mclein Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, K.TGS. είπε Στο site του πρώτου αναγράφεται στην dierre sentry hook. Σχετικά με το disec bd 200 μου το είπε άλλος που δε θέλω να αναφέρω. Όσο για το κόστος δεν έχω πρόβλημα. Θα παρεις νεα πορτα, σωστα ;;; Αν ναι, τοτε παρε το σεναριο της Omega. Δεν ειναι απαραιτητο το μαγνητικο. Αν ειναι καλη η προσφορα, τοτε παρε κι αυτο.
K.TGS. Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πράγματι πρόκειται να προβώ στην αγορά νέας πόρτας και είμαι μεταξύ omega plus + dedender ή cisa revolution pro + bkd 250 + evva 4ks plus ή rs 3s. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από K.TGS.
mclein Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, K.TGS. είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πράγματι πρόκειται να προβώ στην αγορά νέας πόρτας και είμαι μεταξύ omega plus + dedender ή cisa revolution pro + bkd 250 + evva 4ks plus ή rs 3s. ειμαι υπερ της omega plus + defender αλλα κ τα υπολοιπα σεναρια ειναι φοβερα. κουρτεσης + παλιουρας αποκλειεται να προσφερουν το 2ο σεναριο. ουτε καν το 1ο. λογικα ο κασιματης προσφερει evva αλλα καλο θα ηταν με τις τιμες που σου ειπε, να κοιταξεις και αλλου.
K.TGS. Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 56 λεπτά πριν, mclein είπε ειμαι υπερ της omega plus + defender αλλα κ τα υπολοιπα σεναρια ειναι φοβερα. κουρτεσης + παλιουρας αποκλειεται να προσφερουν το 2ο σεναριο. ουτε καν το 1ο. λογικα ο κασιματης προσφερει evva αλλα καλο θα ηταν με τις τιμες που σου ειπε, να κοιταξεις και αλλου. Κοιτάζω από portablock και steeldoor.
mclein Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, K.TGS. είπε Κοιτάζω από portablock και steeldoor. αυτοι δεν εχουν dierre...
K.TGS. Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, mclein είπε αυτοι δεν εχουν dierre... Το γνωρίζω, κοιτάζω την rock και την steeldoor αντίστοιχα. Υπάρχει ευελιξία στην τοποθέτηση κλειδαριάς, κυλίνδρου και defender. 1
gsf Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mclein είπε bd200 ή bkd250 δεν παιζει σε κλειδαρια dierre, σε κοροϊδευουν. η dierre φοραει στενα defender και βγαζει μονο η securemme, η fiam & η disec το sferik Λες να έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το bkd250; Δεν ξέρω τι κλειδαριά έχω Επίσης είναι εύκολο να αλλάξω μόνος μου κύλινδρο σε θωρακισμένη; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από gsf
zevage Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, gsf είπε Επίσης είναι εύκολο να αλλάξω μόνος μου κύλινδρο σε θωρακισμένη; Και εγω θελω να αλλάξω τον κύλινδρο μόνος μου. Υπαρχει τιποτα στο youtube? Δεν εχω καταφερει να εντοπίσω. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από zevage
fotisaxy Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Καλησπέρα φίλοι. Καταρχάς να ευχαριστήσω τον mclein για την βοήθεια του. Επίσης είναι άψογος επαγγελματίας και με βοήθησε σε ότι χρειάστηκα παρόλο που είμαι πολύ μακριά του. Για να βοηθήσω και εγώ λίγο το φόρουμ να καταθέσω τις απόψεις μου και να κάνω και μια ερώτηση. Στην επαρχία έχουν ανοίξει πολλές πόρτες ξηλώνοντας τους το κάσωμα, είτε απλά σπρώχνοντας το ελαφρά με λοστό στα σημεία που βγαίνουν οι πείροι. Δυστυχώς οι περισσότεροι έμποροι θωρακισμένων δεν κάνουν ιδιαίτερα δυνατή τοποθέτηση. Μου έχει τύχει το συνεργείο να μου στερεώσει πόρτα με 4 σιδεράκια και 2-3 τζινέτια. Τους έδιωξα κακήν κακώς και γέμισα με πολλά μπετοσίδερα περιμετρικά και τριγωνικά καρφωμένα στο πάνω, μεσαίο σινάζι και στο δάπεδο... Μόλις την είδε αυτός που μου την πούλησε, μου είπε ότι τώρα δεν χρειάζεται τσιμέντο... Θεωρώ πολύ σημαντικό πλέον όταν τοποθετείται νέα θωρακισμένη να εμφυτεύονται πολλά και χοντρά μπετοσίδερα και καλά κολλημένα σε οπλισμένο μπετό και μόνο. Η συνέχεια με πλήρωση δυνατού σκυροδέματος και πλέγματος επιβάλλεται, εάν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι ο κλέφτης θα τα βρει σκούρα. Στην δικιά μου περίπτωση, ο πατέρας μου φρόντισε να χαλάσει ένα τσουβάλι 50kgr τσιμέντο σε γέμισμα 10 πόντων περιμετρικά... Δεν θα ήθελα να βρεθώ ποτέ στην θέση αυτού που ίσως χρειαστεί να ξηλώσει την κάσα... Τώρα η πόρτα ήταν μια dierre που την είχαμε αρχικά τοποθετήσει το 2001 και δείχνει αρκετά δυνατή σαν λαμαρίνα. Ξεκίνησα λοιπόν να σας διαβάζω και τελικά επέλεξα την omega plus όπου την τοποθέτησα πανεύκολα και γρήγορα. Με την ευκαιρία του λυσίματος της επένδυσης πήρα μέτρα ώστε να στραντζάρω μερικά κάθετα Πι που σκοπεύω να κολλήσω σε μερικά κενά της πόρτας ώστε να αποκτήσει διπλή ίσως και καλύτερη θωράκιση στο μέλλον. Επίσης θέλω να βάλω εξωτερικά μια λαμαρίνα 6-8mm που να προστατεύει όλο το σώμα της κλειδαριάς από τρύπημα. Και ρίχνω την ερώτηση. Τι μέταλλο να βάλω ώστε ο πιθανός διαρρήκτης να φτύσει το γάλα μάνας του; Διότι πλάκα μαγγανίου σε μέγεθος 20x15cm δεν βλέπω να βρίσκω... Μελέτησα λίγο τις συμπεριφορές μερικών μετάλλων και είδα ότι η κοινή λαμαρίνα αν πυρωθεί και πέσει σε νερό απότομα, δύσκολα την ακουμπάει τρυπάνι. Επίσης είδα ότι η σειρά ανοξείδωτου χάλυβα 430 κλπ(όχι η σειρά 304,316) σε περίπτωση που πυρωθεί γίνεται ακόμα καλύτερη σε αντοχή τρυπήματος. Γνωρίζει κάποιος σχετικά τι να προτιμήσω ή αν υπάρχει κάποια έτοιμη λύση; 1
korniza Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, fotisaxy είπε Καλησπέρα φίλοι. Καταρχάς να ευχαριστήσω τον mclein για την βοήθεια του. Επίσης είναι άψογος επαγγελματίας και με βοήθησε σε ότι χρειάστηκα παρόλο που είμαι πολύ μακριά του. Για να βοηθήσω και εγώ λίγο το φόρουμ να καταθέσω τις απόψεις μου και να κάνω και μια ερώτηση. Στην επαρχία έχουν ανοίξει πολλές πόρτες ξηλώνοντας τους το κάσωμα, είτε απλά σπρώχνοντας το ελαφρά με λοστό στα σημεία που βγαίνουν οι πείροι. Δυστυχώς οι περισσότεροι έμποροι θωρακισμένων δεν κάνουν ιδιαίτερα δυνατή τοποθέτηση. Μου έχει τύχει το συνεργείο να μου στερεώσει πόρτα με 4 σιδεράκια και 2-3 τζινέτια. Τους έδιωξα κακήν κακώς και γέμισα με πολλά μπετοσίδερα περιμετρικά και τριγωνικά καρφωμένα στο πάνω, μεσαίο σινάζι και στο δάπεδο... Μόλις την είδε αυτός που μου την πούλησε, μου είπε ότι τώρα δεν χρειάζεται τσιμέντο... Θεωρώ πολύ σημαντικό πλέον όταν τοποθετείται νέα θωρακισμένη να εμφυτεύονται πολλά και χοντρά μπετοσίδερα και καλά κολλημένα σε οπλισμένο μπετό και μόνο. Η συνέχεια με πλήρωση δυνατού σκυροδέματος και πλέγματος επιβάλλεται, εάν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι ο κλέφτης θα τα βρει σκούρα. Στην δικιά μου περίπτωση, ο πατέρας μου φρόντισε να χαλάσει ένα τσουβάλι 50kgr τσιμέντο σε γέμισμα 10 πόντων περιμετρικά... Δεν θα ήθελα να βρεθώ ποτέ στην θέση αυτού που ίσως χρειαστεί να ξηλώσει την κάσα... Τώρα η πόρτα ήταν μια dierre που την είχαμε αρχικά τοποθετήσει το 2001 και δείχνει αρκετά δυνατή σαν λαμαρίνα. Ξεκίνησα λοιπόν να σας διαβάζω και τελικά επέλεξα την omega plus όπου την τοποθέτησα πανεύκολα και γρήγορα. Με την ευκαιρία του λυσίματος της επένδυσης πήρα μέτρα ώστε να στραντζάρω μερικά κάθετα Πι που σκοπεύω να κολλήσω σε μερικά κενά της πόρτας ώστε να αποκτήσει διπλή ίσως και καλύτερη θωράκιση στο μέλλον. Επίσης θέλω να βάλω εξωτερικά μια λαμαρίνα 6-8mm που να προστατεύει όλο το σώμα της κλειδαριάς από τρύπημα. Και ρίχνω την ερώτηση. Τι μέταλλο να βάλω ώστε ο πιθανός διαρρήκτης να φτύσει το γάλα μάνας του; Διότι πλάκα μαγγανίου σε μέγεθος 20x15cm δεν βλέπω να βρίσκω... Μελέτησα λίγο τις συμπεριφορές μερικών μετάλλων και είδα ότι η κοινή λαμαρίνα αν πυρωθεί και πέσει σε νερό απότομα, δύσκολα την ακουμπάει τρυπάνι. Επίσης είδα ότι η σειρά ανοξείδωτου χάλυβα 430 κλπ(όχι η σειρά 304,316) σε περίπτωση που πυρωθεί γίνεται ακόμα καλύτερη σε αντοχή τρυπήματος. Γνωρίζει κάποιος σχετικά τι να προτιμήσω ή αν υπάρχει κάποια έτοιμη λύση; Αλεξίσφαιρο τζάμι ή κέβλαρ (το υλικό που χρησιμοποιούν στα αλεξ. γιλέκα) θα είχε ενδιαφέρον για την προστασία συγκεκριμένων σημείων της πόρτας...
zevage Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, fotisaxy είπε Καλησπέρα φίλοι. Καταρχάς να ευχαριστήσω τον mclein για την βοήθεια του. Επίσης είναι άψογος επαγγελματίας και με βοήθησε σε ότι χρειάστηκα παρόλο που είμαι πολύ μακριά του. Για να βοηθήσω και εγώ λίγο το φόρουμ να καταθέσω τις απόψεις μου και να κάνω και μια ερώτηση. Στην επαρχία έχουν ανοίξει πολλές πόρτες ξηλώνοντας τους το κάσωμα, είτε απλά σπρώχνοντας το ελαφρά με λοστό στα σημεία που βγαίνουν οι πείροι. Δυστυχώς οι περισσότεροι έμποροι θωρακισμένων δεν κάνουν ιδιαίτερα δυνατή τοποθέτηση. Μου έχει τύχει το συνεργείο να μου στερεώσει πόρτα με 4 σιδεράκια και 2-3 τζινέτια. Τους έδιωξα κακήν κακώς και γέμισα με πολλά μπετοσίδερα περιμετρικά και τριγωνικά καρφωμένα στο πάνω, μεσαίο σινάζι και στο δάπεδο... Μόλις την είδε αυτός που μου την πούλησε, μου είπε ότι τώρα δεν χρειάζεται τσιμέντο... Θεωρώ πολύ σημαντικό πλέον όταν τοποθετείται νέα θωρακισμένη να εμφυτεύονται πολλά και χοντρά μπετοσίδερα και καλά κολλημένα σε οπλισμένο μπετό και μόνο. Η συνέχεια με πλήρωση δυνατού σκυροδέματος και πλέγματος επιβάλλεται, εάν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι ο κλέφτης θα τα βρει σκούρα. Στην δικιά μου περίπτωση, ο πατέρας μου φρόντισε να χαλάσει ένα τσουβάλι 50kgr τσιμέντο σε γέμισμα 10 πόντων περιμετρικά... Δεν θα ήθελα να βρεθώ ποτέ στην θέση αυτού που ίσως χρειαστεί να ξηλώσει την κάσα... Τώρα η πόρτα ήταν μια dierre που την είχαμε αρχικά τοποθετήσει το 2001 και δείχνει αρκετά δυνατή σαν λαμαρίνα. Ξεκίνησα λοιπόν να σας διαβάζω και τελικά επέλεξα την omega plus όπου την τοποθέτησα πανεύκολα και γρήγορα. Με την ευκαιρία του λυσίματος της επένδυσης πήρα μέτρα ώστε να στραντζάρω μερικά κάθετα Πι που σκοπεύω να κολλήσω σε μερικά κενά της πόρτας ώστε να αποκτήσει διπλή ίσως και καλύτερη θωράκιση στο μέλλον. Επίσης θέλω να βάλω εξωτερικά μια λαμαρίνα 6-8mm που να προστατεύει όλο το σώμα της κλειδαριάς από τρύπημα. Και ρίχνω την ερώτηση. Τι μέταλλο να βάλω ώστε ο πιθανός διαρρήκτης να φτύσει το γάλα μάνας του; Διότι πλάκα μαγγανίου σε μέγεθος 20x15cm δεν βλέπω να βρίσκω... Μελέτησα λίγο τις συμπεριφορές μερικών μετάλλων και είδα ότι η κοινή λαμαρίνα αν πυρωθεί και πέσει σε νερό απότομα, δύσκολα την ακουμπάει τρυπάνι. Επίσης είδα ότι η σειρά ανοξείδωτου χάλυβα 430 κλπ(όχι η σειρά 304,316) σε περίπτωση που πυρωθεί γίνεται ακόμα καλύτερη σε αντοχή τρυπήματος. Γνωρίζει κάποιος σχετικά τι να προτιμήσω ή αν υπάρχει κάποια έτοιμη λύση; Δεν ξερω που μενεις (πολυκατοικια ή μονοκατοικία), παντως δεν εχω ακουσει να ξυλωνουν κασες θωρακισμένων πορτών σε πολυκατοικία (με σκαπτικά, τροχους, θορυβοι, κροτοι, κλπ.). Επισης δεν ξερω τι θελεις να προστατευσεις αλλά πιστεύω οτι αν αυτοι που σε επισκευτούν ξερουν οτι προστατευεις κατι ενδιαφερον θα βρουν τροπο να μπουν απο αλλού αν ειναι δυσκολο απο την πορτα !! Τα παραπάνω ειναι υπερβολές. Λίγη προστασία στα τζινετια με τσιμεντακι, για να μη φαινονται και τα κοψουν, ειναι αρκετη. Ακομη και ενα ξύλινο κασωμα ξεκωλάει απο την τοιχοποιϊα πολύ δύσκολα και με παρα πολύ θόρυβο για πολύ ώρα. Αν το ανοιγώμενο της πορτας δεν υποχωρήσει, πράγμα πολύ δύσκολο στις θωρακισμένες, δεν ανοιγει με τιποτα, εκτος βεβαια απο παραβιαση της κλειδαριάς. Τωρα αν μενεις σε μονοκατοικία (villa) στην ερημιά και προκαλεις το ενδιαφερον σε "συνεργείο κατεδάφισης", αν δεν παρεις και αλλα μετρα (συναγερμός, καμερες, φυλαξη κλπ) δεν γλυτώνεις!!!! Η επεξεργασία μετάλλου με θερμανση και αποτομη ψύξη (με νερό ή άλλο υγρό όπως καμενα λαδια αυτοκινήτου που περιεχουν μεγάλη ποσότητα ανθρακα και σιδηρούχων ουσιών) ή "βάψιμο" όπως λενε οι μεταλλουργοί προσθέτει σκληρότητα (χρήσιμο στη διατρηση) και κανει το μεταλλο πιο ευθραυστο. Το εχω κανει σε τσεκούρι (με καμμενα λαδια) αλλά μολις εφαγε μια σφυριά για να σκίσω ενα χονδρό ξύλο έσπασε εκει που το χτύπησα. 3
n4sleep Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, fotisaxy είπε Καλησπέρα φίλοι. Καταρχάς να ευχαριστήσω τον mclein για την βοήθεια του. Επίσης είναι άψογος επαγγελματίας και με βοήθησε σε ότι χρειάστηκα παρόλο που είμαι πολύ μακριά του. Για να βοηθήσω και εγώ λίγο το φόρουμ να καταθέσω τις απόψεις μου και να κάνω και μια ερώτηση. Στην επαρχία έχουν ανοίξει πολλές πόρτες ξηλώνοντας τους το κάσωμα, είτε απλά σπρώχνοντας το ελαφρά με λοστό στα σημεία που βγαίνουν οι πείροι. Δυστυχώς οι περισσότεροι έμποροι θωρακισμένων δεν κάνουν ιδιαίτερα δυνατή τοποθέτηση. Μου έχει τύχει το συνεργείο να μου στερεώσει πόρτα με 4 σιδεράκια και 2-3 τζινέτια. Τους έδιωξα κακήν κακώς και γέμισα με πολλά μπετοσίδερα περιμετρικά και τριγωνικά καρφωμένα στο πάνω, μεσαίο σινάζι και στο δάπεδο... Μόλις την είδε αυτός που μου την πούλησε, μου είπε ότι τώρα δεν χρειάζεται τσιμέντο... Θεωρώ πολύ σημαντικό πλέον όταν τοποθετείται νέα θωρακισμένη να εμφυτεύονται πολλά και χοντρά μπετοσίδερα και καλά κολλημένα σε οπλισμένο μπετό και μόνο. Η συνέχεια με πλήρωση δυνατού σκυροδέματος και πλέγματος επιβάλλεται, εάν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι ο κλέφτης θα τα βρει σκούρα. Στην δικιά μου περίπτωση, ο πατέρας μου φρόντισε να χαλάσει ένα τσουβάλι 50kgr τσιμέντο σε γέμισμα 10 πόντων περιμετρικά... Δεν θα ήθελα να βρεθώ ποτέ στην θέση αυτού που ίσως χρειαστεί να ξηλώσει την κάσα... Τώρα η πόρτα ήταν μια dierre που την είχαμε αρχικά τοποθετήσει το 2001 και δείχνει αρκετά δυνατή σαν λαμαρίνα. Ξεκίνησα λοιπόν να σας διαβάζω και τελικά επέλεξα την omega plus όπου την τοποθέτησα πανεύκολα και γρήγορα. Με την ευκαιρία του λυσίματος της επένδυσης πήρα μέτρα ώστε να στραντζάρω μερικά κάθετα Πι που σκοπεύω να κολλήσω σε μερικά κενά της πόρτας ώστε να αποκτήσει διπλή ίσως και καλύτερη θωράκιση στο μέλλον. Επίσης θέλω να βάλω εξωτερικά μια λαμαρίνα 6-8mm που να προστατεύει όλο το σώμα της κλειδαριάς από τρύπημα. Και ρίχνω την ερώτηση. Τι μέταλλο να βάλω ώστε ο πιθανός διαρρήκτης να φτύσει το γάλα μάνας του; Διότι πλάκα μαγγανίου σε μέγεθος 20x15cm δεν βλέπω να βρίσκω... Μελέτησα λίγο τις συμπεριφορές μερικών μετάλλων και είδα ότι η κοινή λαμαρίνα αν πυρωθεί και πέσει σε νερό απότομα, δύσκολα την ακουμπάει τρυπάνι. Επίσης είδα ότι η σειρά ανοξείδωτου χάλυβα 430 κλπ(όχι η σειρά 304,316) σε περίπτωση που πυρωθεί γίνεται ακόμα καλύτερη σε αντοχή τρυπήματος. Γνωρίζει κάποιος σχετικά τι να προτιμήσω ή αν υπάρχει κάποια έτοιμη λύση; Πάρε ένα φυλλο tungsten Carbide και ξεχνάς κάθε πιθανότητα να σου τρυπήσουν την κλειδαριά.. Νομίζω είναι κάτι τέτοιο: https://m.ebay.com/itm/YG20-Tungsten-Steel-Sheet-Plate-Punch-Metal-Stamping-Material-4mm-100mm-100mm-/263439563248?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D2%26asc%3D20150519202348%26meid%3Da435072770be4d89a1e71aabee1c894d%26pid%3D100408%26rk%3D2%26rkt%3D3%26sd%3D182238642878%26itm%3D263439563248&_trksid=p2056116.c100408.m2460 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από n4sleep
dpolal Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μια βοήθεια πλίξ. Μετά από 20 συναπτά έτη χάλασε ο μηχανισμός επαναφοράς (σούστα) στην κύρια είσοδο της πολυκατοικίας μας. Αυτός που έχει τώρα είναι μάρκας Cisa αλλά δεν γνωρίζω μοντέλο, χάνει λάδια και ένας «μάστορας» που το είδε μας είπε ότι πάει για πέταμα. Φρόντισε να μας ενημερώσει ότι για αλλαγή να υπολογίζουμε από 160 ευρώ και πάνω (μέχρι 300€ μας είπε για τα ποιό ακριβά μοντέλλα ) αλλά μου φαίνονται υπερβολικά τα χρήματα. Η πόρτα είναι σχετικά μεγάλη, ξύλινη και πάρα πολύ βαριά. Έχετε να προτείνεται κάτι ;;;; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από dpolal
mclein Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, gsf είπε Λες να έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το bkd250; Δεν ξέρω τι κλειδαριά έχω Επίσης είναι εύκολο να αλλάξω μόνος μου κύλινδρο σε θωρακισμένη; δεν ξερω. ναι. 2 ώρες πριν, dpolal είπε Μια βοήθεια πλίξ. Μετά από 20 συναπτά έτη χάλασε ο μηχανισμός επαναφοράς (σούστα) στην κύρια είσοδο της πολυκατοικίας μας. Αυτός που έχει τώρα είναι μάρκας Cisa αλλά δεν γνωρίζω μοντέλο, χάνει λάδια και ένας «μάστορας» που το είδε μας είπε ότι πάει για πέταμα. Φρόντισε να μας ενημερώσει ότι για αλλαγή να υπολογίζουμε από 160 ευρώ και πάνω (μέχρι 300€ μας είπε για τα ποιό ακριβά μοντέλλα ) αλλά μου φαίνονται υπερβολικά τα χρήματα. Η πόρτα είναι σχετικά μεγάλη, ξύλινη και πάρα πολύ βαριά. Έχετε να προτείνεται κάτι ;;;; νομιζω σας κοροιδευει... ακομη και της Abloy δεν ξεπερνα τα 170 + φπα... επισης, η σουστα επαναφορας που υφισταται ειναι 5kg μονη της... Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από mclein
Προτεινόμενες αναρτήσεις