chill Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Αυτό συνέβει σε ένα φίλο στην Ηλιουπολη θεσ/νικης.Βαρούσαν πόση ώρα και δε βρέθηκε ένας γείτονας να πάρει το 100 (αυτός έλλειπε στη δουλεια) To τετράγωνο που κατοικώ είναι σχεδόν οικογενειακό. Θείες, ξαδέρφια κλπ. Και για διακοπές θα φύγουμε σε βάρδιες. Αν "χτυπήσουν" κανέναν μας, μακάρι γι'αυτούς να ναι φασαριόζοι για να τους μπαγλαρώσουν τα μπατσόνια. Αν είναι ποντικοί......τους περιμένει εκπληξούλα μέσα
Luxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Παιδια για να βαλω συρτη στην πορτα παω σε μαστορα ή μπορω να το φτιαξω και μονος μου; Βασικα θελω να βαλω 1,2 πασαλους κατω στο πατωμα, ωστε και να ανοιξουν την πορτα, να μη μπορουν να την σμπρωξουν. Δε ξερω εαν με πιανετε!
barca10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Και πως θα μπαίνεις εσύ μέσα; Αν κατάλαβα καλά εννοείς να κάνεις τρύπες στο πάτωμα και να βάλεις κάθετα πασσάλους. σωστά; Και πως θα μπεις μέσα εσύ;
sistah Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Πριν καμια ωρα, καθως κοιμομουν, χτυπαγε καποιος τα κουδουνια μανιωδως και για καποιο γ@μημενο λογο δεν πηγαινα στο σαλονι να δω ποιος ειναι. Αραζα στο χολ και περιμενα, μεχρι που ακουω την πορτα να ανοιγει και ταυτοχρονα να βαρανε τα κουδουνια. Παω στο σαλονι και βλεπω ανοιχτη πορτα και καποιος να κοιταει μεσα. Αρχισα να ουρλιαζω "φυγεεεεεεε" καθως πλησιαζα προς την πορτα. Ηταν 3 αθιγγανες, οπου η μια μου λεει: "καλα πως κανεις ετσι!" Nice. 7
Gsoux Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Εννοεις οτι ειχαν παραβιασει την πορτα σου και ηταν μες στο σαλονι σου?
sistah Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δεν προλαβαν να μπουνε εντελως μεσα. Παρόλα αυτα η πορτα (ασφαλειας) δεν εχει σημαδια παραβιασης τυπου ξεχαρβαλωμενος αφαλος ομως ηταν ξεκλειδωτη εφ'οσον ημουν μεσα. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Οι ξεκλειδωτες πορτες ασφαλειας ανοιγουν και με ταυτοτητα ή πιστωτικη ή κατι τετοιο τελος παντων. Δεν ξερω αν ισχυει σε ολες, σε καποιες σιγουρα γινεται παντως και χωρις να εχει καποιος εμπειρια. Δυστυχως. 1
sistah Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αυτο λεω και εγω σε οσους με ρωτανε: "μα πως την ανοιξαν την ασφαλειας?" Εδω ενας ενοικος μου ελεγε οτι καμια φορα οταν κλειδωνεται απ'εξω, την ανοιγει με ταυτοτητα..
pavlinara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Να βλέπεις ξαφνικά έναν άκυρο να μπαίνει μέσα στο σπίτι σου. Εμένα έρχονται συνέχεια τσιγγάνοι μέσα στο σπίτι μου και πουλάνε κεριά. Γιατί τους ανοίγω;;;; σε ποια περιοχή μένεις;
mary Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Παυλιναρα καπου στο χαος της αθηνας θα μενει Εμεις στη σαλονικα δε τα χουμε αυτα... 1
pavlinara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μπα μην το λες την Δευτέρα στην αρχή της Παπάφης κατά τις 8 το βράδυ μπήκαν σε οροφοδιαμέρισμα που είχε πόρτα ασφαλείας. Ξέρεις πως μπήκαν;Άνοιξαν την πόρτα από την άλλη μεριά, την ξήλωσαν βγάλανε το καφάσι και μπήκαν και κλέψαν μερικά ευρώ.Χαμπάρι οι γείτονες...
mary Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 καλα ξηλωσαν πορτα και δε πηραν χαμπαρι οι γειτονες;;;;;;; εγω ανατολικη μερια περιπου 10 χρονια και δεν εχω ακουσει τιποτα εδω γυρω....
green gordon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Παιδια για να βαλω συρτη στην πορτα παω σε μαστορα ή μπορω να το φτιαξω και μονος μου; Βασικα θελω να βαλω 1,2 πασαλους κατω στο πατωμα, ωστε και να ανοιξουν την πορτα, να μη μπορουν να την σμπρωξουν. Δε ξερω εαν με πιανετε! Το ειδος συρτη που λες αν και ειναι πολυ ανωτερο απο τον κλασσικο συρτη στο πλαι εχει ενα προβλημα. Κλεινωντας τη πορτα για να φυγεις παιζει να πεσει και να κλειδωσει μονος του (ειδικα αν ειναι παλιος). Αν συμβει αυτο πρεπει να σπασεις πορτα μετα.Εχει συμβει πολλες φορες.
antonl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ^Η λύση σ αυτό είναι να μη βάλεις κλασικό σύρτη αλλά έναν πίρο που θα αφαιρείς όταν βγαίνεις απ το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις