gsf Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, mclein είπε στειλε μου με προσωπικο μηνυμα αν δε θελεις εδω, φωτογραφια του κλειδιου μηπως καταλαβω τι εχεις τοποθετησει.
mclein Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) μονο κυλινδρο θ'αλλαξεις. αγορασε κατι απο 80€ κι επανω αν προβεις σε καποια αλλαγη ωστε να εχει νοημα. κλειδαρια cipierre ή securemme με αντιστοιχης ποιοτητας defender. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από mclein
gsf Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mclein είπε μονο κυλινδρο θ'αλλαξεις. αγορασε κατι απο 80€ κι επανω αν προβεις σε καποια αλλαγη ωστε να εχει νοημα. κλειδαρια cipierre ή securemme με αντιστοιχης ποιοτητας defender. Disec BKD250 Defender Diamond ταιριαζει σ αυτή την κλειδαριά ή θα πρέπει να την αλλάξω σε γραναζωτη; Επίσης abg scudo dck για κυλινδρο οταν λέω κλειδαριά αναφέρομαι στο σώμα και όχι στον κυλινδρο Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από gsf
mclein Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, gsf είπε Disec BKD250 Defender Diamond ταιριαζει σ αυτή την κλειδαριά ή θα πρέπει να την αλλάξω σε γραναζωτη; Επίσης abg scudo dck για κυλινδρο οταν λέω κλειδαριά αναφέρομαι στο σώμα και όχι στον κυλινδρο κατ'αρχην δεν εχουμε δει την κλειδαρια αρα δεν μπορουμε να απαντησουμε σχετικα με τις διαθεσιμες θεσεις της για το defender. επισης, ο κυλινδρος που εχεις ειναι για πεταμα. ποιος ο λογος να πας σε γραναζωτη + defender οταν εγω ανοιγω σε 2' χωρις ιχνος ζημιας ; 1
gsf Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Γράφω και abg scudo dck κύλινδρο. Μάλλον δεν το προσεξες
mclein Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 γράφω εξ'αρχης οτι απ'το να δωσεις 130€ + φπα για τα πραγματα (που σου αρεσουν ή σου πρότειναν) χωρις τοποθετηση... καλύτερα ειναι, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, να δωσεις 130€ + φπα για εναν τοπ κυλινδρο και να κοιμασαι ησυχος για 2-3 χρονια (τουλάχιστον / ελπίζουμε).
zevage Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, Μετά απο διάρρηξη σε διαμερισμα της πολυκατοικίας σήμερα εβαλα μια πορτα ασφαλείας. Δυστυχώς ο εγκαταστατης (φίλος και συνεργάτης) δεν με πρόσεξε ποιοτικά. Η πόρτα δεν ειναι και τόσο ποιοτική και η προσπάθεια εγκαταστασης τελείως ερασιτεχνική. Ευτυχώς που είχα προνοήσει να παρευρίσκομαι και διόρθωσα κάπως το θέμα εγκατάστασης με καποια προσθετα μετρα ασφάλειας εναντι προσπάθειας σπασίματος της πόρτας. Επειδή ο εγκαταστατης ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης (μαραγκός στο επάγγελμα) δεν σκεφτηκα να ελεγξω την πόρτα (ήταν πακεταρισμενη) και ξυλώσαμε βιαστικα την παλιά πόρτα οπότε οταν ειδα τη νεα πορτα και διαπίστωσα οτι δεν ηταν αυτο που ειχαμε συμφωνήσει ήταν πια αργά και η μόνη λύση ήταν να την τοποθετήσω, διορθώνοντας οσο γίνεται την εγκατάσταση. Συγνωμη για τη φλυαρία και περνώ στο δια ταυτα που εχει να κάνει με την κλειδαριά. Η πόρτα ήρθε με κλειδαριά κάποιο μοντελο securemme (συμφωνα με τον κατασκευαστή της πορτας, ποιο ακριβώς δεν ξέρω και δεν εχω τη δυνατότητα πλεον να το διαπιστώσω). Εχει κύλινδρο MG Χ8 X808410600CA (δεν μπορεσα να βρω τιποτα για αυτον). Τέλος βαλαμε ενα defender DISEC MRM29-25D1 (απ' οτι διαβασα ειναι απο τα καλύτερα). Επειδή ειμαστε πολλοί στην οικογένεια και θα πρέπει να βγάλω 3 επιπλέον κλειδιά για τον κύλινδρο ποια ειναι η γνώμη σας για αυτόν? Να τον αφήσω, δεδομένου οτι εχει το defender και επιπλέον σκοπεύω να βάλω και ενα συναγερμό που να ενεργοποιείται οταν βρεθεί καποιος "απρόσκλητος" εξω απο την πόρτα (και όχι αφου την παραβιάσει) ή να τον αλλάξω και αν ναι ποιόν προτείνετε? Ευχαριστώ και συγνώμη για τη φλυαρία
Krusty Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Νομίζω το μέλος tigatou είχε ρωτήσει για άλλα πιθανά πρόσθετα μέσα σε ξύλινη πόρτα μια και η τρίαινα ακόμα μπορεί με λοστό να αχρηστευτεί και σχεδόν όλες οι μάρκες είναι με κλειδί χρηματοκιβωτίου. Βρήκα ότι υπάρχουν και μπάρες ασφαλείας που κλειδώνουν και από έξω αλλά είναι κάπως τσιμπημένες οι τιμές τους. Υπάρχουν με κύλινδρος και ακόμα με κάρτες SIM. https://www.kleithropoios.gr/mpares-asfaleias-panikou-portes-siderenies-xylines-8wrakismenes-Iseo-Cisa-Yale-Gevy/p,312,μπάρα-ασφαλείας-που-κλειδώνει-μέσα-και-έξω-από-το-σπίτι,abus.html Μπάρες ασφαλείας υπάρχουν και για παράθυρα για ένα άλλο μέλος που ρώτησε. Επίσης είδα και κάτι μπάρες ασφαλείας τύπου μπαστούνι που κάνουν επαφή με πόμολο και έδαφος (χωρίς εγκατάσταση) και αν είναι σταθερές στην δόνηση τότε θα προστατεύουν πολύ περισσότερο από έναν σύρτη βιδωμένο με βιδούλες πάνω σε ξύλινη πόρτα. http://www.euragora.gr/eidikes-suskeues/tk-100-atsalini-mpara Κάποιος είχε ρωτήσει για προστασία όταν θα είναι μέσα στο σπίτι οπότε τα παραπάνω ίσως του είναι χρήσιμα.
zevage Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, mclein είπε κατ'αρχην δεν εχουμε δει την κλειδαρια αρα δεν μπορουμε να απαντησουμε σχετικα με τις διαθεσιμες θεσεις της για το defender. επισης, ο κυλινδρος που εχεις ειναι για πεταμα. ποιος ο λογος να πας σε γραναζωτη + defender οταν εγω ανοιγω σε 2' χωρις ιχνος ζημιας ; Οταν λες σε δυο λεπτά και χωρίς ζημιά εννοείς το defender και την κλειδαριά ή μονο την κλειδαριά?
mclein Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, zevage είπε Συγνωμη για τη φλυαρία και περνώ στο δια ταυτα που εχει να κάνει με την κλειδαριά. Η πόρτα ήρθε με κλειδαριά κάποιο μοντελο securemme (συμφωνα με τον κατασκευαστή της πορτας, ποιο ακριβώς δεν ξέρω και δεν εχω τη δυνατότητα πλεον να το διαπιστώσω). Εχει κύλινδρο MG Χ8 X808410600CA (δεν μπορεσα να βρω τιποτα για αυτον). Τέλος βαλαμε ενα defender DISEC MRM29-25D1 (απ' οτι διαβασα ειναι απο τα καλύτερα). Επειδή ειμαστε πολλοί στην οικογένεια και θα πρέπει να βγάλω 3 επιπλέον κλειδιά για τον κύλινδρο ποια ειναι η γνώμη σας για αυτόν? Να τον αφήσω, δεδομένου οτι εχει το defender και επιπλέον σκοπεύω να βάλω και ενα συναγερμό που να ενεργοποιείται οταν βρεθεί καποιος "απρόσκλητος" εξω απο την πόρτα (και όχι αφου την παραβιάσει) ή να τον αλλάξω και αν ναι ποιόν προτείνετε? Ευχαριστώ και συγνώμη για τη φλυαρία λογικα εισαι θεσσαλονικη... θεωρητικα ο μονος κυλινδρος απο την MG που αξίζει & κοστίζει ειναι ο HSP που ειναι modular & patented. ο X8 ειναι ο πιο απλός κύλινδρος της MG απ'όσο θυμάμαι αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος οσον αφορα το πιο απλός. δεν μπορουμε να πουμε εμεις αν σε καλυπτει ή όχι. εμεις γραφουμε τη γνωμη μας & εσυ αποφασιζεις. 30 λεπτά πριν, zevage είπε Οταν λες σε δυο λεπτά και χωρίς ζημιά εννοείς το defender και την κλειδαριά ή μονο την κλειδαριά? εννοω οτι ανοιγω, ξεκλειδωνοντας & αμα θελω ξανακλειδωνω σα να ειχα κλειδια. (αλλα δεν εχω κλειδια) ! Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από mclein 1
zevage Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε λογικα εισαι θεσσαλονικη... θεωρητικα ο μονος κυλινδρος απο την MG που αξίζει & κοστίζει ειναι ο HSP που ειναι modular & patented. ο X8 ειναι ο πιο απλός κύλινδρος της MG απ'όσο θυμάμαι αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος οσον αφορα το πιο απλός. δεν μπορουμε να πουμε εμεις αν σε καλυπτει ή όχι. εμεις γραφουμε τη γνωμη μας & εσυ αποφασιζεις. εννοω οτι ανοιγω, ξεκλειδωνοντας & αμα θελω ξανακλειδωνω σα να ειχα κλειδια. (αλλα δεν εχω κλειδια) ! Οταν λες ξεκλειδωνεις εννοείς και το defender?
Krusty Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Αυτές τις μπάρες ασφαλείας τις έχει δοκιμάσει κανένας; Μήπως γλιστράνε αν βάλει κάποιος αρκετή δύναμη στην πόρτα σπρώχνοντας; http://www.euragora.gr/eidikes-suskeues/tk-100-atsalini-mpara Γιατί αν είναι σταθερές μου φαίνονται πολύ καλύτερες από έναν σύρτη που βιδώνει με μικρές βίδες πάνω στην ξύλινη πόρτα. Υπάρχουν και οι χωνευτοί σύρτες βέβαια που κλείνουν μέσα στην κάσα της πόρτας. https://www.laskaris.com.gr/products/14_exartimata_porton/sirtes_4.html
Alejandro Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, zevage είπε Οταν λες ξεκλειδωνεις εννοείς και το defender? Το defender δεν κλειδώνει για να μπορεί να ξεκλειδώσει. Εννοεί ότι ξεκλειδώνει τον κύλινδρο, σαν να ξεκλειδώνεις με το κλειδί.
mclein Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, zevage είπε Οταν λες ξεκλειδωνεις εννοείς και το defender? αρχικα δεν εχω κανει παραθεση σ'εσενα αρα μη φοβασαι επισης, εχω γραψει πριν καποιες σελιδες πως υπαρχουν αναφορες για ξεκλειδωτα MRM. τωρα θα μου πεις, στο εργαστηριο του ο καθενας ανοιγει τα παντα.... 1
Krusty Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 @Alejandro To defender που αναφέρει είναι μαγνητικό με κλειδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις