Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ξηλωσαν πορτα και δε πηραν χαμπαρι οι γειτονες;;;;;;; :confused:

εγω ανατολικη μερια περιπου 10 χρονια και δεν εχω ακουσει τιποτα εδω γυρω....

Ναι αλλά αργότερα όταν προσπαθούσαν να επανατοποθετήσουν την πόρτα μια χαρά βγήκαν να παραπονεθούν για τον θόρυβο. και τι να κάναν;να κοιμόντουσαν με την πόρτα ορθάνοιχτη;Εννοείται πως για 2 μέρες μέχρι να έρθει η καινούρια πόρτα κάναν βάρδιες μέσα στο σπίτι.

Ανατολικά εννοείς Καλαμαριά;Πάντως εδώ κεντροανατολικά έχω ακούσει πολλά.Κλέψαν πριν ένα μήνα το αμάξι του ξαδέρφου μου(καινούριο και ακριβό).Πάει το αμαξάκι..Πλήρωνε δόσεις τώρα..

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακομα πιο ανατολικα

το αυτοκινητο σε θεση μεσα στην αυλη της πολυκατοικιας...

τι να πω ρε συ..τα ακουμε να γινονται διπλα μας και λεμε μη μας συμβει......

Δημοσ.

ακομα πιο ανατολικα

το αυτοκινητο σε θεση μεσα στην αυλη της πολυκατοικιας...

τι να πω ρε συ..τα ακουμε να γινονται διπλα μας και λεμε μη μας συμβει......

Απο αυτα που γραφετε καταλαβαινω οτι η εγκληματικοτητα στη Θεσ/νικη ειναι σε προνηπιακο σταδιο σε σχεση με την Αθηνα.

Σας ευχομαι ετσι να μεινει χωρις δολοφονιες για μια καμερα η ενα αμαξι.

• Like 1
Δημοσ.

Βορειοανατολικα προαστια αθηνων μενω.

Οπου τα κρουσματα εχουν σαφως αυξηθει, αλλα μαλλον δεν καταλαβα ποσο..

Δημοσ.

Ναι αλλά αργότερα όταν προσπαθούσαν να επανατοποθετήσουν την πόρτα μια χαρά βγήκαν να παραπονεθούν για τον θόρυβο. και τι να κάναν;να κοιμόντουσαν με την πόρτα ορθάνοιχτη;Εννοείται πως για 2 μέρες μέχρι να έρθει η καινούρια πόρτα κάναν βάρδιες μέσα στο σπίτι.

Ανατολικά εννοείς Καλαμαριά;Πάντως εδώ κεντροανατολικά έχω ακούσει πολλά.Κλέψαν πριν ένα μήνα το αμάξι του ξαδέρφου μου(καινούριο και ακριβό).Πάει το αμαξάκι..Πλήρωνε δόσεις τώρα..

Να υποθεσω οτι δεν το εχει δηλωσει για κλοπη...; Και αναφερεις οτι πληρωνει τις δοσεις;

Δημοσ.

εννοείς αν είχε ασφάλεια για κλοπή ; όχι δυστυχώς ζοριζόταν οικονομικά τελευταία και το αμάξι είχε σχεδόν 30.000 ευρώ.

βορειοανατολικά προάστια Αθήνας είναι Μαρούσι κλπ;

είναι τόσο έντονη η εγκληματικότητα στην Αθήνα;έχω έρθει τόσες φορές Ομόνοια κι εντάξει δεν ήταν τόσο τρομερά τα πράγματα ακόμη και βράδυ.

Δημοσ.

εννοείς αν είχε ασφάλεια για κλοπή ; όχι δυστυχώς ζοριζόταν οικονομικά τελευταία και το αμάξι είχε σχεδόν 30.000 ευρώ.

βορειοανατολικά προάστια Αθήνας είναι Μαρούσι κλπ;

είναι τόσο έντονη η εγκληματικότητα στην Αθήνα;έχω έρθει τόσες φορές Ομόνοια κι εντάξει δεν ήταν τόσο τρομερά τα πράγματα ακόμη και βράδυ.

Εξαρταται ποσο ΤV βλεπει κανεις

• Like 3
Δημοσ.

Εγω στην πορτα ασφαλειας οταν ειμαι μεσα δε κλειδωνω απλα γυρναω το συρτη... Νομιζω καλα ειμαι εξ αλλου αυτοι οι συρτες δε νομιζω να παραβιαζονται... Δεν ειναι με αλυσιδα ειναι ενα μασιφ κοματι σιδερο περιπου μισο εκατοστο παχος που μαγκωνει με ενα αλλο κομματι σιδερο στην κασα της πορτας... Δυσκολο το βλεπω να παραβιαστει αυτο... Και οσο για τους μαγνητες που λενε... Για να γυρισει ο συρτης θελει μισο-ενα κιλο δυναμη... Ας μην ειμαστε υπερβολικοι... Το να κλειδωνουμε την πορτα ενω ειμαστε μεσα το θεωρω επικινδυνο... Αν γινει κανενας σειςσμος καμια φωτια κατι αντε να βρεις κλειδια, να βαλεις το σωστο στην τρυπα κλπ... Μεγαλη χρονοτριβη

• Like 1
Δημοσ.

Θυμιζει τον δικο μας συρτη οπως το περιγραφεις.

Οχι απλα ανοιγουν για πλακα..

Τον δικο μου τον ανοιγω στα μπαμ, εχω δοκιμασει και σε σπιτια φιλων με παρομοιο συρτη

και ολοι failαρανε.

• Like 1
Δημοσ.

Πως τον ανηγεις δηλαδη???? εγω δεν εχω σκεφτει κανενα τροπο !!! Και το εχω σκεφτει πολυ το θεμα.. Ο μομος τροπος που εχω βρει ειναι να κατςουν να λιμαρουν το σιδερο... Που σιγουρα ειναι χρονοβορο αναλογα με τη σκληροτητα του... Εχεις σκεφτει κατι αλλο??? παντως το να κλειδονω μου φαινετα επικινδυνο για το λογο που ειπα...

Δημοσ.

Εαν ειναι τετοιου ειδους συρτης,

mojhI.jpg

ανοιξε την πορτα απο εξω (με το συρτη on) πιεσε με δυναμη το παλουκακι της φωτο

ωστε να μπει λιγο μεσα και κλεισε σιγα σιγα την πορτα.

Αν το δοκιμασεις κανα 2 φορες, ανοιγει.

Οπως ειπες, ειναι αναλογα την σκληροτητα του.

Να ειναι καλα τα εφηβικα χρονια που η μανα μου εβαζε τον συρτη οταν αργουσα

να γυρισω το βραδυ "και καλα" για να μην μπω μεσα.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη τη βδομαδα κατι παιζει στη πολυκατοικία..

3 φορες μου χτύπησαν θυροτηλέφωνο (δηθεν?) απο ντελιβερι με το προσχημα να ανοίξω γιατι δε βρίσκει γραμμένο το όνομα του αλλουνού που παρήγγειλε ή οτι δεν ακούει.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν άνοιξα.

Χθες το βράδυ βγαινοντας απο τη είσοδο τη πολυκατοικιας,κατα τις 7,καποιος ήταν κρυμμένος(???) πισω απο ένα δέντρο μέσα στην αυλή

Σήμερα 5.30 το πρωί χτύπησε τηλ.Το σηκωσε ο πατερας μου, κλήση απο αποκρυψη και αμεσως εκλεισε

Σημερα το πρωί χτύπησε ξανά το θυροτηλέφωνο(εγω ελειπα,ηταν η μαμα σπίτι) κάποιος λέγοντας πως είναι ενα γειτονάκι απο τη πολυκατοικια και να ανοίξει.Η μάνα μου δε πειστηκε και του λεει βγες παραέξω να σε δω απο το μπαλκόνι.Περιττό να πω πως έγινε μπουχός.

Σήμερα το πρωί ο πατέρας μου παρατήρησε πως λείπει ο ανοξειδωτος κάδος σκουπιδίων μέσα απο την είσοδο....

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ....

Επεξ/σία από mary1
  • Like 4
Δημοσ.

τι τον κανανε τον ανοξειδωτο καδο?? :whistle:

εμενα εχουν κανει το αλλο το ωραιο οτι ειναι και καλα απο τη δεη 2 το μεσημερι και ηθελε να δει τα ρολογια του λεω οκ μισο λεπτο παιρνω τη διαχειριστρια τηλ να επιβεβαιώσω οτι σαν περιμενει καποιος ενοικος και σας ανοιγω.εκεινος οχι μα δεν ειναι αναγκη ειναι ρουτινα και αλλα .λεω ε δεν μπορει ετσι σας επιασε η χαρα?τεσπα περιμενετε να ειδοποιήσω.σιγη πισω απο το θυροτηλεφωνο την εκανε ο κύριος. μετα απο μερες εμαθα οτι στη γειτονια ειχαν μπει με προσχημα την δεη σε κοντινη πολυκατοικια και κανανε καλοκαιρινα 2 διαμερισματα.

φυσικα εχουν πεσει και ακυρα τηλεφωνα κατα καιρους και κουδουνια αλλα δεν πιανουν.το προβλημα ειναι ομως κατι γριες στη πολυκατοικια που ανοιγουν σε οτι να ναι μα οτι να ναι..ελεος δηλαδη!

• Like 1
Δημοσ.

Θωρακισμένες πόρτες ε;

Ήρθα στο καινούργιο σπίτι, θωρακισμένη πόρτα, κλειδαριά ασφαλείαςτούμπανο... Τόσα χρόνια, όπου έμενα είχε κλειδαριές της πλάκας, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Την τρίτη μέρα λοιπόν, έρχομαι, πάω να ξεκλειδώσω, σκαλώνει το κλειδί πάνω στην πρώτη στροφή. Κόλλησε τελείως και δεν γύρναγε με τίποτα. Παίρνω τηλ. κλειδαρά, έρχεται, μιλάμε ο τύπος προσπαθούσε 1 ώρα με το ρολόι να βγάλει/κουνήσει το κλειδί και δεν έβγαινε με τίποτα. Πένσες, σφυριά, σύρματα, λοστοί, πασπαρτού, κατσαβίδια, σκύλες, παναγίες, μανουάλια, δεν κουνιόταν ΤΙΠΟΤΑ. Μετά από 1 ώρα αναγκαστήκαμε να βγάλουμε την κάσα και να σκάψουμε με κρουστικό το τσιμέντο ώστε να αποκαλυφθούν οι πείροι και από κεί σπρώχνοντας να γυρίσει η κλειδαριά και να ξεμπλοκάρει το κλειδί.

Τελικά αποδείχτηκε οτι το κλειδί ήταν no-name κινέζικο της πλάκας και βγήκε ελαττωματικό. Ο ιδιοκτήτης δεν παραδέχτηκε οτι έφταιγε, γιατί το κλειδί το είχε βγάλει ο προηγούμενος ενοικιαστής. Πλήρωσα 100€ τον κλειδαρά για αυτή τη μαλακία!!

Συμπέρασμα: Quis custodiet ipsos custodes? ΣΚΑΤΑ στις θωρακισμένες πόρτες ΚΑΙ στους μαλάκες που πάνε και τις βάζουν. Οι αστοί κωλόβλαχοι που στα χωριά τους κοιμόντουσαν στα μαντριά με τα γίδια και στα χωράφια με τις μπάμιες, τώρα την έχουν δει Σκρούτζ μακ Ντάκ και θέλουν θωρακισμένες πόρτες, νάρκες, δόκανα και λίμνες με σκυλόψαρα, να μην μπορούν ούτε οι ίδιοι να μπούν σπίτια τους. ΣΚΑΤΑ και στα μούτρα μου, που ήθελα και σπίτι με θωρακισμένη πόρτα για να μη μου κλέψουν τη μερέντα απ΄ το ντουλάπι. Δεν πρόκειται να την ξανακλειδώσω ποτέ, την κωλόπορτα, τη φτύνω και τη μουτζώνω, ας μπεί όποιος θέλει, αμουκλάς τα ργίδια στο φινάλε φινάλε.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...