω κάτι σα μακρύ μπουλόνι που από έξω να έχει πλατιά ροδέλα και από μέσα να το σφίξω με παξιμάδι. Έτσι το σκέφτηκα, δεν είδα κάτι να κυκλοφορεί. α) ναι β) μια μπαρα, ενα σιδερο, ενα μαδερι. η πορτα καθετη, η κοντρα οριζοντια = ανοιγμα μονο με πυροσβεστικη !
mitskitsamal Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω επειδη εχω παλια ξυλινη πορτα απο τις κλασικες τις μασιφ αν βαλω αυτη την κλειδαρια ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΓΩΝΟ OMEGA PLUS MUL-T-LOCK ITALY θα εχω καποια επιπλεον καλυψη υ.γ εχω συναγερμο με ρανταρ ακομα και στην σκαλα που με ειδοποει για την προσελευση καποιου.
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 56 λεπτά πριν, mitskitsamal είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω επειδη εχω παλια ξυλινη πορτα απο τις κλασικες τις μασιφ αν βαλω αυτη την κλειδαρια ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΓΩΝΟ OMEGA PLUS MUL-T-LOCK ITALY θα εχω καποια επιπλεον καλυψη υ.γ εχω συναγερμο με ρανταρ ακομα και στην σκαλα που με ειδοποει για την προσελευση καποιου. αααααααν χωράει να μπει, χωρις να ραγισει η πορτα...θα προσθεσει κυρος + ασφαλεια !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις