zevage Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, Diana Vasiliou είπε Θελω να ρωτησω. 1/Πιο κλειδι ειναι πιο ασφαλης ος μη αντιγραφομενο - της Abloy 2, Omega 3 , Mul T lock. Mε ενδιαφερει να μην μπορει να αντιγραφει χωρις την μαγνητική καρτα. Γιατι εχουμε θεμα. Εαν ο αλλος ειναι κλειδαρας η καρτα ιδιοκτησιας δεν παιζει μεγαλο ρολο. 2/ Το μαγνητικό defender εχει ενα μαγνητακι που ξεκλειδωνει. Εαν μας το κλεψουν - αχρηστεύεται το defender ? 1/Το πρόβλημα με αυτά τα κλειδιά ειναι οτι για να αντιγραφούν μεσολαβεί ο κλειδαράς ή ο προμηθευτής της πόρτας. Ενα σενάριο που έχω λοιπόν εγώ στο μυαλό μου είναι: "Κώστα ειμαι ο Ζήσης απο Χαλκίδα που παραγγείλαμε χθες το πρωϊ δύο κλειδιά με τον αριθμό κάρτας μπλα..μπλα... Ο πελάτης θέλει άλλο ένα για την πεθερά του. Ευχαριστώ." Και μετά αναρωτιέσαι πως στο καλό μπήκαν χωρίς να παραβιαστεί η πόρτα? 2/ Εμενα μου είπε ο προμηθευτής οτι αν χαθεί το μαγνητάκι πρεπει να σταλεί το defender στο εργοστάσιο για αλλαγή συνδυασμού και νεο μαγνητάκι. Δεν το εχω διασταυρώσει. 10 ώρες πριν, mclein είπε σε οποιοδηποτε defender. απο disec sferik εως diamond ! αν σκεφτουμε το κοστος ~30€, νομιζω ειναι σουπερ επιλογη για οποιον ψαχνεται.. Που το βρίσκουμε?
mclein Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 56 λεπτά πριν, Diana Vasiliou είπε Θελω να ρωτησω. 1/Πιο κλειδι ειναι πιο ασφαλης ος μη αντιγραφομενο - της Abloy 2, Omega 3 , Mul T lock. Mε ενδιαφερει να μην μπορει να αντιγραφει χωρις την μαγνητική καρτα. Γιατι εχουμε θεμα. Εαν ο αλλος ειναι κλειδαρας η καρτα ιδιοκτησιας δεν παιζει μεγαλο ρολο. 2/ Το μαγνητικό defender εχει ενα μαγνητακι που ξεκλειδωνει. Εαν μας το κλεψουν - αχρηστεύεται το defender ? 1. abloy protec2, omega plus = καμια πιθανοτητα αντιγραφης χωρις κωδικους + καρτα. mul-t-lock δε μας ειπες ποιον κυλινδρο. 2. εαν στο κλεψουν + σε ακολουθησουν. γιατι αν μενεις παγκρατι, στο κλεψουν νεα σμυρνη και πανε μενιδι -> δεν υπαρχει ανησυχια ! 1
zevage Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, swayback είπε Το εσωτερικό defender ε; Ανεβαίνει κι άλλο το level! Αυτο κι αν ειναι fake video!!! Με το καλεμάκι εσπασε βίδα και καταπελτη. Η πορτα βεβαια ηταν ανοικτή .
mclein Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, zevage είπε 1/Το πρόβλημα με αυτά τα κλειδιά ειναι οτι για να αντιγραφούν μεσολαβεί ο κλειδαράς ή ο προμηθευτής της πόρτας. Ενα σενάριο που έχω λοιπόν εγώ στο μυαλό μου είναι: "Κώστα ειμαι ο Ζήσης απο Χαλκίδα που παραγγείλαμε χθες το πρωϊ δύο κλειδιά με τον αριθμό κάρτας μπλα..μπλα... Ο πελάτης θέλει άλλο ένα για την πεθερά του. Ευχαριστώ." Και μετά αναρωτιέσαι πως στο καλό μπήκαν χωρίς να παραβιαστεί η πόρτα? 2/ Εμενα μου είπε ο προμηθευτής οτι αν χαθεί το μαγνητάκι πρεπει να σταλεί το defender στο εργοστάσιο για αλλαγή συνδυασμού και νεο μαγνητάκι. Δεν το εχω διασταυρώσει. 1. σιγα ρε φιλε μην ειμαστε κλειδαραδες - κλεφτες 25 χρονια για να ερθουμε να παρουμε τις ζακετες σου...σοβαρεψου ! συμφωνω θελει προσοχη αλλα αν πηγαινετε σε καταστηματα μη εξουσιοδοτημενα, χωρις αδεια αστυνομιας ή καλειτε τους αναλογους για να σας κανουν εργασιες σπιτι σας. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ! 2. εχουμε εργαλεια που μπορουν να κανουν διαρρηξεις σε σπιτια, αμαξια κλπ - λες να μας ενδιαφερει η αλητεία κ ακομη να βαραμε 15ωρα εργασιας ; συνελθε και μην τσουβαλιαζεις γιατι θεωρω προσβολη να μου λεει καποιος εμεσα πως ειμαι πιθανος κλεφτης ενω τον βοηθαω ΔΩΡΕΑΝ επειδη γουσταρω αυτο που κανω & δε θελω να τον κοροϊδευουν ! 3. ο προμηθευτης σου ειναι αστειος ! το defender παει για πεταμα. το να παει Ιταλια + να ερθει, κοστιζει 70€ + τα κλειδια. καταλαβαινεις οταν με 120€ αγοραζεις νεο με 5 κλειδια.... Μόλις τώρα, zevage είπε Αυτο κι αν ειναι fake video!!! Με το καλεμάκι εσπασε βίδα και καταπελτη. Η πορτα βεβαια ηταν ανοικτή . το βιντεο ειναι αληθινο. το επιβεβαιωσε η Disec. κραταω τις αμφιβολιες μου κυριως για το ροτορα του κυλινδρου. 1
zevage Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, mclein είπε 1. σιγα ρε φιλε μην ειμαστε κλειδαραδες - κλεφτες 25 χρονια για να ερθουμε να παρουμε τις ζακετες σου...σοβαρεψου ! συμφωνω θελει προσοχη αλλα αν πηγαινετε σε καταστηματα μη εξουσιοδοτημενα, χωρις αδεια αστυνομιας ή καλειτε τους αναλογους για να σας κανουν εργασιες σπιτι σας. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ! 2. εχουμε εργαλεια που μπορουν να κανουν διαρρηξεις σε σπιτια, αμαξια κλπ - λες να μας ενδιαφερει η αλητεία κ ακομη να βαραμε 15ωρα εργασιας ; συνελθε και μην τσουβαλιαζεις γιατι θεωρω προσβολη να μου λεει καποιος εμεσα πως ειμαι πιθανος κλεφτης ενω τον βοηθαω ΔΩΡΕΑΝ επειδη γουσταρω αυτο που κανω & δε θελω να τον κοροϊδευουν ! 3. ο προμηθευτης σου ειναι αστειος ! το defender παει για πεταμα. το να παει Ιταλια + να ερθει, κοστιζει 70€ + τα κλειδια. καταλαβαινεις οταν με 120€ αγοραζεις νεο με 5 κλειδια.... το βιντεο ειναι αληθινο. το επιβεβαιωσε η Disec. κραταω τις αμφιβολιες μου κυριως για το ροτορα του κυλινδρου. Δεν ειπα ονόματα και διευθύνσεις οπότε μη θίγεσαι. Επίσης μη βαζεις το χέρι σου στη φωτιά για όλους στον κλάδο σου (προσωπικά δεν ηξερα οτι εισαι επαγγελματίας και αλλωστε σε εχω ευχαριστήσει επανελημένα για τη δωρεαν βοήθεια). Για το video η disec μπορεί να λέει οτι θέλει για να πουλήσει. Και εγω για τον ροτορα ήθελα να πώ και εγραψα καταπελτη (απο αγνοια). Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από zevage 1
Krusty Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @zevage Διαβάζοντας τις αναρτήσεις σου γιατί τελικά κατέληξες σε κύλινδρο και defender και όχι στην omega plus; Μήπως δεν είναι σε πόρτα ασφαλείας; Μάλιστα και χωρίς defender η 2η (αν και μπορεί να πάρει) νομίζω νικάει στα σημεία. Επίσης κάτι που έγραψες και εσύ, οι πολύ ακριβοί κύλινδροι δεν προσφέρουν ανάλογη μεγαλύτερη ασφάλεια σε βίαια μέθοδο μιας και όλη η δουλεία εξαρτάτε από το defender. Ακόμη για τα σημεία που έγραψα πριν, στην omega plus απλώς δεν υπάρχει εξόλκυση και ούτε σπάσιμο με τανάλια αν έχει βγει το defender, οπότε δεν υπάρχει σύγκριση καν με κύλινδρο. Τέλος μόνη της κοστίζει σχεδόν όσο ένας καλός κύλινδρος και defender και για να μην έχει βγει εργαλείο για picking τόσα χρόνια μάλλον δεν θα βγει ποτέ. Το defender εξαρτάτε από τις βίδες ενώ η μονοκόμματη κλειδαριά όχι, αλλά αν μετά κάνει την δουλειά ο καταπέλτης τότε εντάξει. Αν δεν είναι πόρτα ασφαλείας μπορεί να μπει τρίαινα omega exagon νομίζω. Τα defender είναι κάπως σφαιρικά γιατί αν δεις μερικά βίντεο στο youtube μη σφαιρικών, παρείχαν γωνίες όπου έμπαινε εξωτερικά ένας ατσαλένιος σωλήνας-διαρρηκτικό με ίδια διάμετρο και με ροπή έσπαγαν οι βίδες συγκράτησης με μια κίνηση. Μερικοί κλειδαράδες αν πχ έχουν όφελος 10% σε κάθε προϊόν μπορούν να προτείνουν κύλινδρο 150 και βάλε ευρώ με στόχο το κέρδος, αλλά ποια η διαφορά στην βίαια μέθοδο όταν θα ενεργοποιηθεί ο καταπέλτης και σε έναν κύλινδρο των 25ευρώ; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Krusty
mamos1975 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, mclein είπε ο new power ειναι καλος κυλινδρος αλλα πλεον δεν εχει νοημα να τοποθετειται... εννοω παρολο που δεν εχει θεματα - ειναι ξεπερασμενος κ στα 100€ βγαινουν καλυτερα προϊοντα. η κλειδαρια θα ειναι dierre ή iseo ? ap4s = 13.50€ + φπα το καθε κλειδι ! κασα κλειστου τυπου = οταν χρειαστει ν'ανοιξει η πορτα για αλλαγες ! (κλειδαρια, συντηρηση, ηλεκτροπυρος κ οτι αλλο) θα πεσει +100€ η οποια εργασια ! η αυτοματη της abloy κυκλοφορει ! το κωνικο defender ειναι Motura απλα ο Siamos επειδη κατασκευαζει την πορτα το τοποθετει ετσι ωστε να μη βγαινει εξωτερικά. @mclein ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. η κλειδαριά θα είναι dierre 1
ringboy Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ολα τα ανωτερω που 1 ώρα πριν, Krusty είπε @zevage Διαβάζοντας τις αναρτήσεις σου γιατί τελικά κατέληξες σε κύλινδρο και defender και όχι στην omega plus; Μάλιστα και χωρίς defender η 2η (αν και μπορεί να πάρει) νομίζω νικάει στα σημεία. Ερωτηση γενικη λοιπον. Γιατι κυλινδρο και οχι omega plus?
zevage Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Krusty είπε @zevage Διαβάζοντας τις αναρτήσεις σου γιατί τελικά κατέληξες σε κύλινδρο και defender και όχι στην omega plus; Μήπως δεν είναι σε πόρτα ασφαλείας; Μάλιστα και χωρίς defender η 2η (αν και μπορεί να πάρει) νομίζω νικάει στα σημεία. Επίσης κάτι που έγραψες και εσύ, οι πολύ ακριβοί κύλινδροι δεν προσφέρουν ανάλογη μεγαλύτερη ασφάλεια σε βίαια μέθοδο μιας και όλη η δουλεία εξαρτάτε από το defender. Ακόμη για τα σημεία που έγραψα πριν, στην omega plus απλώς δεν υπάρχει εξόλκυση και ούτε σπάσιμο με τανάλια αν έχει βγει το defender, οπότε δεν υπάρχει σύγκριση καν με κύλινδρο. Τέλος μόνη της κοστίζει σχεδόν όσο ένας καλός κύλινδρος και defender και για να μην έχει βγει εργαλείο για picking τόσα χρόνια μάλλον δεν θα βγει ποτέ. Το defender εξαρτάτε από τις βίδες ενώ η μονοκόμματη κλειδαριά όχι, αλλά αν μετά κάνει την δουλειά ο καταπέλτης τότε εντάξει. Αν δεν είναι πόρτα ασφαλείας μπορεί να μπει τρίαινα omega exagon νομίζω. Τα defender είναι κάπως σφαιρικά γιατί αν δεις μερικά βίντεο στο youtube μη σφαιρικών, παρείχαν γωνίες όπου έμπαινε εξωτερικά ένας ατσαλένιος σωλήνας-διαρρηκτικό με ίδια διάμετρο και με ροπή έσπαγαν οι βίδες συγκράτησης με μια κίνηση. Μερικοί κλειδαράδες αν πχ έχουν όφελος 10% σε κάθε προϊόν μπορούν να προτείνουν κύλινδρο 150 και βάλε ευρώ με στόχο το κέρδος, αλλά ποια η διαφορά στην βίαια μέθοδο όταν θα ενεργοποιηθεί ο καταπέλτης και σε έναν κύλινδρο των 25ευρώ; Εγω λόγω άγνοιας και τυφλής εμπιστοσύνης δεν ειχα επιλογή αφου μου εφεραν θωρακισμενη πορτα και την τοποθετησαν με αυτα που ανεφερα σε προηγουμενες αναφορες. Επίσης οταν διαπίστωσα κατα την τοποθετηση πόσο άσχετοι ηταν καθώς και την χαμηλή ποιότητα της πόρτας ήταν αργά διότι είχα ξυλώσει την παλιά ξύλινη και αν δεν εβαζα αυτή που μου ειχαν φερει θα ήμουν χωρίς πόρτα.Τελικα διαπιστωσα εκ των υστέρων (με τη μεγαλη βοηθεια του φορουμ και αφου το ψιλοεψαξα ) οτι γενικα ηταν της πλακας εκτος απο το μαγνητικο DISEC. Οπότε ψαχθηκα για ενα καλύτερο κύλινδρο για να ενισχύσω αυτό ακριβώς που λες. Την προσθετη προστασια κατά της χρήσης σωλήνα ή αλλου μοχλού στο difender, υπολογίζοντας οτι ενας ενισχυμένος, κατά του snaping, ατσάλινος κύλινδρος θα συμμετέχει προσθετα και θα υποστηρίζει τις δύο βιδες που ασφαλίζουν το defender. Παντως χωρίς συνδυασμό συναγερμού και καμερας δεν υπαρχει ασφάλεια!!!! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από zevage 1
mclein Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, mamos1975 είπε @mclein ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. η κλειδαριά θα είναι dierre φιλικα, σε κοροϊδευουν οσον αφορα την τιμη ! Dierre + New Power + Disec για dierre = 70€ ~ 100€ κοστος τους ζητησε κλειδαρια Cisa / Mottura, Los / Iseo ! Προς θεου, μην πληρωσεις ενα σκασμο λεφτα για κλειδαρια dierre ! φαντασου την τοποθετω με Κ22 στα 120€ και εχω σοβαρο κερδος ! 9 ώρες πριν, Krusty είπε Μερικοί κλειδαράδες αν πχ έχουν όφελος 10% σε κάθε προϊόν μπορούν να προτείνουν κύλινδρο 150 και βάλε ευρώ με στόχο το κέρδος, αλλά ποια η διαφορά στην βίαια μέθοδο όταν θα ενεργοποιηθεί ο καταπέλτης και σε έναν κύλινδρο των 25ευρώ; ο κυλινδρος των 25€ ανοιγει χωρις καμια βια ! βασικα 80% των κυλινδρων μεχρι τα 70€~80€ ανοιγουν χωρις βια ! (τιμες λογικες κ οχι κλεφτοκοταδων) ! 1
Dvs Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το βίντεο που έβαλα, είναι απο το επίσημο κανάλι της DiSec. https://www.youtube.com/watch?v=34Znk0Ad47Q Το defender ΔΕΝ το έσπασε, απλά το προσπέρασε χρησιμοποιώντας το *σωστό* εργαλείο. Το δύσκολο ήταν να το σκεφτεί ο πρώτος, απο εδώ και πέρα έγινε public γνώση με ότι συνεπάγεται αυτο. Και εμένα μου φαίνεται οτι έσπασε πολύ ευκολα αλλά αυτό μπορεί να έγινε και επίτηδες (πιο εύκολα θα πάρεις το έξτρα αν σπάει με 5 κτυπήματα και άλλο με 20). Αλλά η ουσία ειναι ίδια. Και το οτι η disec έβγαλε κάποιο προιον για προστασία απο αυτό, σημαίνει οτι κάποια πληροφορία είχε. Δεν είναι μπακάληδες οι άνθρωποι, ούτε ο κυρ Μητσος που έβγαλε μια καστομιά Επιπλέον, το οτι προσφέρει λύση ανεξάρτητη απο το εξωτερικό defender (χωρις να σου ζητάει να το αλλάξεις όλο), εμένα μου δείχνει οτι σέβεται τον πελάτη και μπορείς να αναβαθμίσεις με μικρό κοστος. Σαν τα windows updates Αν τώρα θέλουμε όλοι να ακολουθήσουμε ή όχι, είναι άλλο σενάριο. (Προσωπική άποψη τα παραπάνω, δεν είμαι κλειδαράς και προφανως μιλάω με την ελάχιστη γνώση που έχω για αυτα) Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από Dvs 2
Diana Vasiliou Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, mclein είπε 1. abloy protec2, omega plus = καμια πιθανοτητα αντιγραφης χωρις κωδικους + καρτα. mul-t-lock δε μας ειπες ποιον κυλινδρο. 2. εαν στο κλεψουν + σε ακολουθησουν. γιατι αν μενεις παγκρατι, στο κλεψουν νεα σμυρνη και πανε μενιδι -> δεν υπαρχει ανησυχια ! MULTLOCK INTERACTIV PLUS+ που ειναι με 3 ζωες., οπως ειναι τα Omega 3.
zevage Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dvs είπε Το βίντεο που έβαλα, είναι απο το επίσημο κανάλι της DiSec. https://www.youtube.com/watch?v=34Znk0Ad47Q Το defender ΔΕΝ το έσπασε, απλά το προσπέρασε χρησιμοποιώντας το *σωστό* εργαλείο. Το δύσκολο ήταν να το σκεφτεί ο πρώτος, απο εδώ και πέρα έγινε public γνώση με ότι συνεπάγεται αυτο. Και εμένα μου φαίνεται οτι έσπασε πολύ ευκολα αλλά αυτό μπορεί να έγινε και επίτηδες (πιο εύκολα θα πάρεις το έξτρα αν σπάει με 5 κτυπήματα και άλλο με 20). Αλλά η ουσία ειναι ίδια. Και το οτι η disec έβγαλε κάποιο προιον για προστασία απο αυτό, σημαίνει οτι κάποια πληροφορία είχε. Δεν είναι μπακάληδες οι άνθρωποι, ούτε ο κυρ Μητσος που έβγαλε μια καστομιά Επιπλέον, το οτι προσφέρει λύση ανεξάρτητη απο το εξωτερικό defender (χωρις να σου ζητάει να το αλλάξεις όλο), εμένα μου δείχνει οτι σέβεται τον πελάτη και μπορείς να αναβαθμίσεις με μικρό κοστος. Σαν τα windows updates Αν τώρα θέλουμε όλοι να ακολουθήσουμε ή όχι, είναι άλλο σενάριο. (Προσωπική άποψη τα παραπάνω, δεν είμαι κλειδαράς και προφανως μιλάω με την ελάχιστη γνώση που έχω για αυτα) Το παράξενο για μενα (και για άλλους) ειναι οτι υποχώρησε ο κύλινδρος ενώ ο ρότορας ειναι στη θέση του (όχι σπασμένος), που σημαίνει οτι προηγήθηκε πειραγμα στον κύλινδρο, ωστε να ευθυγραμμιστεί ο ρότορας, οπότε οποιος το καταφερε θα μπορούσε να συνεχίσει ανοιγοντας. Επίσης δεν φαίνεται σπασμένη η βίδα. Τωρα με κλειδωμενο κυλινδρο (ρότορας οχι ευθυγραμμισμένος οπότε κοντράρει) και με τη βίδα του κυλίνδρου βιδωμένη (κι αυτή κοντράρει), ποσο εύκολο ειναι να σπρωξεις τον κύλινδρο δεν ξερω, αλλά φαντάζομαι οτι θα πρέπει να γίνει ο κακός χαμός απο θόρυβο και θα χρειαστεί και χρόνος. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από zevage 1
mclein Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, Diana Vasiliou είπε MULTLOCK INTERACTIV PLUS+ που ειναι με 3 ζωες., οπως ειναι τα Omega 3. τα ιδια ισχυουν. 23 λεπτά πριν, zevage είπε Τωρα με κλειδωμενο κυλινδρο (ρότορας οχι ευθυγραμμισμένος οπότε κοντράρει) και με τη βίδα του κυλίνδρου βιδωμένη (κι αυτή κοντράρει), ποσο εύκολο ειναι να σπρωξεις τον κύλινδρο δεν ξερω, αλλά φαντάζομαι οτι θα πρέπει να γίνει ο κακός χαμός απο θόρυβο και θα χρειαστεί και χρόνος. κι εμενα αυτο με παραξενεψε στο βιντεο. ο ροτορας ειναι μεσα + η βιδα φαινεται αθικτη.
swayback Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mclein είπε κι εμενα αυτο με παραξενεψε στο βιντεο. ο ροτορας ειναι μεσα + η βιδα φαινεται αθικτη. Ένας τρόπος μένει για να μάθουμε την αλήθεια Έχω πολλούς υποψήφιους στην πολυκατοικία μου με κυλίνδρους τύπου Κ2, R6, κλπ. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από swayback
Προτεινόμενες αναρτήσεις