Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, gsf είπε

Γνώμες για τον Securemme K64?

Προτίμησε τον scudo 9000 = 50€~60€ / securemme k64 = 60€~80€ ------- εγω ειμαι υπερ του 9000 γιατι ειναι ατσαλινος & εχει και μπαρα απο κάτω (mclein) .

1 ώρα πριν, K.TGS. είπε

Η omega plus με πλάκα μαγγανίου, μπορεί να συνδυαστεί με defender και αν όχι τι είναι καλύτερο από πλευράς ασφαλείας;

Αν βάλεις πλάκα μαγγανίου δεν μπορείς να βάλεις defender. Καλύτερα προτίμησε defender το κανονικό ή το μαγνητικό για να είσαι καλυμμένος αν στο μέλλον βγει διαρρηκτικό εργαλείο, κάπως δύσκολο βέβαια. 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, manosathens21 είπε

Προτίμησε τον scudo 9000 = 50€~60€ / securemme k64 = 60€~80€ ------- εγω ειμαι υπερ του 9000 γιατι ειναι ατσαλινος & εχει και μπαρα απο κάτω (mclein) .

Θα βάλω πόρτα ασφαλείας εισόδου στο χωριό και θα μου βάλουν αυτόν τον κύλινδρο. Να τον κρατήσω ή όχι είναι το ερώτημα. Θα βάλω defenter disec diamont.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, gsf είπε

Θα βάλω πόρτα ασφαλείας εισόδου στο χωριό και θα μου βάλουν αυτόν τον κύλινδρο. Να τον κρατήσω ή όχι είναι το ερώτημα. Θα βάλω defenter disec diamont.

Εγώ θα τους ρωτούσα αν θα μπορούσαν να μου βάλουν τον agb 9000 αντί για τον K64. Γνώμη μου πάντα. Καλό το defender αλλά και ο κύλινδρος μετράει. 

Επεξ/σία από manosathens21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, K.TGS. είπε

Δεν γνωρίζω, ενδιαφέρομαι για τον καλύτερο συνδυασμό κλειδαριάς, defender, κυλίνδρου στην υπόψη πόρτα.

δε χρειαζεστε τιποτα περισσοτερο απο εναν καλο κυλινδρο.

14 ώρες πριν, Saab@on είπε

Καλησπέρα και από 'μενα.

Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω κύλινδρο ασφαλείας σε εξωτερική ξύλινη πόρτα και είμαι μεταξύ CISA ASTRAL S και AGB SCUDO 9000, οποιαδήποτε σύμβουλη θα ήταν ευπρόδεκτη!

να αγορασετε νεα κλειδαρια 45mm + defender disec OR0 μαζι με εναν απ'τους 2 κυλινδρους που αναφερατε κ θα ειστε σε καλη δυναμικη.

1 ώρα πριν, K.TGS. είπε

Η omega plus με πλάκα μαγγανίου, μπορεί να συνδυαστεί με defender και αν όχι τι είναι καλύτερο από πλευράς ασφαλείας;

ή πλακα μαγγανιου ή defender απλό ή defender μαγνητικό ! ο κατασκευαστης προτεινει το μαγγανιο κ θεωρει πως ειναι αρκετο !

1 ώρα πριν, gsf είπε

Γνώμες για τον Securemme K64?

για πεταμα.

25 λεπτά πριν, gsf είπε

θα εισαι μια χαρα. μην τον αλλαξεις πριν περασει 1 ετος ή 2 ετη. αναλογα πως θα κυλησουν τα πραγματα...

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zevage είπε

Με ή χωρις defender?

Δεν είχα βάλει ποτέ defender, τώρα αρχίζω και το ψάχνω καλύτερα αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα αν τελικά κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτησή του ή όχι (αν δηλαδή προφέρει κάτι επιπλέον όσον αφορά τον βαθμό ασφαλείας).

Δημοσ.

Maclein καλημέρα να σε ρωτήσω,είχες έρθει κ είχαμε βάλει έναν rs3s στην πόρτα μου,το defender αν θυμάσαι δεν είναι μέσα χωνευτο,αλλά προεξέχει.Μπορουμε να βάλουμε άλλο και να είναι σωστά τοποθετημένο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, flyer είπε

Έτσι κι αλλιώς ένα τμήμα του defender προεξέχει...

Το δικό μου δεν προεξέχει απλώς,είναι σχεδόν όλο έξω,ξέρει ο mclein ,το έχει δεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

Maclein καλημέρα να σε ρωτήσω,είχες έρθει κ είχαμε βάλει έναν rs3s στην πόρτα μου,το defender αν θυμάσαι δεν είναι μέσα χωνευτο,αλλά προεξέχει.Μπορουμε να βάλουμε άλλο και να είναι σωστά τοποθετημένο;

στειλε μου φωτο στο [email protected] γιατι γερασα κ δε θυμαμαι... :(  

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, mclein είπε
Στις 4/28/2018 στις 7:51 ΜΜ, Saab@on είπε

Καλησπέρα και από 'μενα.

Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω κύλινδρο ασφαλείας σε εξωτερική ξύλινη πόρτα και είμαι μεταξύ CISA ASTRAL S και AGB SCUDO 9000, οποιαδήποτε σύμβουλη θα ήταν ευπρόδεκτη!

να αγορασετε νεα κλειδαρια 45mm + defender disec OR0 μαζι με εναν απ'τους 2 κυλινδρους που αναφερατε κ θα ειστε σε καλη δυναμικη.

Έπειτα από ένα πρόχειρο ψάξιμο κατέληξα στον παρακάτω συνδυασμό:

DISEC OR02 (defender) +  CISA 52810 (Κλειδαριά κυλίνδρου) + CISA ASTRAL S / AGB SCUDO 9000 (κύλινδροι ασφαλείας) με συνολικό κόστος 140€.

1) Η παραπάνω κοστολόγηση κίνεται στα πλαίσια του φυσιολογικού ή όχι (υπόψη οι τιμές δόθηκαν αυτόματα από e-shop καταστήματος στην Θεσσαλονίκη, οπότε δεν γνωρίζω αν συμπεριλαμβάνεται και το κόστος τοποθέτησης όπως επίσης και ο ΦΠΑ);

2) Ποιός από τους 2 παραπάνω κυλίνδρους είναι πιο αξιόπιστος όσον αφορά όχι μόνο θέμα ασφαλείας αλλά και αποτροπής αντιγραφής (ενδεχομένως στο μέλλον το εν λόγω διαμέρισμα να δοθεί προς ενοικίαση άρα θ' αλλάξουν χέρια τα κλειδιά ή θα χρειαστεί να γίνουν αντίγραφα);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμβουλή!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Saab@on είπε

Έπειτα από ένα πρόχειρο ψάξιμο κατέληξα στον παρακάτω συνδυασμό:

DISEC OR02 (defender) +  CISA 52810 (Κλειδαριά κυλίνδρου) + CISA ASTRAL S / AGB SCUDO 9000 (κύλινδροι ασφαλείας) με συνολικό κόστος 140€.

1) Η παραπάνω κοστολόγηση κίνεται στα πλαίσια του φυσιολογικού ή όχι (υπόψη οι τιμές δόθηκαν αυτόματα από e-shop καταστήματος στην Θεσσαλονίκη, οπότε δεν γνωρίζω αν συμπεριλαμβάνεται και το κόστος τοποθέτησης όπως επίσης και ο ΦΠΑ);

2) Ποιός από τους 2 παραπάνω κυλίνδρους είναι πιο αξιόπιστος όσον αφορά όχι μόνο θέμα ασφαλείας αλλά και αποτροπής αντιγραφής (ενδεχομένως στο μέλλον το εν λόγω διαμέρισμα να δοθεί προς ενοικίαση άρα θ' αλλάξουν χέρια τα κλειδιά ή θα χρειαστεί να γίνουν αντίγραφα);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμβουλή!

1. η τιμολογηση ειναι εξαιρετικη. με ή χωρις φπα, παραμενει εξαιρετικη + με φυσιολογικο κερδος γι'αυτον που τα πουλαει. η τοποθετηση ειναι αλλο θεμα...

2. και οι 2 εχουν κλειδι αντιγραψιμο οποτε δεν υφισταται θεμα αντιγραφης ή μη. ποιοτικα καλυτερος ειναι ο astral S.

Δημοσ.

Καλημέρα συνδυασμός κλειδαριά dierre ser 42, κύλινδρος dierre new power με defender disec bkd 200 ή omega plus με μαγνητικό defender;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, K.TGS. είπε

Καλημέρα συνδυασμός κλειδαριά dierre ser 42, κύλινδρος dierre new power με defender disec bkd 200 ή omega plus με μαγνητικό defender;

αυτο το ser 42, ο κουρτεσης ή ο παλιουρας στο ειπαν ; :D:P  

bd200 ή bkd250 δεν παιζει σε κλειδαρια dierre, σε κοροϊδευουν. η dierre φοραει στενα defender και βγαζει μονο η securemme, η fiam & η disec το sferik rok.

omega plus + mrm29 = τιμή ;;; γιατι το κοστος φτανει οσο μια νεα πορτα !!!

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mclein είπε

αυτο το ser 42, ο κουρτεσης ή ο παλιουρας στο ειπαν ; :D:P  

bd200 ή bkd250 δεν παιζει σε κλειδαρια dierre, σε κοροϊδευουν. η dierre φοραει στενα defender και βγαζει μονο η securemme, η fiam & η disec το sferik rok.

omega plus + mrm29 = τιμή ;;; γιατι το κοστος φτανει οσο μια νεα πορτα !!!

Στο site του πρώτου αναγράφεται στην dierre sentry hook. Σχετικά με  το disec bd 200 μου το είπε άλλος που δε θέλω να αναφέρω. Όσο για το κόστος δεν έχω πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...