mclein Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2018 στις 1:27 ΜΜ, Sebu είπε Εννοεις ουτε σου φαινεται ακριβη σε σχεση με μια Gevy ή υποπτα φθηνη => χαμηλη ποιοτητα??? μαλλον χαμηλη ποιοτητα φανταζομαι αλλα αμα δεν το πιασουμε στα χερια μας δεν μπορουμε να ξερουμε !!! Στις 5/11/2018 στις 11:09 ΜΜ, IKARIWTHS είπε Φιλε mclein σε κλειδαρια omega plus 8χρονων (οχι αυτη που μου εβαλες εσυ)ειχα ριξει w40 πριν 2 μηνες και τωρα πρεπει να ασκησω πιεση στο κλειδι για να κλειδωσω και να ξεκλειδωσω ,διορθωνεται? Στις 5/12/2018 στις 11:33 ΠΜ, IKARIWTHS είπε Σήμερα το είδα και όταν είναι ανοιχτή κλειδώνει και ξεκλειδώνει εύκολα ,άρα δεν είναι θέμα κλειδαριας έχει πέσει η πόρτα ! 5 ώρες πριν, kstgr είπε Συγνώμη για την καθυστέρηση, να η φωτογραφία του σημείου που μπαίνει το λουκέτο.. Είναι λίγο γελοίο να μπει καλό λουκέτο σε κάτι τέτοιο, σωστά; μπορεις να βαλεις ενα απλο λουκετο μεχρι εναν πολυ καλο τακο με το μικροτερο δυνατο ανοιγμα ! 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Τι επιλογές υπάρχουν σε παλιά απλή ξύλινη πόρτα με απλή κλειδαριά; κυλινδρος + defender στη βασικη κλειδαρια. προσθετη κλειδαρια κυλινδρου + κυλινδρος + defender. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από mclein 1
mclein Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 επειδη υπαρχουν κι αλλοι βιτσιοζοι περαν του swayback...
swayback Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, mclein είπε επειδη υπαρχουν κι αλλοι βιτσιοζοι περαν του swayback... Μα γιατί να κρατήσει την χρηματοκιβωτίου.. Υποθέτω απλά του άρεσε η ιδέα του μαγνητικού.. Όσο για την τάση που έχουν πολλοί να βάζουν νίκελ χρώματος διακοσμητικά και defender άσχετα που το παλιό πόμολο είναι χρυσό-μπρονζέ, με ξεπερνάει
mclein Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, swayback είπε Μα γιατί να κρατήσει την χρηματοκιβωτίου.. Υποθέτω απλά του άρεσε η ιδέα του μαγνητικού.. Όσο για την τάση που έχουν πολλοί να βάζουν νίκελ χρώματος διακοσμητικά και defender άσχετα που το παλιό πόμολο είναι χρυσό-μπρονζέ, με ξεπερνάει εχει βαλει κ κρυφο κλειδωμα με τηλεχειρισμο απο αλλο συναδελφο του αρεσουν τα εξτριμ σπορτς / οσο για τα διακοσμητικα, οταν θα τα δει η γυναικα του θα τα ξαναπουμε
bobptz Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Πριν 2-3 χρόνια είχα βάλει μία κλειδαριά cipierre (περιοχή Θεσσαλονίκης). Εδώ και ένα μήνα και τα δύο κλειδιά ζορίζουν να γυρίσουν αλλά και να βγούνε από την κλειδαριά, από την εξωτερική πλευρά μόνο, από μέσα κανένα πρόβλημα. Δηλαδή μαγκώνουν στην αρχή, αλλά άμα γυρίσουν λίγο, μετά δεν έχουν πρόβλημα. Το πρόβλημα εμφανίζεται πάλι όταν πας να το τραβήξεις από την κλειδαριά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μήπως προσπάθησαν να μας διαρύξουν και μας χάλασαν την κλειδαριά? Διορθώνεται αυτό? Κάλεσα την εταιρεία και μου είπαν ότι για τις cipierre έχουν βγει αντικλείδια και με συμβούλεψαν να την αλλάξω. Μήπως με δουλεύουνε? Τη γνώμη σας παρακαλώ. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από bobptz
mclein Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) α) ο αφαλος / κυλινδρος = ειναι για πεταμα απο τοτε που τον εβαλαν - δεν εχουν βγει κλειδια, απλως μπορει να γινει διαρρηξη με καποιες μεθοδους. β) τα κλειδια σου, κυριως αυτο που εβαλες φωτογραφια ειναι ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΟ εκει μπροστα στο λουκι. αν μπορεις να το λιμαρεις, θα δουλευει μια χαρα. γ) ενδεχομενως να φταιει κ ο κυλινδρος που ειναι επιπεδου securemme K2 και να εχει χαλασει το λουκι του μπροστα. δ) μπορεις να παρεις εναν οποιοδηποτε κυλινδρο απο 30€ και το προβλημα σου θα λυθει. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από mclein
bobptz Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, mclein είπε α) ο αφαλος / κυλινδρος = ειναι για πεταμα απο τοτε που τον εβαλαν - δεν εχουν βγει κλειδια, απλως μπορει να γινει διαρρηξη με καποιες μεθοδους. β) τα κλειδια σου, κυριως αυτο που εβαλες φωτογραφια ειναι ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΟ εκει μπροστα στο λουκι. αν μπορεις να το λιμαρεις, θα δουλευει μια χαρα. Εννοείς ότι ο αφαλός είναι ελατωματικός και να ζητήσω να μου βάλουν καινούριο? Ότι γενικά οι cipierra δεν είναι καλοί? Ότι έπρεπε να επιλέξω άλλη μάρκα? Εγώ για κλειδαριά ασφαλείας την πλήρωσα (γύρω στα 140 ευρώ, πριν 3 χρόνια). Με κορόϊδεψαν δηλαδή? mclein προφανώς είσαι επαγγελματίας. Εγώ δε μπορώ να δω κάτι στραβο και δε ξέρω τι να λιμάρω. Πως εξηγείται ότι παρουσίασε το ίδιο σύμπτωμα σε δύο κλειδιά συγχρόνως? Και το πρόβλημα είναι μόνο από έξω και όχι από μέσα? Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από bobptz
gsf Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 bobptz Η κλειδαριά σου είναι δυο στροφών; Και με έντονο ήχο κλειδώματος;
mclein Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, bobptz είπε Εννοείς ότι ο αφαλός είναι ελατωματικός και να ζητήσω να μου βάλουν καινούριο? Ότι γενικά οι cipierra δεν είναι καλοί? Ότι έπρεπε να επιλέξω άλλη μάρκα? Εγώ για κλειδαριά ασφαλείας την πλήρωσα (γύρω στα 140 ευρώ, πριν 3 χρόνια). Με κορόϊδεψαν δηλαδή? mclein προφανώς είσαι επαγγελματίας. Εγώ δε μπορώ να δω κάτι στραβο και δε ξέρω τι να λιμάρω. Πως εξηγείται ότι παρουσίασε το ίδιο σύμπτωμα σε δύο κλειδιά συγχρόνως? Και το πρόβλημα είναι μόνο από έξω και όχι από μέσα? οχι, δεν μπορεις να ζητησεις τιποτα. επρεπε να επιλεξεις κατι καλυτερο σε κλειδαρια - κυλινδρο. στα 140€, ειναι κατι νορμαλ αυτο που πηρες. ειχες 5 κλειδια, το προβλημα το εχεις μονο σε 2 ? ειναι απο εξω γιατι προφανως μονο εξω χρησιμοποιεις πολυ το κλειδι. δηλαδη κλειδωνεις μεσα λιγοτερες φορες.
AntiCambeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 14/5/2018 στις 5:41 ΠΜ, AntiCambeR είπε Τι επιλογές υπάρχουν σε παλιά απλή ξύλινη πόρτα με απλή κλειδαριά; Στις 14/5/2018 στις 9:42 ΠΜ, mclein είπε κυλινδρος + defender στη βασικη κλειδαρια. προσθετη κλειδαρια κυλινδρου + κυλινδρος + defender. Κόστος για την κάθε περίπτωση;
bobptz Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, gsf είπε bobptz Η κλειδαριά σου είναι δυο στροφών; Και με έντονο ήχο κλειδώματος; Ναι, δύο στροφών. Ο ήχος είναι υποκειμενικός. Αθόρυβη πάντως δε τη λες. @mclein >>> ειχες 5 κλειδια, το προβλημα το εχεις μονο σε 2 ? <<< Τα άλλα 2 είναι στα πεθερικά/γονείς. Το ένα που δοκιμάστηκε ναι έχει κι αυτό πρόβλημα (από έξω). >>>> ειναι απο εξω γιατι προφανως μονο εξω χρησιμοποιεις πολυ το κλειδι. δηλαδη κλειδωνεις μεσα λιγοτερες φορες. <<< Λογικό. Άρα δε χρειάζεται να λιμάρω κάτι, σωστά? Όταν θα έρθει το παλικάρι από την εταιρεία να το δεί, θα μου αλλάξει τον οφαλό? Φοβάμαι ότι θα θελήσει να μου πουλήσει καινούρια κλειδαριά. Δώσε μου κάτι να διαβάσω να ενημερωθώ, τι νομίζεις ότι πρέπει να ξέρω?
Alejandro Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, bobptz είπε Ναι, δύο στροφών. Ο ήχος είναι υποκειμενικός. Αθόρυβη πάντως δε τη λες. @mclein >>> ειχες 5 κλειδια, το προβλημα το εχεις μονο σε 2 ? <<< Τα άλλα 2 είναι στα πεθερικά/γονείς. Το ένα που δοκιμάστηκε ναι έχει κι αυτό πρόβλημα (από έξω). >>>> ειναι απο εξω γιατι προφανως μονο εξω χρησιμοποιεις πολυ το κλειδι. δηλαδη κλειδωνεις μεσα λιγοτερες φορες. <<< Λογικό. Άρα δε χρειάζεται να λιμάρω κάτι, σωστά? Όταν θα έρθει το παλικάρι από την εταιρεία να το δεί, θα μου αλλάξει τον οφαλό? Φοβάμαι ότι θα θελήσει να μου πουλήσει καινούρια κλειδαριά. Δώσε μου κάτι να διαβάσω να ενημερωθώ, τι νομίζεις ότι πρέπει να ξέρω? Αν η κλειδαριά που έχεις είναι γραναζωτή χρειάζεσαι μόνο αφαλό τον οποίο υπό προϋποθέσεις μπορείς να αλλάξεις και μόνος σου. Αν η κλειδαριά σου δεν είναι γραναζωτή, καλό θα ήταν να αλλάξεις αλλά όχι απαραίτητο. Το παλικάρι από ποια εταιρία είναι; 1
bobptz Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δεν ξέρω αν είναι γραναζωτή. Η εταιρεία είναι η aspidadoors.gr. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αν κατάλαβα καλά, αυτή η cipierre ήταν μάπα κλειδαριά που χάλασε σε 2-3 χρόνια με απλή φυσιολογική χρήση. Τουλάχιστον να μου προτείνετε να βάλω κάτι καλύτερο τώρα?
Alejandro Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, bobptz είπε Δεν ξέρω αν είναι γραναζωτή. Η εταιρεία είναι η aspidadoors.gr. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αν κατάλαβα καλά, αυτή η cipierre ήταν μάπα κλειδαριά που χάλασε σε 2-3 χρόνια με απλή φυσιολογική χρήση. Τουλάχιστον να μου προτείνετε να βάλω κάτι καλύτερο τώρα? Άλλο η κλειδαριά και άλλο ο κύλινδρος. Στην περίπτωσή σου καταλαβαίνω ότι έχει θέμα ο κύλινδρος και όχι η κλειδαριά.
bobptz Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Alejandro είπε Άλλο η κλειδαριά και άλλο ο κύλινδρος. Στην περίπτωσή σου καταλαβαίνω ότι έχει θέμα ο κύλινδρος και όχι η κλειδαριά. Άρα όταν έκανα την αλλαγή και έβαλα τη cippierre, μου άλλαξαν μόνο τον κύλινδρο. Οπότε αν χάλασε θα μου βάλουν καινούριο? Άλλα 140 ευρώ? Να πάρω την ίδια ή κάτι άλλο. Αυτή σε 2-3 χρόνια πάλι θα χαλάσει. Τώρα που το σκέφτομαι. Εγγύηση δεν έχουν αυτές? Ε'ιναι δυνατό να χαλάνε σε 3 χρόνια και να θέλουν άλλαγμα? 13 ώρες πριν, mclein είπε δ) μπορεις να παρεις εναν οποιοδηποτε κυλινδρο απο 30€ και το προβλημα σου θα λυθει. Κάτι δεν καταλαβαίνω. Αυτό το πράγμα που λέγεται cippierre και το πλήρωσα 140 ευρώ. Είναι ο τετράγωνος μηχανισμός ή μόνο ο κύλινδρος? Αν αλλάξω κύλινδρο δε πρέπει να βάλω πάλι cippierre? Αν βάλω απλό κύλινδρο δε θα έχω και "απλά" κλειδιά? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από bobptz
Προτεινόμενες αναρτήσεις