Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mamos1975 είπε

κάποια άποψή για την dierre sparta 17 με κύλινδρο new power?

ο new power ειναι καλος κυλινδρος αλλα πλεον δεν εχει νοημα να τοποθετειται...

εννοω παρολο που δεν εχει θεματα - ειναι ξεπερασμενος κ στα 100€ βγαινουν καλυτερα προϊοντα.

η κλειδαρια θα ειναι dierre ή iseo ?

7 ώρες πριν, willoby είπε

(Επίσης για τα αντικλείδια αν χρειαστούν μου έιπε ότι στην περίπτωση του ap4s τα παίρνεις απο τον αντιπροσωπο στην Ελλάδα και πάει 28 ευρω το κλειδι, ενώ του rs3s μόνο απο Ιταλία και πάει 55 ευρω το κλειδί.)

@swayback @mclein κι όποιος άλλος ξέρει

Δεν σχολίασε κανείς την κάσα κλειστού τύπου και τους διαφορετικού τύπου σύρτες. Να φανταστώ ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά; 

Η αυτόματη μηχανική abloy και το κωνικό defender κυκλοφορούν κι εκτός siamo; 

ap4s = 13.50€ + φπα το καθε κλειδι !

κασα κλειστου τυπου = οταν χρειαστει ν'ανοιξει η πορτα για αλλαγες ! (κλειδαρια, συντηρηση, ηλεκτροπυρος κ οτι αλλο) θα πεσει +100€ η οποια εργασια !

η αυτοματη της abloy κυκλοφορει ! το κωνικο defender ειναι Motura απλα ο Siamos επειδη κατασκευαζει την πορτα το τοποθετει ετσι ωστε να μη βγαινει εξωτερικά.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, willoby είπε

Καλά θυμάσαι κάπως έτσι είναι κι αυτό που μου έδειξε, που όταν είσαι απ'έξω πρέπει να κλειδώσεις πρώτα και να ξεκλειδώσεις μετα για να ανοιξεις. Οπότε η αυτόματη είναι σε λειτουργία μόνο όταν η κύρια κλειδαριά είναι ξεκλείδωτη.

Στο siamo δε θυμάμαι αν μου έιπαν ότι λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Θα ξαναρωτήσω τωρα που θα πάω να ρωτήσω και για τον keso 8000 όπως είπες.

.

Να σου πω την αλήθεια μοντέλα για κλειδαριά και defender δεν μου είπε. Θα ξαναπάω οπότε θα τον ρωτήσω και θα σου πω. Το defender που έβαλες εσύ το είχε εκείνος ή του το πήγες εσυ;

Νομίζω οι κύλινδροι στη βασική εκδοχή ήταν στην ίδια τιμή. Μπορεί όμως απο την υπερπληροφόρηση να έχω κάνει κάποιο λάθος. Θα το ξανατσεκάρω κι αυτό.

(Επίσης για τα αντικλείδια αν χρειαστούν μου έιπε ότι στην περίπτωση του ap4s τα παίρνεις απο τον αντιπροσωπο στην Ελλάδα και πάει 28 ευρω το κλειδι, ενώ του rs3s μόνο απο Ιταλία και πάει 55 ευρω το κλειδί.)

Αν δεν είναι κάτι απο αυτά τότε μήπως είναι η εξωτερική επένδυση; Αυτες οι τιμές είναι όλες με laminate. Για καπλαμα μου είπε ότι πάει 150 ευρω παραπάνω το φύλλο, οπότε 300 ευρώ παραπάνω η πόρτα που είναι κοντά στην τιμή που λες. Μήπως είναι αυτό;

@swayback @mclein κι όποιος άλλος ξέρει

Δεν σχολίασε κανείς την κάσα κλειστού τύπου και τους διαφορετικού τύπου σύρτες. Να φανταστώ ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά; 

Η αυτόματη μηχανική abloy και το κωνικό defender κυκλοφορούν κι εκτός siamo; 

Έχεις δίκιο για την εξωτερική επένδυση, δεν το είχα διαβάσει καλά. Όχι για καπλαμα μιλάμε, για αυτό και η διαφορά. Απλά τσέκαρε αυτό που σου έγραψα για τους 2 κυλίνδρους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mclein είπε

disec contro difender !

nn.jpg

Το εσωτερικό defender ε;  Ανεβαίνει κι άλλο το level! B)

Είχα την εντύπωση θα το πουλάγανε πακέτο μαζί με εξωτερικό, αλλά ευτυχώς. 

Οπότε αυτό κουμπώνει εσωτερικά στις περισσότερες πόρτες ασφαλείας που έχουν ήδη defender (ακόμα κι αν το defender είναι άλλης εταιρείας), σωστά; 

Επεξ/σία από swayback
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, swayback είπε

Το εσωτερικό defender ε;  Ανεβαίνει κι άλλο το level! B)

Είχα την εντύπωση θα το πουλάγανε πακέτο μαζί με εξωτερικό, αλλά ευτυχώς. 

Οπότε αυτό κουμπώνει εσωτερικά στις περισσότερες πόρτες ασφαλείας που έχουν ήδη defender (ακόμα κι αν το defender είναι άλλης εταιρείας), σωστά; 

σε οποιοδηποτε defender. απο disec sferik εως diamond !

αν σκεφτουμε το κοστος ~30€, νομιζω ειναι σουπερ επιλογη για οποιον ψαχνεται..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, mclein είπε

σε οποιοδηποτε defender. απο disec sferik εως diamond !

αν σκεφτουμε το κοστος ~30€, νομιζω ειναι σουπερ επιλογη για οποιον ψαχνεται..

Ποιες εσωτερικές διαστάσεις κυλίνδρου καλύπτει; Δίνει μαζί και τα μπουλόνια;

Επεξ/σία από Alejandro
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alejandro είπε

Ποιες εσωτερικές διαστάσεις κυλίνδρου καλύπτει; Δίνει μαζί και τα μπουλόνια;

φανταζομαι στο 30/50 θα ειναι το φυσιολογικο εκτος αν παιξουν 2-3 αποστατες για διορθωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν ας ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματα τους αγαπητούς γνώστες του συγκεκριμένου νήματος.

1. Σε πόρτα Siamo extra-1 αγορασμένη το 2011, με το κλειδί να γράφει KESO (μικρό κλειδί) χρειάζεται να αλλάξω κάτι; Επικοινωνώντας με το Siamo μου, έιπε πως είμαι μια χαρά και δε χρειάζεται κάτι.

2. Σε πόρτα Siamo extra-1 αγορασμένη το 2007, με κλειδί χρηματοκιβωτίου mottura, ο SIamos μου έκανε προσφορά την κλειδαριά MotturaQ+το Defender που βάζει+ WSM + εργασία 270€+ ΦΠΑ. Να προτιμήσω αυτήν τη λύση, ή να πάω σε κάτι άλλο. Σύμφωνα με το Σιάμο κάνουν την αλλαγή όπως σε μια καινούργια πόρτα, και βάζουν κάτι ειδικές πλάκες πέρα από το Defender κτλ..ισχύει ή όχι; Έχω διαβάσει εδώ ότι ο κύλινδρος δεν είναι τόσο καλός. Να προτιμήσω όμως την συνολική αλλαγή από το Siamo λόγω όλων των άλλων;

(περιοχή Νέα Ιωνία αττικής)

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Επεξ/σία από ermis333
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ermis333 είπε

Λοιπόν ας ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματα τους αγαπητούς γνώστες του συγκεκριμένου νήματος.

1. Σε πόρτα Siamo extra-1 αγορασμένη το 2011, με το κλειδί να γράφει KESO (μικρό κλειδί) χρειάζεται να αλλάξω κάτι; Επικοινωνώντας με το Siamo μου, έιπε πως είμαι μια χαρά και δε χρειάζεται κάτι.

2. Σε πόρτα Siamo extra-1 αγορασμένη το 2007, με κλειδί χρηματοκιβωτίου mottura, ο SIamos μου έκανε προσφορά την κλειδαριά MotturaQ+το Defender που βάζει+ WSM + εργασία 270€+ ΦΠΑ. Να προτιμήσω αυτήν τη λύση, ή να πάω σε κάτι άλλο. Σύμφωνα με το Σιάμο κάνουν την αλλαγή όπως σε μια καινούργια πόρτα, και βάζουν κάτι ειδικές πλάκες πέρα από το Defender κτλ..ισχύει ή όχι; Έχω διαβάσει εδώ ότι ο κύλινδρος δεν είναι τόσο καλός. Να προτιμήσω όμως την συνολική αλλαγή από το Siamo λόγω όλων των άλλων;

(περιοχή Νέα Ιωνία αττικής)

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

1. ρωτησε τους "αφου ειμαι μια χαρα, γιατι αλλαξατε κυλινδρους κ πουλατε φθηνοτερους ή/και τον keso8000" ???

2. το σετακι του ειναι πανακριβο γι'αυτο που προσφερει. ισαξιο κ λιγο κατωτερο απο μια Omega Plus. ανωτερο σεναριο μπορεις να βρεις στα λεφτα που σου ανεφερε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βάλεις άλλο σετ σε πόρτα του Σιάμου; Εκτός από αυτά που βάζει αυτός;

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mclein είπε

1. ρωτησε τους "αφου ειμαι μια χαρα, γιατι αλλαξατε κυλινδρους κ πουλατε φθηνοτερους ή/και τον keso8000" ???

2. το σετακι του ειναι πανακριβο γι'αυτο που προσφερει. ισαξιο κ λιγο κατωτερο απο μια Omega Plus. ανωτερο σεναριο μπορεις να βρεις στα λεφτα που σου ανεφερε !

Οπότε για το 1. Να πάω σε abloy 2 steel δηλαδή για σιγουριά;

2. Εδώ μόνο δε ξέρω, επειδή η πόρτα θα θέλει και κάποια συντήρηση λογικά και επειδή θα αλλαχτούν όλα δεν ξέρω μήπως ο Σιάμος θα κάνει καλύτερη δουλειά σε αυτά τα λεφτά. (αν ήταν να αλλαχτεί μόνο αφαλός δε θα είχα θέμα, αλλά επειδή είναι να αλλαχτούν όλα λίγο με βλέπεις και προβληματίζομαι.

Η κλειδαριά  η MotturaQ που δίνει δεν είναι καλή;

Δε ξέρω λόγω της πόρτας μην την έχουν κάνει έτσι ώστε μόνο αυτοί να μπορούν να την πειράξουν εσωτερικά σε λογική τιμή.

Επεξ/σία από ermis333
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, 26ska είπε

Μπορείς να βάλεις άλλο σετ σε πόρτα του Σιάμου; Εκτός από αυτά που βάζει αυτός;

ναι αλλα οχι μεσω του Σιαμο.

39 λεπτά πριν, ermis333 είπε

Οπότε για το 1. Να πάω σε abloy 2 steel δηλαδή για σιγουριά;

2. Εδώ μόνο δε ξέρω, επειδή η πόρτα θα θέλει και κάποια συντήρηση λογικά και επειδή θα αλλαχτούν όλα δεν ξέρω μήπως ο Σιάμος θα κάνει καλύτερη δουλειά σε αυτά τα λεφτά. (αν ήταν να αλλαχτεί μόνο αφαλός δε θα είχα θέμα, αλλά επειδή είναι να αλλαχτούν όλα λίγο με βλέπεις και προβληματίζομαι.

Η κλειδαριά  η MotturaQ που δίνει δεν είναι καλή;

Δε ξέρω λόγω της πόρτας μην την έχουν κάνει έτσι ώστε μόνο αυτοί να μπορούν να την πειράξουν εσωτερικά σε λογική τιμή.

1. οχι απαραιτητα. Abloy, Evva, Mul-T-Lock, Mauer κλπ βγαζουν αξιολογα προϊοντα. Σιγουρα καλυτερα απο αυτα που χρησιμοποιει ο Σιαμος λογω της πατεντας του κλειδιου.

2. Η mottura Q κ το defender της ειναι εξαιρετικα αλλα οταν τα αγοραζεις με 80~100 κ καποιος σου λεει 250, προφανως υπαρχει θεμα.

Η πορτα απο μεσα θα κοπει μιας κ η αλητεια τους φτανει σε τεραστιο επιπεδο. Θελει τροχο κ ανοιγμα καποια παραθυρακια ωστε να συντηρηθουν οι ντιζες + να αλλαχθει η κλειδαρια. φωτογραφιες υπαρχουν σε παλιοτερα ποσταρισματα μου. Μπορεις να βαλεις ή να μου στειλεις φωτογραφιες της πορτας σου κ να σου πω ακριβως τι θα συμβει :) 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mclein είπε

ναι αλλα οχι μεσω του Σιαμο.

1. οχι απαραιτητα. Abloy, Evva, Mul-T-Lock, Mauer κλπ βγαζουν αξιολογα προϊοντα. Σιγουρα καλυτερα απο αυτα που χρησιμοποιει ο Σιαμος λογω της πατεντας του κλειδιου.

2. Η mottura Q κ το defender της ειναι εξαιρετικα αλλα οταν τα αγοραζεις με 80~100 κ καποιος σου λεει 250, προφανως υπαρχει θεμα.

Η πορτα απο μεσα θα κοπει μιας κ η αλητεια τους φτανει σε τεραστιο επιπεδο. Θελει τροχο κ ανοιγμα καποια παραθυρακια ωστε να συντηρηθουν οι ντιζες + να αλλαχθει η κλειδαρια. φωτογραφιες υπαρχουν σε παλιοτερα ποσταρισματα μου. Μπορεις να βαλεις ή να μου στειλεις φωτογραφιες της πορτας σου κ να σου πω ακριβως τι θα συμβει :) 

Α και κάτι άλλο, δίνει με +30Ε και τον Keso 8000, αυτός είναι καλύτερος κύλινδρος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ermis333 είπε

Α και κάτι άλλο, δίνει με +30Ε και τον Keso 8000, αυτός είναι καλύτερος κύλινδρος;

αυτος θα μας πει :D  :D  

ιδιο επιπεδο !

ατσαλινοι κυλινδροι με πατενταρισμενο κλειδι !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να ρωτησω.

1/Πιο κλειδι ειναι πιο ασφαλης ος μη αντιγραφομενο - της Abloy 2, Omega 3 , Mul T lock. Mε ενδιαφερει να μην μπορει να αντιγραφει χωρις την μαγνητική καρτα. Γιατι εχουμε θεμα. Εαν ο αλλος ειναι κλειδαρας η καρτα ιδιοκτησιας δεν παιζει μεγαλο ρολο.

2/ Το μαγνητικό defender εχει ενα μαγνητακι που ξεκλειδωνει. Εαν μας το κλεψουν - αχρηστεύεται το defender ?

Επεξ/σία από Diana Vasiliou
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...