Alejandro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, 26ska είπε Εγώ άραγε που σκέφτομαι να αλλάξω πορτα ασφαλείας και έχω στην υπάρχουσα πόρτα τον rs3s θα δεχτούν στην portablock να τοποθετήσουν στην καινούργια πόρτα τον κύλινδρο που έχω κ πόσο άραγε θα πέσει το κόστος,όσο έχει ο κύλινδρος,περί τα 180 ευρώ; Το κόστος ή θα πέσει όσο κοστολογεί ο προμηθευτής σου τον δικό του κύλινδρο ή και καθόλου αν δε δεχτεί. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον ταιριάζει μπορεί να μπει ο RS3s στην καινούρια πόρτα. 1
swayback Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, 26ska είπε Εγώ άραγε που σκέφτομαι να αλλάξω πορτα ασφαλείας και έχω στην υπάρχουσα πόρτα τον rs3s θα δεχτούν στην portablock να τοποθετήσουν στην καινούργια πόρτα τον κύλινδρο που έχω κ πόσο άραγε θα πέσει το κόστος,όσο έχει ο κύλινδρος,περί τα 180 ευρώ; Λογικά θα δεχτούν. Πριν πεις ότι τον έχεις ήδη και πριν ρωτήσεις πόσο θα σου κόψουν, ρώτα πόσο τον κοστολογούν. Αν και μφιβάλλω αν θα κόψει όσο κάνει λιανική ο RS3S. Πόσο μάλλον όσο τον κοστολογούν. Πιο πάνω ο @willoby αναφέρει ότι θέλουν 745+ΦΠΑ για την Rock της Portablock (με Cisa AP4S) που είναι καλή πόρτα overall. Ίσως χωρίς κύλινδρο να σου την δώσουν 700+ΦΠΑ; Αναφέρω την Rock ως παράδειγμα προφανώς. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από swayback
26ska Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 700+ΦΠΑ τόσο πολύ;Μόνο 45 ευρώ να κόψουν; Α ναι αφού 745 κοστολογούν με τον ap4s...
swayback Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, 26ska είπε 700+ΦΠΑ τόσο πολύ;Μόνο 45 ευρώ να κόψουν; Καλύτερα να ρωτήσεις να σου πουν οι ίδιοι για να μην κάνω εικασίες. Όταν είχα πάει με φίλο να δει για πόρτα, πριν 2 χρόνια, μου είχαν πει μπορούν να κόψουν 50€ και να μην βάλουν τον AP3S που βάζανε τότε. Ενώ ο AP3S έκανε περίπου 100€ (τιμή λιανικής).
Alejandro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Λογικό αφού δεν αγοράζουν τιμές λιανικής. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο CES WSM που διαφημίζει ο σιαμος είναι επιπέδου abloy protec 2, cisa ap4s, evva 4ks ή χειρότερος; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
mclein Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, xrhstoskzn είπε Ο CES WSM που διαφημίζει ο σιαμος είναι επιπέδου abloy protec 2, cisa ap4s, evva 4ks ή χειρότερος; κατω απο ap4s. τυπου agb 9000 με πατενταρισμενο προφιλ. 22 ώρες πριν, Lside είπε Τελικά θα μπει iseo R50 + συναγερμός. Αν και θα ήθελα τον "Abloy Protec 2" δεν τον βάζει η εταιρία που μου έβαλε την πόρτα και βασικό μειονέκτημα δεν μας φτάνουν 3 κλειδιά που δίνει... Ελπίζω να μην έχουμε ξανά κρούσμα! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές swayback και mclein! o abloy δεν ερχεται με 3 κλειδια. ερχεται με οσα παραγγελθει. μπαινει ως σημειωση γιατι υπαρχει μεγαλη παρεξηγηση στο θεμα ! πχ εγω που τοποθετω abloy σε σοβαρες πολυκατοικιες τον παραγγελνω με 5 - 10 - 15 ! Το μόνο αξιόλογο σενάριο που διάβασα, ειναι το παρακάτω : 16 ώρες πριν, willoby είπε Siamo Mε μονή και αυτόματη μηχανική abloy 1000 + ΦΠΑ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από mclein 2
zevage Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ρε παιδιά εχω μπλεξει με τον πορτά και αλλα του ζητάω και αλλα μου στελνει. Μεταξύ του CISA ASTRAL S OA3SO και του CISA ASTRAL TEKNO ποιος είναι καλύτερος?
turbat0s Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, zevage είπε Ρε παιδιά εχω μπλεξει με τον πορτά και αλλα του ζητάω και αλλα μου στελνει. Μεταξύ του CISA ASTRAL S OA3SO και του CISA ASTRAL TEKNO ποιος είναι καλύτερος? Δηλαδή? Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από turbat0s
zevage Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δηλαδή? Ποιον θεωρείτε καλύτερο μεταξύ των δύο
swayback Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, zevage είπε Ποιον θεωρείτε καλύτερο μεταξύ των δύο Ο Astral Tekno είναι πατενταρισμένος Cisa Astral S με προστασίας αντιγραφής. Ουσιαστικά η ελεγχόμενη αντιγραφή είναι η διαφορά τους. Με τον astral s, ο οποιοσδήποτε με το κλειδί ή τον κωδικό, μπορεί να βγάλει κλειδί, ενώ στην περίπτωση του Astral Tekno μπορείς να βγάλεις κλειδιά μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από swayback
zevage Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, swayback είπε Ο Astral Tekno είναι πατενταρισμένος Cisa Astral S με προστασίας αντιγραφής. Ουσιαστικά η ελεγχόμενη αντιγραφή είναι η διαφορά τους. Με τον astral s, ο οποιοσδήποτε με το κλειδί ή τον κωδικό, μπορεί να βγάλει κλειδί, ενώ στην περίπτωση του Astral Tekno μπορείς να βγάλεις κλειδιά μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας. Και απ' οτι βλεπω δεν εχει προστασια σπασίματος (Snap Resistant). Αρα για εμενα που δεν με νοιάζει η προστασια αντιγραφής αλλά η προστασια σπασιματος καλύτερος ειναι ο Astral S? Θα προστετευεται (όπως εχω αναφερει και εχω ανεβάσει και φωτος) Disec μαγνητικό.
nikos thermo Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε κατω απο ap4s. τυπου agb 9000 με πατενταρισμενο προφιλ. Εμένα στο παραγωγικό μοντέλο που αγόρασα πριν ένα μήνα από το Σιάμο μου έβαλε τον CES WSM Σε έρευνα αγοράς που έκανα στο amazon.de, καθότι στην Ελλάδα δεν τον εύρισκα γιατί ο Σιάμος έχει αποκλειστικότητα, η τιμή του είναι γύρω στα € 100,00
swayback Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, zevage είπε Και απ' οτι βλεπω δεν εχει προστασια σπασίματος (Snap Resistant). Αρα για εμενα που δεν με νοιάζει η προστασια αντιγραφής αλλά η προστασια σπασιματος καλύτερος ειναι ο Astral S? Θα προστετευεται (όπως εχω αναφερει και εχω ανεβάσει και φωτος) Disec μαγνητικό. Ναι. Θα σου βγει και λίγο πιο φθηνά έτσι.
john_petrucci7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Έχω την εντύπωση πως ο tekno είναι κατώτερος γιατί δεν έχει την μπάρα κάτω που τον δένει, δηλαδή προστασία σε σπάσιμο. Η τουλάχιστον με αυτή την εντύπωση έχω μείνει..Ας το επιβεβαιώσει και o mclain που είναι επί του θέματος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις