Dvs Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Υπάρχει κάποιο κειμενο ή βίντεο που να δείχνει πως δουλεύει ο καταπελτης στην κλειδαριά;
swayback Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Dvs είπε Υπάρχει κάποιο κειμενο ή βίντεο που να δείχνει πως δουλεύει ο καταπελτης στην κλειδαριά; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Mclein, Sway, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μου είπε θα τις πάρει αυτός την κλειδαριά και το defender. Να σου πω την αλήθεια κλείνω προς αυτό και με los και disec 250 σταθερά , ε ας μείνω με r50 κάνα χρονο και μετά με nw5. Αύριο θα πάω να τον ξανακουβεντιασω
mclein Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, deismus είπε Ευχαριστώ για τις συμβουλές mclein! Άρα fiam κλειδαριά μακρυά και tesio με τις δαγκάνες ακόμα πιο μακρυά...είναι ευάλωτες στη διάρρηξη ή/ και ζημιαρικες δηλαδή? Το βρήκα τυχαία το παιδί στο δρόμο και του είπα τι κάνουμε αν μπορεί κτλ και μου είπε μπορεί να μου βάλει multilock los, disec 250 αλλά μόνο τον iseo r50 ( που είναι πολύ καλός για χρόνια ακόμα μου είπε) για να "βγει" κι αυτός...έτσι ακριβώς μου είπε. Αυτός ο συνδυασμός είναι αξιόπιστος? Βασικά από ένστικτο θέλω κάτι καλύτερο στον κύλινδρο. Θέλω να δώσω τώρα Χ πόσο και να μην κάνω μερεμετια για μια πενταετια, είμαι σκεπτικός για omga plus μη σκάσει τίποτα διατρητικό και εκεί θα έχω έξοδα/ πρόβλημα σε μεγάλη αναβάθμιση συστήματος. ( Νταξ ότι ψιλοαιφνιδιαστηκε όταν του είπα κάποια πράγματα ελέω φόρουμ είναι σίγουρο!) α) η iseo ειχε ευπαθεια στις αρχες που τη χρησιμοποιησα κ μετα απο 2 χρονια δεν ηταν γραναζωτη. ενιωθες καθε κινηση. εχουν ερθει οι του διπλου καταπελτη αλλα περιμενω το ξεστοκ του αντιπροσωπου για να δοκιμασω ξανα ! αν και η cisa ειναι cisa..... β) η tesio με τις δαγκανες μου φαινεται κακη κατασκευη. μηχανικός ή μηχανολογος δεν ειμαι αλλα δεν μου φαινεται προταση διαρκειας + αν χρειαστει αντικατασταση στο μελλον θα συζητας για αντικατασταση πορτας λογω κοστους ! γ) ειναι μια χαρα ο συνδιασμος ! μπορεις να κρατησεις τον r50 ή να του πεις να σου κοψει 50€ και να παρεις δικο σου κυλινδρο. 12 ώρες πριν, swayback είπε αυτο με τους πυροβολισμους στη θωρακισμενη μου αρεσε πολύ !!! κλασικοι ουκρανοι...καλα που δεν εφεραν τανκς !
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ mclein και sway, Αυτή η πόρτα πως σας φαίνεται? Είναι αξιόλογη? Από πλευράς κατασκευης, αντιδιαρρηξης, αντοχής. https://www.google.gr/search?q=blokaport+power&client=ms-android-xiaomi&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEsb_1qtDaAhUD3iwKHagTCGUQ_AUIESgB&biw=360&bih=564#imgrc=OHRSsBQp8AaP6M:
Lside Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, Δημοσιεύω εδώ γιατί είναι σχετικό. Προσπάθησαν να μου παραβιάσουν την κλειδαριά της πόρτας ενώ βρισκόμουν μέσα στο σπίτι. Η ερώτησή μου είναι αν μπορούν να παραβιαστούν όλες οι κλειδαριές στις πόρτες ασφαλείας. Τα κλειδιά της πόρτας μου είναι παρόμοια με αυτά της εικόνας πιο κάτω. Υπάρχει κάποιο πιο ασφαλές κλειδί να αλλάξω τον κύλινδρο? Link εικόνας
swayback Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, deismus είπε Ευχαριστώ mclein και sway, Αυτή η πόρτα πως σας φαίνεται? Είναι αξιόλογη? Από πλευράς κατασκευης, αντιδιαρρηξης, αντοχής. https://www.google.gr/search?q=blokaport+power&client=ms-android-xiaomi&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEsb_1qtDaAhUD3iwKHagTCGUQ_AUIESgB&biw=360&bih=564#imgrc=OHRSsBQp8AaP6M: Είναι μία ΟΚ πόρτα. Δεν είναι στην κατηγορίων των φθηνών των 500-600 αλλά ούτε είναι και πολύ καλή. Κατά την άποψη μου, το αν αξίζει εξαρτάται καθαρά από το πόσο την δίνουν τη συγκεκριμένη πόρτα με κλειδαριά κυλίνδρου γραναζωτή, το defender που βάζουν και τον Iseo R50. Αν την δίνουν 750-800 (άνευ ΦΠΑ αλλά με τοποθέτηση μέσα στην τιμή αυτή), είναι οκ. Με 800-900 (πες 1000€ MAX) - τιμές χωρίς ΦΠΑ πάλι λέω -, υπάρχουν καλύτερες επιλογές από άλλες εταιρείες. Καλύτερες κυρίως από θέμα συνολικής θωράκισης, όχι τόσο από θέμα κλειδαριάς. Εσύ έχεις καταλήξει σε BlokaPort ή ψάχνεσαι ακόμα με προσφορές κλπ;
mclein Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, deismus είπε Ευχαριστώ mclein και sway, Αυτή η πόρτα πως σας φαίνεται? Είναι αξιόλογη? Από πλευράς κατασκευης, αντιδιαρρηξης, αντοχής. https://www.google.gr/search?q=blokaport+power&client=ms-android-xiaomi&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEsb_1qtDaAhUD3iwKHagTCGUQ_AUIESgB&biw=360&bih=564#imgrc=OHRSsBQp8AaP6M: ολα ειναι θεμα τοποθετησης ! 18 λεπτά πριν, Lside είπε Καλησπέρα, Δημοσιεύω εδώ γιατί είναι σχετικό. Προσπάθησαν να μου παραβιάσουν την κλειδαριά της πόρτας ενώ βρισκόμουν μέσα στο σπίτι. Η ερώτησή μου είναι αν μπορούν να παραβιαστούν όλες οι κλειδαριές στις πόρτες ασφαλείας. Τα κλειδιά της πόρτας μου είναι παρόμοια με αυτά της εικόνας πιο κάτω. Υπάρχει κάποιο πιο ασφαλές κλειδί να αλλάξω τον κύλινδρο? Link εικόνας παρομοιοι ειναι οι : iseo R6, R7, R50 κ ισως καποιος ακομη που αγνοω. δειξε μας το κλειδι σου, να σου πουμε τη γνωμη μας 1
Lside Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κλειδί είναι στην είκόνα: Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από Lside
swayback Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, Lside είπε Το κλειδί είναι στην είκόνα: Securemme K2 έχεις. Από τους πιο απλούς και φθηνούς που βάζουν. «Του κιλού» που λέμε. Έχουν αναφερθεί στο φόρουμ περιστατικά με πόρτες ασφαλείας που παραβιάστηκαν χωρίς ζημιά και είχαν τον συγκεκριμένο κύλινδρο που έχεις. Αν και πολύ απλός και φθηνός, απαιτεί κάποιες γνώσεις για να τον ανοίξεις χωρίς ζημιά και πίσω από defender. Ναι, μπορείς (και προτείνεται) να τον αλλάξεις με κάποιον καλύτερο κύλινδρο(αφαλό). Κάτι καλύτερο από αυτόν που έχεις, κοστίζει 50-60€ και πάνω. Κάτι ουσιαστικά καλύτερο κοστίζει 80 και πάνω. Πες μας το budget σου για να σου προτείνουμε κάτι πιο συγκεκριμένο.
kstgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Συγνώμη αν είναι offtopic, πόσο περίπου κάνει ένα μέτριο λουκέτο για κλείδωμα αποθηκευτικού χώρου που μέσα θα έχει αμφιβόλου αξίας περισσεύματα (πλακάκια, χαρτόνια, σακούλες, πλαστικούς σωλήνες από ανακαίνιση) ;
swayback Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, kstgr είπε Συγνώμη αν είναι offtopic, πόσο περίπου κάνει ένα μέτριο λουκέτο για κλείδωμα αποθηκευτικού χώρου που μέσα θα έχει αμφιβόλου αξίας περισσεύματα (πλακάκια, χαρτόνια, σακούλες, πλαστικούς σωλήνες από ανακαίνιση) ; Τι ταιριάζει στην πόρτα της αποθήκης; Λουκέτο τάκου πχ μπαίνει; Ή μόνο τα κλασσικά με U σχήματος πίρο;
swayback Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, kstgr είπε Τα πάντα μπαίνουν νομίζω Οκ, θα πρότεινα κάποιο τάκου. Ξεκινάνε από 20€ χοντρικά. Μερικά που βρήκα από μία γρήγορη ματιά (20~40€). -Abus 82 Titalium -Abus 98 Titalium -IFAM Armoured -Hugo GTS 77G -Cisa 21810 -Mauer KM100 Κριτήριο επιλογής των παραπάνω: να μην είναι ορειχάλκινα. Αν είσαι Αθήνα, στείλε ένα pm στον mclein μήπως σου προτείνει κάτι άλλο. Edit: Υποθέτω θα το πιάσεις σε τίποτα αξιοπρεπείς γωνίες ή στη χειρότερη καμία χοντρή αλυσίδα. Μία φωτό του σημείου που θα βάλεις το λουκέτο θα βοηθούσε. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από swayback 1
Lside Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, swayback είπε Securemme K2 έχεις. Από τους πιο απλούς και φθηνούς που βάζουν. «Του κιλού» που λέμε. Έχουν αναφερθεί στο φόρουμ περιστατικά με πόρτες ασφαλείας που παραβιάστηκαν χωρίς ζημιά και είχαν τον συγκεκριμένο κύλινδρο που έχεις. Αν και πολύ απλός και φθηνός, απαιτεί κάποιες γνώσεις για να τον ανοίξεις χωρίς ζημιά και πίσω από defender. Ναι, μπορείς (και προτείνεται) να τον αλλάξεις με κάποιον καλύτερο κύλινδρο(αφαλό). Κάτι καλύτερο από αυτόν που έχεις, κοστίζει 50-60€ και πάνω. Κάτι ουσιαστικά καλύτερο κοστίζει 80 και πάνω. Πες μας το budget σου για να σου προτείνουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Έχω σκοπό να βάλω και συναγερμό οπότε θα ήθελα και ένα καλό κλειδί-αφαλό. Αν μπορείς κατοτόπισέ μέχρι πόσο κοστίζει ένας αφαλός απαραβίαστος (αν υπάρχει) και μέχρι πόσα αξίζει να δώσω. Εγώ πχ. σκεφτομουν γύρω στα 100 Ευρώ αλλά αν δεν αγοράζω κάτι καλό θα δώσω και 150....
Προτεινόμενες αναρτήσεις