Dvs Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν είχα ζητησει στο παρελθόν επιπλέον μαγνητικά, μου είχαν πει οτι έρχονται αποκλειστικά απέξω Μου είχαν ζητήσει κάρτα και ταυτότητα και ήθελε γύρω στις 15 μέρες Βέβαια έχουν περάσει 2 χρόνια απο τότε, και ίσως έχει αλλάξει τίποτα Υπάρχει τρόπος να καταλάβω μια αλουμινένια πόρτα, αν η κλειδαριά έχει καταπέλτη ή όχι; Κλειδώνει μόνο μια φορά. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Dvs
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Γεια σε όλους. Διάβασα όσο μπορούσα το τεράστιο θρεντ. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 1. Πολύ κοντινό μου πρόσωπο νοίκιασε με τη γυναίκα του διαμέρισμα σε επαρχιακή πόλη 80.000 κατοίκων. Το σπίτι δυστυχώς έχει ξυλινη πόρτα αλλά τουλάχιστον ειναι, όχι αυτές που είναι κοντραπλακέ μπρος πίσω. Επειδή ο ιδιοκτήτης δε δέχεται ούτε να επωμισθεί κόστος θωρακισμένης πόρτας αλλά ούτε καν νέας κλειδαριάς , αναγκάστηκε να βάλει αυτός έναν κύλινδρο multilock 7*7 και ένα defender 0ro2 disec ( έτσι μου τον είπε). Κλειδαριά έχει την ίδια που είχε ο προηγούμενος.... κάποια cisa χωρίς να ξέρει τι ακριβώς είναι. Έβαλε και μια βέργα στο κασωμα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι σχετικά καλυμμένος μην μπουν μέσα χωρίς να κάνουν θόρυβο? 2. Στο διαμερισμά μου αποφάσισα να αλλάξω μια ξύλινη μασιφ πόρτα και να βάλω μια ασφαλείας. Πέρασα από διάφορα μαγαζιά να πάρω προσφορές. Η blokaport μου άρεσε, μάλλον επειδή ήταν το μοναδικό κατάστημα που μου μίλησαν. Μου είπαν για κλειδαριά fiam η tesio , κύλινδρο iseo r50 και defender sferik rok. Μαζί με μια πόρτα με διπλή θωράκιση και εγκατάσταση με τσιμέντο. Στα 800 ευρώ. Μετά την εκπαίδευση μου εδώ στο θρεντ θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να τους πω εάν μπορούν να βάλουν defender disec bs250 αντί του sferic rok? Επίσης αξίζει η iseo r50? Η κλειδαριά? Ευχαριστώ πολύ , εάν ο φίλος mclein και άλλοι φίλοι που ξέρουν ας πουν τη γνώμη τους.
zevage Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, deismus είπε Γεια σε όλους. Διάβασα όσο μπορούσα το τεράστιο θρεντ. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 1. Πολύ κοντινό μου πρόσωπο νοίκιασε με τη γυναίκα του διαμέρισμα σε επαρχιακή πόλη 80.000 κατοίκων. Το σπίτι δυστυχώς έχει ξυλινη πόρτα αλλά τουλάχιστον ειναι, όχι αυτές που είναι κοντραπλακέ μπρος πίσω. Επειδή ο ιδιοκτήτης δε δέχεται ούτε να επωμισθεί κόστος θωρακισμένης πόρτας αλλά ούτε καν νέας κλειδαριάς , αναγκάστηκε να βάλει αυτός έναν κύλινδρο multilock 7*7 και ένα defender 0ro2 disec ( έτσι μου τον είπε). Κλειδαριά έχει την ίδια που είχε ο προηγούμενος.... κάποια cisa χωρίς να ξέρει τι ακριβώς είναι. Έβαλε και μια βέργα στο κασωμα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι σχετικά καλυμμένος μην μπουν μέσα χωρίς να κάνουν θόρυβο? 2. Στο διαμερισμά μου αποφάσισα να αλλάξω μια ξύλινη μασιφ πόρτα και να βάλω μια ασφαλείας. Πέρασα από διάφορα μαγαζιά να πάρω προσφορές. Η blokaport μου άρεσε, μάλλον επειδή ήταν το μοναδικό κατάστημα που μου μίλησαν. Μου είπαν για κλειδαριά fiam η tesio , κύλινδρο iseo r50 και defender sferik rok. Μαζί με μια πόρτα με διπλή θωράκιση και εγκατάσταση με τσιμέντο. Στα 800 ευρώ. Μετά την εκπαίδευση μου εδώ στο θρεντ θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να τους πω εάν μπορούν να βάλουν defender disec bs250 αντί του sferic rok? Επίσης αξίζει η iseo r50? Η κλειδαριά? Ευχαριστώ πολύ , εάν ο φίλος mclein και άλλοι φίλοι που ξέρουν ας πουν τη γνώμη τους. Η γνωμη μου ειναι: - Αν αντεχει η τσέπη σου βάζεις ότι καλύτερο μπορείς. Μια φορά τα βάζεις. - Αν δεν αντεχει η τσεπη σου βάζεις το καλύτερο που μπορείς με σκοπό να κάνεις τον απροσκλητο να προβληματιστεί όσο γίνεται και να καταναλώσει χρόνο. Εγω τελικά κατάλαβα οτι στα defender πρέπει μαλλον να βάζουμε ότι καλύτερο υπάρχει (ανεξάρτητα απο την τσέπη μας και στα πλαίσια καποιας λογικής) 6 ώρες πριν, Dvs είπε Όταν είχα ζητησει στο παρελθόν επιπλέον μαγνητικά, μου είχαν πει οτι έρχονται αποκλειστικά απέξω Μου είχαν ζητήσει κάρτα και ταυτότητα και ήθελε γύρω στις 15 μέρες Βέβαια έχουν περάσει 2 χρόνια απο τότε, και ίσως έχει αλλάξει τίποτα Εννοείται με καρτα και ταυτότητα. Ετσι κι αλλιώς έχει καρτα με κρυμμένους τους κωδικούς. Εμενα πάλι ο κλειδαράς μου ειπε οτι θα τα έχω σε δυο εργάσιμες απο Αθήνα στην επαρχία που μένω. Το θεμα ειναι πόση εμπιστοσύνη μπορει να έχει κανείς στους ενδιάμεσους (κλειδαράς, υπάλληλος της εταιρείας, κλπ) οι οποίοι με αυτη τη διαδικασία εντοπίζουν που ακριβως είσαι με οτι αυτο συνεπάγεται. Μαλιστα ο κλειδαράς μίλαγε με το μικρό όνομα στον άλλο. Πως ξερω οτι αφου μου στείλει τα δικά μου δεν θα τον πάρει ενα τηλεφωνάκι να του πεί "Κώστα ο πελάτης Ταδόπουλος θέλει ενα ακόμη, στειλε μας ένα.."!!!!!! Και μετά να ψαχνουμε ολοι μαζί πως ανοιχθηκε το defender χωρις εργαλεία!!! Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από zevage
mclein Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Dvs είπε Όταν είχα ζητησει στο παρελθόν επιπλέον μαγνητικά, μου είχαν πει οτι έρχονται αποκλειστικά απέξω Μου είχαν ζητήσει κάρτα και ταυτότητα και ήθελε γύρω στις 15 μέρες Βέβαια έχουν περάσει 2 χρόνια απο τότε, και ίσως έχει αλλάξει τίποτα Υπάρχει τρόπος να καταλάβω μια αλουμινένια πόρτα, αν η κλειδαριά έχει καταπέλτη ή όχι; Κλειδώνει μόνο μια φορά. φτιαχνονται κανονικά στον αντιπροσωπο. οι αλουμινοπορτες δεν εχουν κλειδαριες με καταπελτη στο 99% αυτη τη στιγμη. cisa multitop, g-u ειναι καποιες που εχουν. 4 ώρες πριν, deismus είπε Γεια σε όλους. Διάβασα όσο μπορούσα το τεράστιο θρεντ. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 1. Πολύ κοντινό μου πρόσωπο νοίκιασε με τη γυναίκα του διαμέρισμα σε επαρχιακή πόλη 80.000 κατοίκων. Το σπίτι δυστυχώς έχει ξυλινη πόρτα αλλά τουλάχιστον ειναι, όχι αυτές που είναι κοντραπλακέ μπρος πίσω. Επειδή ο ιδιοκτήτης δε δέχεται ούτε να επωμισθεί κόστος θωρακισμένης πόρτας αλλά ούτε καν νέας κλειδαριάς , αναγκάστηκε να βάλει αυτός έναν κύλινδρο multilock 7*7 και ένα defender 0ro2 disec ( έτσι μου τον είπε). Κλειδαριά έχει την ίδια που είχε ο προηγούμενος.... κάποια cisa χωρίς να ξέρει τι ακριβώς είναι. Έβαλε και μια βέργα στο κασωμα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι σχετικά καλυμμένος μην μπουν μέσα χωρίς να κάνουν θόρυβο? 2. Στο διαμερισμά μου αποφάσισα να αλλάξω μια ξύλινη μασιφ πόρτα και να βάλω μια ασφαλείας. Πέρασα από διάφορα μαγαζιά να πάρω προσφορές. Η blokaport μου άρεσε, μάλλον επειδή ήταν το μοναδικό κατάστημα που μου μίλησαν. Μου είπαν για κλειδαριά fiam η tesio , κύλινδρο iseo r50 και defender sferik rok. Μαζί με μια πόρτα με διπλή θωράκιση και εγκατάσταση με τσιμέντο. Στα 800 ευρώ. Μετά την εκπαίδευση μου εδώ στο θρεντ θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να τους πω εάν μπορούν να βάλουν defender disec bs250 αντί του sferic rok? Επίσης αξίζει η iseo r50? Η κλειδαριά? Ευχαριστώ πολύ , εάν ο φίλος mclein και άλλοι φίλοι που ξέρουν ας πουν τη γνώμη τους. 1. ειναι σχετικά καλά. βεβαια ο 7x7 ειναι πλεον ξεπερασμενος, οποτε με την πρωτη ευκαιρια θα πηγαινα σε κατι καλυτερο με διπλη σειρα συνδιασμου ! 2. φυσικα και αξιζει το bkd250 εναντι οποιουδηποτε αλλου !!! για μενα η iseo ειναι μια καλη κλειδαρια αλλα δεν φτανει το επιπεδο της los & cisa revo. οσο για τον r50, καλος κυλινδρος αλλά....... 2 ώρες πριν, zevage είπε ψαχνουμε ολοι μαζί πως ανοιχθηκε το defender χωρις εργαλεία!!! με μια 9volt ή 12volt μπαταρία + ενα μεσαιο μαγνητη. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από mclein
Alejandro Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε η iseo ειναι μια καλη κλειδαρια αλλα δεν φτανει το επιπεδο της los & cisa revo Πού διαφοροποιείται;
mclein Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, Alejandro είπε Πού διαφοροποιείται; στο οτι χαλαει στα 3-4 χρονια + ειχε μονο καταπελτη. μεχρι να τελειωσουν οι παρτιδες με το μονο καταπελτη, εχουμε καιρο να μιλησουμε για iseo διπλου !!
Alejandro Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Κρίμα γιατί μου αρέσει ο τρόπος που "κρατάει" τον κύλινδρο.
zevage Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, mclein είπε με μια 9volt ή 12volt μπαταρία + ενα μεσαιο μαγνητη. Δηλαδή???!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Zevage, Mclein ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η blokaport παίρνει άλλες κλειδαριές και κυλίνδρους δηλαδή απ' αυτές που μου είπαν στο μαγαζί? Μπορώ να τους πω? Και ποιους? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από deismus
Dvs Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Υπάρχουν διαφορες φήμες, δεν ξέρω αν ισχύουν, οτι ανοίγει με μαγνήτες ή με "βραχυκύκλωμα" απο 9V μπαταρία κοκ Π.χ. https://www.youtube.com/watch?v=TSqJT93V6-o Βέβαια, εξακολουθεί να προστατεύει απο το τυχαίο γιωτόμπαλο που θα έρθει να σου σκαλίσει την κλειδαριά στην Αθήνα. Εισάγει 2 λεπτά καθυστέρηση πριν αποκτήσει πρόσβαση στον κύλινδρο ο κλέφτης 1
zevage Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Dvs είπε Υπάρχουν διαφορες φήμες, δεν ξέρω αν ισχύουν, οτι ανοίγει με μαγνήτες ή με "βραχυκύκλωμα" απο 9V μπαταρία κοκ Π.χ. https://www.youtube.com/watch?v=TSqJT93V6-o Βέβαια, εξακολουθεί να προστατεύει απο το τυχαίο γιωτόμπαλο που θα έρθει να σου σκαλίσει την κλειδαριά στην Αθήνα. Εισάγει 2 λεπτά καθυστέρηση πριν αποκτήσει πρόσβαση στον κύλινδρο ο κλέφτης Αυτος ειναι ενας τυχαιος μαγνήτης ή κατι ιδιαίτερο? Οι κινησεις ειναι τυχαίες-δοκιμές άραγε?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης mclein γιατί λες " αλλά" στον iseo r50? Προτάσεις για συμβατές με blokaport είναι δηλαδή 1.κλειδαρια cisa revo ή mtlock los? 2. Κύλινδρος ...? 3. Defender έχω πειστεί και θα βάλω disec bkd250, ok σ αυτό. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από deismus
swayback Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, deismus είπε Επίσης mclein γιατί λες " αλλά" στον iseo r50? Προτάσεις για συμβατές με blokaport είναι δηλαδή 1.κλειδαρια cisa revo ή mtlock los? 2. Κύλινδρος ...? 3. Defender έχω πειστεί ότι θα βάλω disec 250 ok σ αυτό. Ο Iseo R50 είναι ένας ΟΚ-καλός κύλινδρος αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο και υπάρχουν καλύτερες επιλογές κοντά σε αυτά τα λεφτά περίπου. Είναι στην κατηγορία των Cisa AP3S & Cisa AP4S. Εναλλακτικές επιλογές κυλίνδρων: -Mauer NW4 -AGB Scudo DCK (τη νέα έκδοση) -EVVA ICS Και αν θες κάτι ακόμα καλύτερο (και συνεπώς πιο ακριβό), δες: -Mul-T-Lock MT5+ -EVVA 4KS -Abloy Protec 2 Κλειδαριά: Και οι 2 είναι πολύ καλές. Αμφιβάλλω αν θα έχουν την ανανεωμένη έκδοση της Cisa Revolution pro που μας έχει πει ο mclein ότι έχει βγει και ότι είναι ανώτερη της Mul-T-Lock LOS. +1 για το Disec Diamond BKD250. Όλα τα παραπάνω είναι συμβατά με την πόρτα, αλλά έχεις ρωτήσει αν θα δεχτούν να βάλουν κλειδαριά, defender και κύλινδρο της επιλογής σου; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ φίλε swayback, είμαι λίγο noob αλλά άμα τους πω για Πχ. Multilock mt5+ Multilock los και disec bd250 και αφού είναι συμβατοί, δηλαδή άμα τους αγοράσω από ιντερνέτ και τους πω βάλτε τα στην πόρτα θα κλωτσήσουν λες?
swayback Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, deismus είπε Ευχαριστώ φίλε swayback, είμαι λίγο noob αλλά άμα τους πω για Πχ. Multilock mt5+ Multilock los και disec bd250 και αφού είναι συμβατοί, δηλαδή άμα τους αγοράσω από ιντερνέτ και τους πω βάλτε τα στην πόρτα θα κλωτσήσουν λες? Όχι απαραίτητα. Πχ ο Siamo δεν το δέχεται ενώ ο Porta Block μου είχε πει οκ. Ρώτησε και θα σου πουν. Αν δεχτούν, σίγουρα συμφέρει να τα πάρεις από κάπου αλλού και να τους τα πας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις