Diana Vasiliou Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, zevage είπε 1/Το πρόβλημα με αυτά τα κλειδιά ειναι οτι για να αντιγραφούν μεσολαβεί ο κλειδαράς ή ο προμηθευτής της πόρτας. Ενα σενάριο που έχω λοιπόν εγώ στο μυαλό μου είναι: "Κώστα ειμαι ο Ζήσης απο Χαλκίδα που παραγγείλαμε χθες το πρωϊ δύο κλειδιά με τον αριθμό κάρτας μπλα..μπλα... Ο πελάτης θέλει άλλο ένα για την πεθερά του. Ευχαριστώ." Και μετά αναρωτιέσαι πως στο καλό μπήκαν χωρίς να παραβιαστεί η πόρτα? 2/ Εμενα μου είπε ο προμηθευτής οτι αν χαθεί το μαγνητάκι πρεπει να σταλεί το defender στο εργοστάσιο για αλλαγή συνδυασμού και νεο μαγνητάκι. Δεν το εχω διασταυρώσει. Που το βρίσκουμε? 17 ώρες πριν, mclein είπε 1. abloy protec2, omega plus = καμια πιθανοτητα αντιγραφης χωρις κωδικους + καρτα. mul-t-lock δε μας ειπες ποιον κυλινδρο. 2. εαν στο κλεψουν + σε ακολουθησουν. γιατι αν μενεις παγκρατι, στο κλεψουν νεα σμυρνη και πανε μενιδι -> δεν υπαρχει ανησυχια ! 17 ώρες πριν, zevage είπε 1/Το πρόβλημα με αυτά τα κλειδιά ειναι οτι για να αντιγραφούν μεσολαβεί ο κλειδαράς ή ο προμηθευτής της πόρτας. Ενα σενάριο που έχω λοιπόν εγώ στο μυαλό μου είναι: "Κώστα ειμαι ο Ζήσης απο Χαλκίδα που παραγγείλαμε χθες το πρωϊ δύο κλειδιά με τον αριθμό κάρτας μπλα..μπλα... Ο πελάτης θέλει άλλο ένα για την πεθερά του. Ευχαριστώ." Και μετά αναρωτιέσαι πως στο καλό μπήκαν χωρίς να παραβιαστεί η πόρτα? 2/ Εμενα μου είπε ο προμηθευτής οτι αν χαθεί το μαγνητάκι πρεπει να σταλεί το defender στο εργοστάσιο για αλλαγή συνδυασμού και νεο μαγνητάκι. Δεν το εχω διασταυρώσει. Που το βρίσκουμε? Eμας το προβλημα μας ειναι οτι λογο δουλειας ο σηζηγος μου δινει καποιες φορες το κλειδι.(υποτιθεται μη αντιγραφομενο) στον υπάλληλο . Μετα απο καποιο διαστημα διαπιστωσε οτι εχουν βγαλει αντικλειδι και έπαιρναν συστηματικά λεφτα. Την καρτα δεν την ειχαν. Αρα εχουν παει το κλειδι σε γνωστο τους κλειδαρα ο οποιος εβγαλε αντικλειδι χωρις την καρτα. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από Diana Vasiliou
mclein Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, swayback είπε Ένας τρόπος μένει για να μάθουμε την αλήθεια Έχω πολλούς υποψήφιους στην πολυκατοικία μου με κυλίνδρους τύπου Κ2, R6, κλπ. χαχα ! την τριτη θα την ξερω κι εγω την αληθεια 3 λεπτά πριν, Diana Vasiliou είπε Eμας το προβλημα μας ειναι οτι λογο δουλειας ο σηζηγος μου δινει καποιες φορες το κλειδι.(υποτιθεται μη αντιγραφομενο) στον υπάλληλο . Μετα απο καποιο διαστημα διαπιστωσε οτι εχουν βγαλει αντικλειδι και έπαιρναν συστηματικά λεφτα. Την καρτα δεν την ειχαν. Αρα εχουν παει το κλειδι σε γνωστο τους κλειδαρα ο οποιος εβγαλε αντικλειδι χωρις την καρτα. μας ρωτησες για 5 κυλινδρους...ποιον εχεις συγκεκριμενα ; 1
manosathens21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mclein είπε φιλικα, σε κοροϊδευουν οσον αφορα την τιμη ! Dierre + New Power + Disec για dierre = 70€ ~ 100€ κοστος τους ζητησε κλειδαρια Cisa / Mottura, Los / Iseo ! Προς θεου, μην πληρωσεις ενα σκασμο λεφτα για κλειδαρια dierre ! φαντασου την τοποθετω με Κ22 στα 120€ και εχω σοβαρο κερδος ! ο κυλινδρος των 25€ ανοιγει χωρις καμια βια ! βασικα 80% των κυλινδρων μεχρι τα 70€~80€ ανοιγουν χωρις βια ! (τιμες λογικες κ οχι κλεφτοκοταδων) ! Επειδή με ενδιαφέρει ο AGB 9000 και αυτός μπορεί πίσω από defender disec να παραβιαστεί εύκολα; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από manosathens21
Diana Vasiliou Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, mclein είπε χαχα ! την τριτη θα την ξερω κι εγω την αληθεια μας ρωτησες για 5 κυλινδρους...ποιον εχεις συγκεκριμενα ; Μultlock Interactiv Plus + που ειναι με 3 ζωες . Οπως το Omega 3 54 λεπτά πριν, mclein είπε χαχα ! την τριτη θα την ξερω κι εγω την αληθεια μας ρωτησες για 5 κυλινδρους...ποιον εχεις συγκεκριμενα ; 1 ώρα πριν, mclein είπε χαχα ! την τριτη θα την ξερω κι εγω την αληθεια μας ρωτησες για 5 κυλινδρους...ποιον εχεις συγκεκριμενα ; Εναν της SECUREME ο οποιος μας ειπαν τωρα οτι δεν ειναι τοσο καλος εφ οσον εχουν βγαλει αντικλειδι. Οταν τον βαλαμε λεγανε οτι ειναι καλος. Πιο μοντελο δεν ξερω. Μας δωσανε καρτα για τα κλειδια.
mclein Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Diana Vasiliou είπε Μultlock Interactiv Plus + που ειναι με 3 ζωες . Οπως το Omega 3 δεν υπαρχει πιθανοτητα να εβγαλε κλειδι. ουτε φιλος, ουτε ξαδερφος ! 41 λεπτά πριν, manosathens21 είπε Επειδή με ενδιαφέρει ο AGB 9000 και αυτός μπορεί πίσω από defender disec να παραβιαστεί εύκολα; οχι. ειναι αρκετα δυσκολος κυλινδρος. ουte me pick gun μπορουμε να τον ανοιξουμε γρηγορα ! 50 λεπτά πριν, Diana Vasiliou είπε Μultlock Interactiv Plus + που ειναι με 3 ζωες . Οπως το Omega 3 Εναν της SECUREME ο οποιος μας ειπαν τωρα οτι δεν ειναι τοσο καλος εφ οσον εχουν βγαλει αντικλειδι. Οταν τον βαλαμε λεγανε οτι ειναι καλος. Πιο μοντελο δεν ξερω. Μας δωσανε καρτα για τα κλειδια. οτι σας εδωσαν καρτα δε σημαινει οτι δε βγαινουν κλειδια χωρις αυτη ! μια μας λες mul-t-lock interactive plus. μια μας λες για securemme που σας ειπαν οτι δεν ειναι καλος... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από mclein 1
swayback Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @Diana Vasiliou Αν δεν θες να δώσεις 100+ για κύλινδρο του οποίου τα κλειδιά σε καμία περίπτωση δεν αντιγράφονται χωρίς την κάρτα, μπορείς να πάρεις έναν κύλινδρο της επιλογής σου με προστασία αντιγραφής και προληπτικά να "σβήσεις" τον κωδικό που έχει πάνω το κλειδί(ΑΝ είναι αποτυπωμένος πάνω στο κλειδί). Πχ εγώ πήρα πριν 1,5 χρόνο έναν EVVA ICS και έσβησα τον κωδικό που ήταν χαραγμένος πάνω σε κάθε κλειδί, για ψυχολογικούς λόγους. Ενώ πχ τα κλειδιά του Abloy δεν έχουν καν αποτυπωμένο τον κωδικό πάνω τους. Ή μπορείς να δεις για κάποιον κύλινδρο με αποκλειστικότητα. Πχ ο Σιάμος έχει κάποιους - που κοστίζουν λιγότερο από 100€ - για τους οποίους αντίγραφα κλειδιών μπορείς να βγάλεις μόνο από αυτόν. Επίσης νομίζω υπάρχουν ακόμα κάποιοι κύλινδροι για τους οποίους απαιτείται και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου, πέρα από την κάρτα ιδιοκτησίας. Ο mclein θα γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί. Πχ το 2015 είχα πάρει έναν Abloy και μου ζήτησαν ταυτότητα για καταχώρηση στοιχείων. Πλέον δεν ζητάνε για τον συγκεκριμένο. Υ/Γ: Κάρτα με τον κωδικό δίνουν και με κυλίνδρους που δεν έχουν ελεγχόμενη αντιγραφή(σαν τον Securemme που έχεις ήδη λογικά). Σκοπός της κάρτας σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι να μπορείς να βγάλεις αντίγραφα του κλειδιού το οποίο έχασες για παράδειγμα. Πχ ξέχασες/έχασες τα κλειδιά σου σε μία άκυρη περιοχή - από αυτή που μένεις - αλλά έχεις την κάρτα με τον κωδικό σε κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης ή σε κάποιο ασφαλές σημείο. Παίρνεις την κάρτα, βγάζεις αντίγραφο και όλα οκ. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από swayback
K.TGS. Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Στις 27/4/2018 στις 8:49 ΠΜ, mclein είπε φιλικα, σε κοροϊδευουν οσον αφορα την τιμη ! Dierre + New Power + Disec για dierre = 70€ ~ 100€ κοστος τους ζητησε κλειδαρια Cisa / Mottura, Los / Iseo ! Προς θεου, μην πληρωσεις ενα σκασμο λεφτα για κλειδαρια dierre ! φαντασου την τοποθετω με Κ22 στα 120€ και εχω σοβαρο κερδος ! ο κυλινδρος των 25€ ανοιγει χωρις καμια βια ! βασικα 80% των κυλινδρων μεχρι τα 70€~80€ ανοιγουν χωρις βια ! (τιμες λογικες κ οχι κλεφτοκοταδων) ! Σε πόρτα dierre sentry 4 μπορεί να τοποθετηθεί η omega plus και εναλλακτικά ποιός μπορεί να είναι ισάξιος συνδυασμός;
mclein Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 η sentry δε φορουσε διπλη κλειδαριά ;;; 9 ώρες πριν, swayback είπε @Diana Vasiliou Αν δεν θες να δώσεις 100+ για κύλινδρο του οποίου τα κλειδιά σε καμία περίπτωση δεν αντιγράφονται χωρίς την κάρτα, μπορείς να πάρεις έναν κύλινδρο της επιλογής σου με προστασία αντιγραφής και προληπτικά να "σβήσεις" τον κωδικό που έχει πάνω το κλειδί(ΑΝ είναι αποτυπωμένος πάνω στο κλειδί). Πχ εγώ πήρα πριν 1,5 χρόνο έναν EVVA ICS και έσβησα τον κωδικό που ήταν χαραγμένος πάνω σε κάθε κλειδί, για ψυχολογικούς λόγους. Ενώ πχ τα κλειδιά του Abloy δεν έχουν καν αποτυπωμένο τον κωδικό πάνω τους. Ή μπορείς να δεις για κάποιον κύλινδρο με αποκλειστικότητα. Πχ ο Σιάμος έχει κάποιους - που κοστίζουν λιγότερο από 100€ - για τους οποίους αντίγραφα κλειδιών μπορείς να βγάλεις μόνο από αυτόν. Επίσης νομίζω υπάρχουν ακόμα κάποιοι κύλινδροι για τους οποίους απαιτείται και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου, πέρα από την κάρτα ιδιοκτησίας. Ο mclein θα γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί. Πχ το 2015 είχα πάρει έναν Abloy και μου ζήτησαν ταυτότητα για καταχώρηση στοιχείων. Πλέον δεν ζητάνε για τον συγκεκριμένο. Υ/Γ: Κάρτα με τον κωδικό δίνουν και με κυλίνδρους που δεν έχουν ελεγχόμενη αντιγραφή(σαν τον Securemme που έχεις ήδη λογικά). Σκοπός της κάρτας σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι να μπορείς να βγάλεις αντίγραφα του κλειδιού το οποίο έχασες για παράδειγμα. Πχ ξέχασες/έχασες τα κλειδιά σου σε μία άκυρη περιοχή - από αυτή που μένεις - αλλά έχεις την κάρτα με τον κωδικό σε κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης ή σε κάποιο ασφαλές σημείο. Παίρνεις την κάρτα, βγάζεις αντίγραφο και όλα οκ. ο κωδικος μπορει να υφισταται στο κλειδι. κλειδια δε βγαινουν ομως με κανενα τροπο. αλλωστε δεν μας τα δινει ο αντιπροσωπος αν δε δειξουμε την καρτα. τα abloy δεν εχουν χωρο για να τυπωθει ο κωδικος πλεον δεν υφισταται η ταυτοτητα γιατι ειναι στην προστασια της ιδιωτικοτητας ή κατι τετοιο που εχει ψηφιστει ! 1
K.TGS. Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε η sentry δε φορουσε διπλη κλειδαριά ;;; ο κωδικος μπορει να υφισταται στο κλειδι. κλειδια δε βγαινουν ομως με κανενα τροπο. αλλωστε δεν μας τα δινει ο αντιπροσωπος αν δε δειξουμε την καρτα. τα abloy δεν εχουν χωρο για να τυπωθει ο κωδικος πλεον δεν υφισταται η ταυτοτητα γιατι ειναι στην προστασια της ιδιωτικοτητας ή κατι τετοιο που εχει ψηφιστει ! Λάθος σε πόρτα dierre sentry hook με dierre ser 42 και dierre new power, τι μπορεί να τοποθετηθεί;
mclein Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, K.TGS. είπε Λάθος σε πόρτα dierre sentry hook με dierre ser 42 και dierre new power, τι μπορεί να τοποθετηθεί; αλλαγη κυλινδρου σε οποιονδηποτε επιθυμειτε ! ερωτηση θεωρητική, ο κυλινδρος εχει πομολο εσωτερικά ;
K.TGS. Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε αλλαγη κυλινδρου σε οποιονδηποτε επιθυμειτε ! ερωτηση θεωρητική, ο κυλινδρος εχει πομολο εσωτερικά ; 2 ώρες πριν, mclein είπε αλλαγη κυλινδρου σε οποιονδηποτε επιθυμειτε ! ερωτηση θεωρητική, ο κυλινδρος εχει πομολο εσωτερικά ; Δεν γνωρίζω, ενδιαφέρομαι για τον καλύτερο συνδυασμό κλειδαριάς, defender, κυλίνδρου στην υπόψη πόρτα. 13 ώρες πριν, swayback είπε @Diana Vasiliou Αν δεν θες να δώσεις 100+ για κύλινδρο του οποίου τα κλειδιά σε καμία περίπτωση δεν αντιγράφονται χωρίς την κάρτα, μπορείς να πάρεις έναν κύλινδρο της επιλογής σου με προστασία αντιγραφής και προληπτικά να "σβήσεις" τον κωδικό που έχει πάνω το κλειδί(ΑΝ είναι αποτυπωμένος πάνω στο κλειδί). Πχ εγώ πήρα πριν 1,5 χρόνο έναν EVVA ICS και έσβησα τον κωδικό που ήταν χαραγμένος πάνω σε κάθε κλειδί, για ψυχολογικούς λόγους. Ενώ πχ τα κλειδιά του Abloy δεν έχουν καν αποτυπωμένο τον κωδικό πάνω τους. Ή μπορείς να δεις για κάποιον κύλινδρο με αποκλειστικότητα. Πχ ο Σιάμος έχει κάποιους - που κοστίζουν λιγότερο από 100€ - για τους οποίους αντίγραφα κλειδιών μπορείς να βγάλεις μόνο από αυτόν. Επίσης νομίζω υπάρχουν ακόμα κάποιοι κύλινδροι για τους οποίους απαιτείται και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου, πέρα από την κάρτα ιδιοκτησίας. Ο mclein θα γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί. Πχ το 2015 είχα πάρει έναν Abloy και μου ζήτησαν ταυτότητα για καταχώρηση στοιχείων. Πλέον δεν ζητάνε για τον συγκεκριμένο. Υ/Γ: Κάρτα με τον κωδικό δίνουν και με κυλίνδρους που δεν έχουν ελεγχόμενη αντιγραφή(σαν τον Securemme που έχεις ήδη λογικά). Σκοπός της κάρτας σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι να μπορείς να βγάλεις αντίγραφα του κλειδιού το οποίο έχασες για παράδειγμα. Πχ ξέχασες/έχασες τα κλειδιά σου σε μία άκυρη περιοχή - από αυτή που μένεις - αλλά έχεις την κάρτα με τον κωδικό σε κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης ή σε κάποιο ασφαλές σημείο. Παίρνεις την κάρτα, βγάζεις αντίγραφο και όλα οκ.
Saab@on Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καλησπέρα και από 'μενα. Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω κύλινδρο ασφαλείας σε εξωτερική ξύλινη πόρτα και είμαι μεταξύ CISA ASTRAL S και AGB SCUDO 9000, οποιαδήποτε σύμβουλη θα ήταν ευπρόδεκτη!
zevage Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, Saab@on είπε Καλησπέρα και από 'μενα. Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω κύλινδρο ασφαλείας σε εξωτερική ξύλινη πόρτα και είμαι μεταξύ CISA ASTRAL S και AGB SCUDO 9000, οποιαδήποτε σύμβουλη θα ήταν ευπρόδεκτη! Με ή χωρις defender?
K.TGS. Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Η omega plus με πλάκα μαγγανίου, μπορεί να συνδυαστεί με defender και αν όχι τι είναι καλύτερο από πλευράς ασφαλείας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις