Alejandro Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε τέτοια πράγματα. To defender όπως λέει και το όνομά του είναι για να προστατεύει τον κύλινδρο από σπάσιμο, τρύπημα κλπ. Αν κάποιοι δεν το δέχεστε ή έχετε αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά του, πάω πάσο. Βρείτε κάποια άλλη μέθοδο προστασίας. Αυτά είναι τα μέσα προστασίας στην εποχή μας. Η συντριπτική πλειοψηφία των παραβιάσεων εισόδων, αφορούν ξύλινες πόρτες ή θωρακισμένες με κλειδί χρηματοκιβωτίου. Λίγες περιπτώσεις αφορούν σύγχρονες κλειδαριές με defender και low budget κυλίνδρους. Με αξιοπρεπείς κυλίνδρους και defenders δεν έχετε κάτι να φοβόσαστε. Αν έχετε κάτι που θα οδηγήσει κάποιον να προσπαθήσει να παραβιάσει το defender και τον κύλινδρο με τα ανάλογα εργαλεία, το χρόνο και το θόρυβο, δεν θα κάναμε αυτές τις συζητήσεις γιατί τότε θα είχατε ήδη ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. 3
zevage Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Αγαπητοί συμφορουμήτες δεν διαβασα ολες τις αναρτήσεις στο νημα αυτό και δεν θα το κάνω γιατι δεν εχω το χρόνο και την υπομονή. Συμμετείχα στην κουβέντα οχι για να υποδείξω αλλά για να δεχθώ υποδείξεις και συμβουλές σε ενα θέμα το οποίο περιέγραψα αναλυτικά στη σελ 187. Ειπα απο την αρχή οτι μου τοποθετησαν πορτα ασφαλείας με κλειδαριά κάποια securemme (δεν ξερω ποιο μοντελο ακριβώς), με κύλινδρο MG X8 και προστασία defender DISEC MRM29-25D1 (μαγνητικό). Ολα τα παραπανω ήταν στη συνολική τιμή της πόρτας. Επειδή ο κύλινδρος είχε τεσσερα κλειδιά και πρέπει να φτιάξω αλλα 3 (χρειαζόμαστε επτά) και επειδή δεν μπορεσα να βρω στο διαδυκτιο χαρακτηριστικά για τον MG X8 ρωτησα εσας κατα ποσο ειμαι καλυμένος με τον υπόψη κύλινδρο ωστε να φτιαξω τα επιπλέον κλειδιά ή να τον αλλάξω με καποιον καλυτερο και να φτιαξω επιπλεον κλειδια για αυτόν. Δυστυχώς οι απαντήσεις σας με μπερδεψαν και επιπλεον δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ειστε επιθετικοί και νευρικοί. Στην αρχή μου προτείνατε καποιους κυλίνδρους πολύ καλούς αλλά και πολύ ακριβούς για την τσεπη μου, που διαθετοντας το defender που ανεφερα μαλλον είναι υπερβολή να τους βάλω. Πρότεινα εγω καποιους για τους οποίους μου ειπατε διαφορα μειονεκτήματα και με αποτρεψατε. Τελικά καταλήξατε οτι, ότι κύλινδρο και να βάλω αφου η πορτα ειναι θωρακισμενη και εχω το defender δεν εχω πρόβλημα. Θα δω τελικά τι θα κάνω πάντως δεν θα ξεπεράσω τα 70 ευρώ και μαλλον θα παω στον CISA ASTRAL S OA3SO διπλής ενεργειας. Ο λογος ειναι για να ενισχύσω το defender στο ξεκάρφωμα, γιατί διαπίστωσα οτι ειναι τοποθετημενο με δυο περαστές βίδες και μου δημιουργούν λιγο ανασφαλεια. Παντως δεν καταλαβαινω γιατι προτείνετε σε διαφορους (οχι σε εμενα) καποιους πολύ ακριβούς κυλίνδρους που κοστιζουν πανω απο 160 ευρώ και δεν τους προτείνετε να βαλουν ενα μαγνητικο defender (γύρω στα 110 ευρώ) και εναν ποιο οικονομικό κύλινδρο (γύρω στα 70 ευρώ) για να εχουν πολύ μεγαλύτερη ασφαλεια με το ίδια χρήματα.
Alejandro Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, zevage είπε Παντως δεν καταλαβαινω γιατι προτείνετε σε διαφορους (οχι σε εμενα) καποιους πολύ ακριβούς κυλίνδρους που κοστιζουν πανω απο 160 ευρώ και δεν τους προτείνετε να βαλουν ενα μαγνητικο defender (γύρω στα 110 ευρώ) και εναν ποιο οικονομικό κύλινδρο (γύρω στα 70 ευρώ) για να εχουν πολύ μεγαλύτερη ασφαλεια με το ίδια χρήματα. Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό. Επίσης δεν ήμουν ποτέ επιθετικός ή νευρικός. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Alejandro
gsf Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ο mg x8 τον οποίο έχω και εγώ κοστίζει περίπου 25 ευρώ σε site του εξωτερικού. Μάλλον δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Το άλλο μήνα που θα κατέβω στο χωριό θα τον αλλάξω με άλλον της τάξης των 100 ευρώ περίπου και θα βάλω και defender disec μαγνητικό. Δεν ξέρω αν το σώμα της κλειδαριάς έχει υποδοχή για defender. Αν δεν έχει θα αλλάξω και κλειδαριά. Πριν λίγες 2 εβδομαδες που έβαλα scudo dck kai disec diamond defender εδώ στην Αθήνα ο κλειδαράς μου είπε ότι είμαι υπερβολικός και μου πρότεινε τον monolito με τα μισά χρήματα. Είναι πως το βλέπει ο καθένας.
Alejandro Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατά την προσωπική μου άποψη, είναι λίγο εξεζητημένο το Diamond. Θα προτιμούσα να πάω σε Monolito και καλύτερο κύλινδρο. Είναι όντως όπως το βλέπει και το ζυγίζει ο καθένας αλλά όχι να πηγαίνουμε στα ακρα. Δηλαδή όχι πανάκριβο defender και φτηνιάρη κύλινδρο. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Alejandro 1
mclein Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, zevage είπε Αγαπητοί συμφορουμήτες δεν διαβασα ολες τις αναρτήσεις στο νημα αυτό και δεν θα το κάνω γιατι δεν εχω το χρόνο και την υπομονή. Συμμετείχα στην κουβέντα οχι για να υποδείξω αλλά για να δεχθώ υποδείξεις και συμβουλές σε ενα θέμα το οποίο περιέγραψα αναλυτικά στη σελ 187. Ειπα απο την αρχή οτι μου τοποθετησαν πορτα ασφαλείας με κλειδαριά κάποια securemme (δεν ξερω ποιο μοντελο ακριβώς), με κύλινδρο MG X8 και προστασία defender DISEC MRM29-25D1 (μαγνητικό). Ολα τα παραπανω ήταν στη συνολική τιμή της πόρτας. Επειδή ο κύλινδρος είχε τεσσερα κλειδιά και πρέπει να φτιάξω αλλα 3 (χρειαζόμαστε επτά) και επειδή δεν μπορεσα να βρω στο διαδυκτιο χαρακτηριστικά για τον MG X8 ρωτησα εσας κατα ποσο ειμαι καλυμένος με τον υπόψη κύλινδρο ωστε να φτιαξω τα επιπλέον κλειδιά ή να τον αλλάξω με καποιον καλυτερο και να φτιαξω επιπλεον κλειδια για αυτόν. Δυστυχώς οι απαντήσεις σας με μπερδεψαν και επιπλεον δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ειστε επιθετικοί και νευρικοί. Στην αρχή μου προτείνατε καποιους κυλίνδρους πολύ καλούς αλλά και πολύ ακριβούς για την τσεπη μου, που διαθετοντας το defender που ανεφερα μαλλον είναι υπερβολή να τους βάλω. Πρότεινα εγω καποιους για τους οποίους μου ειπατε διαφορα μειονεκτήματα και με αποτρεψατε. Τελικά καταλήξατε οτι, ότι κύλινδρο και να βάλω αφου η πορτα ειναι θωρακισμενη και εχω το defender δεν εχω πρόβλημα. Θα δω τελικά τι θα κάνω πάντως δεν θα ξεπεράσω τα 70 ευρώ και μαλλον θα παω στον CISA ASTRAL S OA3SO διπλής ενεργειας. Ο λογος ειναι για να ενισχύσω το defender στο ξεκάρφωμα, γιατί διαπίστωσα οτι ειναι τοποθετημενο με δυο περαστές βίδες και μου δημιουργούν λιγο ανασφαλεια. Παντως δεν καταλαβαινω γιατι προτείνετε σε διαφορους (οχι σε εμενα) καποιους πολύ ακριβούς κυλίνδρους που κοστιζουν πανω απο 160 ευρώ και δεν τους προτείνετε να βαλουν ενα μαγνητικο defender (γύρω στα 110 ευρώ) και εναν ποιο οικονομικό κύλινδρο (γύρω στα 70 ευρώ) για να εχουν πολύ μεγαλύτερη ασφαλεια με το ίδια χρήματα. α) ο κυλινδρος MG X8 ειναι για πεταμα, για να τελειωνει η ιστορια. β) δεν υπαρχει επιθετικοτητα - ουτε νευρικοτητα, απλως απαντας σφυριζοντας κλεφτικα ! γ) ποτέ δεν μας ειπες οτι ενας κυλινδρος των 100€ ειναι πολυ ακριβος για εσενα + μας ρωτησες αν θυμαμαι καλα ποιοι ειναι στους καλυτερους κυλινδρους. δ) εμεις απο την αρχη λεγαμε οτι σε θωρακισμενη πορτα με defender τα πραγματα ειναι δεδομενα. εσυ εψαχνες βιντεακια με αλουμινοπορτες + ξυλινες απλες πορτες και μας τα παρεθετες ως "κοιταχτε πως σπαει ο astral s". με λιγα λογια εμεις κατασταλαγμενοι ειμαστε, εσυ απλως αγνοεις και τα βασικα κ πιστευεις μονο τα ματια σου ! καλο ειναι αυτο το τελευταιο ομως οι καιροι ειναι υποπτοι + αρα θελει ψαξιμο. ε) 70€ = Cisa Astral S, Agb 9000 - οπως λεμε εδω και 25 σελιδες ειναι οτι πιο τιμιο ! (θα μπορουσες να βρεις και dck στα 80€ αλλα ειναι λιγο ακριβοτερα τα κλειδια) !!! στ) το μαγνητικο defender με 2 κλειδια εχει 110€ και οταν καποιος εχει οικογενεια 4μελη ->> 110 + 25 + 25. τελος, το defender εχει αποδειχθει οτι ειναι αποτρεπτικο ετσι κι αλλιως ακομη και σε μορφες τυπου sferik rok / cisa -- ποσο μαλλον οταν η βασικη μας προταση ειναι bd200 / bkd250 ! αρα ναι, ενας abloy στα 120€ ειναι η καλυτερη λυση !!! 47 λεπτά πριν, gsf είπε Ο mg x8 τον οποίο έχω και εγώ κοστίζει περίπου 25 ευρώ σε site του εξωτερικού. Μάλλον δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Το άλλο μήνα που θα κατέβω στο χωριό θα τον αλλάξω με άλλον της τάξης των 100 ευρώ περίπου και θα βάλω και defender disec μαγνητικό. Δεν ξέρω αν το σώμα της κλειδαριάς έχει υποδοχή για defender. Αν δεν έχει θα αλλάξω και κλειδαριά. Πριν λίγες 2 εβδομαδες που έβαλα scudo dck kai disec diamond defender εδώ στην Αθήνα ο κλειδαράς μου είπε ότι είμαι υπερβολικός και μου πρότεινε τον monolito με τα μισά χρήματα. Είναι πως το βλέπει ο καθένας. ο κλειδαρας μαλλον δεν ειχε λεφτα να αγορασει bkd250 ή ειναι τσακωμενος με τον κυριο Ραπτοπουλο. απορω πως υπαρχουν επαγγελματιες που αποτρεπουν τον κοσμο να παρει τα τοπ ! υγ - εμαθα πως υπαρχουν Omega Point στην Αττικη που αποτρεπουν τον κοσμο να αγορασει Omega Plus και να προτιμησει Dierre / Cipierre / Securemme / Iseo !!!!!!!! 2
gsf Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μη λέμε ότι θέλουμε. Και τα δύο τα μοντέλα μου τα έβγαλε μπροστά μου. Σε καλύπτει το monolito μου είπε αλλά κάνε οτι θες. Μάλιστα τον diamond τον είχε σε 2 χρώματα.
mclein Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, gsf είπε Μη λέμε ότι θέλουμε. Και τα δύο τα μοντέλα μου τα έβγαλε μπροστά μου. Σε καλύπτει το monolito μου είπε αλλά κάνε οτι θες. Μάλιστα τον diamond τον είχε σε 2 χρώματα. δε λεμε οτι θελουμε, γι'αυτο κανουμε παραθεση τα γραπτα σας ! τα εχει, τα πουλαει & ταυτοχρονα προτεινει bd200 και λεει εισαι υπερβολικος μονο μια απαντηση δινω μεσα στο μυαλο μου - χωρις να με απασχολει τι κανει ο καθε επαγγελματιας - αλλα απαντω για την ιστορια... βγαζει περισσοτερο κερδος στο bd200 + εχει καμια 30αδα αγορασμενα και πρεπει να τα ξεφορτωθει πριν σταματησει να θεωρει υπερβολικους αυτους που θελουν το καλυτερο !!! φιλικά και τελειωνει κι αυτο το θεμα. υγ - τα diamond υπαρχουν σε 3 χρωματα Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από mclein 1
SavvinDiesel Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα και εγώ, όπως πολλοί άλλοι από ό,τι διάβασα μέχρι τώρα να ευχαριστήσω δημοσίως τον φίλο mclein για τις διαφωτιστικότατες απαντήσεις του μέσω Π.Μ.. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από SavvinDiesel
zevage Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Σχετικά με τον μαγνητικο DISEC μπορώ να βγαλω μονος μου εφεδρικα κλειδιά (μαγνητικά) ερχομενος σε επαφή με τον αντιπρόσωπο, χωρίς ενδιάμεσο κλειδαρά? Αν ναι που πρεπει να απευθυνθώ?
mclein Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, zevage είπε Σχετικά με τον μαγνητικο DISEC μπορώ να βγαλω μονος μου εφεδρικα κλειδιά (μαγνητικά) ερχομενος σε επαφή με τον αντιπρόσωπο, χωρίς ενδιάμεσο κλειδαρά? Αν ναι που πρεπει να απευθυνθώ? απο εκει που αγοραστηκε το defender θα σου πουν.
zevage Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, mclein είπε απο εκει που αγοραστηκε το defender θα σου πουν. Μενω σε επαρχιακή πολη και θελω να ασχοληθώ μονος μου.
mclein Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, zevage είπε Μενω σε επαρχιακή πολη και θελω να ασχοληθώ μονος μου. γι'αυτο επικοινωνησε με τον τοποθετη. ρωτησε απο που αγοραστηκε το defender κ απο εκει θα οδηγηθεις στον εισαγωγεα. με την καρτουλα του defender θα βγαλεις οσα νεα keytags θελεις.
zevage Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, mclein είπε γι'αυτο επικοινωνησε με τον τοποθετη. ρωτησε απο που αγοραστηκε το defender κ απο εκει θα οδηγηθεις στον εισαγωγεα. με την καρτουλα του defender θα βγαλεις οσα νεα keytags θελεις. Χωρις να ανακατεψω κανενα αλλο εκτός απο μενα και αυτον που θα αναπαράγει δεν γίνεται? Υπάρχει κάποιος αποκλειστικός αντιπρόσωπος?
mclein Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, zevage είπε Χωρις να ανακατεψω κανενα αλλο εκτός απο μενα και αυτον που θα αναπαράγει δεν γίνεται? Υπάρχει κάποιος αποκλειστικός αντιπρόσωπος? αφου δε θες να αναπαραγεις σε κλειδαρα ή πωλητη πορτών, δε νομιζω. μπορεις να επικοινωνησεις παραυτα με Σωτηροπουλο, Ραπτοπουλο, Φωκα, Καρυδη, Χρυσικο, Μαλαπετσα μηπως σε βοηθησουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις