Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mclein είπε

λογικα εισαι θεσσαλονικη...

θεωρητικα ο μονος κυλινδρος απο την MG που αξίζει & κοστίζει ειναι ο HSP που ειναι modular & patented. 

ο X8 ειναι ο πιο απλός κύλινδρος της MG απ'όσο θυμάμαι αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος οσον αφορα το πιο απλός.

δεν μπορουμε να πουμε εμεις αν σε καλυπτει ή όχι. εμεις γραφουμε τη γνωμη μας & εσυ αποφασιζεις.

εννοω οτι ανοιγω, ξεκλειδωνοντας & αμα θελω ξανακλειδωνω σα να ειχα κλειδια. (αλλα δεν εχω κλειδια) !

Tί γίνεται στη Θεσσαλονίκη κι έχει πλημμυρίσει η αγορά με αυτούς τους ημιάχρηστους mg x8? Mε βάση όσα διαβάζω εδώ ξεκλειδώνουν όσο εύκολα μια παλιού τύπου "τρίαινα" του συρμού σχεδόν; Τους βάζουν και με defender, για ποιό λόγο; Αν ξεκλειδώνει για πλάκα από τί μας προστατεύει το defender? Aπό μεθυσμένο διαρρήκτη που ξέχασε ότι ο κύλινδρος είναι άχρηστος και πάει να σπάσει τον αφαλό;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Krusty είπε

@Alejandro

To defender που αναφέρει είναι μαγνητικό με κλειδί.

Έγινε μπέρδεμα με τις παραθέσεις. Σε άλλο χρήστη αναφερόταν ο mclein και ο άλλος με το μαγνητικό απάντησε οπότε έγινε μπάχαλο η συζήτηση.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, xrhstoskzn είπε

Tί γίνεται στη Θεσσαλονίκη κι έχει πλημμυρίσει η αγορά με αυτούς τους ημιάχρηστους mg x8? Mε βάση όσα διαβάζω εδώ ξεκλειδώνουν όσο εύκολα μια παλιού τύπου "τρίαινα" του συρμού σχεδόν; Τους βάζουν και με defender, για ποιό λόγο; Αν ξεκλειδώνει για πλάκα από τί μας προστατεύει το defender? Aπό μεθυσμένο διαρρήκτη που ξέχασε ότι ο κύλινδρος είναι άχρηστος και πάει να σπάσει τον αφαλό;

Εμένα πέρυσι τον Απρίλιο στην Άρτα μου έβαλαν θωρακισμένη με mg x8 χωρίς defender??? Είχα πλήρη άγνοια περί κλειδαριών όμως. Τώρα θέλω να τα αλλάξω ολα , ακόμα και το σώμα κλειδαριάς που είναι μη γραναζωτο με γραναζωτη αν αυτό είναι εφικτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrhstoskzn είπε

κι εδω αττικη εχει γεμισει ο τοπος με K2, Fiam, Moia κλπ :D

γενικα ο κοσμος δεν ξερει. εμπιστευεται γνωστους, φιλους, γνωστους των γνωστων και τελικα παιρνει αυτο που γνωριζουν κι εκεινοι....

για πλακα δεν ξεκλειδωνει τιποτα. ομως ολοι οι διαρρηκτες δεν ειναι τεχνολογιας του '80...ουτε καν του 2000 αλλα του 2020 !!!

οποιος εχει χρονο + χρημα, ανοιγει πολλα πραγματα αυτη τη στιγμη.

εδω η κυρα μαρια στην καθε γειτονια ανοιγει με την ταυτοτητα κ χαιρεται...δε θα ανοιγουν οι κυλινδροι ;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Γνωριζει καποιος αν στην Portablock η καποια αλλη εταιρια που πουλαει θωρακισμενες πορτες

δινουν την επιλογη να βαλεις κλειδαρια  omega plus  ?

Π,χ βλεπω στο site της portablock ενω στις κλειδαριες υπαρχρει η omega αλλα στις πορτες της βαζει βασικα cisa

και ο siamo βαζει μονο MoturaQ

Ποια αλλη κλειδαρια μετα την omega pluς θεωρειται εξισου καλη ?

Θα ηθελα και γνωμες για moturaq kai cisa ap4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Krusty είπε

@Alejandro

To defender που αναφέρει είναι μαγνητικό με κλειδί.

Σωστα, το defender που εβαλα ειναι μαγνητικό και καλύπτει την εισοδο του κλειδιού, οπότε δεν υπαρχει δυνατότητα picking ή bumping.

To defender ανοιγει ευκολα (2 λεπτά!!!) όπως οι κυλινδροι?

Επεξ/σία από zevage
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, zevage είπε

εξαρταται ποιος προσπαθει...

1 ώρα πριν, supermedoras είπε

Γνωριζει καποιος αν στην Portablock η καποια αλλη εταιρια που πουλαει θωρακισμενες πορτες

δινουν την επιλογη να βαλεις κλειδαρια  omega plus  ?

Π,χ βλεπω στο site της portablock ενω στις κλειδαριες υπαρχρει η omega αλλα στις πορτες της βαζει βασικα cisa

και ο siamo βαζει μονο MoturaQ

Ποια αλλη κλειδαρια μετα την omega pluς θεωρειται εξισου καλη ?

Θα ηθελα και γνωμες για moturaq kai cisa ap4

κανενας επωνυμος δεν τοποθετει omega plus.

μη διαβαζεις στο site, παρε τηλεφωνο ή πηγαινε απο κοντα.

η mottura q ειναι κλειδαρια. ο ap4s ειναι κυλινδρος.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mclein είπε
45 λεπτά πριν, zevage είπε

εξαρταται ποιος προσπαθει...

Ενας συνηθισμενος διαρρήκτης. Οχι ο Αρσεν Λουπέν!! B)

Δημοσ.

mclein ευχαριστω για την απαντηση

Portablock μου ειπαν οτι μπορουν να βαλουν omega plus αλλα μου προτεινε καλυτερα cisa ap4 γιατι

ειναι πιο καινουργιος απο omega και οτι και αυτος ειναι απαραβιαστος !!!

Να προτιμησω omega  plus με portablock μοντελο Rock   η Σιαμο μοντελο παραγωγικο  με  αυτα που βαζει ο ιδιος ?

Για τοποθετηση δεν ξερω μηπως πρεπει να παω σε Σιαμο αντι Portablock

Οι τιμες περιπου στα 900-1000 euro οι δυο αυτες περιπτωσεις

Εσεις τι θα μου προτεινατε να επιλεξω ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zevage είπε

οχι.

46 λεπτά πριν, supermedoras είπε

Portablock μου ειπαν οτι μπορουν να βαλουν omega plus αλλα μου προτεινε καλυτερα cisa ap4 γιατι

ειναι πιο καινουργιος απο omega και οτι και αυτος ειναι απαραβιαστος !!!

Να προτιμησω omega  plus με portablock μοντελο Rock   η Σιαμο μοντελο παραγωγικο  με  αυτα που βαζει ο ιδιος ?

Για τοποθετηση δεν ξερω μηπως πρεπει να παω σε Σιαμο αντι Portablock

Οι τιμες περιπου στα 900-1000 euro οι δυο αυτες περιπτωσεις

Εσεις τι θα μου προτεινατε να επιλεξω ?

να παρεις omega plus - αν η συγκριση γινεται με τον AP4s.

επισης, ο Σιαμος τι κυλινδρο δινει στα 1000€ ?

Δημοσ.

Για κυλινδρο δεν εδωσε μοντελο μονο κλειδαρια  mottura τελικη 1050 (παραγωγικο μοντελο)

Για το μοντελο  του σιαμου GROUP-S5 με διπλη κλειδαρια η μια αυτοματη abloy

και η αλλη mottura στα 1650 euro .Την μηχανικη δεν την αλλαζεις απο τι μου ειπε αργοτερα μπορεις μονο την δευτερη με μοttura

Δεν ξερω αν αξιζει σε αυτα τα χρηματα με διπλη ισως να ειναι καλυτερη σε ασφαλεια?

Στη portablock δεν αρνηθηκε για omega  plus αλλα μου τονισε οτι ειναι παλια σα μοντελο.......τελικη με omega 920 εuro

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mclein είπε
1 ώρα πριν, zevage είπε

οχι.

Διαθετοντας defender DISEC MRM29-25D1 εχει νοημα να βαλω κυλινδρο πιο ακριβό απο MG X8?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, supermedoras είπε

Για κυλινδρο δεν εδωσε μοντελο μονο κλειδαρια  mottura τελικη 1050 (παραγωγικο μοντελο)

Για το μοντελο  του σιαμου GROUP-S5 με διπλη κλειδαρια η μια αυτοματη abloy

και η αλλη mottura στα 1650 euro .Την μηχανικη δεν την αλλαζεις απο τι μου ειπε αργοτερα μπορεις μονο την δευτερη με μοttura

Δεν ξερω αν αξιζει σε αυτα τα χρηματα με διπλη ισως να ειναι καλυτερη σε ασφαλεια?

Στη portablock δεν αρνηθηκε για omega  plus αλλα μου τονισε οτι ειναι παλια σα μοντελο.......τελικη με omega 920 εuro

αν εχεις τα 1650, πηγαινε σε αυτη. φοβερο επιπεδο !

επισης, παζαρεψε το. νομιζω οτι θα το παρεις 1300.

2 ώρες πριν, zevage είπε

Διαθετοντας defender DISEC MRM29-25D1 εχει νοημα να βαλω κυλινδρο πιο ακριβό απο MG X8?

εγω με τα δεδομενα που υπαρχουν, θα εβαζα οσο καλυτερο κυλινδρο μπορουσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mclein είπε
4 ώρες πριν, zevage είπε

εγω με τα δεδομενα που υπαρχουν, θα εβαζα οσο καλυτερο κυλινδρο μπορουσα.

Μπορείς να μου προτείνεις τρεις συγκεκριμένους?

Με ενδιαφέρει επίσης αν γίνεται εσωτερικά με πομολάκι.

Επεξ/σία από zevage
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zevage είπε

Μπορείς να μου προτείνεις τρεις συγκεκριμένους?

Με ενδιαφέρει επίσης αν γίνεται εσωτερικά με πομολάκι.

abloy protec2 οσον αφορα την επιλογη με πομολο (αν και ειναι περιττο γιατι ειναι 2πλης λειτουργιας ο κυλινδρος)

mul-t-lock mt5 / mauer nw5 οσον αφορα τις αλλες δυο επιλογες μου.

αν πρεπει να προσθεσω : evva 4ks Vs kaba experT, παιζουν με διαφορα στηθους κ δεν εχω διαπιστωσει αδυναμιες !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...