Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john_petrucci7 είπε

Έχω την εντύπωση πως ο tekno είναι κατώτερος γιατί δεν έχει την μπάρα κάτω που τον δένει, δηλαδή προστασία σε σπάσιμο. Η τουλάχιστον με αυτή την εντύπωση έχω μείνει..Ας το επιβεβαιώσει και o mclain που είναι επί του θέματος..

Αυτο λέω και εγω.

Επιπλέον ο tekno ειναι 10€ πιο φθηνός. Μαλλον γιατι δεν εχει τη μπαρα.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zevage είπε

Ρε παιδιά εχω μπλεξει με τον πορτά και αλλα του ζητάω και αλλα μου στελνει.

Μεταξύ του  CISA ASTRAL S OA3SO και του CISA ASTRAL TEKNO ποιος είναι καλύτερος?

φιλε μου τι σχεση εχει ο ASTRAL S με τον TEKNO ??? 

καμία σχέση. εννοειται ο astral s ειναι καλυτερος !!! ( o astral, χωρις s, ειναι ιδιος με τον τεκνο πλην του πατενταρισματος) !

ατσαλινος + ατσαλινες μπιλιες + 2x πλαστικες μπαρες ελαστικες, μειονεκτημα το μη-πατενταρισμενο προφιλ κλειδιου.

1 ώρα πριν, swayback είπε

Ο Astral Tekno είναι πατενταρισμένος Cisa Astral S με προστασίας αντιγραφής.

Ουσιαστικά η ελεγχόμενη αντιγραφή είναι η διαφορά τους. Με τον astral s, ο οποιοσδήποτε με το κλειδί ή τον  κωδικό, μπορεί να βγάλει κλειδί, ενώ στην περίπτωση του Astral Tekno μπορείς να βγάλεις κλειδιά μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας.

αν δεν ειναι κι ο astral tekno ελευθερο προφιλ :D 

1 ώρα πριν, nikos thermo είπε

Εμένα στο παραγωγικό μοντέλο που αγόρασα πριν ένα μήνα από το Σιάμο μου έβαλε τον CES WSM

Σε έρευνα αγοράς που έκανα στο amazon.de, καθότι στην Ελλάδα δεν τον εύρισκα γιατί  ο Σιάμος έχει αποκλειστικότητα, η τιμή του είναι γύρω στα € 100,00

στο amazon ο κυλινδρος ειναι ελευθερου προφιλ. ο Σιαμος εχει αποκλειστικο προφιλ. 

ο κυλινδρος ειναι της ταξεως των 70€~80€ ! 

Επεξ/σία από mclein
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, willoby είπε

Οπότε έχουμε και λέμε:

SIamo

Παραγωγικός τύπος – διπλή θωράκιση με χαλυβδοφυλλα πάχους 1,25mm, κάσα ανοιχτού τυπου 2mm, δυο μεντεσέδες, παραμπλοκ πατεντα siamo αντι για σύρτη που δεν ανοιγει έυκολα όπως οι κοινοι σύρτες, 15 πυρροι κλειδώματος, 2 κάθετοι δοκοί, 10 οριζόντιοι δοκοί ακανόνιστα (οι 4 ακουμπάνε στις κλειδαριές), ατσάλινη πλάκα 4mm + μαγγανέζα 2mm για προστασία της κλειδαρίας, κλειδαριά mottura Q defender, κύλινδρος mottura champion pro, defender κωνικό mottura

775 + ΦΠΑ

Portablock

Rock – διπλή θωράκιση με ατσαλινα φύλλα 1.25mm, κάσα κλειστού τυπου 2mm, δύο μεντεσέδες, σύρτης ασφαλείας νυκτός σταθερός (δεν ανοιγει δηλαδή όπως όλοι οι σύρτες αλλά μένει μεσα κλειδωμενος για να μην ανοιγει η πορτα), 17 πύρροι κλειδώματος, 3 κάθετοι δοκοί, 9 οριζόντιοι δοκοί σε ευθεία, πλάκα μαγγανίου 4mm για προστασία της κλειδαριάς, κλειδαριά cisa, κύλινδορς cisa rs3s ή cisa ap4s, defender cisa

740 + ΦΠΑ

Αυτά σαν βάση. Οι διαφορές κατασκευαστικα είναι στην κάσα (κλειστού - ανοιχτού τύπου), στα φύλλα (ατσάλινα - χαλύβδινα), στο defender (κανονικό - κωνικό) και στην πλάκα της κλειδαριάς(μαγγάνιο - μαγγάνιο+ατσάλι). Από εκει και πέρα είναι οι κλειδαριές και οι κύλινδροι.

Καλησπέρα .

Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με την τιμή της PortaBlock (Rock). Πέρσι είχα πάρει τιμή με CISA REVO+RS3S+BKD250 στα 1020+ ΦΠΑ. Μπορείς να μου πεις στα 740 τι ακριβώς σου δίνει στο θέμα κλειδαριας , κυλίνδρου και defender ?? Σε ρωτάω γιατί έχεις γράψει "κλειδαριά cisa, κύλινδορς cisa rs3s ή cisa ap4s, defender cisa" αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς (μοντέλα) περιλαμβάνονται στην προσφορά των 740,00 + ΦΠΑ. πχ η τιμή των rs3s και ap4s δεν είναι η ίδια. 

Δημοσ.

Αυτό με το +ΦΠΑ όταν σου κάνουν την προσφορά, σήμαινει αν δεν θες απόδειξη τοσο,με απόδειξη τοσο +ΦΠΑ;

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε ενας κλειδαράς σε πολυκατοικια και άλλαξε κλειδαριά στο γκαράζ.

Σε πόρτα ασφαλείας έβαλε την Abus D6s ! Ποια  η αποψή σας;

Στο skroutz έχει 25Ε αποτι βλεπώ. Ισχυει; Πόσα πιστεύετε οτι μπορει να χρέωσε;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Dvs είπε

Σήμερα ήρθε ενας κλειδαράς σε πολυκατοικια και άλλαξε κλειδαριά στο γκαράζ.

Σε πόρτα ασφαλείας έβαλε την Abus D6s ! Ποια  η αποψή σας;

Στο skroutz έχει 25Ε αποτι βλεπώ. Ισχυει; Πόσα πιστεύετε οτι μπορει να χρέωσε;

ιδιο επιπεδο με K2, μονο που εχει κ προστασια για σπασιμο :) 

25€ εχει αν αγορασεις ιντερνετικα + μεταφορικά ή παραλαβη απο καταστημα ;

3 ώρες πριν, jobous είπε

Καλησπέρα .

Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με την τιμή της PortaBlock (Rock). Πέρσι είχα πάρει τιμή με CISA REVO+RS3S+BKD250 στα 1020+ ΦΠΑ. Μπορείς να μου πεις στα 740 τι ακριβώς σου δίνει στο θέμα κλειδαριας , κυλίνδρου και defender ?? Σε ρωτάω γιατί έχεις γράψει "κλειδαριά cisa, κύλινδορς cisa rs3s ή cisa ap4s, defender cisa" αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς (μοντέλα) περιλαμβάνονται στην προσφορά των 740,00 + ΦΠΑ. πχ η τιμή των rs3s και ap4s δεν είναι η ίδια. 

Cisa Revo + Cisa Rs3s ή Cisa Ap4s + Cisa defender ατσαλινο. τι μοντελα ψαχνεις ;

ιδια μοντελα με τα δικα σου ειναι. μονο που εσυ πηρες διαμαντενιο defender.

Δημοσ.

Κάτσε μπρε Mclein , θέλω να δω την τιμολογιακή πολιτική του μαγαζιού. Γιατί δεν έχω καταλάβει αν τα 740 είναι με το RS3 ή με τον AP4 , γιατί δεν παίζουν στην ίδια τιμή ή κανω λάθος ???

Η κλειδαριά είναι ίδια φαντάζομαι και το defender είναι πραγματι πιο ακριβό. Έριξε τις τιμές ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, mclein είπε

ιδιο επιπεδο με K2, μονο που εχει κ προστασια για σπασιμο :) 

25€ εχει αν αγορασεις ιντερνετικα + μεταφορικά ή παραλαβη απο καταστημα ;

Χρέωση 200Ε με 5 κλειδιά και επιπλέον 3Ε το κλειδί

Είναι ΟΚ; Σχεδόν έπαθα εγκεφαλικό συγκρίνoντας την τιμη με skroutz

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dvs είπε

Είναι ΟΚ;

Οκ δεν θα σχολιάσω αν είναι, ώρα για να αλλάξω επάγγελμά μου φαίνεται όμως πως είναι!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Dvs είπε

Είναι ΟΚ; Σχεδόν έπαθα εγκεφαλικό συγκρίνoντας την τιμη με skroutz

απο 140€ + φπα (Cisa Revo / Los / Iseo / Mottura + Cisa / Sferik Rok + D6s) θα βρεις τα πραγματα με τοποθετηση !

τα 200€ αν ηταν με φπα, καλως εχουν. επισης, αν ηταν με διαμαντενιο defender αρκετα καλη τιμη.

τελος, αν ηταν cisa ηλεκτρικη διγλωσση, παλι ηταν καλη η τιμη !

3 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Οκ δεν θα σχολιάσω αν είναι, ώρα για να αλλάξω επάγγελμά μου φαίνεται όμως πως είναι!!

κι εγω :D 

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

Πιο defender ρε παιδια; Μονο ο αφαλος!!!

Τελικά όταν πας σε γνωστο, τον εμπιστεύεσαι και λόγω ηλικίας δεν ψάχνεις και δεν ρωτάς, αυτα παθαίνεις

Ας προσέχανε

Δημοσ.
21 ώρες πριν, swayback είπε

Αν θυμάμαι καλά, ο Porta Block βάζει κάτι σαν το memolock

Καλά θυμάσαι κάπως έτσι είναι κι αυτό που μου έδειξε, που όταν είσαι απ'έξω πρέπει να κλειδώσεις πρώτα και να ξεκλειδώσεις μετα για να ανοιξεις. Οπότε η αυτόματη είναι σε λειτουργία μόνο όταν η κύρια κλειδαριά είναι ξεκλείδωτη.

Στο siamo δε θυμάμαι αν μου έιπαν ότι λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Θα ξαναρωτήσω τωρα που θα πάω να ρωτήσω και για τον keso 8000 όπως είπες.

9 ώρες πριν, jobous είπε

Καλησπέρα .

.

Να σου πω την αλήθεια μοντέλα για κλειδαριά και defender δεν μου είπε. Θα ξαναπάω οπότε θα τον ρωτήσω και θα σου πω. Το defender που έβαλες εσύ το είχε εκείνος ή του το πήγες εσυ;

Νομίζω οι κύλινδροι στη βασική εκδοχή ήταν στην ίδια τιμή. Μπορεί όμως απο την υπερπληροφόρηση να έχω κάνει κάποιο λάθος. Θα το ξανατσεκάρω κι αυτό.

(Επίσης για τα αντικλείδια αν χρειαστούν μου έιπε ότι στην περίπτωση του ap4s τα παίρνεις απο τον αντιπροσωπο στην Ελλάδα και πάει 28 ευρω το κλειδι, ενώ του rs3s μόνο απο Ιταλία και πάει 55 ευρω το κλειδί.)

Αν δεν είναι κάτι απο αυτά τότε μήπως είναι η εξωτερική επένδυση; Αυτες οι τιμές είναι όλες με laminate. Για καπλαμα μου είπε ότι πάει 150 ευρω παραπάνω το φύλλο, οπότε 300 ευρώ παραπάνω η πόρτα που είναι κοντά στην τιμή που λες. Μήπως είναι αυτό;

@swayback @mclein κι όποιος άλλος ξέρει

Δεν σχολίασε κανείς την κάσα κλειστού τύπου και τους διαφορετικού τύπου σύρτες. Να φανταστώ ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά; 

Η αυτόματη μηχανική abloy και το κωνικό defender κυκλοφορούν κι εκτός siamo; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, willoby είπε

Στο siamo δε θυμάμαι αν μου έιπαν ότι λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Θα ξαναρωτήσω τωρα που θα πάω να ρωτήσω και για τον keso 8000 όπως είπες.

H Abloy που βάζει ο Σιάμος, λειτουργεί ανεξάρτητα από την κύρια κλειδαριά και τους πίρους της πόρτας. Κλειδώνει κάθε φορά μόλις κλείσει η πόρτα, άσχετα αν η κεντρική είναι κλειδωμένη ή όχι. Είναι σαφώς ανώτερη λύση από το memolock. 

8 λεπτά πριν, willoby είπε

@swayback @mclein κι όποιος άλλος ξέρει

Δεν σχολίασε κανείς την κάσα κλειστού τύπου και τους διαφορετικού τύπου σύρτες. Να φανταστώ ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά; 

Η αυτόματη μηχανική abloy και το κωνικό defender κυκλοφορούν κι εκτός siamo; 

Αν θυμάμαι καλά, η κλειστού τύπου υποτίθεται είναι καλύτερη γιατί δυσκολεύει την πρόσβαση στους πίρους, όταν η πόρτα είναι κλειδωμένη, και νομίζω και στις μπετόβεργες στερέωσης της κάσας στον τοίχο.  Το ότι ο Σιάμος βάζει ανοιχτού, δεν είναι κάτι που θα με ανησυχούσε μιας και όπως έγραψα ακούγεται ότι κάνει σοβαρή δουλειά στο κομμάτι της τοποθέτησης. Υποθέτω ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει για να βάζει τέτοια κάσα. :P 

Όσον αφορά τους σύρτες, του Σιάμου μου φαίνεται πιο πρακτικός. Ίσως είναι χρήσιμος αν μένουν ηλικιωμένοι ή παιδιά στο σπίτι και γενικά άτομα που ανοίγουν εύκολα κουδούνια και πόρτες.

Την Abloy δεν ξέρω κάποιον άλλον να την βάζει. Το πατενταρισμένο mottura defender που βάζει ο Σιάμος, νομίζω το βάζει και η Portanova. 

Αν σε νοιάζει το αυτόματο κλείδωμα, πας για Σιάμο και Abloy. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...