mclein Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Dvs είπε Δεν ξέρω αν εχει σχολιασθεί και παλιότερα (έχω μείνει στην σελίδα 160), αυτό το έχετε δει? https://www.diamandino.gr/ασύρματη-απαραβίαστη-κλειδαριά-diamandino.html Για να αποτρέπει κάποιον που απλα θα ανοιξει την κλειδαριά και θα θέλει να μπει.... ειναι εξυπνη κατασκευη. την εχει αντιγραψει κι ενας ελληνας απο Σαλονικη. (Semkos) δεν το τοποθετω λογω ομορφιας. ειναι πολυ ασχημο + η πλακετα οι φημες λενε δε κραταει πολύ πριν καεί..
Dvs Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Με ενδιαφέρει κυρίως για εξοχικο, το εμφανησιακό έρχεται δεύτερο. Με προβληματίζει πόσο καιρό αντέχουν οι μπαταρίες (και κλειδωθώ απέξω). Επίσης, επειδή ειναι τα πρώτα του χώρου δεν νομίζω να έχουν κάποιο σοβαρό επιπεδο ασφαλείας ή κρυπτογράφησης για να ανοίξει. Φανταστείτε να ανοίγει σαν γκαραζόπορτα
mclein Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Dvs είπε Με ενδιαφέρει κυρίως για εξοχικο, το εμφανησιακό έρχεται δεύτερο. Με προβληματίζει πόσο καιρό αντέχουν οι μπαταρίες (και κλειδωθώ απέξω). Επίσης, επειδή ειναι τα πρώτα του χώρου δεν νομίζω να έχουν κάποιο σοβαρό επιπεδο ασφαλείας ή κρυπτογράφησης για να ανοίξει. Φανταστείτε να ανοίγει σαν γκαραζόπορτα ειναι αρκετα σοβαρη ασφαλεια αλλα εχει τα μειον της. οι μπαταριες αν ειναι αλκαλικες & σχετικα επωνυμες νομιζω θα κρατησουν αρκετα. επισης, τα κοινα κλεφτρονια δε νομιζω να ξερουν γιατι δεν ανοιγει η πορτα !!!
Sebu Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Στις 4/14/2018 στις 9:52 ΠΜ, zevage είπε Η άποψή μου ειναι οτι ο συναγερμός πρέπει να ενεργοποιείται οταν κάποιος πλησιασει στην πορτα (χωρις να εχει καμια δουλειά εκει τη συγκεκριμενη στιγμή) οσον αφορά τις μονοκατοικίες ή απλώσει το χερι του ή το αυτί του, οσον αφορά τις πολυκατοικίες. Αν εχει ξεκινήσει την παραβίαση τοτε θεωρώ οτι ειναι σχετικά αργά. Εχω την εντυπωση οτι το ακριβοτερο μοντελο της Portablock εχει συναγερμο προσεγγισης. Υπαρχει δλδ μια "αορατη" ακτινα φωτος (σαν και αυτη που υπαρχει στα ασανσερ για να κλεινει ή οχι η πορτα αν υπαρχει ανθρωπος μπροστα) η οποια ειναι στο υψος της κλειδαριας και οποιος προσπαθησει να πλησιασει την κλειδαρια για οποιοδηποτε λογο αρχιζει να βαραει συναγερμος. Ο ιδιοκτητης χρηστης τον οπλιζει/αφοπλιζει με τηλεχειριστηριο. Δεν ξερω ποσο ευκολα αυτο παρακαμπτεται ή οχι (πχ με καποιο συστημα καθρεφτων για να νομιζει οτι δεν εχει διακοπει η ακτινα). Επισης η ακριβη Portablock εχει και κλειδωμα κρυφο πανικου το οποιο ειναι ενισχυμενο εξωτερικα με επιπλεον μεγαλη πλακα μαγγανιου. Το θεμα ειναι οτι η πορτα αυτη ειναι αρκετα ακριβη και οπως ειχε πει και ο mclein η τοποθετηση και σφραγιση δεν γινεται με τσιμεντο αλλα αφρο πολυουρεθανης με οτι αυτο συνεπαγεται για την περιμετρικη ασφαλεια της κασας. 1
ellas1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Στις 4/2/2018 στις 11:18 ΠΜ, mclein είπε αν αγορασεις balomenos, μην παρεις maxi lock. καλυτερα την axi home 3d ! το μεγαλη εταιρια + εμπιστοσυνης παει για τον balomenos ? φτιαξε τα πορτοπαραθυρα κ μετα τη θωρακισμενη σε αναλογο χρωματισμο ! Καλησπέρα σας, θέλω και εγώ να αλλάξω και ψάχνω να δω τι υπάρχει για πιο πολύ ασφάλεια. Μου είπαν για την maxi lock και βλέπω ότι εσείς γράφετε όχι αυτή. Για πιο λόγο? Έχετε να μου προτείνετε κάποιες άλλες?
mclein Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ellas1983 είπε Καλησπέρα σας, θέλω και εγώ να αλλάξω και ψάχνω να δω τι υπάρχει για πιο πολύ ασφάλεια. Μου είπαν για την maxi lock και βλέπω ότι εσείς γράφετε όχι αυτή. Για πιο λόγο? Έχετε να μου προτείνετε κάποιες άλλες? καλησπερα, τι θελετε να αλλαξετε ;
ellas1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε καλησπερα, τι θελετε να αλλαξετε ; την κλειδαριά
mclein Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ellas1983 είπε την κλειδαριά δε βλεπω το λογο να πατε στον balomeno ή οποιονδηποτε τοποθετει πορτες γιατι απλα θα πληρωσετε ακριβα κατι που μπορειτε να παρετε σε νορμαλ τιμη ! μπορειτε να απευθυνθειτε σε οποιονδηποτε κλειδαρα της περιοχης σας ή αλλου και να παρετε προσφορες για πραγματα που κυκλοφορουν ευρεως. γενικως εχουμε ξαναπει : omega plus κλειδαρια ή cisa / mottura / mul-t-lock κλειδαρια κυλινδρου + monolito rok / diamond defender + κυλινδρο καταλληλο για τα οικονομικα σας ! 1
ellas1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, mclein είπε δε βλεπω το λογο να πατε στον balomeno ή οποιονδηποτε τοποθετει πορτες γιατι απλα θα πληρωσετε ακριβα κατι που μπορειτε να παρετε σε νορμαλ τιμη ! μπορειτε να απευθυνθειτε σε οποιονδηποτε κλειδαρα της περιοχης σας ή αλλου και να παρετε προσφορες για πραγματα που κυκλοφορουν ευρεως. γενικως εχουμε ξαναπει : omega plus κλειδαρια ή cisa / mottura / mul-t-lock κλειδαρια κυλινδρου + monolito rok / diamond defender + κυλινδρο καταλληλο για τα οικονομικα σας ! Ευχαριστώ πολύ! Εσείς ποια από όλες αυτές θα μου προτείνατε, για πιο ασφάλεια? Έχω διαβάσει κάτι και με συναγερμό κλειδαριάς ή με defender που κλείνει μπροστά και δεν φαίνεται η κλειδαριά. Σας ρωτάω και ψάχνομαι έτσι, γιατί έπεσα θύμα κλοπής αυτές τις μέρες.
mclein Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ellas1983 είπε Ευχαριστώ πολύ! Εσείς ποια από όλες αυτές θα μου προτείνατε, για πιο ασφάλεια? Έχω διαβάσει κάτι και με συναγερμό κλειδαριάς ή με defender που κλείνει μπροστά και δεν φαίνεται η κλειδαριά. Σας ρωτάω και ψάχνομαι έτσι, γιατί έπεσα θύμα κλοπής αυτές τις μέρες. ολα εξαρτωνται απο το οικονομικο κομματι. μια Omega Plus ειναι στα 190€ εως 250€. μια κλειδαρια κυλινδρου απο 120€. μια κλειδαρια κυλινδρου σοβαρη απο 180€. μια κλειδαρια κυλινδρου τοπ απο 250€. μπορειτε να βαλετε defender μαγνητικο. μπορειτε να παρετε ενα μεσαιο defender + εναν πολυ καλο κυλινδρο.
ellas1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) μέχρι 300-350 ευρώ μπορώ να διαθέσω. Ξέρετε εσείς κάποια ελβετικής εταιρείας? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από ellas1983
mclein Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ellas1983 είπε μέχρι 300-350 ευρώ μπορώ να διαθέσω. Ξέρετε εσείς κάποια ελβετικής εταιρείας? γιατι πουλαει καποιος ελβετικης προελευσης προϊοντα στην αττική ή στην ελλαδα ; το μονο που ξεκινησε ελβετικα & εγινε τσεχικο στην πορεια ειναι ο Magnum.
ellas1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, mclein είπε γιατι πουλαει καποιος ελβετικης προελευσης προϊοντα στην αττική ή στην ελλαδα ; το μονο που ξεκινησε ελβετικα & εγινε τσεχικο στην πορεια ειναι ο Magnum. Τι να σας πώ δεν ξέρω και γω και προσπαθώ να βγάλω άκρη.
ellas1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ellas1983 είπε Τι να σας πώ δεν ξέρω και γω και προσπαθώ να βγάλω άκρη. Μου είπαν για μια κλειδαριά (κύλινδρο EVVA ICS) τι λέτε? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από ellas1983
mclein Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, ellas1983 είπε Μου είπαν για μια κλειδαριά (κύλινδρο EVVA ICS) τι λέτε? πολυ καλος κυλινδρος ! το θεμα ειναι με τι συνοδευεται + σε ποια τιμη ! ουσιαστικα το σε ποια τιμη ειναι το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις