Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Alejandro είπε

Κρίμα γιατί μου αρέσει ο τρόπος που "κρατάει" τον κύλινδρο.

παρε Mul-t-lock los :D 

3 λεπτά πριν, deismus είπε

Ευχαριστώ φίλε swayback, είμαι λίγο noob αλλά άμα τους πω για 

Πχ. Multilock mt5+

Multilock los

και disec bd250

και αφού είναι συμβατοί, δηλαδή άμα τους αγοράσω από ιντερνέτ και τους πω βάλτε τα στην πόρτα θα κλωτσήσουν λες?

καπου εγραψες για tesio / fiam, να μας το εξηγησουν καπως αυτο. ή το ενα ή το αλλο θα ειναι. αν ειναι συνδιασμος ειναι για πεταμα ! (μη γραναζωτη κλειδαρια).

δυσκολο το βλεπω να σου λενε ναι στη blok σχετικα με δικα σου προϊοντα μιας κ εχουν συνεργασια με Iseo :) 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με προβληματίζει αυτο το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=34Znk0Ad47Q

Το έχει το επίσημο κανάλι της Disec, οπότε το θεωρώ αληθινό (ή τουλάχιστον σωστα μαρκετινίστικο).

Αν καταλαβαίνω σωστα, παρά το defender, δείχνει εναν τρόπο να πετάει τον κύλινδρο.

Και για προστασία απο αυτή την μέθοδο, εισάγει εσωτερικά το CONTRODEF.
Σωστα;

Κλειδαρία με καταπέλτη σε αυτη την περίπτωση βοηθάει ή δεν κερδίζουμε τίποτα;

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.blokaport.gr/180-275-large/fiam.jpg&imgrefurl=http://www.blokaport.gr/el/locks/180-fiam.html&h=304&w=304&tbnid=PIFDqBzDRywlxM:&tbnh=225&tbnw=225&usg=__Mq3f40IbHyc8ZFHghqgrMMUL0AE%3D&vet=1&docid=y0mgFjUqzYaS8M

Αυτή μου έδειξε στο προσπέκτους και μια άλλη tesio που είχε δύο μεγάλες δαγκάνες.

Συγγνώμη όσο και να διάβασα το θρεντ δεν παύει να μην είμαι ειδικός!

Απλά κατάλαβα ότι έχει ίσως μ γαλθτερη σημασία το πολυ καλό κλείδωμα παρά μια πολύ καλή θωρακισμένη.

Όσα εχω δει είναι φοβερές πόρτες τανκ με φθηνούς κυλίνδρους και κλειδαριές και defender.

Δηλαδή στα μαγαζιά που πουλάνε τις πόρτες ασφαλείας δεν δέχονται customisation?

Εμένα με νοιάζει να είναι μια πόρτα με διπλή θωράκιση και τοποθέτηση τσιμέντο, τα υπόλοιπα είναι εξίσου η και πιο σημαντικά. ( Κλειδαριά, κύλινδρος, defender).

Eντελως μπακαλιστικα με το ρισκο να λέω βλακείες και χοντράδες...προτιμώ να πάρω μια διπλής θωράκισης και με τσιμέντο πόρτα στα 400 ευρώ και να τους πω... παιδιά βάλτε όμως multilock los, cisa ap4s και disec 250. Και να τους πω κάντε μου μια καλή τιμή αλλιώς θα τα πάρω από ιντερνέτ να τα βάλετε.

Είμαι παράλογος?

Υγ. Iseo R90 είναι καλή? Με τι είναι ισάξια ας πούμε?

Επεξ/σία από deismus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dvs είπε

Το έχει το επίσημο κανάλι της Disec, οπότε το θεωρώ αληθινό (ή τουλάχιστον σωστα μαρκετινίστικο).

Αν καταλαβαίνω σωστα, παρά το defender, δείχνει εναν τρόπο να πετάει τον κύλινδρο.

Σωστα;

Που το βρίσκουμε αυτο το CONTRODEF?

Δεν μπορεσα να το βρω πουθενά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βίντεο κυκλοφόρησε 24/1/2018

Ομοίως δεν το βρίσκω πουθενά, μπορεί να μην έχει έχει βγει σαν προιόν ακομα.

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dvs είπε

Σωστα;

στειλε τους μηνυμα κ πες τους να σταματησουν να πουλανε το ποτηροτρυπανο που σκοτωνει το ροτορα μπροστα !

δεν ξερω τι κυλινδρο εχει επανω στην πορτα αλλα αν προσπαθησεις αυτη τη μεθοδο στ'αληθεια, απλα θα καταστρεψεις τα παντα.

α) η κλειδαρια εχει καταπελτη κ θα μεινουν ολα μπλοκαρισμενα / β) ο κυλινδρος εχει ασφαλεια κ ο ροτορας του ειναι 45 μοιρες γυρισμενος, εσυ κλωτσας κι αυτος αντιστεκεται...

8 ώρες πριν, deismus είπε

https://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.blokaport.gr/180-275-large/fiam.jpg&imgrefurl=http://www.blokaport.gr/el/locks/180-fiam.html&h=304&w=304&tbnid=PIFDqBzDRywlxM:&tbnh=225&tbnw=225&usg=__Mq3f40IbHyc8ZFHghqgrMMUL0AE%3D&vet=1&docid=y0mgFjUqzYaS8M

Αυτή μου έδειξε στο προσπέκτους και μια άλλη tesio που είχε δύο μεγάλες δαγκάνες.

Συγγνώμη όσο και να διάβασα το θρεντ δεν παύει να μην είμαι ειδικός!

Απλά κατάλαβα ότι έχει ίσως μ γαλθτερη σημασία το πολυ καλό κλείδωμα παρά μια πολύ καλή θωρακισμένη.

Όσα εχω δει είναι φοβερές πόρτες τανκ με φθηνούς κυλίνδρους και κλειδαριές και defender.

Δηλαδή στα μαγαζιά που πουλάνε τις πόρτες ασφαλείας δεν δέχονται customisation?

Εμένα με νοιάζει να είναι μια πόρτα με διπλή θωράκιση και τοποθέτηση τσιμέντο, τα υπόλοιπα είναι εξίσου η και πιο σημαντικά. ( Κλειδαριά, κύλινδρος, defender).

Eντελως μπακαλιστικα με το ρισκο να λέω βλακείες και χοντράδες...προτιμώ να πάρω μια διπλής θωράκισης και με τσιμέντο πόρτα στα 400 ευρώ και να τους πω... παιδιά βάλτε όμως multilock los, cisa ap4s και disec 250. Και να τους πω κάντε μου μια καλή τιμή αλλιώς θα τα πάρω από ιντερνέτ να τα βάλετε.

Είμαι παράλογος?

Υγ. Iseo R90 είναι καλή? Με τι είναι ισάξια ας πούμε?

α) και στα 2 σεναρια λεω οχι. καλα αυτη με τις δαγκανες εχει γινει αστειο πλεον !

β) σπανια δεχονται αλλαγες κ ο λογος εινα απλός : αν ειναι συνεργατης του iseo κ αγοραζει την καθε κλειδαρια 20€, λες να σου βαλει Los που θα πρεπει να την πληρωσει 40€ ;;;

γ) διπλης θωρακισης + τσιμεντο + 400€, δεν παιζει !!! επισης, γνωμη μου καλο ειναι να φυγεις απο το σεναριο του Ap4s..Φτασε στα 600€ για να παρεις κατι καλυτερο + μια κλειδαρια απ'αυτες που εχουμε γραψει πολλες φορες ! (μπορεις να ζητησεις κ Omega Plus)

δ) r90 ειναι πολυ καλος κυλινδρος αλλα εχει μικρο συνδιασμο. δεν εχω δει ή ακουσει να τον pickαρει καποιος ελλαδα αλλα φανταζομαι δε θα ναι δυσκολο ! ειναι ομως ατσαλινος + εχει μπαρα κατα του σπασιματος. μπορεις να πας σε abloy ομως και μαλλον φθηνοτερα !

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο abloy protec 2 απ' ότι βλέπω βγαίνει σε 2 εκδοσεις, ατσάλινος και όχι με διάφορα 45 ευρω. Σωστό;

Επίσης πως άλλοι δίνουν 3 κλειδιά και άλλοι 5;

Επεξ/σία από gsf
Δημοσ.

Επειδη θελω να βαλω σε μια ξυλινη  πορταα Οmega plus εξαγωνο σε αντικατασταση Cisa κλειδαρια χρηματοκιβωτιου

θα ειναι απλη η τοποθετηση η θα χρειαστη τρυπημα στην πορτα .Απο οτι ξερω εχει ενσωματομενο defender.

omega-plus-eksagono2.jpg

omega-plus-eksagono1.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα,

επιδή με τα τελευταία γεγονότα έχει θωρηβηθεί ο κόσμος, έχω ξεκινήσει την αναβάθμιση της ασφάλειας του σπιτιού. Καλές οι πόρτες ασφαλείας αλλά πλέον και τα μπαλκόνια είναι νέα μόδα. Σε κάποιον γνωστό μπήκανε σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας (δεν καταφέραν να ανοίξουν τα αλουμίνια). 

Σκεπτόμενος ότι το κόστος για αλεξίσφαιρα τζάμια είναι δυσαναλογο, ψάχνω να βρω μεμβράνες που μπαίνουν στα τζάμια και προσφέρουν κάποια παραπάνω προστασία ακόμα και από κάποιο τυχαίο γεγονός. Υπάρχει κανείς που έχει βάλει ή γνωρίζει σχετικά?

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gsf είπε

Ο abloy protec 2 απ' ότι βλέπω βγαίνει σε 2 εκδοσεις, ατσάλινος και όχι με διάφορα 45 ευρω. Σωστό;

Επίσης πως άλλοι δίνουν 3 κλειδιά και άλλοι 5;

τι εννοεις σωστο ; 

και οι 2 ατσαλινοι ειναι, μονο που ο ακριβοτερος ειναι hardened steel εξωτερικά.

οσα κλειδια θελει δινει ο καθενας.

ο κυλινδρος ειναι modular, κατασκευαζεται κατα παραγγελια σε διαφορα μεγεθη ξεκινοντας απο 31x31 κ αρα κατα τη συναρμολογηση φτιαχνονται οσα κλειδια θελουμε...

30 λεπτά πριν, supermedoras είπε

Επειδη θελω να βαλω σε μια ξυλινη  πορταα Οmega plus εξαγωνο σε αντικατασταση Cisa κλειδαρια χρηματοκιβωτιου

θα ειναι απλη η τοποθετηση η θα χρειαστη τρυπημα στην πορτα .Απο οτι ξερω εχει ενσωματομενο defender.

omega-plus-eksagono2.jpg

omega-plus-eksagono1.jpg

ειναι σχετικα απλό ! τρυπημενη ειναι ηδη η πορτα οποτε θελεις μερικες τροποποιησεις :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mclein είπε

στειλε τους μηνυμα κ πες τους να σταματησουν να πουλανε το ποτηροτρυπανο που σκοτωνει το ροτορα μπροστα !

δεν ξερω τι κυλινδρο εχει επανω στην πορτα αλλα αν προσπαθησεις αυτη τη μεθοδο στ'αληθεια, απλα θα καταστρεψεις τα παντα.

α) η κλειδαρια εχει καταπελτη κ θα μεινουν ολα μπλοκαρισμενα / β) ο κυλινδρος εχει ασφαλεια κ ο ροτορας του ειναι 45 μοιρες γυρισμενος, εσυ κλωτσας κι αυτος αντιστεκεται...

α) και στα 2 σεναρια λεω οχι. καλα αυτη με τις δαγκανες εχει γινει αστειο πλεον !

β) σπανια δεχονται αλλαγες κ ο λογος εινα απλός : αν ειναι συνεργατης του iseo κ αγοραζει την καθε κλειδαρια 20€, λες να σου βαλει Los που θα πρεπει να την πληρωσει 40€ ;;;

γ) διπλης θωρακισης + τσιμεντο + 400€, δεν παιζει !!! επισης, γνωμη μου καλο ειναι να φυγεις απο το σεναριο του Ap4s..Φτασε στα 600€ για να παρεις κατι καλυτερο + μια κλειδαρια απ'αυτες που εχουμε γραψει πολλες φορες ! (μπορεις να ζητησεις κ Omega Plus)

δ) r90 ειναι πολυ καλος κυλινδρος αλλα εχει μικρο συνδιασμο. δεν εχω δει ή ακουσει να τον pickαρει καποιος ελλαδα αλλα φανταζομαι δε θα ναι δυσκολο ! ειναι ομως ατσαλινος + εχει μπαρα κατα του σπασιματος. μπορεις να πας σε abloy ομως και μαλλον φθηνοτερα !

Τους  έστειλα μήνυμα να δούμε αν υπάρχει αυτό σαν προιόν και αν το πουλάνε.

Αχικά, να δούμε αν ξέρουν αγγλικά (καθως είναι Ιταλοί) . ΑΝ δεν απαντήσουν σε μια εβδομάδα θα τους το ξαναγράψω στα Ιταλικά.

11 λεπτά πριν, korniza είπε

Καλησπέρα,

επιδή με τα τελευταία γεγονότα έχει θωρηβηθεί ο κόσμος, έχω ξεκινήσει την αναβάθμιση της ασφάλειας του σπιτιού. Καλές οι πόρτες ασφαλείας αλλά πλέον και τα μπαλκόνια είναι νέα μόδα. Σε κάποιον γνωστό μπήκανε σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας (δεν καταφέραν να ανοίξουν τα αλουμίνια). 

Σκεπτόμενος ότι το κόστος για αλεξίσφαιρα τζάμια είναι δυσαναλογο, ψάχνω να βρω μεμβράνες που μπαίνουν στα τζάμια και προσφέρουν κάποια παραπάνω προστασία ακόμα και από κάποιο τυχαίο γεγονός. Υπάρχει κανείς που έχει βάλει ή γνωρίζει σχετικά?

Ευχαριστώ

Η lumar έχει μεμβράνη για τα αμάξια, έχει και για βιτρίνες καταστημάτων. Οπότε μπαίνουν παντού, αλλά σκέψου τι προσφέρουν σχετικά με το κόστος

Πόσο προστατεύουν σε ένα σπίτι; Αμα σπάσει το τζάμι με 5 κτυπήματα αντί με ένα έχει διαφορά; Ή αν σπάει με άλλο τρόπο (π.χ. να στο τρυπήσει με τρυπάνι και το τραβήξει έξω ολόκληρο);

Απλά πάλι αποφεύγεις το γιωτόμπαλο και τον απροετοίμαστο, που θα έρθει με ενα σφυρί....

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dvs είπε

Τους  έστειλα μήνυμα να δούμε αν υπάρχει αυτό σαν προιόν και αν το πουλάνε.

Αχικά, να δούμε αν ξέρουν αγγλικά (καθως είναι Ιταλοί) . ΑΝ δεν απαντήσουν σε μια εβδομάδα θα τους το ξαναγράψω στα Ιταλικά.

Η lumar έχει μεμβράνη για τα αμάξια, έχει και για βιτρίνες καταστημάτων. Οπότε μπαίνουν παντού, αλλά σκέψου τι προσφέρουν σχετικά με το κόστος

Πόσο προστατεύουν σε ένα σπίτι; Αμα σπάσει το τζάμι με 5 κτυπήματα αντί με ένα έχει διαφορά; Ή αν σπάει με άλλο τρόπο (π.χ. να στο τρυπήσει με τρυπάνι και το τραβήξει έξω ολόκληρο);

Απλά πάλι αποφεύγεις το γιοτόμπαλο και τον απροετοίμαστο, που θα έρθει με ενα σφυρί....

a) δεν υπαρχει στον καταλογο τους αρα ακομη δε θα εχει παραχθει ή βγει στην αγορα ! ενδεχομενως μετα την εκθεση του ΣΑΕΚ να υπαρχει !

β) το τζαμι ο επαγγελματιας το κοβει με διαμαντι. ολα τα αλλα ειναι για τους ασχετους διαρρηκτες !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, supermedoras είπε

omega-plus-eksagono2.jpg

omega-plus-eksagono1.jpg

Δεν είμαι ειδικός αλλά έψαξα το θέμα λίγες μέρες νωρίτερα. 

Στην θέση της cisa θα μπει μάλλον εύκολα αν είναι 4 στροφών, αν είναι 2 στροφών θα θέλει περισσότερο σκάψιμο.

Εκεί όμως που έχεις δύο τρύπες μέσα έξω για το κλειδι θα χρειαστείς δύο τρύπες διαμέτρου περίπου 45-46 χιλιοστών για να μπούν τα δυο κυλινδρικά κομμάτια που βλέπεις στο σχέδιο της onega. (Το μέσα είναι στην ουσία ο κύλινδρος.)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές mclein!

Άρα fiam κλειδαριά μακρυά και tesio με τις δαγκάνες ακόμα πιο μακρυά...είναι ευάλωτες στη διάρρηξη ή/ και ζημιαρικες δηλαδή?

Το βρήκα τυχαία το παιδί στο δρόμο και του είπα τι κάνουμε αν μπορεί κτλ και μου είπε μπορεί να μου βάλει multilock los, disec 250 αλλά μόνο τον iseo r50 ( που είναι πολύ καλός για χρόνια ακόμα μου είπε) για να "βγει" κι αυτός...έτσι ακριβώς μου είπε. Αυτός ο συνδυασμός είναι αξιόπιστος?

Βασικά από ένστικτο θέλω κάτι καλύτερο στον κύλινδρο. Θέλω να δώσω τώρα Χ πόσο και να μην κάνω μερεμετια για μια πενταετια, είμαι σκεπτικός για omga plus μη σκάσει τίποτα διατρητικό και εκεί θα έχω έξοδα/ πρόβλημα σε μεγάλη αναβάθμιση συστήματος.

( Νταξ ότι ψιλοαιφνιδιαστηκε όταν του είπα κάποια πράγματα ελέω φόρουμ είναι σίγουρο!)

Επεξ/σία από deismus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, deismus είπε

Ευχαριστώ για τις συμβουλές mclein!

Άρα fiam κλειδαριά μακρυά και tesio με τις δαγκάνες ακόμα πιο μακρυά...είναι ευάλωτες στη διάρρηξη ή/ και ζημιαρικες δηλαδή?

Το βρήκα τυχαία το παιδί στο δρόμο και του είπα τι κάνουμε αν μπορεί κτλ και μου είπε μπορεί να μου βάλει multilock los, disec 250 αλλά μόνο τον iseo r50 ( που είναι πολύ καλός για χρόνια ακόμα μου είπε) για να "βγει" κι αυτός...έτσι ακριβώς μου είπε. Αυτός ο συνδυασμός είναι αξιόπιστος?

Βασικά από ένστικτο θέλω κάτι καλύτερο στον κύλινδρο. Θέλω να δώσω τώρα Χ πόσο και να μην κάνω μερεμετια για μια πενταετια, είμαι σκεπτικός για omga plus μη σκάσει τίποτα διατρητικό και εκεί θα έχω έξοδα/ πρόβλημα σε μεγάλη αναβάθμιση συστήματος.

( Νταξ ότι ψιλοαιφνιδιαστηκε όταν του είπα κάποια πράγματα ελέω φόρουμ είναι σίγουρο!)

Μπορείς να του πεις να σου βάλει τώρα LOS, BKD250 και τον φθηνότερο κύλινδρο που βάζουν. Και μετά παίρνεις τον κύλινδρο της επιλογής σου και τον αλλάζεις κι εσύ. 

Βέβαια αυτό, μόνο αν σου κόψει κανένα 50ρικο και παραπάνω για να σου βάλει πιο απλό κύλινδρο(από τον R50).

Υπολόγισε όμως ότι ένας καλύτερος κύλινδρος - μόνο ο κύλινδρος - θα σου κοστίσει τουλάχιστον 100-110€.

Πχ σου έχει πει 850 με R50? Πες θα σου την αφήσει 800 με τον πιο απλό κύλινδρο και μετά δίνεις 100-150€ για τον καλό κύλινδρο και σου πάει 900-950€ τελικό.

Αλλιώς μένεις με τον R50 και τον αλλάζεις σε κανένα χρόνο πχ.

Σου είπε θα σου βάλει LOS και BKD250 τα οποία θα του τα πας εσύ ή θα τα προμηθευτεί αυτός;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...